: Åssiden/ Elveparken - Lekker 4-roms, heis, garasje, IN-ordning, terrasse, ny 2013, sol og utsikt
Buskerudveien 217A , 3027 Drammen

Kort om eiendommen

Velkommen til Buskerudveien 217A! Boligen er en lys, lettstelt og stor 4-roms leilighet i 3 etg. med god takhøyde og store vinduer i alle oppholdsrom og soverom. Leiligheten ligger like ovenfor badeplass med stor gresslette med sittegrupper, båtbrygge, og nær idyllisk strandpromenade. Elveparken Vest ble oppført i 2013 og leiligheten fremstår moderne, stilfull og med en meget godt utnyttet planløsning. Boligen har en effektiv planløsning, stor solrik terrasse, garasjeplass og heis direkte til leilighetsplan. Her bor du lettvint og godt i mange år!

Inneholder

Boligen er en lys, lettstelt og stor 4-roms leilighet i 3 etg. med god takhøyde og store vinduer i alle oppholdsrom og soverom. Leiligheten ligger like ovenfor badeplass med stor gresslette med sittegrupper, båtbrygge, og nær idyllisk strandpromenade. Elveparken Vest ble oppført i 2013 og leiligheten fremstår moderne, stilfull og med en meget godt utnyttet planløsning. Boligen har en effektiv planløsning, stor solrik terrasse, garasjeplass og heis direkte til leilighetsplan. Her bor du lettvint og godt i mange år!

Boligens høydepunkter:

- P-plass i felles garasjeanlegg
- Balansert ventilasjon
- Utsikt til elven
- Naturskjønt og fredelig beliggenhet
- Stor flislagt og solrik terrasse
- Nyoppført i 2013
- Trappefri adkomst samt heis
- Vannbåren gulvvarme
- Downlights integrert i tak på baderom og gang.
- Balansert ventilasjon
- Smakfull og stilig leilighet
- Kort vei til sentrum samt turmuligheter langs elven
- Bod rett utenfor boligen på 5 kvm
- Walk-In garderobe/ bod på 5 kvm
- Mulighet for IN-ordning (nedbetaling av fellesgjelden)
- Flott tilhørende friområde, parkmessig anlagt mot elven

Inneholder: Entré/ gang, Stue , Kjøkken m/ åpen løsning til stue, Soverom 1, Bad/vaskerom , Wc , Garderobe/ bod, Soverom 2 og Soverom 3

Boder: Boder i gang (3. etasje - rett utenfor boligen) på 5,07 kvm (merket 39) - avrundet til 5 kvm BRA-e (

Adkomst

Fra Drammen sentrum: Kjør gjennom Bragernestunellen og følg Rosenkrantzgata mot Åssiden. Ta til venstre ved Drammen Travbane. Følg Traveveien rett frem helt til enden og ta til høyre i første kryss, du er da i Buskerudveien. Ta så til venstre ved skilt til Elveparken Vest Borettslag. Blokk nr. 217 ligger da rett frem i enden av veien.

Standard

Eier har bebodd leiligheten siden 2013 og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold knyttet til eiendommen. Boligen er normalt vedlikeholdt, noe oppusset/ fornyet gjennom årene. Det må allikevel påregnes kostnader til vedlikehold og oppgraderinger. Dette dreier seg generelt om bygningsdeler med normal aldring, skader og slitasje. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler.

Bad:
Bad-/ vaskerom i 3. etasje fra byggeåret, arbeidene er utført i regi av utbygger, det foreligger ingen dokumentasjon for våtrommet. Overflater vegger med fliser og himling (innvendige tak) med malte flater. Overflater gulv med fliser på våtrom med varmekabler. Nedsenket gulv i dusjnisje.
Våtrommet har stålsluk (rustfritt stål) meds møremembran med ukjent utførsel. Våtrom inneholder følgende sanitærutstyr, dusjkabinett (Steamdusj type Tornado DS B106C, dim. 95x95x210) med dører og 1-greps blandebatteri, vegghengt klosett, servant montert i baderomsinnredning med dører og 1-greps blandebatteri og overskap, speil og lys. Opplegg for vaskemaskin. Boligen har balansert ventilasjon (tilluft i oppholdsrom og avtrekk i våtrom), våtrommet har mekanisk avtrekk med tilluft via luftespalter i dør eller lignende. Hulltaking er gjennomført fra soverom mot baderom uten å påvise unormale forhold, det er ikke gjennomført måling med pigger i treverk da oppbygning av vegg mot baderom er gjennomført med stål og gips. RH (relativ fuktighet) 24,9 % ved en temperatur på 22,7 grader (RH og temperatur målt inne i veggen før hulltaking).

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra Sigdal med profilerte fronter og kjøkkenøy fra byggeåret, benkeplate i laminat, 1 1/2 vaskekum i stål med 1-greps blandebatteri og lys under overskap. Vegg over kjøkkenbenk med fliser. Integrerte hvitevarer. Brannslukkingsapparat montert i benkeskap. Komfyrvakt montert. Det er avtrekk via balansert anlegg.

WC:
Toalettrom med fliser på gulv, malte vegger og himling (innvendige tak) med malte flater. Sanitærutstyr, vegghengt klosett, vegghengt
servant montert med 1-greps blandebatteri, speil og lys. Boligen har balansert ventilasjon (tilluft i oppholdsrom og avtrekk i våtrom), våtrommet har mekanisk avtrekk med tilluft via luftespalter i dør eller lignende.

TG2:
Utvendig > Andre utvendige forhold - Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget.
Våtrom > 3. etasje > Bad/vaskerom > Sluk, membran og tettesjikt - Sluk ligger under dusjkabinett, mulighet for demontering av sokkel på kabinett, men dette gir en begrenset adkomst til sluk.
Spesialrom > 3. etasje > Wc > Overflater og konstruksjon - Innbyggingssisterne montert i rom/ kasse som ikke er plassert i våtrom (rom med sluk).

Hvitevarer

Integrerte hvitevarer følger med. Fast monterte skap, inventar og lyskilder følger med i handelen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger innbetales til meglers klientkonto senest to virkedager innen overtakelse.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Overtakelse etter nærmere avtale med selger. Det oppfordres til å nevne ønsket overtagelse i evt. bud.

Bebyggelse

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. Leiligheten er en del av et borettslag, det er innhentet
byggetegninger på leiligheten. Leiligheten innvendig antas å ikke være ombygd etter byggeåret.

Byggemåte

Det er utarbeidet en takstrapport basert på en omfattende bygningskontroll. Rapporten tilfredsstiller den lovendring som trådte i kraft 01.01.22. Det henvises særskilt til dette dokumentet som er vedlagt prospektet.

Kort oppsummert:

El: Sikringsskap plassert i bod/ teknisk rom med automatsikringer, overbelastningsvern 40 AMP. Vesentlig skjult EL-anlegg. Systemspenning 400V. Strømmåler montert i felles skap for sameiet/ borettslaget (strømmåler ikke besiktiget). Eier har ikke gjennomført arbeider på det elektriske anlegget i sin tid som eier av boligen. Det foreligger ingen dokumentasjon på anlegget, men el-kontroll er gjennomført i 2014 uten avvik.

VVS: Vannrør av kobber og plast. Boligen har rør-i-rør system med rørteknisk skap plassert på bod. Opplegg for vaskemaskin på baderom. Varmtvann leveres fra fellesanlegg i bygget. Vannmåler og hovedstengekran montert i fordelingsskap for røri-rør system. Avløpsrør, plast- og soilrør.Varmtvann leveres fra fellesanlegg i bygget i regi av borettslaget/ sameiet.

Ventilasjon: Boligen har balansert ventilasjonsanlegg (Flexit Spirit Uni), med varmegjenvinning, (tilluft i oppholdsrom og avtrekk i våtrom), ventilasjonsaggregatet plassert i bod.

Tomten

Eiet tomt, (andel av felles tomt for borettslaget), beliggende mot LNF område i Vest og Drammenselven mot syd. Flott tilhørende friområde, parkmessig anlagt mot elva. Interne asfalterte veier.

Vilkår fellesgjeld

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 11519537, Husbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 23.02.2024: 4.22% pa.
Antall terminer til innfrielse: 40
Saldo per 23.02.2024: 31 418 767
Andel av saldo: 1 546 228
Første termin: 31.12.2013Første avdrag: 30.06.2014 ( siste termin 31.12.2043 )
Flytende rente

IN-avtale opprettet (dvs. at man kan innbetale hele- eller deler av fellesgjelden).

Parkering

P-plass i felles garasje kjeller (lagt til rette for montering av el bil lader) - det er ikke el bil lader på plass 39.

Energibruk/kostnader

Kostnaden i strøm 2023 var på ca 14.000. Forbruk: 9.198 kwh.

Radonmåling

Boligen ligger minimum tre etasjer over bakkenivå og radonmålinger er ikke relevant.

Oppvarming

Boligen hadde følgende varmekilder ved befaring;
- vannbåren gulvvarme som reguleres via romtermostater.
- varmekabler på baderom

Boligen har vannbåren gulvvarme som reguleres via romtermostater. Boligen har fordelingsskap for gulvvarme med rørteknisk skap plassert på bod (sammen med vannrør).

Dyrehold

Husdyrhold er tillatt iht. husordensreglene.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) - L01.06.2018 nr. 23. Det følger av loven at megler bl.a. har plikt til å gjennomføre kundekontroll. I de tilfeller hvor kunden er juridisk person skal megler også kartlegge hvem som er reelle rettighetshavere. Med reelle rettighetshavere menes fysiske personer som eier eller kontrollerer mer enn 25% av eierandelene i selskapet. Partene må bidra til at kundekontrollen lar seg gjennomføre på en hensiktsmessig måte. Megler plikter å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Ved slik rapportering vil ikke partene blir varslet.

Lovverk

Avtaleforholdet mellom partene reguleres av avhendingslova (L03.07.1992 nr. 93 Lov om avhending av fast eigedom)

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

2006/518987-2/200 27.10.2006 BESTEMMELSE OM GJERDE
Gjelder også for utskilte parseller
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2006/518987-6/200 27.10.2006 ERKLÆRING/AVTALE
Har rett til ledningsføring frem til Drammen
kommunes pumpestasjon samt påkobling til kommunens
anlegg og pumpestasjon.
Gjelder også for utskilte parseller vedr. nevnte rettighetshavere
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2006/518987-7/200 27.10.2006 BESTEMMELSE OM PARKERING
Gjelder også utskilte parseller.
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2013/466224-1/200 10.06.2013 PANTEDOKUMENT
Beløp: NOK 79 758 000
Panthaver: HUSBANKEN
ORG.NR: 942 114 184

2013/466243-1/200 10.06.2013 FELLES PANTEDOK BOR.INNSK
Beløp: NOK 34 182 000
Panthaver: BORETTSLAGETS ANDELS. I FELLESSKAP, JF.
BRL § 2-11
LØPENR: 13539330

2013/466243-2/200 10.06.2013 ** PRIORITETSBESTEMMELSE
VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2013/466224-1

2007/166623-1/200 31.01.2007 BEST. OM ADKOMSTRETT
Rettighet hefter i: KNR: 3301 GNR: 117 BNR: 949
bestemmelse om oppføring av garasjeanlegg

Vederlag

Fastpris provisjon kr. 45 000,-. Markedspakke kr- 18 900,- Oppgjør kr. 6 000,- Alle beløp ink. mva og betales av selger.

Regulering

Kommuneplan (5.10.2015)
Reguleringsplan for Buskerudveien 217-219 - Endring (7.12.2010)
REGULERINGSPLAN FOR BUSKERUDVEIEN 178, 180 OG DEL AV 182, GNR./BNR. 117/520, 891 (31.10.2006)
Detaljregulering for del av Åssiden idrettsanlegg (15.6.2011)
Reguleringsplan for Buskerudveien 217-219 - Endring (7.12.2010)
Reguleringsplan for Kjøsterud nordre (Buskerudveien 210 mfl) (27.10.2009)
REGULERINGSPLAN FOR BUSKERUDVEIEN 145 (18.6.2002)
REGULERINGSPLAN FOR OMRÅDET BERSKAUG, ÅSSIDEN IDRETTSPARK. (30.4.1984)
REGULERINGSPLAN FOR FEM PARSELLER AV BUSKERUDVEGEN MELLOM ING. RYBERGSGATE OG VINKELVEIEN (27.4.1983)
REGULERINGSPLAN FOR BUSKERUDV:PARSELLENE VÅRV-BUSKERUDV 59, BUSKERUDV 83-106 OG CHRISTOPHER H V-NY VEI ØST FORTRAVBANEN (16.12.1974)
REGULERINGSPLAN FOR OMRÅDE BUSKERUDVEIEN, NY VEI ØST FOR DRAMMEN TRAVBANE - ROSENKRANTZGATA - FARMEN (15.5.1974)
REGULERING AV ROSENKRANTZGT. TIL MOTOR-B-VEG (11.2.1974)
REGULERING AV KJØSTERUD GÅRD PÅ ÅSSIDEN. (6.3.1961)
REGULERINGSPLAN FOR OTTILIE BIES VEI, MED MINDRE VESENTLIG ENDRING. (9.2.1993)
REGULERINGSPLAN FOR OMRÅDET OTTILIE BIESV. 11 OG BUSKERUDVN. 201 OG DELER AV BUSKERUDVEIEN 203 OG 207 (12.1.1982)
BERSKAUG IDRETTSPLASS (22.3.1974)
Detaljregulering for Kjøsterud nordre, gnr/bnr 117/501 m fl (13.2.2024)
REGULERINGSPLAN FOR BUSKERUDVEIEN 217 - 219. (18.12.2001)
Områderegulering for travbanen - Berskaug (14.6.2023)

Er det igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen? Kommunedelplan for Fv 283 Rosenkranztgata

Ferdigattest

Ferdigattest datert 25.11.2013 foreligger.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp.

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

    SOLGT

    Detaljer

  • Verditakst: 3 600 000,-
  • Totalpris: 5 146 227,-
  • Fellesgjeld: 1 546 227,-
  • Fellesutgifter: 17 492,-
  • Ligningsverdi: 1 538 462,-
  • Primærrom: 90 m2
  • Bruksareal: 100 m2
  • Tomteareal: 4663 m2
  • Eierform: Andel
  • Boligtype: Leilighet

Visning

  • Ta kontakt for å avtale visning
  • SOLGT


    Martin Morken Hjertås

    Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
    Mobil: (+47) 48029950

    Annen info

    Finnkode: 345805027