: Rundtom - Rålekker 3-roms - Innglasset balkong, oppusset 2022-2023, bad 2020, kjøkken 2015, kveldssol/ utsikt
Kobbervikhagen 6A , 3040 Drammen

Kort om eiendommen

Leiligheten er svært gjennomført stilmessig og gjennomgående 3-roms med kveldsol, utsikt og en innholdsrik planløsning i 3 etg. Boligen har 2 soverom, nytt bad i regi av borettslaget i 2020 samt oppgradert sikringsskap i 2019. Kjøkken fra Ikea i 2015. Fra boligen er det kort vei til busstopp med flere avganger i timen mot byen og bl.a togstasjon. Flotte turmuligheter i Nordbykollenmarka med lysløype rett i nærheten. For øvrig kort vei påkjøring E18 mot Oslo/ Vestfold fra boligen.

Velkommen til visning!

Inneholder

Leiligheten er svært gjennomført stilmessig og gjennomgående 3-roms med kveldsol, utsikt og en innholdsrik planløsning i 3 etg. Boligen har 2 soverom, nytt bad i regi av borettslaget i 2020 samt oppgradert sikringsskap i 2019. Kjøkken fra Ikea i 2015. Fra boligen er det kort vei til busstopp med flere avganger i timen mot byen og bl.a togstasjon. Flotte turmuligheter i Nordbykollenmarka med lysløype rett i nærheten. For øvrig kort vei påkjøring E18 mot Oslo/ Vestfold fra boligen.

Høydepunkter:

- Meget stilfull og gjennomført leilighet
- Oppgradert overflater og endret rominndeling i 2021
- Attraktivt og sentralt boområde
- Ingen TG3 i taksten
- Nye vinduer og terrassedør i 2019
- Nytt bad i 2020 i regi av borettslaget
- Nytt IKEA kjøkken i 2015
- Innglasset balkong vestvendt og usjenert på ca 13,5 kvm
- Gangavstand til dagligvare, barneskole og buss
- Felles parkering utenfor blokk
- Innmat i EL-skap er skiftet i år 2019
- To romslige soverom
- 3 etg. med fin byutsikt
- Mulighet for ildsted
- Kveldssol
- 2 boder i kjeller

Inneholder: Entré/ gang, Stue , Kjøkken , Soverom 1, Soverom 2 og Bad.

Beliggenhet

Eiendommen har en solrik og attraktiv beliggenhet i på Rundtom i Drammen kommune. Området ligger høyt i terrenget og har fin utsikt ned mot Drammen og områdene rundt. Det er kort vei til skoler i alle trinn, barnehager og offentlig kommunikasjon. Det er også kort vei til sentrum og fjorden. Nordbykollen ligger også i nærområdet, med lysløype og flere utkikkspunkter med fantastisk utsikt over byen. I tillegg er det flotte tur- og friluftsområder på Glassverket. Her ligger også fotballbaner på rekke og rad, i tillegg til en fin idrettshall. Du finner flere badeplasser langs fjorden, hvor blant annet idylliske Sota Fjordpark byr på både gresslette og sandstrand.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. på Spar i Holmestrandsveien, Rema 1000 og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud byr Strømsø Senter på en fin miks av butikker. Det er også kort vei til Bragernes torg med alle bymessige fasiliteter. Nye CC Drammen er en svipptur unna. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Kobbervikveien som ligger ca. 150 meter fra boligen og Havnegata. Det er bussforbindelse til byen fire ganger i timen. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Strømsø, 9 min til Gulskogen, 13 min til Liertoppen, 35 min til Oslo S, samt 34 min til Kongsberg. Det er gangavstand til Brandengen barneskole og Marienlyst ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i Drammen, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Universitetet i Sørøst-Norge har et av landets mest moderne lokaler på Papirbredden, helt nede ved elva. Her finner du også restauranter, kafeer, rockescene og kulturliv vegg i vegg.

Adkomst

Fra Strømsø sentrum følg Bjørnestjerne Bjørnsonsgate forbi Strømsø senteret. Kjør rett frem i rundkjøring og hold høyre felt mot Kobbervikdalen. Kjør forbi Cirkle-K og ta første til venstre mot St. Hansberget. Ta deretter andre vei til venstre og blokken ligger på venstre side. Det vil bli skiltet ved felles visning.

Standard

Leiligheten har en normal standard sett ut i fra alder og fremstår meget tiltalende og moderne .Eier har bebodd leiligheten siden 2021 og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold knyttet til eiendommen. Tidligere eier har i perioden oppgradert vinduer og terrassedører i år 2019 og baderom i år 2020, arbeidene er utført i regi av borettslaget. Eier har i år 2021 oppgradert overflater og endret rominndeling. Boligen er normalt vedlikeholdt, noe oppusset/ fornyet gjennom årene. Det må allikevel påregnes kostnader til vedlikehold og oppgraderinger. Dette dreier seg generelt om bygningsdeler med normal aldring, skader og slitasje. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler.

Bad: Bad-/ vaskerom oppgradert/ renovert i år 2019/ 2020. Overflater vegger med fliser og himling (innvendige tak) med malte flater. Downlight montert i himling (innvendig tak). Overflater gulv med fliser på våtrom med varmekabler. Det er plastsluk og banemembran med ukjent utførelse. Bad inneholder følgende sanitærutstyr, dusjnisje med dører og 1-greps blandebatteri, vegghengt klosett, servant montert i baderomsinnredning med skuffer og 1-greps blandebatteri og overskap med speil og lys. Våtrom med mekanisk ventilasjon, med tilluft via luftespalter i dør eller lignende

Kjøkken:
Innredning fra Ikea med profilerte fronter fra år 2015, benkeplate i laminat, 1 1/2 vaskekum i stål med avrenning og 1-greps blandebatteri og lys under overskap. Vegg over kjøkkenbenk med laminat (kitchen wall plater). Frittstående hvitevarer. Automatisk vannstopper montert i vaskeskap i kjøkkenbenk. Det er kjøkkenventilator med kullfilter

Under gjengis forhold som er klassifisert som TG2 i taksten. Det henvises til takstdokumentet for opplysninger om TG1 eller TGIU. De gjengis ikke i prospektet.

TG3: Ingen

TG2:
Utvendig > Andre utvendige forhold - Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget.
Tekniske installasjoner > Vannledninger - Eier opplyser i egenerklæring; Pakning i kjøkkenkran, bør byttes, da den drypper.
Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg - Eier har gjennomført arbeider på det elektriske anlegget i sin tid som eier av boligen. Det foreligger dokumentasjon for de arbeidene som er utført i denne eiers periode. Det anbefales utvidet el-kontroll av det elektriske anlegget på bakgrunn av manglende dokumentasjon for hele eller deler av det elektriske anlegget.

Hvitevarer

Kjøleskap, oppvask og komfyr medfølger. Garderobeskap i alle rom følger med, samt taklamper.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger innbetales til meglers klientkonto senest to virkedager før overtagelse.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Etter avtale med selger.

Bebyggelse

Borettslaget består av 46 boliger fordelt på 3 bygninger.

Lavblokk uten heis over 4 etasjer. Leiligheten har beliggenhet i 3. etasje.
Leiligheten benytter 2 stk. boder i kjeller på 4,2 og 2,9 kvm. Felles vaskerom, tørkerom og sykkelbod i kjeller.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Leiligheten er en del av et borettslag, det er ikke innhentet byggetegninger på leiligheten. Leiligheten innvendig antas å være ombygd etter byggeåret (endring av planløsning/ og
eller utvendige fasader, nærmere undersøkelser må påregnes).

Byggemåte

Det er utarbeidet en takstrapport basert på en omfattende bygningskontroll. Rapporten tilfredsstiller den lovendring som trådte i kraft 01.01.22. Det henvises særskilt til dette dokumentet som er vedlagt prospektet.

Kort oppsummert:

EL: Sikringsskap plassert i felles gang/ trappegang med automatsikringer, hovedsikring 40 AMP. Systemspenning 230V. Vesentlig skjult EL-anlegg. Det foreligger samsvarserklæring fra år 2021 - diverse oppgraderinger i forbindelse med oppussing av leiligheten, se beskrivelsen i samsvarserklæring.

VVS: Vannrør av kobber og plast. Boligen har rør-i-rør system med rørteknisk skap plassert på baderom. Vannmåler (varmtvann) og hovedstengekran montert i fordelingsskap for rør-i-rør system. Automatisk vannstopper montert i vaskeskap i kjøkkenbenk.
Avløpsrør, plast- og soilrør. Varmtvann leveres fra fellesanlegg i bygget i regi av borettslaget/ sameiet.

Pipe/ ildsted: Ingen ildsteder montert på pipen i denne andelen. Brann/ piperapport kan sees hos megler for de øvrige boligene i borettslaget. Dato for siste feiing: 22.03.2024.

Tomten

Eiet felles tomt på 6 985 kvm. Tomten har opparbeidede fellesarealer med gressplen, beplantninger og asfalterte områder.

Eiendommen består av flere gårds- og bruksnummer: 112/389, 112/388, 112/392

Vilkår fellesgjeld

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 96660153982, BoligBanken ASA
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 27.03.2024: 5.95% pa.
Antall terminer til innfrielse: 50.9
Saldo per 27.03.2024: 17 489 566
Andel av saldo: 386 699
Første termin/første avdrag: 31.12.2022 ( siste termin 31.05.2049 )
Flytende rente

Borettslaget er forsikret mot tap på felleskostnader i Skadeforsikringsselskapet Borettslagene Sikringsordning AS. Det er ingen mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld i dette borettslaget.

Parkering

Parkering etter områdets gjeldende bestemmelser. Borettslaget arbeider med et regelverk for tildeling og bruk av p-lassene i laget. 10 garasjer i borettslaget som overdras etter ansiennitet fra interessentliste. Videre 30 oppstillingsplasser ute. Ingen av disse er reserverte.

Borettslaget arbeider med et regelverk for tildeling og bruk av p-lassene i laget.

Energibruk/kostnader

1643 kwt i 2023 ca kr 5 000,-

Radonmåling

Boligen ligger minimum tre etasjer over bakkenivå og radonmålinger er ikke relevant.

Oppvarming

Generelt om oppvarming, boligen hadde
følgende varmekilder ved befaring;
- varmes opp ved strøm/ panelovner
- varmekabler på baderom

Dyrehold

Før en anskaffer husdyr, må skriftlig søknad være sendt til og godkjent av styret. Ref. husordensreglene.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) - L01.06.2018 nr. 23. Det følger av loven at megler bl.a. har plikt til å gjennomføre kundekontroll. I de tilfeller hvor kunden er juridisk person skal megler også kartlegge hvem som er reelle rettighetshavere. Med reelle rettighetshavere menes fysiske personer som eier eller kontrollerer mer enn 25% av eierandelene i selskapet. Partene må bidra til at kundekontrollen lar seg gjennomføre på en hensiktsmessig måte. Megler plikter å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Ved slik rapportering vil ikke partene blir varslet.

Lovverk

Avtaleforholdet mellom partene reguleres av avhendingslova (L03.07.1992 nr. 93 Lov om avhending av fast eigedom)

Diverse

Det praktiseres "vaktmesteruke". Dette går på rundgang i hver oppgang 1 uke om gangen eks. om skifte lyspærer i oppgangen, strø litt utenfor trappen om det er glatt og slike ting.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Heftelser i eiendomsrett:
1960/300127-2/90 12.02.1960 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Bestemmelser om bebyggelse, veier og diverse ledninger m.v.
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
1981/3854-1/90 29.05.1981 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

2015/1169916-1/200 14.12.2015 PANTEDOKUMENT
Beløp: NOK 409 000
Panthaver: FELLESSKAPET AV INNSKYTERE, JF.BRL §2-11, 1.LEDD
LØPENR: 13826075
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2022/1174301-1/200 18.10.2022 10:52
PANTEDOKUMENT VED BYTTE AV BANK
Beløp: NOK 18 074 786
Panthaver: BOLIGBANKEN ASA
ORG.NR: 914 827 841
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
ELEKTRONISK INNSENDT

Vederlag

Fastpris provisjon kr. 38 000,-. Markedspakke kr. 18 900,- Oppgjør kr. 6 000,- Alle beløp ink. mva og betales av selger.

Regulering

Kommuneplaner
Navn Kommuneplanens arealdel 2014-2036
Plantype Kommuneplanens arealdel
Ikrafttredelse 05.10.2015
Delarealer Delareal 5 099 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Reguleringsplaner
Navn REGULERINGS- OG BEBYGGELSESPLAN FOR KOBBERVIK.
Plantype Eldre reguleringsplan
Ikrafttredelse 07.11.1956
Delarealer Delareal 538 m
Formål Kjørevei
Delareal 4 312 m
Formål Boliger
Delareal 93 m
Formål Annen veigrunn
Delareal 156 m
Formål Parkeringsplass

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse iflg. kommunen.
Jf. plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.
Det foreligger ferdigattest for de innglassede balkonger (11.07.2007) samt for våtromsrehabilitering (2020).

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp.

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

    SOLGT

    Detaljer

  • Verditakst: 3 190 000,-
  • Totalpris: 3 576 699,-
  • Fellesgjeld: 386 699,-
  • Fellesutgifter: 6 892,-
  • Ligningsverdi: 863 609,-
  • Primærrom: 73 m2
  • Bruksareal: 87 m2
  • Tomteareal: 6985 m2
  • Eierform: Andel
  • Boligtype: Leilighet

Visning

  • Ta kontakt for å avtale visning
  • SOLGT


    Martin Morken Hjertås

    Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
    Mobil: (+47) 48029950

    Annen info

    Finnkode: 348959180