Åssiden: Lekker nyoppusset rekkehus over 2 plan - garasje - hage
Betzy Kjelsbergs vei 155F , 3028 Drammen

Kort om eiendommen

Velkommen til Betzy Kjelsbergs vei 155F. Dette er et moderne og romslig rekkehus over 2 plan med 2 uteplasser, hage og garasje. Boligen har praktiske og gjennomtenkte planløsninger med god arealutnyttelse. Spennende og smakfullt design/innredning! Denne boligen er totalrenovert i 2020/2021, så her er det bare å flytte rett inn! Boligen har meget god beliggenhet og fine solforhold på flata på Åssiden. Dette er en bolig som virkelig bør sees!

Høydepunkter:

* Totaloppusset i 2020/2021
* Lekkert romslig bad (2020) som er tilknyttet et praktisk vaskerom/bod
* Kvalitetskjøkken (2020) fra Norema med alle hvitevarer integrert.
* Nytt gulv i hele boligen (2020)
* 3 soverom
* Vest vendte uteplasser; balkong (15 kvm) med utgang fra stue, terrasse (22 kvm), utgang fra soverom, hage
* Garasje

Inneholder

Velkommen til Betzy Kjelsbergs vei 155F. Dette er et moderne og romslig rekkehus over 2 plan med 2 uteplasser, hage og garasje. Boligen har praktiske og gjennomtenkte planløsninger med god arealutnyttelse. Spennende og smakfullt design/innredning! Denne boligen er totalrenovert i 2020/2021, så her er det bare å flytte rett inn! Boligen har meget god beliggenhet og fine solforhold på flata på Åssiden. Dette er en bolig som virkelig bør sees!

Høydepunkter:

* totaloppusset i 2020/2021
* Lekkert romslig bad (2020) som er tilknyttet et praktisk vaskerom/bod
* Kvalitetskjøkken (2020) fra Norema med alle hvitevarer integrert.
* Nytt gulv i hele boligen (2020)
* 3 soverom
* Vest vendte uteplasser; balkong (15 kvm) med utgang fra stue, terrasse (22 kvm), utgang fra soverom/kontor, hage
* Garasjeplass

Inneholder:
1. etg. p-rom 32 kvm: Entré/ gang m/ trapp, soverom, kontor/ soverom, bad.
1. etg. s-rom 11 kvm: Bod/vaskerom, garderobe/ kott.
2. etg. p-rom 47 kvm: Stue m/ trapp, kjøkken og soverom.
Krypkjeller samt loft for lagring.
Garasje på 14 kvm.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig og barnevennlig boligområde på Åssiden i Drammen kommune, med kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. En liten sykkeltur unna ligger populære Drammen Skisenter med spennende aktiviteter, både sommer og vinter. Ved
siden av finner du trolske Kjøsterudjuvet, en flott utfordring for store og små.
På Åssiden er det flere fotballbaner, håndballbane, skatepark og stor idrettshall som byr på en rekke innendørsaktiviteter. Åssiden IF har sportslig tilbud for alle. Ellers anbefales det å legge turen innover i marka eller til elveparken der du kan følge brede gang- og sykkelveier nedover langs Drammenselven. Her finner du grillplasser, bade- og fiskemuligheter, samt sandvolleyballbane og lekeapparater.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi XL Ligosenteret og Meny Åssiden. Du finner også helsetorg, kjente kjedebutikker og bilforretninger i nærområdet. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Gulskogen med 120 spennende butikker, eller til Drammen sentrum med kjøpesentre og gågater.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Vallbrottveien og ligger ca. 1 min å gå fra boligen her har bussene avgang hvert 10. minutt. Fra Farmen går det også buss hver 10 min. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Gulskogen, 11 min til Drammen sentrum, 35 min til Kongsberg, 40 min til Oslo S og 70 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har kort gangavstand til Aronsløkka barneskole og Kjøsterud ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Åssiden videregående skole ligger rett ved boligen og er er en populær og moderne yrkesskole med et vidt spekter av utdanningsprogram.

Adkomst

Se kartskisse. Meget enkel adkomst.

Standard

Nyoppusset rekkehus i 2020. Takstmann oppsummerer standard slik: Eier har bebodd leiligheten siden 2019 og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold
knyttet til eiendommen. Eier har i perioden oppgradert boligen vesentlig, baderom, kjøkkeninnredning, varmepumpe, blåseisolering på loft, oppgradert deler av VA (vann og avløp), varmtvannsbereder, oppgradert deler av elanlegget, peisovn i stue, noe innvendige dører og overflater er oppgradert i perioden. Boligen er normalt vedlikeholdt.

Bad 1 etg.
Baderom oppgradert/ renovert i år 2020, arbeidene er utført i regi av innleide foretak, fremdeles gjenværende garantitid på produkter og arbeid. Overflater vegger med fliser og himling (innvendige tak) med MDF-panel. Downlight montert i himling (innvendig tak). Overflater gulv med fliser på våtrom med varmekabler. Det er slukrenne ved vegg i dusjsonen og smøremembran med ukjent utførelse. Våtrom inneholder følgende sanitærutstyr, dusjnisje med dører og 1-greps blandebatteri, vegghengt klosett (ikke utsparring i flis for drenering av innbygningssisterne, antar selvdrenerende, ikke mulig å kontrollere), servant montert i baderomsinnredning med skuffer og 1- greps blandebatteri, speil og lys. Våtrom med mekanisk ventilasjon, med tilluft via luftespalter i dør eller lignende.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra Norema med slette fronter fra år 2020, benkeplate i laminat, 1 vaskekum med 1-greps blandebatteri og lys under overskap. Vegg over kjøkkenbenk med glassplate og fliser.
Integrerte hvitevarer. Automatisk vannstopper montert i vaskeskap i kjøkkenbenk. Det er kjøkkenventilator med kullfilter.

Hvitevarer

Integrerte hvitevarer.

Betalingsbetingelser

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkl. omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto senest to dager før overtakelse.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Overtakelse etter nærmere avtale med selger. Det oppfordres til å nevne ønsket overtagelse i evt. bud.

Bebyggelse

Rekkehus, andel. Garasjeplass for en bil i felles garasjerekke for borettslaget.

Borettslaget består av 28 boliger fordelt på 4 bygninger.

Byggemåte

- Byggegrunn ikke kjente kultmasser.
- Grunnmur oppført i betong, boligen har krypkjeller med adkomst fra bod. Det er registrert fukt i krypkjeller.
- Utvendige overflater med stående kledning.
- Takkonstruksjon med saltak, oppbygning i trekonstruksjon med taksperrer (med lastberegninger fra byggeåret), undertak av bord fra byggeåret. Kaldtloft er sprøyteisolert i år 2020 av innleide foretak. Kaldtloft med muligheter for oppbevaring/ lagring (gulv på deler av loft). Adkomst til loft via loftsluke med nedfellbar stige fra soverom.
- Taket tekket med takstein.
- Takrenner og nedløp av plastbelagt stål.

Tomten

Eiet tomt, (andel av felles tomt for borettslaget), gruset gårdsplass, til hver bolig arronderer det naturlig en tomteparsell som naturlig ligger til hver bolig. Hagen opparbeidet med terrasseplatting, plen, prydbusker og hekk.

Vilkår fellesgjeld

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 96660136204, BoligBanken ASA
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 14.11.2022: 4.09% pa.
Antall terminer til innfrielse: 35
Saldo per 14.11.2022: 3 059 537
Andel av saldo: 109 269
Første termin/første avdrag: 30.12.2021 ( siste termin 30.12.2039 )
Flytende rente

Parkering

Garasje med plass til en bil i felles garasjerekke for borettslaget. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

Boligen hadde følgende varmekilder ved befaring;
- varmes opp ved strøm/ panelovner/ varmekabler
- varmekabler på baderom
- varmepumpe luft til luft montert i stue
- peis/ peisovn

Dyrehold

Dyrehold er tillatt men det må søkes om på forhånd.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) - L01.06.2018 nr. 23. Det følger av loven at megler bl.a. har plikt til å gjennomføre kundekontroll. I de tilfeller hvor kunden er juridisk person skal megler også kartlegge hvem som er reelle rettighetshavere. Med reelle rettighetshavere menes fysiske personer som eier eller kontrollerer mer enn 25% av eierandelene i selskapet. Partene må bidra til at kundekontrollen lar seg gjennomføre på en hensiktsmessig måte. Megler plikter å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Ved slik rapportering vil ikke partene blir varslet.

Vedlegg til Salgsoppgaven

Følgende dokumenter inngår i salgsoppgaven eller utleveres på forespørsel til megler:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Reguleringsbestemmelser
Festekontrakt (i de tilfeller tomten er festet)
Vedtekter
Husordensregler
Regnskap
Budsjett
Årsberetning fra sist avholdte generalforsamling
Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Lovverk

Avtaleforholdet mellom partene reguleres av avhendingslova (L03.07.1992 nr. 93 Lov om avhending av fast eigedom)

Diverse

Det er ingen mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld i dette borettslaget.

Borettslaget er forsikret mot tap av felleskostnader i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenenes Sikringsordning AS. Dette er en ordning hvor andelseierne er forsikret mot å bli ansvarlig for naboens felleskostnader, etter nærmere regler. Dersom en andelseier ikke betaler felleskostnadene sine, må boligen selges, og Borettslagenes Sikringsordning kan dekke de uteblitte felleskostnadene som borettslaget ikke får dekket via salget.

Kun TV inkludert i felleskostnader (ikke internett) per 28.09.2021

Servitutter

28.02.1966 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Forskjellige best. iflg. skjøte bl.a. om
Div. ledninger
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser

Servitutter er ikke rekvirert. Grunnbok kan sees hos megler.

Regulering

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligområde -
Nåværende Kommuneplan (26.2.2008) + Kommunedelplan for Fv 283 Rosenkranztgata.

GJELDENDE REGULERING
Ligger eiendommen i et regulert område? Ja. 602 20/5 REGULERING AV DEL AV GNR. 4, BNR. 4 I
DRAMMEN TIL ALDERSOG SANERINGSBOLIGER. (8.4.1963)

Ferdigattest

Ferdigattest foreligger iflg. Drammen kommune.

Vei, vann og avløp

Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Det er adkomst fra kommunalvei til borettslagets fellestomt.

Ansvarlig megler

Mojtaba Alizadeh
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  SOLGT

  Detaljer

 • Verditakst: 3 790 000,-
 • Totalpris: 3 899 269,-
 • Fellesgjeld: 109 269,-
 • Fellesutgifter: 4 835,-
 • Ligningsverdi: 815 382,-
 • Primærrom: 79 m2
 • Bruksareal: 90 m2
 • Tomteareal: 7209 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Rekkehus

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • SOLGT


  Mojtaba Alizadeh

  Eiendomsmegler MNEF
  Telefon: (+47) 32211515
  Mobil: (+47) 90839439

  Annen info

  Finnkode: 282029393