Martin Morken Hjertås

Siviløkonom / Eiendomsmegler MNEF

martin

Martin er utdannet siviløkonom fra Handeshøyskolen BI og er godkjent megler av Finanstilsynet. Han har over 16 års erfaring som eiendomsmegler, og har jobbet med både salg av nye boligprosjekter og brukte boliger.

Martin kjenner markedet i Drammen, Eikerbygdene og Modum svært godt.

Velger du Martin som din megler får du en profesjonell og nøyaktig megler som garanterer deg personlig engasjement og oppfølging.

T: 32 21 15 17    M: 480 29 950     E: martin@nbbo.no

Jeg garanterer personlig oppfølging

Hvorfor valgte du å bli eiendomsmegler?
Det er en variert, morsom og innholdsrik hverdag. Jeg liker å møte forskjellige mennesker og den nære kontakten og tilliten jeg får fra kundene betyr mye for meg.  Salg har alltid vært en interesse og jeg motiveres av gode resultater. Eiendomsmegler var derfor et naturlig jobbvalg.

Hva er det du liker best med jobben som eiendomsmegler
Faglig spennende, mye «på farten», skjer noe nytt hver dag. Det viktigste er nok allikevel tilfredsstillelsen i å gjennomføre gode, trygge salg med fornøyde kunder!

Ditt beste tips til boligselgeren:
Velg en lokalkjent megler du får tillit til og som du mener kan selge boligen din på best mulig måte og til høyest mulig pris! Velg en erfaren megler som viser engasjement, profesjonalitet og som har en sterk motivasjon for salget. Ha tett dialog med megler i løpet av salgsprosessen og husk at megleren er den profesjonelle part som kan gi verdifulle råd til deg som selger. Bruk tid på gode forberedelser av boligen slik at den fremstår så attraktiv som mulig! Et godt salg gjenspeiles ofte i forberedelsene og valg av megler.

Hvor er du fra?
Jeg er født og oppvokst i Oslo, men er bosatt i Drammen.  Jeg er utdannet siviløkonom med spesialisering innen salg/ psykologi og ledelse fra Handelshøyskolen BI og er godkjent megler av Finanstilsynet. Jeg har vært leder av flere eiendomsmeglerkontorer og har også jobbet hos en av Norges største utbyggere med store og komplekse boligprosjekter.

Ditt morsomste salg?
Dette var et vanskelig spørsmål, men det er klart at jeg har mange gode historier og opplevd flere morsomheter etter snart 15 år i bransjen og med over 1000 boligsalg bak meg. De morsomste historiene er ofte fra visningene, og jeg husker spesielt en gang en litt stresset småbarnspappa hastet innom en visning etter å ha hentet i barnehagen og avlevert barna hos besteforeldrene. Etter en raskt rundtur i boligen skulle han sette seg ned i sofaen i stuen for å lese prospektet, men sovnet mens han satt der. Jeg syntes han så sliten ut stakkar og sikkert hadde godt av en «pust i bakken» i hverdagen som småbarnspappa, så jeg lot han sove gjennom visningen. Det skal sies at det ikke kom noen andre på besøk i løpet av visningen, så han fikk sove uforstyrret. Jeg vekket han når visningen var slutt og han så da både fornøyd og uthvilt ut. Det hører med til historien at han dagen etter la inn bud og fikk tilslag på boligen!

Hvorfor skal man velge deg, når man vil selge sin bolig?
Faglig tyngde, høy etisk standard, tillit, profesjonalitet, nøyaktig, engasjement og personlig oppfølging er noe jeg kan garantere alle mine kunder!

 

Kontakt meg

  • Hidden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.