Galleriet Borettslag

Galleriet.
Byens neste signalbygg.

Si farvel til kjedelige, gråbleke fasader, endeløse rader med like vinduer og balkonger, fantasiløse materialvalg og minimumsløsninger. Si velkommen til et lekent, spennende og annerledes prosjekt i Peder Buchs gate 1, vis-a-vis parken langs Engene. Her skal vi bygge Drammens tøffeste og mest moderne leilighetsbygg. I dette området, som har vært preget av fornyelse i flere år, skal vi gi byen et hus utenom det vanlige, et hus å legge merke til. Men først og fremst skal vi bygge et godt sted å bo for 51 familier.

Et kunstverk ved parken

Galleriet vil bli et bygg av høy arkitektonisk kvalitet, et fremtidsrettet leilighetsbygg som vil løfte nabolaget og bidra til trivsel både for beboere og naboer.

Se på fasadene, gled deg over variasjonene i materialer, former og farger. Byggets hjørneløsning mot gaten blir helt unik, i hvert fall i Drammen. Den store, arkadelignende portalen fra gaten og inn til byggets felles bakhage har heller ikke sin like her i byen. Galleriet blir et annerledes bygg med mange kvaliteter, et signalbygg og en motvekt til det monotone og repeterende vi altfor ofte ser i moderne boligbygging.

Inne i din egen leilighet kan du glede deg over moderne løsninger, smakfulle materialvalg og solid kvalitet i alle ledd.