: Åssiden - Pen 3-roms - Bad 2016, solrikt, garasjeplass (m/lader), balkong 13 kvm, utsikt
Myrehagen 33 , 3025 Drammen

Kort om eiendommen

Velkommen til Myrehagen 33! En innholdsrik og flott leilighet med fantastisk utsikt fra egen balkong. Leiligheten ligger i 2. etasje og tilhører Myrehagen Borettslag. Leiligheten har en ekstra fin intern beliggenhet innerst i feltet. Nærområdet er fredelig og naturskjønt og du finner både barnehage, skole, butikker og flere flotte tur- og rekreasjonsmuligheter med noe for de fleste i umiddelbar nærhet. Innvendig finner du: En lys og romslig entré, 2 gode soverom, et pent flislagt baderom (2016), separat wc (2016), romslig kjøkken med spiseplass og en lys og åpen stue. Fra stuen har du direkte utgang til egen flott balkong på 13 kvm. Balkongen er av god størrelse, her kan du nyte gode solforhold og fantastisk utsikt uten sjenerende innsyn. Parkering i felles garasjeanlegg.

Inneholder

Velkommen til Myrehagen 33! En innholdsrik og flott leilighet med fantastisk utsikt fra egen balkong. Leiligheten ligger i 2. etasje og tilhører Myrehagen Borettslag. Leiligheten har en ekstra fin intern beliggenhet innerst i feltet. Nærområdet er fredelig og naturskjønt og du finner både barnehage, skole, butikker og flere flotte tur- og rekreasjonsmuligheter med noe for de fleste i umiddelbar nærhet. Innvendig finner du: En lys og romslig entré, 2 gode soverom, et pent flislagt baderom (2016), separat wc (2016), romslig kjøkken med spiseplass og en lys og åpen stue. Fra stuen har du direkte utgang til egen flott balkong på 13 kvm. Balkongen er av god størrelse, her kan du nyte gode solforhold og fantastisk utsikt uten sjenerende innsyn. Parkering i felles garasjeanlegg.

Boligens høydepunkter:
- Bad fra 2016 (regi BRL)
- Pen kjøkkeninnredning
- Balkong på 13 kvm
- Garasjeplass m/ EL-billader
- Kort vei til det meste, også marka
- Fantastisk utsikt
- Sikringsskap med automatsikringer (nytt i 2012)
- Nye inngangsdører (2019)
- Nyrenoverte tak/ garasjer
- Vinduer fra år 2002
- God bod i u. etg. + matbod

Inneholder: Entré/ gang, Stue , Kjøkken, Soverom 1, Bad/ vaskerom, Soverom 2 og Toalettrom.

Boder: Boder i kjeller 1,9 kvm (merket H0201) samt matbod på 0,4 kvm (merket H0201), totalt 2,3 kvm - avrundet til 2 kvm BRA-e (eksternt bruksareal)

Beliggenhet

Boligen ligger i et rolig og veldrevet borettslag på Åssiden. Svært naturskjønt boligområde med kun fem minutters gange til flotte helårs turområder. Nærmeste bussholdeplass ligger kun to minutters gange unna og har god kommunikasjon retning sentrum. Til Drammen sentrum bruker man ca syv minutter med bil, og her finnes alt man kan forvente å finne i et velutviklet handelssentrum. I nærområdet er det et godt utvalg av ulike restaurant og take-away tilbud som Thai-Truck v/ Rema og Smak Pizza. For øvrig er det kort vei til legesenter og apotek, samt skoler og barnehager.

Nærmeste dagligvare er Coop eller Rema 1000/ Kiwi XL. Gode fritidstilbud på Åssiden og Drammen for øvrig, Åssiden IF er et aktivt idrettslag med mange aktiviteter, mer informasjon finner du på www.aif.no. God tilknytning til skogen fra boligen, med lysløype inn mot Solbergelva og Drammensmarka. Elveparken ligger i gangavstand fra leiligheten og er et yndet fritidsområde for både store og små. På vinterstid er Drammen Skisenter et supert sted for å utfolde seg med vinterlek i en flott skibakke med ekspressheis. Dette området blir på sommerstid omgjort til et aktivitetsområde med blant annet klatrepark og downhillsykling.

Adkomst

Følg Rosenkrantzgata opp mot Åssiden. Ta opp Vårveien og kjør denne til endes før du svinger til venstre inn Store Landfall Øvre. Ta deretter første til høyre som er Knut Bjørhuusvei og inn til venstre igjen inn Myrehagen. Enkleste adkomst ved parkering/ visning er å benytte gjesteparkering med innkjøring fra Kristian Brenners vei (på oversiden av boligene).

Standard

Leiligheten har en normal standard sett ut i fra alder. Eier har eiet leiligheten siden 2021 (dødsbo, selger har begrenset kjennskap til eiendommen). Boligen er normalt vedlikeholdt, noe oppusset/ fornyet gjennom årene. Det må allikevel påregnes kostnader til vedlikehold og oppgraderinger. Dette dreier seg generelt om bygningsdeler med normal aldring, skader og slitasje. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler.

Bad:
Bad- / vaskerom er oppgradert/ renovert i regi av borettslaget i år 2016. Overflater vegger med fliser og himling (innvendige tak) med malte flater. Downlight montert i himling (innvendig tak). Overflater gulv med fliser på våtrom med varmekabler. Våtrommet har plastsluk med bane-/
sveiesemembran med ukjent utførsel. Hjelpesluk montert under innredning. Bad inneholder følgende sanitærutstyr, dusjnisje og 1-greps blandebatteri, servant montert i baderomsinnredning med dører og 1-greps blandebatteri, speil og lys. Baderom med mekanisk ventilasjon, med tilluft via luftespalter i dør. Hulltaking er gjennomført fra stue mot baderom uten å påvise unormale forhold (målt 00 MC% WME med pigger i treverk), RH (relativ fuktighet) 25,2 % ved en temperatur på 23,6 grader (RH og temperatur målt inne i veggen før hulltaking).

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra Marbodal profilerte fronter fra år 2014/ 2015, benkeplate i laminat, 1 1/2 vaskekum i stål med avrenning og 1-greps
blandebatteri og lys under overskap. Vegg over kjøkkenbenk med laminat (kitchen wall plater). Frittstående hvitevarer. Automatisk vannstopper montert i vaskeskap i kjøkkenbenk. Det er avtrekk via sentralt avtrekksanlegg i bygget.

Toalett:
Toalettrom med fliser med varmekabler på gulv, fliser på vegger og himling (innvendige tak) med malte flater og downlight. Sanitærutstyr, vegghengt klosett, vegghengt servant med 1-greps blandebatteri og speil. Mekanisk ventilasjon med tilluft via spalte i dør.

Under gjengis forhold som er klassifisert som TG3 og TG2 i taksten. Det henvises til takstdokumentet for opplysninger om TG1 eller TGIU. De gjengis ikke i prospektet.

TG3: Ingen

TG2:
Utvendig > Andre utvendige forhold - Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget.
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn - Det er målt ca 25 mm høydeforskjell på gulv i stue i hovedetasje gjennom hele rommet. Det er målt ca 15 mm høydeforskjell på gulv på soverom i hovedetasje gjennom hele rommet.
Innvendig > Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg - Det elektriske anlegget bør ha en utvidet el-kontroll/ el-tilsyn da boligen selges som dødsdo/ fullmakt og selger har begrenset kjennskap til boligen og eller eventuelle arbeider som er utført på det elektriske anlegget.

Hvitevarer

Hvitevarer i boligen følger med samt klesskap på begge soverom.

Betalingsbetingelser

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkl. omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto senest to dager før overtakelse.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Overtakelse etter nærmere avtale med selger. Det oppfordres til å nevne ønsket overtagelse i evt. bud

Bebyggelse

Boligblokk uten heis. Leiligheten har beliggenhet i 2. etasje.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Leiligheten er en del av et borettslag, det er innhentet byggetegninger på leiligheten. Leiligheten innvendig antas å være ombygd etter byggeåret (endring av planløsning/ og eller utvendige fasader, nærmere undersøkelser må påregnes)

Byggemåte

Det er utarbeidet en takstrapport basert på en omfattende bygningskontroll. Rapporten er utarbeidet i henhold til den lovendring som trådte i kraft 01.01.22. Det henvises særskilt til dette dokumentet som er vedlagt prospektet. Kort oppsummert:

EL: Sikringsskap plassert i felles gang/ trappegang med automatsikringer, hovedsikring 25 AMP. Vesentlig skjult EL-anlegg. Strømmåler montert i
skapet. Sikringsskap oppgradert i regi av borettslaget i år 2012.

VVS: Vannrør av kobber og plast. Boligen har rør-i-rør system med rørteknisk skap plassert på toalettrom. Varmtvann leveres fra fellesanlegg i
bygget. Automatisk vannstopper med magnetventil montert på kjøkken. Hovedstengekran montert i fordelingsskap for rør -i-rør system. Avløpsrør, plast- og soilrør. Varmtvann leveres fra fellesanlegg i bygget i regi av borettslaget/ sameiet.

Tomten

Eiet tomt, (andel av felles tomt for borettslaget), opparbeidet med plen, beplanting og felles solplass samt lekeplass. Asfalterte veier til blokkene. Borettslaget består av gnr 116 bnr 1897 og gnr 116 bnr 390.

Vilkår fellesgjeld

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 94937045500, Handelsbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 02.05.2024: 5.65% pa.
Antall terminer til innfrielse: 44
Saldo per 02.05.2024: 48 625 484
Andel av saldo: 379 476
Første termin/første avdrag: 30.06.2021 ( siste termin 31.12.2045 )
Flytende rente

Det er ingen mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld i dette borettslaget.

Parkering

Egen garasjeplass i fellesanlegg (plass P-61). Fjernbetjent åpner til garasjeport. For øvrig felles biloppstillingsplasser/ gjesteparkering. Installert EL-billader i september 2021 i forbindelse med oppgradering av garasjeanlegg i regi av borettslaget. Garasje er organisert over to plan, hvorav plassen tilhørende boligen ligger i øvre plan.

Radonmåling

Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

Oppvarming

Generelt om oppvarming, boligen hadde
følgende varmekilder ved befaring;
- varmes opp ved strøm/ panelovner/
varmekabler
- varmekabler på baderom

Dyrehold

Husdyrhold er tillat under følgende forutsetninger:
- Eier av dyr skal informere styret om husdyrholdet og skriftlig samtykke i å etterkomme gjeldende regler for borettslaget.
- Dersom andre personer i oppgangen er sterkt allergisk for dyr, kan husdyrhold nektes av styret.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) - L01.06.2018 nr. 23. Det følger av loven at megler bl.a. har plikt til å gjennomføre kundekontroll. I de tilfeller hvor kunden er juridisk person skal megler også kartlegge hvem som er reelle rettighetshavere. Med reelle rettighetshavere menes fysiske personer som eier eller kontrollerer mer enn 25% av eierandelene i selskapet. Partene må bidra til at kundekontrollen lar seg gjennomføre på en hensiktsmessig måte. Megler plikter å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Ved slik rapportering vil ikke partene blir varslet.

Lovverk

Avtaleforholdet mellom partene reguleres av avhendingslova (L03.07.1992 nr. 93 Lov om avhending av fast eigedom)

Diverse

Det praktiseres dugnad to ganger i året i borettslaget.
Grilling med elektrisk grill eller gassgrill er tillatt, men må i minst mulig grad sjenere naboene.

Servitutter

Heftelser i eiendomsrett:
1975/2898-1/90 13.05.1975 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
RETTIGHETSHAVER: KNR: 3301 GNR: 116 BNR: 389
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Bestemmelse om veg

1977/5994-1/90 05.09.1977 BEST OM GARASJE/PARKERING
RETTIGHETSHAVER: KNR: 3301 GNR: 116 BNR: 403
Bestemmelse om adkomstrett

1978/5208-1/90 10.02.1978 BESTEMMELSE OM VEG
RETTIGHETSHAVER: KNR: 3301 GNR: 116 BNR: 622
1998/14649-1/90 14.09.1998 BESTEMMELSE OM VEG
RETTIGHETSHAVER: KNR: 3301 GNR: 116 BNR: 738
Det skal bygges 4 eneboliger på bnr. 738 som gis
veirett på adkomstveien til bnr. 390.
Med flere bestemmelser

2017/168411-1/200 23.02.2017 FELLES PANTEDOK BOR.INNSK
Beløp: NOK 4 690 100
Panthaver: BRL. ANDELSEIERE I FELLESK. JFR. BRL §
2-11, 1. L
LØPENR: 13959488
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2021/683888-1/200 08.06.2021 21:00
PANTEDOKUMENT
Beløp: NOK 55 000 000
Panthaver: HANDELSBANKEN EIENDOMSKREDITT FILIA
ORG.NR: 991 303 995
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Vederlag

Fastpris provisjon kr. 45 000,-. Markedspakke kr. 18 900,- Oppgjør kr. 6 000,- Alle beløp ink. mva og betales av selger.

Regulering

Navn BEBYGGELSESPLAN FOR 5 BOLIGTOMTER - MYREHAGEN/KRISTIAN BRENNERS VEI 69
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 31.03.1992

Navn MYRHAGEN VED DBBL
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 21.03.1974

Navn ENDRET REGULERING SAMT NY REGULERINGSPLAN FOR ET OMRÅDE VED KRISTIAN
BRENNERS VEI.
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 24.11.1970

Navn REGULERINGS- OG BEBYGGELSESPLAN FOR ET AREAL VED FORLENGELSEN AV HENRIK
IBSENS GATE.
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 06.03.1959

Navn REGULERING AV ET AREAL NORD FOR STORE LANDFALL.
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 28.03.1957

Navn KNUT BJØRHUUS VEI 58
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 24.06.1997

Reguleringsplaner under arbeid
Navn Detaljregulering for Store Landfall øvre 100
Status Planforslag
Plantype Detaljregulering

Navn Kommuneplanens arealdel 2014-2036
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 05.10.2015

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest av 21.09.1982 samt for baderomsrehabilitering fra 2016.

Vei, vann og avløp

Offentlig og privat vei på borettslagets eiendom.
Offentlig tilknyttet vann/avløp med privat stikkledning frem til offentlig nett.

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  SOLGT

  Detaljer

 • Verditakst: 2 990 000,-
 • Totalpris: 3 369 476,-
 • Fellesgjeld: 379 476,-
 • Fellesutgifter: 7 360,-
 • Ligningsverdi: 881 099,-
 • Primærrom: 71 m2
 • Bruksareal: 73 m2
 • Bruttoareal: 77 m2
 • Tomteareal: 26520 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • SOLGT


  Martin Morken Hjertås

  Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
  Mobil: (+47) 48029950

  Annen info

  Finnkode: 354102559