: 37 nye, moderne leiligheter på solsiden med flott utsikt over Solbergelva. Sentral beliggenhet med nærhet til Drammen.
Skanseveien 4 , 3057 Solbergelva


Om prosjektet
Finn ditt drømmehjem i Skanseveien, Solbergelva!

Velkommen til Skanseveien 4, et spennende og moderne boligprosjekt i idylliske Solbergelva. Prosjektet består av 37 leiligheter fordelt på to bygg, Bygg A og Bygg B, som tilbyr en rekke boenheter fra 2- til 5-roms leiligheter, med arealer fra 49 m² til 133 m².

Skanseveien ligger solrikt og sentralt i Solbergelva, kun en kort kjøretur fra Drammen sentrum. Her kan du nyte det beste av både natur og urbane fasiliteter. Med en beliggenhet nær Drammenselven, turstier, fiskevann og skianlegg, er dette et ideelt sted for friluftselskere. Solbergelva byr også på gode bussforbindelser til Drammen, med direkte adkomst til Skanseveien fra eiendommen som skal bebygges.

Leilighetene er designet med moderne komfort i tankene, inkludert energieffektive løsninger som bergvarmeanlegg og vannbåren gulvvarme. Alle enheter har private, overdekkede balkonger med utsikt mot sør og elvedalen, som gir en lun og beskyttet uteplass med gode lys- og solforhold.

Prosjektet inkluderer felles fasiliteter som garasjekjeller, sykkelparkering, og felles takterrasse. I tillegg vil det være et pent opparbeidet uteområde med lekeplass og grøntarealer. Byggene er designet av arkitekt Lorentz Kielland, som har lagt stor vekt på å utnytte eiendommens naturlige lys og utsikt.

Med en pris som starter fra 3 083 333 NOK og går opp til 11 166 667 NOK, er det noe for enhver smak og budsjett. Salgsstart er forventet i august 2024, og det vil være forkjøpsrett med lansering 6. august og meldefrist 20. august. For å benytte seg av forkjøpsretten må man være medlem eller melde seg inn i NBBO, noe som gir deg en stor fordel ved salgsstart.

Link til medlemskap (300,- kr pr. år.)
https://nbbo.no/bli-medlem/

For mer informasjon om prosjektet, kontakt eiendomsmegler eller besøk vår nettside www.skanseveien.no.
Ansvarlig megler
Fabian Nordahl Paus

Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning

 • Fabian Nordahl Paus

  Daglig leder/ Eiendomsmegler
  Telefon: +47 45 24 19 44

  Annen info

  Finnkode: 358709321