Skip to content
Strømsø: Meget pen, lys leilighet i 3 etg - Heis, balkong, nytt bad 2010, sentralfyr, - Gangavstand til "alt"
Tordenskiolds gate 51B , 3044 Drammen

Inneholder

Velkommen til Tordenskiolds gate 51B. Dette er en tiltalende 1-roms leilighet med østvendt beliggenhet i 3 etg. Boligen ligger i sentrum med gangavstand til alle byens fasiliteter. Perfekt for bla. pendlere med meget god tog- og bussforbindelse til Kongsberg og Oslo, samt for studenter med tilknytning til Universitetet i Sørøst-Norge. Leiligheten fremstår som lys, med en godt utnyttet planløsning og har en trivelig balkong!

Boligens kvaliteter:
- Beliggende midt i sentrum med nærhet til "alt"
- Heis i bygget
- Praktisk og god planløsning
- Borettslaget har meget god økonomi
- Balkong
- Egen bod i leiligheten + kjellerbod
- Østvendt med fint utsyn mot Stømsåsen
- Sentralfyr
- Bad oppusset i 2010 i regi av BRL
- Perfekt som førstegangs- eller pendlerbolig
- Sovealkove med god plass
- Ingen gjenboere
- Fellesvaskeri i blokken

Inneholder:

P-rom 33 kvm: Entré/ gang, kjøkken m/ åpen løsning til stue, stue, sovealkove (rom uten vindu), bad.

S-rom 2 kvm: Bod

Hvitevarer: Alle hvitevarer medfølger herunder oppvaskmaskin, komfyr med topp og kombiskap kjøl / frys. Løsøre: Taklampe i gangen, klesskap og mindre skap på soverom, skap og oppbevaring i bod og kjøkkenlampe medfølger.

Leiligheten disponerer en kjellerbod og det er felles sykkelbod i blokken samt et effektivt fellesvaskeri med nylig utført service på maskiner.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i kort gangavstand fra Strømsø Torg, i 3 etasje med heis, og har en fin beliggenhet i bygget (skjermet fra vei). Fem minutters gange til togstasjonen med hyppige avganger innover mot Oslo. 10 minutters gange til Bragernes med kafeer, restauranter, kino, teater, koselig torg, kjøpesentre, elveparken m.m. Ca. 36 minutter med tog til Oslo.

Gangavstand til alt av butikker og servicetilbud i sentrum. Få minutters gange til Marienlyst hvor det er kjøpesenter, kunstgress/ kunstisbane, Drammenshallen, Marienlyst stadion, treningssenter, Drammensbadet etc. Idyllisk promenade langs elven på Strømsøsiden, samt nye Strømsø Torg. Kort vei til kunnskapsparken med Union Scene og Papirbredden samt en rekke andre tilbud.

Adkomst

Adkomst fra Tordenskioldsgt. Se også kartskisse.

Standard

En velholdt leilighet malt i lyse, nøytrale farger. Boligen fremstår med god standard. Takstmann oppsummerer standarden slik: Eier har eiet leiligheten siden 2017 og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold knyttet til eiendommen. Våtrom oppgradert/ renovert i år 2010, arbeidene er utført i regi av borettslaget. Boligen har ikke hatt vesentlige løft/ påkostninger i denne perioden, men normalt vedlikehold er gjennomført. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler i taksten.

Bebyggelse

Boligblokk oppført over 4 etasjer med heis. Leiligheten har beliggenhet i 3. etasje.

Byggemåte

Se takst for beskrivelse av byggemåte.

EL: Sikringsskap plassert i felles gang med hovedsakelig skrusikringer, hovedsikring 20 AMP. Noe åpent og noe skjult anlegg. Systemspenning 230V. Selger opplyser om at strømkostnad i 2019 var på noe under kr 3.000, men da bodde det ingen der i jan og store deler av februar. Totalt ca kr 3.000.
Ut fra strømregningene har vi summert forbruket til 1.152 kWh i 2018 (da var leiligheten bebodd hele året) og 859 kWh i 2019 (med tom leilighet 05.01. - 22.02. og bebodd ellers).

VVS: VA (vann og avløp), rør av kobber og plast. Boligen har rør-i-rør system med rørteknisk skap plassert på baderom. Varmtvann leveres fra fellesanlegg i bygget. Hovedstengekran montert i fordelingsskap for rør-i-rør system. VA (vann og avløp) er oppgradert i forbindelse med oppgradering av baderom i år 2010, arbeider er utført i regi av borettslaget.

Teknisk: Dørklokke, ringetablå er ved hovedinngangen og callinganlegg med automatisk låsåpner, ringeknapp utenfor leilighet. Leverandør av TV og datasignaler fra Altibox.

Diverse

Det ble på ordinær generalforsamling i 2018 behandlet forslag om å selge vaktmesterboligen i borettslaget, dette ble senere vedtatt og boligen er nå solgt. Overskuddet går rett inn i borettslaget og vil bli brukt til drift og vedlikehold.

Borettslaget planlegger å male fellesarealene samt vurdere behovet for utskifting av vinduer. Det innhentes anbud på dette. Selger opplyser om at vinduer som er dårlige byttes i år (2020) ut på borettslagets regning.

Parkering

Borettslaget har 11 biloppstillingsplasser utenfor blokken som beboere fritt kan benytte etter prinsippet først til mølla . Alle får et parkingskort til dette bruk. Borettslaget har også garasjeplasser til leie i underetasjen av blokka, men her er det venteliste basert på ansiennitet. Ellers gateparkering etter kommunale regler.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1860 kvm. Ideell andel av opparbeidede fellesarealer. Asfalterte interne gangveier og gårdsplass.

Oppvarming

Boligen varmes opp ved vannbåren varme som fordeles via radiatorer. Varmekabler på baderom.

Dyrehold

Husdyrhold er ikke tillatt, men styret kan gi dispensasjon i særlige tilfeller etter skriftlig søknad. Ref. husordensregler pkt. 5.

Kommunale avgifter

Inkludert i fellesutgiftene.

Vilkår fellesgjeld

Lånenummer: 12117079714, DnB NOR Boligkreditt AS
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 29.01.2020: 2.9% pa.
Antall terminer til innfrielse: 39.9111
Saldo per 29.01.2020: 5 042 427
Andel av saldo: 91 897
Første termin/første avdrag: 30.06.2010 ( siste termin 30.11.2039 )
Flytende rente

Borettslaget har ikke IN-ordning (mulighet for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld). Borettslaget er forsikret mot tap av felleskostnader i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenenes Sikringsordning AS.

Regulering

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen er avsatt til kombinert bebyggelse og anleggsformål - nåværende (bybebyggelse) datert 05.10.15

Eiendommen ligger under sentrumsplan vedtatt 30.05.2006. Formål : Bybebyggelse.

Området er iht. støysonekart i et område tilliggende gul/ rød støysone.

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet vann og avløp. Private veier på borettslagets eiendom.

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  SOLGT

  Detaljer

 • Verditakst: 2 050 000,-
 • Totalpris: 2 141 897,-
 • Fellesgjeld: 91 897,-
 • Fellesutgifter: 2 504,-
 • Ligningsverdi: 406 050,-
 • Primærrom: 33 m2
 • Bruksareal: 35 m2
 • Bruttoareal: 39 m2
 • Tomteareal: 1860 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning

 • Martin Morken Hjertås

  Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
  Mobil: +47 480 29 950

  Annen info

  Finnkode: 169862010