Solbergmoen: Leilighet over 2 plan i 4-mannsbolig - Veranda 15 kvm, hage, garasje, p-plass og flott utsikt
Furubakken 24 , 3058 Solbergmoen

Kort om eiendommen

Boligen er en 3 (4) roms leilighet over 2 plan i 4-mannsbolig med en nydelig utsikt. Praktisk og godt utnyttet planløsning med mulighet for å tilpasse boligen også til en større familie (mulighet for ett ekstra soverom). Egen p-plass og garasje medfølger.

Inneholder:

Kjeller: BRA 29 kvm, p-rom 11 kvm: Gang m/ trapp, vaskerom 2 stk. boder og gang.

1. etg: BRA 103 kvm, p-rom 85 kvm: Entré, gang, stue/ spisestue, kjøkken med nye fronter i 2016, 2 stk. soverom, bad, trapperom og garasjerom.

Hvitevarer som komfyr, kjøleskap, mikro, vaskemaskin, og tørketrommel medfølger. Skap på lite soverom, samt lys i alle rom følger også med.

Inneholder

Boligen er en 3 (4) roms leilighet over 2 plan i 4-mannsbolig med en nydelig utsikt. Praktisk og godt utnyttet planløsning med mulighet for å tilpasse boligen også til en større familie (mulighet for ett ekstra soverom). Egen p-plass og garasje medfølger.

Inneholder:

Kjeller: BRA 29 kvm, p-rom 11 kvm: Gang m/ trapp, vaskerom 2 stk. boder og gang.

1. etg: BRA 103 kvm, p-rom 85 kvm: Entré, gang, stue/ spisestue, kjøkken med nye fronter i 2016, 2 stk. soverom, bad, trapperom og garasjerom.

Hvitevarer som komfyr, kjøleskap, mikro, vaskemaskin, og tørketrommel medfølger. Skap på lite soverom, samt lys i alle rom følger også med.

Beliggenhet

Boligen er beliggende på Solbergmoen i et svært rolig, barnevennlig og attraktivt boligområde med utsikt fra leiligheten. Gangavstand med kun 1,8 km. til barne- og ungdomsskole. Det er flere barnehager innenfor praktisk
avstand. Solberg SK idrettsanlegg med fotballbaner, kunstis skøytebane og idrettshall ligger like overfor barne- og ungdomsskole. Solberg SK har gode tilbud (fotball, bandy, allidrett m.m.) se www.solbergsk.no. Kort vei til Krokstadelva med bla. tennisbaner, svømmehall, Eknes idrettshall, og Buskerud storsenter.

Lysløypen går like bak boligen, med flott turterreng sommer som vinter. Lysløypen blir kjørt med løypemaskin vinterstid når det er forhold for det. Solbergskogen og Finnemarka byr på fantastisk natur, med fiskevann, milevis med skiløyper og tur/sykkelstier. Den tar deg og til moderne skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling og klatrepark. For mer info se www.drammen-skisenter.no. Aron Skiklubb med organisert trening, skileik m.m.

10 min. gange til bussholdeplass med god bussforbindelse til Drammen, Mjøndalen og Hokksund. Det er ca. 10 minutters kjøring til Drammen med bil. God togforbindelse både fra Mjøndalen og Gulskogen stasjon. 32 minutter med tog til Kongsberg. 42 minutter med tog fra Gulskogen til Oslo S. En kort kjøretur til begge jernbanestasjoner, gode parkeringsmuligheter ved stasjonen. For offentlig kommunikasjon se; www.brakar.no. Ekspressbuss til Oslo og Kongsberg fra Mjøndalen og Åssiden vgs.

Adkomst

Fra Drammen: Kjør Rosenkrantzgata og forbi Drammen Travbane. Følg motorveien og ta til høyre v/skilt til Solbergmoen. Ta så til venstre ved Gamle Riksvei og etter 10 meter til høyre opp Blåfjellveien. Følg denne helt opp og inn Furubakken til høyre. Boligen ligger så på høyre side.

Standard

Eier har bebodd leiligheten siden ca 1997 og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold knyttet til eiendommen. Boligens tilstand anses ut fra alder å være normal, men på grunn av alder bør noe oppgradering påregnes. Dette dreier seg stort sett om normal aldring, skader og slitasje. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler i taksten. Nyere verandaer for 7-10 år siden.

Kjøkken: Innredning med slette fronter fra år 2016, benkeplate i laminat, 1 1/2 vaskekum i stål med avrenning og 1-greps blandebatteri og lys under overskap. Vegg over kjøkkenbenk med laminat (kitchen wall plater) og fliser. Frittstående hvitevarer.

Bebyggelse

Borettslaget består av 16 boliger fordelt på 4 bygninger. Frittliggende firemannsbolig. Leiligheten har beliggenhet i 1.- og underetasje.
Utvendig bod 1,5 kvm.

Byggemåte

Se takst for beskirvelse av byggemåte.

EL: Sikringsskap plassert i trappegang med automatsikringer, hovedsikring 25 AMP. Vesentlig åpent EL-anlegg. Sist kontroll utført 2010. Ingen pålegg på anlegget. Årsforbruk ca. 14 000 kWh. Nye målere 2018.

Pipe/ ildsted: Pipe i tegl, helbeslått over tak. Dato for siste tilsyn: 23.11.2018. Dato for siste feiing: 25.05.2018. Denne boligen har ikke koblet til ildsted på pipeløpet.

VVS: VA (vann og avløp), rør av jern, kobber og plast. Opplegg for vaskemaskin på vaskerom. Benkebereder OSO 120 liter fra år 2016. Vannmåler og hovedstengekran montert i kjellerbod. Vann og avløp ble rehabilitert i 2016 med strømpefornying iflg. selger.

Teknisk: Dørklokke. Leverandør av TV og data signaler GET.

Diverse

Alle andelseiere har ansvar for sin egen bolig, og området som er tildelt rundt boligen. Ingen dugnad, eller felles ansvarsfordeling utover dette.

Borettslaget oppgraderer bygningsmassen fortløpende ved behov. Det er i løpet av 2019 ikke planer om ytterligere låneopptak eller igangsetting av større kostnadskrevende prosjekter, annet enn jevnlig vedlikehold eller håndtering av uforutsette bygningsmessige forhold.

Parkering

Parkering i gårdsplass og i garasje samt gateparkering etter områdets bestemmelser.

Tomten

Eiet tomt, (andel av felles tomt for borettslaget), nederste del av tomten som er avgrenset benyttes av denne andelen. Opparbeidet med plen, busker og hekk.
Iht. vedtektene har andelseierne en midlertidig enerett til bruk av nærmere angitt, avgrenset felt av borettslagets fellesarealer som i dag nyttes som boligens eksklusive hageareal. Arealet må kun benyttes som hage/ uteareal. Se også vedtektene pkt. 7.

Oppvarming

Boligen varmes i dag opp ved strøm/ panelovner. Varmekabler på baderom.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt i borettslaget. Se også husordensreglene.

Vilkår fellesgjeld

Lånenummer: 12134731123, DnB NOR Boligkreditt AS
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 05.03.2019: 2.5% pa.
Antall terminer til innfrielse: 47
Saldo per 05.03.2019: 1 198 459
Andel av saldo: 91 737
Første termin/første avdrag: 30.12.2017 ( siste termin 30.06.2042 )
Flytende renter

Det er ingen mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld i dette laget.
Borettslaget er forsikret mot tap på felleskostnader i Skadeforsikringsselskapet Borettslagene Sikringsordning AS.

Regulering

Reguleringsplan
Eiendommen er uregulert og det er derfor kommuneplanens arealdel, godkjent 07.10.2015, som gjelder vedrørende tomtens tillatte bebygde areal (BYA%).

Kommuneplan
I hht. Kommuneplanen er denne eiendommen avsatt til boligbebyggelse område A. Kommuneplanens punkt 9.1.Boligbebyggelse
Jfr. Kommuneplanens arealdel, godkjent 07.10.2015 er områder for boligbebyggelse inndelt i 5 områder; A, B, U1, U2 og U3. For dette området gjelder følgende: Boligformål A; I disse områder skal ikke grad av utnytting overstige 35% BYA. Kommuneplanen arealdel overstyrer reguleringsbestemmelsene når det gjelder utnyttelsesgrad (BYA), med mindre annet er fastsatt i godkjent regulerings- eller bebyggelsesplan vedtatt etter 01.01.1999. Det henvises til kommuneplanen for ytterligere opplysninger. Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy.

Vei, vann og avløp

Adkomstvei: Kommunal og privat vei på borettslagets eiendom.
Eiendommen er tilkoblet offentlig vann- og kloakknett.
Vann: Felles avlesning. Vannmåler er i kjeller, dekker 4 stk. leiligheter og blir avregnet etter pr. kvadratmeter.

Utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til noen andre. Med samtykke kan andelseier overlate bruken boligen til andre i inntil 3 år hvis andelseier har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfelle kan godtas ved særlige grunner jfr. Borettslagsloven § 5-6. Se også borettslagets vedtekter.

Servitutter

16.02.2009 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Med flere bestemmelser
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger
m.m.
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Servitutt er rekvirert.

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

    SOLGT

    Detaljer

  • Verditakst: 2 390 000,-
  • Totalpris: 2 481 737,-
  • Fellesgjeld: 91 737,-
  • Fellesutgifter: 4 507,-
  • Ligningsverdi: 569 529,-
  • Primærrom: 96 m2
  • Bruksareal: 132 m2
  • Tomteareal: 8913 m2
  • Eierform: Andel
  • Boligtype: Leilighet

Visning

  • Ta kontakt for å avtale visning
  • SOLGT


    Martin Morken Hjertås

    Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
    Mobil: (+47) 48029950

    Annen info

    Finnkode: 142251103