: Nye leiligheter i Lierbyen sentrum. Heis, p-plass i kjeller og romslig balkong.
Hegsbroveien , 3403 Lier

Beliggenhet

Med kort vei til det meste:
Innenfor en radius på noen hundre meter finner du blant annet to dagligvareforretninger, minibank, tannlege, to apotek, frisører, café og gatekjøkken. Lierbyen Bussterminal ligger ca 250 meter fra Elvebredden Park med hyppige avganger mot Drammen, Asker og Oslo. Her finner du også taxiholdeplass. I tillegg er det kort vei til Hegg barneskole og Lierbyen skole.

Lierbyen er administrasjonssenter i Lier kommune med blant annet kommunens rådhus. Her finner du blant annet flotte grønt- og turområder som den gamle jernbanelinjen, Paradisbakkene, elvestien langs Lierelva og Lier Bygdetun.

Adkomst

Fra Drammen: Følg E-18 i retning Oslo. Ta av ved Kjellstad og følg Ringeriksveien (285) mot Lierbyen. Etter dette kan man kjøre Heggsbroveien fra avkjøringen ved Heggtoppen eller følge Ringeriksveien et lite stykke til å følge Bruveien frem.

Standard

Leilighetene har praktiske og gjennomtenkte planløsninger med god arealutnyttelse og bygges etter nye energiforskrifter som gir lave oppvarmingskostnader. Alle leiligheter får vannbåren gulvvarme i stue og på kjøkken.

Kjøkken:
Det legges opp til en moderne og tidsriktig standard med hvite, glatte fronter, Sigdal Uno eller tilsvarende fra annen leverandør. Takhøye overskap. Benkeplate i laminat med fargevalg innen samme priskategori. Det leveres integrert oppvaskmaskin og integrert stekeovn med platetopp og ventilator. I tillegg leveres følgende som standard: Ett-greps blandebatteri med vender for oppvaskmaskin ved oppvaskkum. Belysning under overskap. Lyslist/dekklist i underkant overskap og stikkontakt på vegg over kjøkkenbenk. Stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og ventilator inngår i leveransen.

Bad:
Alle bad blir flislagt med dusjhjørner (90x90 og kan slås mot vegg) og vegghengt toalett med soft close toalettsete. Det er planlagt lysegrå keramiske fliser på gulv og lyse fliser på 20x40cm på vegger. Badene leveres med hvit servant montert i benkeplate med underskap der det er tegnet inn, og over vasken blir det montert speil med lysarmatur. Badet skal ha opplegg for tilkopling av vaskemaskin og kondens tørketrommel.

Innvendige vegger og tak/himlinger:
Leilighetsskillevegger vil bli utført i betong, eller lydisolerende gipsvegger. Mot korridorer vil veggene hovedsakelig bli bygget som lydisolerende gipsvegger. Innvendige vegger i leilighetene vil bli bygget som gipsvegger. Det tas forbehold om lavere takhøyder i visse områder i forbindelse med tekniske installasjoner. Takhøyde på bad og i entre er minimum ca. 220 cm.

Balkonger:
Balkongene leveres med rekkverk i glass og innsynsvern. Det vil bli montert utelampe og stikk, og gulvet vil være i glattet betong.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinning og pollenfilter for alle leilighetene.

Heis, porttelefon med kamera og døråpner og felles smørebod/verksted i kjeller. Hver leilighet får 1. stk sportsbod i kjeller. Se prospekt med leveransebeskrivelse og romskjema for nærmere detaljer.

Hvitevarer

Stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og ventilator inngår i leveransen. De øvrige hvitevarene inngår ikke, men kan kjøpes som tilvalg.

Bebyggelse

Elvebredden Park Borettslag er en del av et kombinert bolig- og næringsprosjekt. Totalt består prosjektet av 65 leiligheter, 36 leiligheter (bygg A og D) i borettslag og 29 leiligheter (bygg B og C) i eiersekjonssameie med tilhørende fellesareal samt garasje og boder i kjeller.

Leilighetene i borettslaget varierer i størrelser fra 51 til 143 kvadratmeter. Det finnes en rekke leilighetstyper med ulike planløsninger. Se prosjektets hjemmeside www.elvebreddenpark.no for nærmere detaljer og leilighetenes internbeliggenhet i prosjektet.

Byggemåte

Råbygg utføres med bærekonstruksjoner i betong/ stål og med etasjeskillere i betong. Leiligheter i øverste etg. utføres i lette konstruksjoner med unntak av heis/trapp som utføres i betong. Fasaden leveres med pusset overflate og royalimpregnert trepanel. Vinduene leveres med utvendig lakkert aluminium. Balkongene har gulv bestående betongdekker. Rekkverk og håndløpere er i metall og glass.

Kommunale avgifter

Felleskostnadene inkluderer kostnader til a-konto beløp for vann- og avløp og som avregnes årlig i henhold til forbruk.

Tomten

Eiendommen har i dag matrikkelnummer av gnr. 52, og bruksnummer 39, 38, 45, 46 49 og 155 i Lier kommune. Eiendommene vil bli sammenføyd, grensejustert og borettslaget vil bli tildelt eget gårds- og bruksnummer i tillegg til lagets boder- og garasjeseksjoner innen overtagelse. Hjemmelshaver vil være borettslaget med eiet fellestomt.

Utomhusarealene vil bli pent opparbeidet. Det leveres sittebenk, lekeapparaterog sandkasse. Utearealene vil også bestå av asfalterte veier gressplen og busker. Det blir frostfrie vannuttak til utearealene. Det leveres et drivhus til felles bruk og en liten boccia bane. Det
blir etablert snøsmelte anlegg i fortau på Hegsbroveien og i gangbaner på området mellom blokkene. Utearealer vil blir ferdigstilt så fort årstid og fremdrift tillater.

Vilkår fellesgjeld

Borettslaget er finansiert med 50 % fellesgjeld. Fellesgjelden vil opprettes som et lån med 40 års løpetid. De første 15 årene er avdragsfrie og det betales i denne perioden kun renter. Deretter nedbetales lånet som et annuitetslån over 25 år. Det er lagt til grunn en rentesats på 2,3 %. Renten er flytende og endres i takt med rentemarkedet. For beregning pr bolig, se prospekt med tilhørende prisliste.

Via sin forretningsføreravtale med NBBO vil borettslaget bli tilknyttet ordning med mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld. (IN-ordningen). Etter overtakelse kan nedbetaling av andel fellesgjeld gjøres to ganger i året (ved terminforfall på borettslagets gjeld). Ordningen innebærer at den enkelte andelseier kan nedbetale hele eller deler av sin andel fellesgjeld. Skriftlig avtale om nedbetaling av andel fellesgjeld må gjøres i god tid i forkant. Ordningen er betinget av at fellesgjelden løper med flytende rente. Det presiseres at nedbetalt andel fellesgjeld ikke kan reverseres. Ved selvfinansiering eller innfrielse av hele andel fellesgjeld vil den månedlige felleskostnaden bli redusert til andel av driftskostnader. Spørsmål om ordningen kan stilles til NBBO.

Ved benyttelse av IN-ordningen vil den enkelte andelseier bli belastet med et engangsgebyr på kr. 938,-. Borettslaget vil bli sikret for ubetalte felleskostnader gjennom Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS.

Parkering

Hver leilighet får 1 stk. biloppstillingsplass i kjeller. Det medfølger ikke parkering til leilighet A204.

Oppvarming

Oppvarmingen blir vannbåren gulvvarme i stue og kjøkken. På bad leveres termostatstyrte elektriske varmekabler. Elektriske panelovner på soverom.

Diverse

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter.

Selger skal i forbindelse med avtaleinngåelse stille garanti etter Bustadoppføringslova § 12. Denne skal gjelde fra tidspunkt for avtaleinngåelse og frem til fem år etter overtagelse. Ved forbehold fra selger kan garantien stilles etter at forbeholdene har falt bort og senest før byggestart. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesummen frem til overtagelse, og minst 5 % etter overtagelse. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd før ferdigstillelse. Selger varsler om 1-års befaring.

Leilighetene er ferdigstilt og innflytningsklare.

Denne nettannonsen er kun et utdrag av salgsopplysninger, så vi gjør oppmerksom på at alle interessenter må sette seg inn i komplett salgsprospekt med alle opplysninger.

Servitutter

Det er tinglyst servitutter på eiendommen (e). Ved sammenføyning av eiendommene vil disse fortsatt hefte i denne. Servituttene er gjennomgått av advokat og kan ses ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til boliger og næring. Kommuneplanen for Lier Kommune 2009-2020 og reguleringsbestemmelser for Lierbyen sentrum, B14 og BFK2.

Ferdigattest

Selger skal sørge for ferdigattest / midlertidig brukstillatelse innen overtakelsesdato.

Vei, vann og avløp

Offentlig vann- og avløp. Privat adkomst fra Hegsbroveien.

Ansvarlig megler

Jan Vidar Avdal
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning

 • Jan Vidar Avdal

  Daglig Leder / Eiendomsmegler MNEF
  Mobil: +47 900 52 330

  Mojtaba Alizadeh

  Eiendomsmegler MNEF
  Mobil: +47 908 39 439

  Annen info

  Finnkode: 145791439