Tangen: Svelvik - Solrikt, rolig beliggende enebolig m/ hybel/ leilighet - Fin utsikt over fjorden!
Tangenveien 9 , 3060 Svelvik

Inneholder

Tangenveien 9 er en innholdsrik enebolig med leilighet i underetasjen samt både terrasser og veranda. Beliggende rolig og med fin fjordutsikt. Kun 15 min fra Drammen og Svelvik. Her bor man godt med kort vei til både skole, barnehage og badestrand.

Boligens kvaliteter:
- 2 ildsteder
- Varmepumpe
- Egen hybel/ leilighet
- Kjøkken HTH
- Nydelig utsikt over fjorden
- Barnevennlig og gode solforhold
- 14 kvm veranda
- 24 kvm platting på mark
- Parkering på egen tomt
- Åpen og lys stue
- Stort og godt soverom

- Inneholder:
U. etg: Entré/ gang, stue/ kjøkken (HTH), bad, gang m/ trapp, soverom, gang, 3. stk kjellerboder.

1. etg: Entré/ gang, gang, stue/ spisestue m/ trapp, kjøkken m/ åpen løsning til stue, 2 stk. soverom, bad. Veranda 14 kvm del overbygget med adkomst fra stue. Terrasse, plate på mark 24 kvm ved inngangsparti.

Arealer:
U. etg: BTA 90 kvm, BRA 80 kvm, P-rom 51 kvm, S-rom 29 kvm.
1. etg: BTA 96 kvm, BRA 88 kvm, P-rom 88 kvm

Sum bygning: BTA 186 kvm, BRA 168 kvm, P-rom 139 kvm, S-rom 29 kvm.

Følgende hvitevarer medfølger: 2 stk stekeovner, 2 stk platetopper og 1 stk mircoovn. Følgende imventar medfølger: Taklamper og garderobeskap.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i etablert boligområde. Fin utsikt over fjorden mot Svelvik og over til Hurumlandet. Eiendommen ligger høyt og fritt med gode solforhold. Barnevennlig beliggenhet, veldig stille og rolig i blindvei. Mange barnefamilier i nærområdet.

Gangavstand til lekeplass, ballbinge, barneskole, barnehage og til fjorden med bla. Kort vei til båthavn i Jordfallbukta. Gangavstand til Tangen Fjordpark med badeplass med sandstrand, sandvolleyballbane m.m. Flott turterreng med idylliske fiskevann i Røysjømarka i rusleavstand. Nesbygda IF med egen bane: Hellabanen. Oppkjørte skiløyper i umiddelbar nærhet. For øvrig de fleste fritidstilbud både i Svelvik og Drammen.

Gangavstand til bussholdeplass med avganger til Drammen og Svelvik/Sande. Gangavstand også til barneskole og barnehage. Eiendommen ligger med ca. 10-15 min. kjøring til Drammen og Svelvik, med alle servicetilbud.

Adkomst

Fra Oslo: Kjør E18 over Motorveibrua/ Drammenselva. Ta av og følg skilting til Svelvik. Følg Havnegata og videre Svelvikveien utover langs Drammensfjorden. Ta opp til høyre inn Isdamveien og deretter Tangenveien umiddelbart til venstre rett ved Tangen fjordpark. Følg Tangenveien opp til du ser nr. 9 på venstre hånd.

Standard

Eier har bebodd boligen siden 2002 og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold knyttet til eiendommen. Boligen bærer preg av slitasje og gjenstående arbeider og det må påregnes vedlikehold og oppussing grunnet tilstand, alder og utidmessighet. Dette dreier seg generelt om bygningsdeler med TG 2, med normal aldring, skader og slitasje. Boligen har ikke hatt vesentlige løft/ påkostninger i denne prerioden, men noe vedlikehold er gjennomført. Det er skiftet vinduer på kjøkken og soverom, inngangsdører er byttet og det er etablert utleiedel i underetasje. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler i tilstandsrapporten fra takstmann.

Bebyggelse

Frittliggende enebolig (med hybel/leilighet).

Byggemåte

Se takst/ tilstandsrapport for beskrivelse av byggemåte.

EL: Sikringsskap plassert i entre med skrusikringer, hovedsikring 50 AMP. Systemspenning 230V. Noe åpent og noe skjult anlegg.

VVS: VA (vann og avløp), rør av jern, kobber og plast. Opplegg for vaskemaskin på baderom og kjellerbod. Varmtvannsberedere OSO 198 liter fra år 2001 og eldre 150 liter plassert i bod. Vannmåler og hovedstengekran montert i kjellerbod.

Pipe/ ildsted: Pipe i Leca med sotluke plassert i kjeller (stue/ kjøkken). Pipe pusset over tak med fotbeslag. Ildsteder, peisovn med glass montert i stue og vedovn i stue/ kjøkken i underetasje. Dato for siste tilsyn: 15.12.2014. Dato for siste feiing: 19.11.2014. Merknader til feiingen: Mangler takstige/trinn. Feiing i 2014 utført med lift. Negativ feiehyppighet. Følgende ble påpekt under tilsynet: 1.etg: Det ble avdekket utettheter i sammenkoblingen mellom røykrør og skorsteinen. Kommentar: Vår anbefaling til teknisk løsning er at glippen rundt røykrøret tettes på godkjent måte slik at elementskorsteinen blir tett. Selger opplyser om at utbedring av dette skal være utført innen sep. 2015.

Teknisk: Leverandør av TV og datasignaler ALTIBOX.

Ventlilasjon: Boligen har naturlig ventilasjon fra byggeåret.

Alarm: Boligen er tilknyttet alarmanlegg fra Verisure. Kjøper må selv kontakte Verisure for å tegne eget abonnement.

Tomten

Eiet tomt på 886 kvm som ikke er vesentlig opparbeidet samt noe naturtomt. Gruset gårdsplass. Flat innkjørsel og gårdsplass, mye av tomten ellers er i skrånende terreng.

Oppvarming

Boligen varmes i dag opp ved strøm/ panelovner. Varmepumpe luft til luft montert i stue. Peisovn montert i stue i begge etasjer.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter: Vann årlig avgift kr. 1 825,-. Avløp årlig avgift kr. 2 285,-. Se eget vedlegg til prospekt angående kostnader for vann/ avløp i Svelvik kommune. Installert vannmåler slik at avgiftene vil variere etter vannforbruket i boligen. Årsgebyr renovasjon: Kr 5 445,-(Fellesløsning m/ hjemmekompostering). Feiing/tilsyn med fyringsanlegg ca. kr. 700,- pr år.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i hht. reguleringsplan for Tangen/Grønlia, datert 25.06.1982 og kommunepalnenbs arealdel, vedtatt 07.09.2015.
Tomta berøres mot øst av regulert friområde.

Selger opplyser om at nabo skal bygge på huset. Megler kjenner ikke til evt. nabovarsler eller tegninger for dette.

Vei, vann og avløp

Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett.
Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett.
Vei: Eiendommen er tilknyttet offentlig vei.

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

    SOLGT

    Detaljer

  • Verditakst: 3 300 000,-
  • Ligningsverdi: 635 830,-
  • Primærrom: 139 m2
  • Bruksareal: 168 m2
  • Bruttoareal: 186 m2
  • Tomteareal: 886 m2
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Enebolig

Visning

  • Ta kontakt for å avtale visning
  • SOLGT


    Martin Morken Hjertås

    Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
    Mobil: (+47) 48029950

    Annen info

    Finnkode: 162574858