: Lier - 3-roms leilighet (ny 2021) i 3. etg - Fjernvarme, Balkong, Heis, Garasje - In-ordning. Flytt rett inn!
Hegsbroveien 76C , 3403 Lier

Kort om eiendommen

Leiligheten er "ny" 3-roms leilighet og har praktisk og gjennomtenkt planløsning med god arealutnyttelse og bygget etter nye energiforskrifter som gir lave oppvarmingskostnader. Leiligheten har vannbåren gulvvarme i stue og på kjøkken, noe som gir en svært behagelig og komfortabel oppvarming. Lekker og praktisk bolig som inkluderer alle kjøpegrupper. Bygningene omkranser et felles grøntområde som er pent opparbeidet med gangstier, sittebenk, lekeplass, drivhus, bocciabane, beplanting og plen. Boligen har en stor overbygget hjørnebalkong, parkeringsplass samt bod i fellesanlegg med heis direkte opp til leilighetsplan.

Velkommen til visning!

Inneholder

Leiligheten er "ny" 3-roms leilighet og har praktisk og gjennomtenkt planløsning med god arealutnyttelse og bygget etter nye energiforskrifter som gir lave oppvarmingskostnader. Leiligheten har vannbåren gulvvarme i stue og på kjøkken, noe som gir en svært behagelig og komfortabel oppvarming. Du trenger aldri mer å oppleve at det er gulvkaldt. Bygningene omkranser et felles grøntområde som er pent opparbeidet med gangstier, sittebenk, lekeplass, drivhus, bocciabane, beplanting og plen. Boligen har parkeringsplass samt bod i fellesanlegg med heis direkte opp til leilighetsplan. Fjernbetjent åpner av garasjeport.

Høydepunkter:

- Usjenert uten innsyn
- Vannbåren gulvvarme
- Leiligheten var ny i 2021
- Heis
- Fortsatt omfattet av 5 års garantitid
- Garasjeplass med heis rett ned i garasjen
- Overbygget hjørnebalkong på 11,4 kvm
- Lave oppvarmingskostnader
- Balansert ventilasjon
- Hovedsoverommet er meget stort (kan brukes som en TV- eller spisestue
- Hjørneleilighet med mye lys
- Felles møterom i kjeller med kjøkken, baderom og terrasse ned mot Lierelva
- Flotte uteområder med atrium og hagepark
- Beliggende midt i Lierbyen med alle fasiliteter
- Felles takterrasse (i blokk 78)
- Bygget etter nye energiforskrifter
- IN-ordning (kan nedbetale fellesgjeld)

Inneholder: Entré/ gang, Stue , Kjøkken m/ åpen løsning til stue, Soverom 1, Bad/vaskerom og Soverom 2.
Boder: Bod i felles bodareal nr. 82

Utgang fra stue til romslig balkong p 11,4. Balkongen er overbygget og har fin utsikt samt gode solforhold.

Beliggenhet

Lierbyen er administrasjonssenter i Lier kommune. Her finner du kommunens rådhus, en rekke dagligvareforretninger og andre servicefunksjoner. Området ligger midt i Lierdalen og det er kort vei til store grøntområder. Med utgangspunkt i Lierbyen kan du blant annet velge å sykle eller gå langs den gamle jernbanelinjen som går over Gullhaug og Reistad og ender opp i Spikkestad. Veien er gruslagt og byr på en fenomenal utsikt på store deler av veien, og om vinteren blir det anlagt skiløype langs traseen. Rett ved Elvebredden Park kan du også følge en flott sti som går langs Lierelva. Her kan du nyte frodig vegetasjon, elvebrus og fuglesang. Følger du stien helt ut kommer du til en fiskeplass og utsettingsplass for kajakk og kano. Valgmulighetene er mange, begrensningene er få, midt i grønne Lier.
Innenfor en radius på 500 meter finner du blant annet to dagligvarevareforretninger, to apotek, café og gatekjøkken. I tillegg er det kort vei til skoler og barnehager. Her får du alt du trenger i hverdagen innen gangavstand.

Lekeplasser og fotballbaner i tilknytning til barneskolen er innen kort gangavstand. Svømmehall på Stoppen samt St. Hallvardhallen. Stoppen Sportsklubb er et aktivt idrettslag i nærområdet, både sommer- og vinterstid, se https://www.stoppensk.no. Sjåstad Vestre Lier og Lier IL har flotte tilbud innen ski og skiskyting. Ridesenter på Linnesvollen. En av østlandets beste golfbaner, Holtsmark golfbane, i Sylling (https://www.holtsmarkgolf.no). Kort kjørevei til Liertoppen kjøpesenter og Drammen sentrum med de fleste servicetilbud. Kort gangavstand til bussknutepunkt i Lierbyen sentrum med gode bussforbindelser til Asker, Tranby, Drammen og Oslo for rutetider se https://www.brakar.no. Lier togstasjon med god togforbindelse retning Oslo og Kongsberg, se https://www.vy.no for avganger. Flytoget bruker ca. 60 minutter fra togstasjonen i Drammen til Gardermoen flyplass, se https://www.flytoget.no for mer informasjon

Standard

Ny leilighet i 2021 med gjenværende garantitid. Eier har eiet leiligheten siden 2023 (skifteoppgjør) og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold knyttet til eiendommen. Boligens tilstand anses ut fra alder å være normal og framstår som godt vedlikeholdt. Det er fremdeles gjenværende garantitid på produkter og arbeid (5 års garanti)

Under gjengis forhold som er klassifisert som TG3 og TG2 i taksten. Det henvises til takstdokumentet for opplysninger om TG1 eller TGIU. De gjengis ikke i prospektet.

TG3:
Ingen forhold

TG2:
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger - Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder
Utvendig > Andre utvendige forhold - Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget.

Bad:
Bad-/ vaskerom i 3. etasje fra byggeåret. Overflater vegger med fliser og himling (innvendige tak) med malte flater. Downlight montert i himling (innvendig tak). Overflater gulv med fliser på våtrom med varmekabler. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse.
Våtrom inneholder følgende sanitærutstyr, dusjnisje med dører og 1-greps blandebatteri, vegghengt klosett, servant montert i
baderomsinnredning med skuffer og 1-greps blandebatteri og speil med lys. Opplegg for vaskemaskin. Boligen har balansert ventilasjon (tilluft i oppholdsrom og avtrekk i våtrom), våtrommet har mekanisk avtrekk med tilluft via luftespalter i dør eller lignende.

Bad-/ vaskerom i 3. etasje fra byggeåret, arbeidene er utført i regi av utbygger, det foreligger ingen dokumentasjon for våtrommet. Fremdeles gjenværende garantitid/ reklamasjonsmuligheter for feil eller mangler på produkter og arbeid (mindre enn 5 år siden ferdigstillelse).

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra Sigdal med slette fronter fra byggeåret, benkeplate i laminat, 1 vaskekum i stål med 1-greps blandebatteri og lys under overskap. Vegg over kjøkkenbenk med fliser. Frittstående og integrerte hvitevarer. Komfyrvakt montert. Automatisk vannstopper montert i vaskeskap i kjøkkenbenk. Det er avtrekk via balansert anlegg.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger innbetales til meglers klientkonto senest to virkedager innen overtakelse.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Overtakelse etter nærmere avtale med selger. Det oppfordres til å nevne ønsket overtagelse i evt. bud.

Bebyggelse

Ny bebyggelse med 65 leiligheter med blant annet parkeringskjeller og heis. Leiligheten har beliggenhet i 3. etasje med med balkong.
Garasjeplass for en bil i felles garasjeanlegg (garasjekjeller) for borettslaget plass nr. 22, ikke nærmere omtalt i taksten.
Felles hobbyrom for sykkelreparasjon, smøring av ski o.l.
Felles selskapslokale/ møterom med kjøkken.

Det foreligger ikke tegninger. Leiligheten er en del av et borettslag, det er ikke innhentet byggetegninger på leiligheten. Leiligheten innvendig antas å ikke være ombygd etter byggeåret

Byggemåte

Det er utarbeidet en takstrapport basert på en omfattende bygningskontroll. Rapporten tilfredsstiller den lovendring som trådte i kraft 01.01.22. Det henvises særskilt til dette dokumentet som er vedlagt prospektet.

Kort oppsummert:

EL: Sikringsskap plassert i entrè med automatsikringer, hovedsikring/ overbelastningsvern 63 AMP. Systemspenning 400V. Vesentlig skjult EL-anlegg. Strømmåler montert i felles skap for sameiet/ borettslaget (strømmåler ikke besiktiget).

VVS: Vannledninger innvendig i plast og kobber. Boligen har rør-i-rør system med rørteknisk skap plassert på baderom (taket). Vannmåler og hovedstengekran montert i fordelingsskap for rør-i-rør system. Avløpsrør, plast- og soilrør. Varmtvann leveres fra fellesanlegg i bygget i regi av borettslaget/ sameiet.

Ventilasjon: Boligen har balansert ventilasjonsanlegg, med varmegjenvinning, (tilluft i oppholdsrom og avtrekk i våtrom), ventilasjonsaggregatet plassert i taket i entre.

Tomten

Eiet tomt. Ideell andel av borettslagets tomt. Pent opparbeidede felles atrium/ takpark. Felles takterrasse i blokk nr. 78 med flott utsikt og med gode solforhold. Uteområdet er på et nivå høyere enn bakkeplan og kan også skilte med felles lekeplass, bocciabane og drivhus.

Vilkår fellesgjeld

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 94937043710, Handelsbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 06.03.2024: 5.6% pa.
Antall terminer til innfrielse: 74
Saldo per 06.03.2024: 70 915 000
Andel av saldo: 1 975 000
Første termin: 30.06.2021
Neste avdrag: 30.06.2036 ( siste termin 31.12.2060 )
Flytende rente
Laget har avtale om IN samt IN lån

Om IN-ordningen: IN-ordning står for "individuell nedbetaling av fellesgjeld," og gjelder for deg som er andelseier i borettslag som har fellesgjeld. Ordningen gir deg mulighet til å betale ned din andel av fellesgjelden raskere, uavhengig av de andre eierne. Når en andelseier innbetaler på andel fellesgjeld, reduseres borettslagets lån til banken. Andelseier trer da inn i bankens pant, tilsvarende det beløpet man har betalt inn.

Parkering

Parkeringsplass i felles garasjeanlegg (P-plass nr.22 i den nederste garasjen, U-1). Utleie av parkeringsplassen krever samtykke fra styret i Sameiet Elvebredden Park Parkering.

Energibruk/kostnader

Årsforbruket for 2023 (dvs. aug- des) var på: 1223,54 kWh. Forventet årsforbruk utfra dette forbruket var på: 2 489kWh.

Radonmåling

Bygget er utført med forskriftsmessig radonsperre og dokumentasjon foreligger. Radonutsatt område. Aktsomhetsgrad for radon på eiendommen: Høy aktsomhet.

Oppvarming

Generelt om oppvarming, boligen hadde
følgende varmekilder ved befaring;
- vannbåren gulvvarme som reguleres via romtermostater
- varmekabler på baderom

Dyrehold

Dyrehold er tillatt forutsatt at det ikke er til sjananse.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) - L01.06.2018 nr. 23. Det følger av loven at megler bl.a. har plikt til å gjennomføre kundekontroll. I de tilfeller hvor kunden er juridisk person skal megler også kartlegge hvem som er reelle rettighetshavere. Med reelle rettighetshavere menes fysiske personer som eier eller kontrollerer mer enn 25% av eierandelene i selskapet. Partene må bidra til at kundekontrollen lar seg gjennomføre på en hensiktsmessig måte. Megler plikter å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Ved slik rapportering vil ikke partene blir varslet.

Lovverk

Avtaleforholdet mellom partene reguleres av avhendingslova (L03.07.1992 nr. 93 Lov om avhending av fast eigedom)

Diverse

Borettslaget disponerer et felles møterom i kjeller med kjøkken, baderom og fin terrasse ned mot Lierelva - dette kan man leie ved behov.

Det er foretatt områdeanalyse for flomfaresoner pr. 30.10.23: Gjentaksintervall flom 10 - 20 år.

Servitutter

På eiendommen er det ingen tinglyste servitutter på andelsnummer 5 i Elvebredden park borettslag. På eiendommen med gnr 52, bnr 155 i Lier kommune er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

1924/900101 og 900102 og 900103-1/90 25.03.1924 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE

1926/900066-1/90 24.08.1926 BESTEMMELSE OM VANNLEDN.

1926/900068-1/90 24.08.1926 BESTEMMELSE OM VANNLEDN.

1953/401878-1/90 18.07.1953 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE

1964/404032-1/90 15.10.1964 ERKLÆRING/AVTALE

1967/400720 og 400721-1/90 22.02.1967 BESTEMMELSE OM VEG

1967/401298-1/90 05.04.1967 ERKLÆRING/AVTALE

1974/405348-1/90 18.09.1974 SKJØNN

1978/406037-1/90 25.09.1978 ERKLÆRING/AVTALE

1979/405610-1/90 27.08.1979 BESTEMMELSE OM VEG

1984/410126-1/90 26.11.1984 BESTEMMELSE OM VANNLEDN.

2001/20156-1/90 12.11.2001 RETTSBOK

2020/2259489-1/200 23.03.2020 BESTEMMELSE OM ADKOMSTRETT, PARKERING, ERKLÆRING/AVTALE, JORDVARME/JORDSLØYFE/FJERNVARME

2021/58925-2/200 15.01.2021 ERKLÆRING/AVTALE

2021/59183-1/200 15.01.2021 BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK, ELEKTRISKE LEDNINGER/KABLER, FIBER/DATA-/TELEKABEL

2021/59510-1/200 15.01.2021 BESTEMMELSE OM ADKOMSTRETT

2021/59676-1/200 15.01.2021 ERKLÆRING/AVTALE

2021/59819-1/200 15.01.2021 BESTEMMELSE OM GANGRETT/RETT TIL STI

2021/60391-1/200 15.01.2021 BESTEMMELSE OM ADKOMSTRETT

Ovennevnte er ikke innhentet og kontrollert.

Vederlag

Provisjon kr. 50 000,- Markedspakke kr. 18 900,- Oppgjør kr. 6 000,- Alle beløp ink. mva og betales av selger

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål og ligger i et område som er omfattet av detaljregulering for Lierbyen Sentrum, felt B14 og BFK2, PlanID: 504-902-01.07, vedtatt 13.11.18

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for Hegsbroveien 76 og 78 datert 28.01.2021.

Vei, vann og avløp

Adkomstvei: Kommunal og privat vei på borettslagets eiendom.
Tilknytning vann: Offentlig tilknyttet vann med privat stikkledning.
Tilknytning avløp: Offentlig tilknyttet avløp med privat stikkledning.

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

    Detaljer

  • Verditakst: 2 590 000,-
  • Totalpris: 4 565 000,-
  • Fellesgjeld: 1 975 000,-
  • Fellesutgifter: 14 790,-
  • Ligningsverdi: 1 146 292,-
  • Primærrom: 69 m2
  • Bruksareal: 74 m2
  • Tomteareal: 1547 m2
  • Eierform: Andel
  • Boligtype: Leilighet

Visning

  • Ta kontakt for å avtale visning

  • Martin Morken Hjertås

    Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
    Mobil: (+47) 48029950

    Annen info

    Finnkode: 345191335