Åssiden: Rekkehus sentralt på Åssiden m/ hage, terrasse, veranda, garasje - Behov for oppussing!
Betzy Kjelsbergs vei 155C , 3028 Drammen

Inneholder

Boligen er et attraktivt rekkehus med en meget sentral og solrik beliggenhet på Åssiden. Kort vei til byens fasilieter, offentlig kommunikasjon og nærbutikker og skoler. Boligen har behov for oppussing og er godt egnet for et par/ familie som ønsker å gi boligen litt omtanke.

Boligens høydepunkter:
- Eget vaskerom
- Nye vinduer i 2008/ 2009/ 2014
- Terrassedør fra 2020
- Veranda 2. etg (15 kvm)
- Terrasse fra 1. etg (23 kvm)
- Utgang til hage (fellesområde)
- Garasje
- Sentralt på Åssiden
- Solrikt
- Hage
- Automatsikringer
- Ny leddport på garasjen (2017)
- I dag 1 soverom (mulighet for 2 til)
- Taket tekket med takstein, omlagt i år 2006 i regi av BRL
- Pipeløp med mulighet for ildsted

Inneholder:

1 etg P-rom 34 kvm: Entré, gang/ kontor m/ trapp, bad, vaskerom og soverom (kontor kan omgjøres til soverom)
1 etg S-rom 9 kvm: Bod og kott

2 etg P-rom 47 kvm: Stue m/ trapp, kjøkken og spisestue (spisestue kan omgjøres til soverom).

Loft: Kaldtloft med muligheter for oppbevaring/ lagring (gulv på deler av loft). Adkomst til loft via loftsluke med nedfellbar stige fra kjøkken.

Terrasser/ veranda: Terrasse, plate på mark 23 kvm delvis overbygget med adkomst fra kontor. Veranda 15 kvm med utgang fra stue.

Hvitevarer inkludert fryser på bod medfølger.
Løsøre: Alt av fastmonterte skap, lyskilder og varmekilder medfølger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig og barnevennlig boligområde på Åssiden i Drammen kommune, med kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. En liten sykkeltur unna ligger populære Drammen Skisenter med spennende aktiviteter, både sommer og vinter. Ved
siden av finner du trolske Kjøsterudjuvet, en flott utfordring for store og små.
På Åssiden er det flere fotballbaner, håndballbane, skatepark og stor idrettshall som byr på en rekke innendørsaktiviteter. Åssiden IF har sportslig tilbud for alle. Ellers anbefales det å legge turen innover i marka eller til elveparken der du kan følge brede gang- og sykkelveier nedover langs Drammenselven. Her finner du grillplasser, bade- og fiskemuligheter, samt sandvolleyballbane og lekeapparater.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi XL Ligosenteret og Meny Åssiden. Du finner også helsetorg, kjente kjedebutikker og bilforretninger i nærområdet. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Gulskogen med 120 spennende butikker, eller til Drammen sentrum med kjøpesentre og gågater.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Vallbrottveien og ligger ca. 1 min å gå fra boligen. I Rosenkrantzgata har bussene avgang hvert 10. minutt. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Gulskogen, 11 min til Drammen sentrum, 35 min til Kongsberg, 40 min til Oslo S og 70 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har kort gangavstand til Aronsløkka barneskole og Kjøsterud ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Åssiden videregående skole ligger rett ved boligen og er er en populær og moderne yrkesskole med et vidt spekter av utdanningsprogram.

Adkomst

Adkomst fra Betzy Kjelsbergs vei.

Standard

Eier har eiet leiligheten siden 1984 (dødsbo, selger har begrenset kjennskap til eiendommen). Deler av vinduer skiftet i regi av borettslaget i år 2014. Eier har oppgradert kjøkken og baderom i senere tid. Boligen er normalt vedlikeholdt, en del oppusset/ fornyet gjennom årene. Videre oppussing/ renovering bør påregnes.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger innbetales til meglers klientkonto senest to virkedager innen overtakelse.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Etter avtale med selger.

Bebyggelse

Rekkehus, andel. Garasjeplass for en bil i felles garasjerekke for borettslaget. Borettslaget består av 28 boliger fordelt på 4 bygninger.

Byggemåte

Se takst for beskrivelse av byggemåte:

EL: Sikringsskap plassert i bod med automatsikringer, hovedsikring 40 AMP. Noe åpent og noe skjult anlegg. Systemspenning 230V. Selger kjenner ikke til om kontroll av anlegget har vært utført og om det således finnes anmerkninger på det elektriske anlegget.

VVS: VA (vann og avløp), rør av jern, kobber og plast. Varmtvannsbereder OSO 198 liter fra år 2016, plassert på bod. Vannmåler og hovedstengekran montert i bod.

Pipe/ ildsted: Elementpipe med sotluke plassert i 1. etasje. Pipe helbeslått over tak. Ingen ildsteder montert på pipen.

Teknisk: Dørklokke. Leverandør av TV og datasignaler ALTIBOX.

Kommunale avgifter

Inkludert i fellesutgiftene.

Tomten

Eiet tomt, (andel av felles tomt for borettslaget), gruset gårdsplass, til hver bolig arronderer det naturlig en tomteparsell som naturlig ligger til hver bolig (dette er riktignok fellesområde, men mange boliger bruker dette som "sitt eget"). Hagen opparbeidet med terrasseplatting, plen, prydbusker og hekk.

Vilkår fellesgjeld

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 12127943638, DNB Boligkreditt AS
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 06.05.2021: 2.1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 38
Saldo per 06.05.2021: 3 302 649
Andel av saldo: 117 952
Første termin/første avdrag: 30.12.2014 ( siste termin 30.12.2039 )
Flytende rente

Borettslaget er forsikret mot tap på felleskostnader i Skadeforsikringsselskapet Borettslagene Sikringsordning AS. Det er ingen mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld i dette borettslaget.

Parkering

Med boligen følger en egen garasje (14 kvm) med plass til en bil. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser. Garasje med leddport (2017) og innlagt strøm.

Enkelte av garasjene i borettslaget har råteskader. Borettslaget kartlegger videre tiltak og hva som må iverksettes av utbedring.

Oppvarming

Boligen varmes i dag opp ved strøm/ panelovner. Varmekabler på baderom.

Dyrehold

Husdyrhold skal meldes i fra til styret, og reguleres i henhold til dyreholdskontrakt. Det må søkes om husdyrhold før dyret anskaffes.

Diverse

Drenering, det var ved befaring av krypkjeller/ kryprom stedvis vann i grunn. Det er etablert dreneringspumpe i kryprom. Det anbefales bedre lufting av konstruksjonen. Konstruksjonen må holdes under oppsyn vedrørende tilsig av vann og det er viktig med god lufting/ ventilering av kryprommene.

Det har vært gravd opp 18 parafintanker i borettslaget. Det er et krav om fjerning av disse og sanering. Det er ukjent om dette er utført for denne andelen. Kjøper må evt. selv besørge dette hvis tank ikke allerede er fjernet.

Det praktiseres dugnadsuker. Se eget infoskriv i prospektet.

Eiendommen selges for dødsbo og selger har ikke primærkjennskap til boligen. Kjøper kan derfor inneha en svakere kjøpsrettslig stilling enn ved et ordinært salg hvor selger selv bebor eiendommen og avgir opplysninger om denne.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:28.02.1966 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
Forskjellige best. iflg. skjøte bl.a. om
Div. ledninger
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser

Servitutter er ikke rekvirert. Grunnbok kan sees hos megler.

Vederlag

Provisjon 42 500,- Markedspakke kr. 16 900,- Oppgjør 5 000,- (alle beløp ink mva og betales av selger).

Regulering

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligområde -
Nåværende Kommuneplan (26.2.2008) + Kommunedelplan for Fv 283 Rosenkranztgata.

GJELDENDE REGULERING
Ligger eiendommen i et regulert område? Ja. 602 20/5 REGULERING AV DEL AV GNR. 4, BNR. 4 I
DRAMMEN TIL ALDERSOG SANERINGSBOLIGER. (8.4.1963)

Ferdigattest

Kommunen kan ikke finne midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest i sine arkiver. Bygningen er først registrert tatt i bruk 01.01.1966.

Vei, vann og avløp

Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Det er adkomst fra kommunalvei til borettslagets fellestomt.

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  SOLGT

  Detaljer

 • Verditakst: 2 950 000,-
 • Totalpris: 3 067 951,-
 • Fellesgjeld: 117 951,-
 • Fellesutgifter: 4 050,-
 • Ligningsverdi: 721 221,-
 • Primærrom: 81 m2
 • Bruksareal: 90 m2
 • Bruttoareal: 100 m2
 • Tomteareal: 7209 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Rekkehus

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • SOLGT


  Martin Morken Hjertås

  Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
  Mobil: +47 480 29 950

  Annen info

  Finnkode: 220149092