: Skatvedtfeltet - Innholdsrik, velholdt bolig - Flott hage, garasje/ carport, sol, bad 2022, sjøutsikt, barnevennlig
Skatvedtveien 67 , 3475 Sætre

Kort om eiendommen

Velkommen til Skatvedtveien 67. Dette er en innholdsrik frittliggende og velholdt enebolig med en familievennlig planløsning fint plassert på en meget pent opparbeidet tomt på 741 kvm. Hagen har store grøntarealer, prydbusker, frukttrær og solrike stein- og trebelagte uteplasser. Fra eiendommen er det sjøutsikt innover Oslofjorden. Det tilhører også carport og garasje samt parkering på egen gårdsplass. Boligen er fordelt over 2 plan og kan skilte med flere terrasser, veranda, stor kjellerstue, meget romslig stue med sjøutsikt, 2 bad (hvorav det ene er renovert i 2022), vaskerom (også renovert i 2022), 3 soverom, badstue og et kjøkken som enkelt kan åpnes opp mot stuen for å få en mer moderne- og sosial løsning. Velkommen til visning!

NB: Boligen er dobbeltboligforsikret, knf. megler

Inneholder

Velkommen til Skatvedtveien 67. Boligen er en innholdsrik frittliggende og velholdt enebolig med en familievennlig planløsning fint plassert på en meget pent opparbeidet tomt på 741 kvm. Hagen har store grøntarealer, prydbusker, frukttrær og solrike stein- og trebelagte uteplasser. Fra eiendommen er det sjøutsikt innover Oslofjorden. Det tilhører også carport og garasje samt parkering på egen gårdsplass. Boligen er fordelt over 2 plan og kan skilte med flere terrasser, veranda, stor kjellerstue, meget romslig stue med sjøutsikt, 2 bad (hvorav det ene er renovert i 2022), vaskerom (også renovert i 2022), 3 soverom, badstue og et kjøkken som enkelt kan åpnes opp mot stuen for å få en mer moderne- og sosial løsning. Beliggenheten er særs attraktiv med gangavstand til marka, skoler, buss, butikker, sentrum m.m. Velkommen til visning!

Høydepunkter;

- Innholdsrik bolig over 2 plan
- Bad og vaskerom 1 etg. renovert i 2022
- 2 bad
- Plassbygd badstue
- Svært pent opparbeidet hagetomt
- Nærhet til Sætre sentrum
- Sjøutsikt
- 2 stuer (kjellerstue med skiferbelagt gul og utgang til terrasse)
- Varme i gulv i alle oppholdsrom i u.etg
- Gode solforhold
- 2 ildsteder
- Pipe er foret innvendig med nytt røykrør i 2023
- Plenområder
- Taket tekket med takstein fra år 2001
- Carport og garasje (direkte inngang til huset fra garasjen)
- Ny ytterdør i 2023
- Perfekt for en familie
- Rolig område med kun lokal trafikk
- Store terrasseområder
- Boligen er dobbeltboligforsikret

Inneholder:

1. etasje: Vindfang , Gang , Stue m/ trapp, Kjøkken , Soverom 1, Soverom 2, Soverom 3, Bad , Toalettrom , Vaskerom
Underetasje: Gang m/ trapp, Bod , Mellomgang m/ utgang til garasje, Garasje , Kjellerstue, Kontor , Bad , Badstue

Terrasser/ uteområder:
Terrasse 17.1 kvm del overbygget med adkomst fra stue og vaskerom. Overflater gulv med fliser. Trapp til hage med rekkverk.
Veranda 6,3 kvm del overbygget med adkomst fra soverom. Konstruksjon med treverk i bjelkelag.
Terrasse, plate på mark ca 40 kvm (treplatting oppmålt) del overbygget ved inngangsparti. Trapp til hage.

Viktig for deg som kjøper:
Boligen er Dobbeltboligforsikret - en trygghet for deg som kjøper. Å kjøpe før man selger, innebærer en risiko for å bli sittende med to boliger i en periode, eller å kjøpe og selge i to ulike markeder. Forsikringen gir kjøper en garanti mot doble boutgifter dersom det tar tid å selge egen bolig

Beliggenhet

Velkommen til Skatvedtveien 67 - En frittliggende enebolig beliggende på Skatvedtfeltet på Sætre i Asker kommune. Her bor du skjermet og rolig til, i barnevennlige omgivelser. Fra området har du gangavstand til Sætre sentrum, buss, dagligvarehandel, barnehager og skoler, flere aktivitetstilbud, og ikke minst nærhet til idylliske tur- og friområder og badestrender. Dette boligområdet ble etablert på 1970-tallet og består primært av eneboliger, rekkehus og tomannsboliger. Eiendommen har en fin intern beliggenhet med utsikt innover Oslofjorden. Solrik og meget pent opparbeidet tomt.

Adkomst

Direkte adkomst fra Skatvedtveien. Se også kartskisse.

Standard

Boligen har en normal standard sett ut i fra alder. Eier har eiet boligen siden 1974 (nybygg) (dødsbo/ fullmakt, selger har begrenset kjennskap til eiendommen). Eier har i perioden oppgradert baderom i 1. etasje i år 2022 og overflater etter behov. Boligen er normalt vedlikeholdt, noe oppusset/ fornyet gjennom årene. Det må allikevel påregnes kostnader til vedlikehold og oppgraderinger. Dette dreier seg generelt om bygningsdeler med normal aldring, skader og slitasje. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler.

Bad 1 etg.
Baderom i 1. etasje oppgradert/ renovert i år 2022. Overflater vegger med våtromsplater og himling (innvendige tak) med firkant-/ rektangulære plater. Overflater gulv med fliser på våtrom med varmekabler. Det er plastsluk og ukjent tettesjikt/membran.
Våtrom inneholder følgende sanitærutstyr, dusjnisje med dører og 1-greps blandebatteri, klosett, servanter montert i baderomsinnredning med skuffer og 1-greps blandebatterier, høyskap og overskap med speil og lys. Våtrom med naturlig ventilasjon, med tilluft via luftespalter i dør eller lignende.

Vaskerom 1 etg:
Vaskerom i 1. etasje oppgradert/ renovert i år 2022. Overflater vegger med malte flater og himling (innvendige tak) med firkant-/ rektangulære plater. Overflater gulv med vinylbelegg på våtrom. Våtrommet har plastsluk med belegg som er klemt i sluk. Våtrom inneholder følgende sanitærutstyr, utslagsvask i stål med 2-greps blandebatteri. Opplegg for vaskemaskin. Strålevarme montert på vegg. Våtrom med naturlig ventilasjon, med manglende tilluft via luftespalter i dør eller lignende.

Vaskerom i 1. etasje oppgradert/ renovert i år 2022, arbeidene er hovedsakelig utført i egenregi. Det foreligger dokumentasjon for legging av belegg på vaskerommet.

Hulltaking: Hulltaking er gjennomført fra kjøkken mot vaskerom uten å påvise unormale forhold (målt 00 MC% WME med pigger i treverk), RH (relativ fuktighet) 28,6 % ved en temperatur på 20,6 grader (RH og temperatur målt inne i veggen før hulltaking).

Baderom i 1. etasje oppgradert/ renovert i år 2022, arbeid med EL og VA (vann og avløp) er utført i regi av innleide foretak, øvrige arbeider er utført i egenregi. Det medfølger ingen garantier/ reklamasjonsmuligheter for feil eller mangler ved montert utstyr og / eller arbeid utført i egenregi på våtrommet. Det er lagt nye fliser oppå eldre underlag på baderommet (ligger gammel ramme for slukrist under nytt gulv).

Hulltaking: Hulltaking er gjennomført fra gang mot baderom uten å påvise unormale forhold (målt 00 MC% WME med pigger i treverk), RH (relativ fuktighet) 30,4 % ved en temperatur på 19,0 grader (RH og temperatur målt inne i veggen før hulltaking)

Bad u. etg:
Baderom i underetasje, overflater gulv med fliser og sluk i plast, vegger med fliser/ panel og innvendige tak med panel. Sanitærutstyr med klosett, dusjnisje med 1-greps blandebatteri, vegghengt servant med 1-greps blandebatteri og overskap med speil. Mekanisk ventilasjon med tilluft via spalte i dør. Panelovn montert på vegg. Våtrommet er i daglig bruk, det gis en enkel beskrivelse av rommet, men ingen detaljbeskrivelse. Våtrommet er vurdert til TG 3 ut fra NS 3600.

Hulltaking: Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner. Våtrommet har tilstøtende vegger i våtsonen i murkonstruksjon. Ikke mulig å gjennomføre hulltaking i våtsonen

Plassbygget badstue.
Overflater med fliser/ tregulv på gulv og panel på vegger og himling (innvendige tak). Badstudør med glassfelt fra baderom. Badstuovn fra Tylø 5 kw med ukjent alder

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med profilerte fronter med ukjent alder (eldre innredning), benkeplate i laminat, 2 vaskekummer i stål med 1-greps
blandebatteri og lys under overskap. Vegg over kjøkkenbenk med fliser. Frittstående og integrerte hvitevarer. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Toalettrom:
Toalettrom med fliser på gulv/ vegger og himling (innvendige tak) med ruteplater. Sanitærutstyr med klosett, vegghengt servant
med 1-greps blandebatteri og overskap med speil og lys. Naturlig ventilasjon med tilluft via spalte i dør. Panelovn montert på vegg.

Under gjengis forhold som er klassifisert som TG2 i taksten. Det henvises til takstdokumentet for opplysninger om TG1 eller TGIU. De gjengis ikke i prospektet.

TG2:
Utvendig > Taktekking - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen.
Utvendig > Nedløp og beslag - Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Takrenner og nedløp med antydninger til aldersslitasje. Eldre pipebeslag som har behov for oppgradering. Beslag rundt pipene er utsatt punkt i forhold til lekkasjer og konstruksjon må vedlikeholdes/ skiftes, det er da viktig og også ivareta undertetting ved skifte.
Utvendig > Veggkonstruksjon - Kledningsbord er aldersslitt, dels sprukket treverk grunnet normal uttørking. Kledningsbord er satt stedvis tett ned på vannbrett. Utvendig kledning/ treverk stedvis noe nære terreng. Ikke tilstrekkelig luftespalte i nedkant bak kledning.
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft - Det er påvist fuktskjolder/skader i takkonstruksjonen. Undertaket er misfarget som følge av kondens. Det kan ha flere årsaker til at man får kondens/ misfarging på undertak; - kaldtloft er ikke tilstrekkelig luftet/ ventilert
- lekkasje av varmluft fra varm sone
- dampsperre mot kald sone med avvik eller punkteringer
- lufting over tak av avløpsrør og ventilasjonskanaler er ikke tilstrekkelig isolert
- gjennomføringer i konstruksjonen mot varm sone er ikke tilstrekkelig tettet (ikke utført fagmessig)
Utvendig > Vinduer - Litt slitt overflate enkelte steder. Karmene/ rammer er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket. Tettelister begynner å bli dårlige (morkne og slitte tetningslister). Enkelte vinduer går tregt.
Utvendig > Terrassedør - Litt slitt overflate enkelte steder. Karmene/ rammer er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket. Tettelister begynner å bli dårlige (morkne og slitte tetningslister)
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger - Stedvis er det registrert "bom" på fliser. Membran er dekket av fliser, og det var derfor begrenset kontrollmulighet av denne. Det er registrert fukt i Leca dekke mot garasje, nærmere undersøkelser av membran må påregnes.
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger - 3 - Treverk på gulv og rekkverk er aldersslitt, dels sprukket treverk grunnet normal uttørking.
Utvendig > Veranda med utgang fra soverom - Treverk på gulv og rekkverk er aldersslitt, dels sprukket treverk grunnet normal uttørking.
Utvendig > Utvendige trapper - Stedvis er det registrert "bom" på fliser. Stedvis noe fall på skiferheller mot grunnmur.
Innvendig > Overflater - Overflater fremstår i normalt stand i forhold til alder med forventet bruksslitasje, noe oppgraderinger må påregnes. Stedvis er det registrert "bom" på fliser
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn - Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
Innvendig > Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Boligen ligger i følge http://geo.ngu.no/kart/radon/ i et område med radon aktsomhetsgrad som er høy. Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Innvendig > Rom Under Terreng - Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging i kjellergulv. Det er registrert saltutslag på vegger i bod og garasje. Innsiden av grunnmuren har misfarging. Rommet har en konstruksjon som gjør hulltaking unødvendig. Ved fuktsøk med MMS 2 på overflater på grunnmur og kjellergulv er det påvist avvik i konstruksjonen, målt fukt (forhøyede verdier). Det er gjennomført målinger flere steder på vegg /gulv og det er registrert at det er fuktigere i overgang gulv/ vegg på kontrollerte områder, nærmere undersøkelser må påregnes. Oppgradering av drenering og god ventilering anbefales
Innvendig > Innvendige trapper - Håndløper må monteres på vegg for å tilfredsstille krav på byggetidspunktet.
Innvendig > Innvendige dører - Enkelte dører går tregt samt noe overflateslitasje
Våtrom > 1. etasje > Bad > Overflater Gulv - Det er lagt nytt gulv oppå eldre gulv (eldre membran, varmekabler og overflater)
Våtrom > 1. etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt - Eldre gulv og membran ligger under nytt gulv, ikke mulig å kontrollere eller befare.
Våtrom > 1. etasje > Bad > Ventilasjon - Rommet har kun naturlig ventilasjon.
Våtrom > 1. etasje > Vaskerom > Overflater Gulv - Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning på våtrommet. Det er påvist avvik (ikke tilstrekkelig fall på målte flater) fra topp flis ved dør til topp flis ved slukrist.
Våtrom > 1. etasje > Vaskerom > Sluk, membran og tettesjikt - Se beskrivelse under konstruksjon; (Våtrom - 1. etasje - Vaskerom) Overflater gulv.
Våtrom > 1. etasje > Vaskerom > Ventilasjon - Rommet har kun naturlig ventilasjon. Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.
Kjøkken > 1. etasje > Kjøkken > Overflater og innredning - Stedvis noe slitte fronter med fuktskjolder/ fuktskader og/ eller svelling grunnet fuktighet/ slitasje på innredning. Fuktskjolder/svelling i benkeplate ved vask.
Spesialrom > 1. etasje > Toalettrom > Overflater og konstruksjon - Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1.
Spesialrom > Underetasje > Badstue > Overflater og konstruksjon - Det er ikke tilfredsstillende ventilering fra rommet. Det vites ikke hvordan badstuen er oppbygd, men konstruksjonen utgjør risikokonstruksjon i forhold til fukt, sopp og råte innvendig i konstruksjonen.
Spesialrom > Underetasje > Badstue > Teknisk anlegg - Badstuovn er på befaring ikke funksjonstestet, ifølge eier fungerer ovnen.
Tekniske installasjoner > Vannledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Vannrør med varierende alder og tilstand.
Tekniske installasjoner > Avløpsrør - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger
Tekniske installasjoner > Varmtvannstank - Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.
Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg - Eier har gjennomført arbeider på det elektriske anlegget i sin tid som eier av boligen. Det foreligger noe dokumentasjon for de arbeidene som er utført i denne eiers periode. Det foreligger samsvarserklæring fra år 2024 - beskrivelse av arbeider; diverse utbedringer (samsvarserklæring ikke mottatt, da ikke denne var utsendt fra elektriker ennå, har vært i kontakt med elektrikeren som bekreftet utbedring). Det anbefales utvidet el-kontroll av det elektriske anlegget på bakgrunn av avvikene som er avdekket samt alder/ tilstand og/ eller manglende dokumentasjon for hele eller deler av det elektriske anlegget.
Tomteforhold > Drenering - Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Ved befaring ble det gjennomført hulltaking med fuktmåler på innvendig side av murer under utvendig terrengnivå. Det ble registrert fukt i utlektet vegg i
underetasje/ kjeller, se konstruksjon; Rom under terreng. Det er registrert saltutslag på vegger.
Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter - Det er å bemerke at innvendig grunnmur er delvis utlektet og ikke mulig å befare. På utvendig grunnmur er det begrensede deler av grunnmur som er synlig. Innsiden av grunnmuren har misfarging. Det er registrert saltutslag på innsiden av vegger.
Tomteforhold > Terrengforhold - Det er påvist dårlig eller flatt fall inn mot grunnmur og dermed muligheter for større vannansamlinger.
Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger.

TG3:
Våtrom > Underetasje > Bad > Generell - Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres.
Tomteforhold > Forstøtningsmurer - Det er påvist større sprekker og/eller skjevheter i muren. Forstøtningsmurer er skjeve som følge av setningsskader. (Det må påregnes utbedring av støttemur og mulig fundament, nærmere undersøkelser og utbedring av avvik må påregnes.) Det er registrert noe skjevheter og store åpninger i muren. Deler av forstøtningsmuren mangler rekkverk og hvor det er rekkverk er dette lavt.

Hvitevarer

Hvitevarer medfølger unntatt kjøleskap og vaskemaskin. Det er alarmsystem montert som følger boligen (kjøper tegner eget abonnement).

Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Etter avtale med selger.

Bebyggelse

Frittliggende enebolig med garasje.
Frittliggende carport med bod i bakkant, ikke nærmere omtalt i taksten

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Det er innhentet byggetegninger på boligen. Boligen er ombygd/ påbygget etter byggeåret (endring av planløsning/ og eller utvendige fasader, nærmere undersøkelser må påregnes). Det vites ikke om all ombygning er omsøkt, nærmere undersøkelser må påregnes.

Området består primært av eneboligbebyggelse.

Byggemåte

Det er utarbeidet en takstrapport basert på en omfattende bygningskontroll. Rapporten tilfredsstiller den lovendring som trådte i kraft 01.01.22. Det henvises særskilt til dette dokumentet som er vedlagt prospektet.

Kort oppsummert:

EL: Sikringsskap plassert i gang (underetasje) med automatsikringer, hovedsikring/ overbelastningsvern 63 AMP. Systemspenning 230V. Noe åpent og noe skjult anlegg. Strømmåler montert i skapet.

VVS: Vannledninger innvendig i plast og kobber fra bygge-/ påbygningsår. Vannmåler og hovedstengekran montert på baderom i
underetasje. Avløpsrør i plast fra bygge-/ påbygningsår.Varmtvannsbereder (ca) 200 liter plassert i bod fra år 2010.

Pipe/ ildsted: Elementpipe med sotluke plassert i underetasje. Ildsted, peisovn med glass montert i stue og kjellerstue. Pipe er foret innvendig med nytt røykrør (ferdigattest for rehabilitering foreligger fra år 2023). (Rehabilitering av pipe gjennomføres ved å etablere et nytt innvendig røykrør i pipen hvor også ovn/ ildsted tilkobles det nye røykrøret. Det er ikke innhentet dokumentasjon for utførsel.)

Ventilasjon: Boligen har naturlig ventilasjon fra byggeåret.

Drenering: Det er ikke mulig å kontrollere eventuell fuktmembran/ fuktsperre eller drenering, antas utført i henhold til praksis på byggetid. Ikke synlig fuktsperre (knotteplast) på utvendig side av grunnmur rundt bygningskroppen.

Kommunale avgifter

Kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2023:
Avløp 3 591,30 kr
Feiing 349,- kr
Renovasjon 5 070,- kr
Vann 3 216,90 kr

I tillegg kommer kostnader til forsikring, strøm, TV/ internett og evt. andre abonnementsavtaler.

Tomten

Eiendommen ligger solrikt og skjermet i et barnevennlig og etablert boligområde. Tomten er meget pent opparbeidet med gressplen, noe naturtomt, prydbusker og trær. Støpt trapp belagt med skiferheller ved inngangsparti og gangområde rundt inngangsparti. På tomten finnes lune og koselige uteområder med levegg og pergola. Asfaltert innkjørsel og asfaltert dekke i carport på egen tomt. Tomten ligger på en høyde og har flott sjøutsikt over takene på husene i forkant. Eiendommen er lettstelt og passer perfekt for både hageinteresserte og familier som bare vil foreta enkelt vedlikehold og bruke eiendommen til lek og hygge.

Parkering

Parkering i egen gårdsplass, garasje (tørrskodd inngang direkte til boligen) og i carport.

Radonmåling

Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Boligen ligger i følge http://geo.ngu.no/kart/radon/ i et område med radon aktsomhetsgrad som er høy.

Oppvarming

Generelt om oppvarming, boligen hadde
følgende varmekilder ved befaring;
- varmes opp ved strøm/ panelovner,
varmekabler
- varmekabler på baderom
- peis/ peisovn

Oljetank er sanert av Franzefoss as i år 2019.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) - L01.06.2018 nr. 23. Det følger av loven at megler bl.a. har plikt til å gjennomføre kundekontroll. I de tilfeller hvor kunden er juridisk person skal megler også kartlegge hvem som er reelle rettighetshavere. Med reelle rettighetshavere menes fysiske personer som eier eller kontrollerer mer enn 25% av eierandelene i selskapet. Partene må bidra til at kundekontrollen lar seg gjennomføre på en hensiktsmessig måte. Megler plikter å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Ved slik rapportering vil ikke partene blir varslet.

Lovverk

Avtaleforholdet mellom partene reguleres av avhendingslova (L03.07.1992 nr. 93 Lov om avhending av fast eigedom)

Diverse

Viktig for deg som kjøper:
Boligen er Dobbeltboligforsikret - en trygghet for deg som kjøper. Å kjøpe før man selger, innebærer en risiko for å bli sittende med to boliger i en periode, eller å kjøpe og selge i to ulike markeder. Forsikringen gir kjøper en garanti mot doble boutgifter dersom det tar tid å selge egen bolig

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3203/357/318:
25.04.1973 - Dokumentnr: 402169 - Best. om vann/kloakkledn.
Forskjellige best. iflg. skjøte bl.a. om
Div. ledninger
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser

08.02.1973 - Dokumentnr: 400679 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3203 Gnr:357 Bnr:284

01.01.2020 - Dokumentnr: 1316373 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0628 Gnr:57 Bnr:318

01.01.2024 - Dokumentnr: 224157 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:3025 Gnr:357 Bnr:318

Servitutt 25.04.73 med Dokumentnr: 402169 - Best. om vann/kloakkledn er rekvirert og kan sees hos megler.

EIENDOMMENS RETTIGHETER
Ingen rettigheter registrert.

Regulering

Navn Kommuneplan for Asker 2023 - 2034
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 13.06.2023
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3203/dokumenter/13961/Bestemmelser_13_06_2023.pdf
Delarealer Delareal 743 m
BestemmelseOmrådenavn#9 Nullvekst sør
KPBestemmelseHjemmel byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav
Delareal 743 m
Arealbruk: Boligbebyggelse,Nåværende

Kommuneplaner under arbeid
Id 2020100
Navn Kommuneplan for Asker 2023 - 2034
Status Endelig vedtatt arealplan
Plantype Kommuneplanens arealdel

Reguleringsplaner
Besøk kommunens hjemmeside for mer informasjon.
Id 06282020
Navn Del av området Skatvet, sydøstre del (del 1 og 2)
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 18.03.1971
Bestemmelser - https://www.arealplaner.no/3203/dokumenter/9930/06282020_Bestemmelser.pdf
Delarealer Delareal 743 m
Formål Boliger

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for boligen og ferdigattest for rehabilitert pipe.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via offentlig vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp med private stikkledninger.

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

    Detaljer

  • Verditakst: 5 990 000,-
  • Kommunale avgifter: 12 226,-
  • Ligningsverdi: 1 332 601,-
  • Primærrom: 212 m2
  • Bruksareal: 245 m2
  • Tomteareal: 743 m2
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Enebolig

Visning

  • Ta kontakt for å avtale visning

  • Martin Morken Hjertås

    Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
    Mobil: (+47) 48029950

    Annen info

    Finnkode: 349127781