Sande: Nordre Jarlsberg Brygge - Rålekker 2 roms fra 2014 - Sjøutsikt, utsiktsbalkong, garasje, heis - Må sees!
Bølgeveien 12 , 3077 Sande i Vestfold

Inneholder

Nydelig 2 roms selveierleilihget på populære Nordre Jarlsberg Brygge med beliggenhet i sjønære og idylliske omgivelser med en flott utsikt over Sandebukta. Boligen var ny i 2014 og fremstår særs velholdt og attraktiv.

Eiendommens kvaliteter
- Moderne og attraktiv
- Ny i 2014
- Heisadkomst til etasjeplan
- P-plass i felles garasje
- Overbygget solrik terrasse på 15 kvm
- Kjøkken m/ integrerte hvitevarer (HTH)
- Delikat bad med dusjhjørne
- Godt med bodplass (3 + 5 kvm)
- Balansert ventilasjon
- Tøffelavstand til strand og bad
- Store panoramavinduer med solskjerming
- Vannbåren fjernvarme

Inneholder (p-rom 56 kvm): Entré/ gang, stue, kjøkken m/ åpen løsning til stue,
bad og soverom.

Alle integrerte hvitevarer medfølger. Vaskemaskin kjøpt august 2019 og 1 år gammelt fryseskap medfølger kun etter avtale med selger. Alt fast inventar, skap, fastmonterte lyskilder og lammelgardiner i vinduer medfølger.

Beliggenhet

Nydelig selveierleilihget på populære Nordre Jarlsberg Brygge med beliggenhet i sjønære og idylliske omgivelser med en flott utsikt over Sandebukta. Fine bademuligheter på bryggeanlegget.

Bystranda og badeparken byr på 95 meter sandstrand, flytebrygge og stupetårn. Nordre Jarlsberg Brygge er mest kjent for sin unike beliggenhet nær fjorden som gjør dette området til et skjærgårdsparadis. Sameiets beboere har også mulighet til å leie båtplass i havna.

Nærheten til den fine skjærgården gir mulighet for bading båtutflukter til øyer og strender eller restaurantbesøk i Holmsbu/ Rødtangen/ Holmestrand. Sandebukta er kjent for godt helårsfiske, og det er flotte turmuligheter i skogsterreng med lysløyper for sommer- og vinterbruk med løyper både til Suluvann og Blindevann. Det er kun få meter til fjorden hvor man kan følge kyststien på sti og vei stort sett sammenhengende langs hele Sandebukta fra grensen til Holmestrand til grensen mot Svelvik. Ca. 10-12 minutters kjøretur til Hagasand, en populær badestrand. Ca. 10-15 minutters kjøring ned til Berger med strand, fotballbane, lekeplass og kultursenter.

Nordre Jarlsberg Brygge er stedet for det gode liv. Bilfrie områder mellom bygningene og flere lekeplasser gjør også dette til et hyggelig sted for barna. Maritimt nærmiljø med badestrand, brygge og båthavn.

Det er et godt lokalmiljø på Nordre Jarlsberg Brygge, da i form av trivsel på et område med mange boliger med egen infrastruktur og egne servicetilbud. I dag er allerede noen forretninger etablert. Ny Kiwibutikk ved innkjøringen til eiendommen. Ellers har Nordre Jarlsberg brygge bl.a. frisørsalong, restaurant og interiørbutikk. I Sande sentrum finnes det mange butikker av alle slag som vinmonopolet, treningssenter osv.

Gang- og sykkelsti til Sande sentrum. Det er gode forbindelser med offentlig transport til og fra Nordre Jarlsberg Brygge. Nærmeste bussholdeplass i få minutters gangavstand - to nye, bilfrie underganger med bussholdeplasser i hver ende av boligområdet. Nordre Jarlsberg Brygge har beachvolley, naturbarnehage på området, nyutbygget barneskole 5 min unna, samt tennisbane ungdomsskole og videregående i umiddelbar nærhet. Det er milevis med ski, sykkel og turløyper, samt flere golfbaner i nærheten.

Vestfoldskjærgården er blant de flotteste i landet, og Sande har faktisk fylkets lengste kyststripe. Med en rask motorbåt er både Tønsberg, Tjøme og Hankø bare en drøy time unna. Men du behøver bare noen minutter i båten før de første idylliske øyene og ankerplassene dukker opp ytterst i Sandebukta.

Her ligger naturperlene på rekke og rad: De vakre øyene Bjerkøya, Killingholmen, Gåserumpa, Kommersøya og Langøya er vel verdt et besøk. Her finner du lune viker og myke sandstrender, men også hardt vær og frådende sjø. Her får du sørlandsidyll bare 45 min fra Oslo. Ca. 10 minutter til Sande sentrum med alle fasiliteter og servicetilbud. Velkommen til Nordre Jarlsberg Brygge!

Kretser:
SKOLEKRETS 8-Selvik
Tettsted 2571-Selvik
Valgkrets 10-Selvik
Grunnkrets 603-Selvik-Bekke
Kirkesogn 04030601-Sande

Adkomst

Se kartskisse på Finn.no.

Standard

Boligen var ny i 2014 og fremstår særs velholdt. Det henvises til tilstandsrapporten for utfyllende informasjon om de ulike rom og bygningsdeler.

Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Etter avtale med selger.

Bebyggelse

Boligblokk med heis, leiligheten har beliggenhet i 3. etasje. Bod i 3. etasje på 3 kvm. Bod i kjeller på 5 kvm

Sameiet Nordre Jarlsberg Brygge Utsikten Trinn I (org.nr 996 392 767, g.nr/b.nr 126/62) består av 276 eierseksjoner.

Byggemåte

Se takst for beskrivelse av byggemåte:

EL: Sikringsskap plassert på soverom med automatsikringer, overbelastningsvern 40 AMP. Systemspenning 400V. Vesentlig skjult EL-anlegg.

VVS: VA (vann og avløp), rør av jern, kobber og plast. Boligen har rør-i-rør system med rørteknisk skap plassert i entre. Varmtvann leveres fra fellesanlegg i bygget. Vannmåler og hovedstengekran montert i fordelingsskap for rør-i-rør system.

Teknisk: Dørklokke med automatisk låsåpner, dørtelefon ved hoveddør.
Leverandør av TV og datasignaler Canal Digital.

Ventilasjon: Boligen har balansert ventilasjon (Exvent) (tilluft i oppholdsrom og avtrekk i våtrom), ventilasjonsaggregatet plassert i taket (entre).

Kommunale avgifter

Kommunale gebyrer, vann kr. 2 109,- (2019)
Kommunale gebyrer, avløp kr. 3 969,- (2019)
Renovasjon kr. 2 736,- (2019)

Leiligheten har vannmåler.

Det er ikke eiendomsskatt i Holmestrand kommune.

Tomten

Tomteområdene på Nordre Jarlsberg brygge fremstår som attraktive og tiltalende. Høy standard på overganger mellom bebyggelse, beplantninger og bryggeområdene med badeplass, områdelekeplass og sandstrand.
Det er asfalterte internveier mellom boligblokkene og gatebelysning langs adkomstveiene på området. Eiet tomt.

Sameiebrøken for denne seksjonen er 66/31411.

Vilkår fellesgjeld

Sameiet har ikke lån.

Parkering

Til hver leilighet hører en biloppstillingsplass. Denne ligger i byggets underetasje og er merket T-93. Heis rett ned til garasjeplan fra leilighetsplan. Beboeres gjester kan parkere på merkede gjesteparkeringsplasser inne i garasjeanleggene. Garasjeanlegget er oppvarmet, har elektrisk portåpner som styres med fjernkontroll og automatisk belysning ved innkjøring/ utkjøring.

Utdrag fra vedtektene: En seksjonseier kan med samtykke fra styret anlegge ladepunkt for ELbil og ladbare hybrider i tilknytning til en parkeringsplass seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Styret kan bare nekte å samtykke dersom det foreligger en saklig grunn.

Forretningsfører opplyser: Etter at R-bygget ble implementert i sameiet ble det klart at et allerede belastet el-anlegg ikke er dimensjonert for ytterligere belastning av el-bil lading. Styret har mottatt rapport fra Ing. Pettersen AS som underbygger dette forholdet. Styret har orientert om forholdet på sameiets
hjemmeside hhv 18.12.2019 og 9.3.2020, og ber alle som har behovet sette seg inn i dette. Styret arbeider fortsatt med denne saken. Det primære målet er å sikre at el-anlegget ikke overbelastes, noe som kan medføre økt risiko for brann. Utbygger har varslet styret om at hovedinntak- og kabling for el-forsyningen til R-bygget først vil bli oppgradert ifm oppføring av Q-bygget.

Oppvarming

Boligen varmes opp ved vannbåren fjernvarme som fordeles via radiatorer samt varmekabler på baderom. Det er installert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning i boligen.

Dyrehold

Dyrehold er tillat. Dette er regulert i sameiets vedtekter § 2.

Diverse

Det er ikke planlagt større vedlikeholdsprosjekter i årene fremover for sameiet. Det vil være hovedfokus på å bygge vedlikeholdsfond.

Forretningsfører opplyste om følgende (24.04.20 til megler):
Det har vært en pågående tvistesak mellom sameiet og utbygger, Schage Eiendom. Etter beboermøte 26. august 2019 opplyste styret at skulle få utarbeidet en objektiv tilstandsvurdering av en tredjepart, for å få en komplett oversikt over bygningsmassen med tanke på reklamasjonsberettigede forhold. Styret mottok rapport fra Multiconsult AS den 19. september 2019. Styret har brukt mye tid for å inngå dialog med utbygger. Vedrørende reklamasjonstvisten nevnt i innkalling samt protokoll for regnskapsåret 2019: Styret og utbygger er kommet til enighet vedrørende den pågående reklamasjonstvisten. Utbedringsarbeidene påbegynnes umiddelbart. Dette innebærer at sameiet ikke vil iverksette rettslige skritt, og at det heller ikke er grunnlag for justering av felleskostnadene som en følge av at reklamasjonsforholdene nå blir utbedret.

Styret presiserer at det kan komme tilkomme ytterligere behov for innbetaling til vedlikeholdsfond, men overlater det til utbygger for å opplyse om dette til kjøpere både i R og Q bygget.

Nordre Jarlsberg Brygge Marina AS ( Utbygger ) har anlagt et bryggeanlegg utenfor boligfeltet Utsikten på Nordre Jarlsberg Brygge i Sande kommune. Bryggeanlegget har landfeste på gnr. 126 bnr. 61, tilhørende Sande kommune. Utbygger har rett til å utvide bryggeanlegget i tråd med reguleringsplanen for området. Bryggeanlegget er organisert som et sameie, der sameierne, som andelseiere, har en rett til å bruke en bestemt båtplass i bryggeanlegget.

Sameiet er med i Utsikten Velforening.

Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie. Juridiske personer kan ikke kjøpe seksjoner i sameiet.

Det er oppdaget skjeggkre i sameiet (fellesområder). Det er satt ut limfeller flere steder i sameiet. Selger er ikke kjent med skjeggkre i denne boligen.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:



Eiendommens heftelser:
17.03.2008 - Dokumentnr: 223514 - Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Sande Kommune
Org.nr: 938 971 471
Avtale om utbygging av Nordre Jarlsberg brygge.
Bestemmelse om overdragelse av eiendommen.
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:0713 Gnr:126 Bnr:62 Snr:1
Gjelder denne registerenheten med flere
Meglers forklaring: Dette er en utbygginsavtale mellom Nordre Jarlsberg brygge og Sande kommune.

Grunndata:
25.10.2010 - Dokumentnr: 822647 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Knr:0713 Gnr:126 Bnr:61
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:0713 Gnr:126 Bnr:62 Snr:1
Gjelder denne registerenheten med flere
Meglers forklaring: Sande kommune har rett og plikt til å uføre og bekoste alle nødvendige drifts- og vedlikeholdsoppgaver.

05.11.2010 - Dokumentnr: 866347 - Erklæring/avtale
Rettighetshaver: Nordre Jarlsberg Brygge AS
Org.nr: 885 286 992
Bestemmelser i forbindelse med gjennomføring av planer for Nordre Jarlsberg Brygge.
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:0713 Gnr:126 Bnr:62 Snr:1
Gjelder denne registerenheten med flere
Meglers forklaring: Avtalen gjelder gjennomføring av planer for Nordre Jarlsberg Brygge og utbygging av flere områder.

23.11.2010 - Dokumentnr: 919399 - Bruksrett
Rettighetshaver: Nordre Jarlsberg Brygge AS
Org.nr: 885 286 992
til toalettanlegg
Overført fra: Knr:0713 Gnr:126 Bnr:62 Snr:1
Gjelder denne registerenheten med flere

23.11.2010 - Dokumentnr: 919399 - Best. om adkomstrett
Rettighetshaver: Sande Kommune
Org.nr: 938 971 471
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:0713 Gnr:126 Bnr:62 Snr:1
Gjelder denne registerenheten med flere
Meglers forklaring på disse to foregående heftelsene: Avtale vedr bruksrett og adkomstrett til toalettanlegg.

931882-7/200 28.10.2014 RESEK/DELING AV SEKSJON
Oppdeling av:
SNR: 1
Formål: Næring
Tilleggsdel: Bygning og grunn
Sameiebrøk: 4909/14053

Formål/sameiebrøk for denne seksjon:
SNR: 93
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 66/14053

2016/129750-2/200 12.02.2016 RESEK/ENDRING FORMÅL/BRØK/TILLEGGSDEL
Endring av Formål/sameiebrøk:
SNR: 93
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 66/14813

2016/505154-1/200 07.06.2016 ** RESEKSJONERING
Bestemmelse om tilleggsdel
Uteareal fra fellesareal i eierseksjonssameie på gnr
126 bnr 62 omgjøres til tilleggsdel uteareal til gnr
126 bnr 62 snr1

2016/1115482-2/200 01.12.2016 ** RESEKSJONERING
Endring av tegninger

2016/1115482-4/200 01.12.2016 RESEK/ENDRING FORMÅL/BRØK/TILLEGGSDEL
Endring av Formål/sameiebrøk:
SNR: 93
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 66/19203

25.10.2018 21:00 RESEKSJONERING
SNR: 93
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 66/24605
VEDERLAG: NOK 0
Omsetningstype: Uoppgitt
Deling av seksjon
Endring av sameiebrøk
Endring av tilleggsdel

2019/1267996-1/200 25.10.2019 kl. 21:00
RESEKSJONERING
SNR: 93
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 66/24605
VEDERLAG: NOK 0
Omsetningstype: Uoppgitt
Overføring av areal mellom snr. 1 (tilleggsdel i grunn) og fellesareal

01.11.2019 21:00 RESEKSJONERING
SNR: 93
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 66/31411
VEDERLAG: NOK 0
Omsetningstype: Uoppgitt
Endring av fellesareal
Endring av tilleggsdel for snr. 27, 28, 75, 98, 101,
106, 114, 155, 170, 171, 172, 173, 175, 198, 208,
220 og 222
Deling av seksjon
Endring av sameiebrøk

Ingen rettigheter registrert.

Vederlag

Provisjon kr. 45 000,- Markedspakke kr. 16 900,- Oppgjør kr. 5 000,- Alle beløp ink. mva og betales av selger.

Regulering

REGULERINGSPLAN
Navn: Reguleringsplan for Nordre Jarlsberg Brygge
Formål: Byggeområder, offentlig trafikkområder, friområder, spesialområde, kombinerte formål.
Vedtaksdato: 05.04.2006

BEBYGGELSESPLAN
Navn: Bebyggelseplan_NJB_for_UT SIKTEN
Formål: Blokkbebyggelse
Vedtaksdato: 21.10.2007

Holmestrand Kommune har lagt forslag til områdereguleringsplan for Nordre
Jarlsberg Brygge ut til offentlig ettersyn. Planforslaget medfører at følgende
reguleringsplaner blir opphevet: Reguleringsplan for Nordre Jarlsberg Brygge -
05.04.2006 - planID713098
Nordre Jarlsberg Brygge, Marina - 21.11.2007 - planID71399F. Høringsfristen
for områdereguleringsplanen er fra 20.02.2020 til 09.04.2020. Se mer på
https://holmestrand.kommune.no/innsyn.aspx?response=journalpost_detaljer
&journalpostid=2020001842&scripturi=/innsyn.aspx&skin=infolink&Mid1=61
3&

For ytterligere informasjon se vedlagte dokumenter fra kommunen angående kommuneplan, reguleringsplan og andre arealplaner.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på eiendommen datert 23.10.2014.

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet vann/ avløp med private stikkledninger fra offentlig nett. Privat vei på sameiets grunn.

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

    SOLGT

    Detaljer

  • Verditakst: 2 840 000,-
  • Fellesutgifter: 2 046,-
  • Ligningsverdi: 646 600,-
  • Primærrom: 56 m2
  • Bruksareal: 56 m2
  • Bruttoareal: 64 m2
  • Tomteareal: 18793 m2
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Leilighet

Visning

  • Ta kontakt for å avtale visning
  • SOLGT


    Martin Morken Hjertås

    Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
    Mobil: (+47) 48029950

    Annen info

    Finnkode: 176007628