: Skafjellåsen - Rekkehus - veranda (15 kvm), 3 sov, carport, varmepumpe, kjøkken 2012, bad 2006, utsikt
Granbakken 3A , 3076 Sande i Vestfold

Kort om eiendommen

Velkommen til Granbakken 3A. Dette er en trivelig og lys 4-roms rekkehusbolig med en landlig beliggenhet. Eiendommen ligger kun få minutter fra Sande sentrum og Nordre Jarlsberg brygge. Flotte turmuligheter i sjønære omgivelser utenfor døren!

Boligens høydepunkter:

- Veranda med plass til sittegruppe (15 kvm med markise)
- Stort kjøkken med spiseplass (innredning fra 2012)
- Varmepumpe (2021)
- Parkering på egen tomt i carport
- Fin, landlig utsikt
- 3 gode soverom
- Kun intern forkjøpsrett
- Downligths i himling i stue
- Bad fra 2006 (i regi av BRL)
- Kort vei til buss/ nærbutikk og skole
- Boligen ligger rett ved foten av marka
- Romslig og praktisk bolig for en familie
- Solrikt
- Barnevennlige trygge omgivelser
- Kun ca. 20 min til Drammen

Inneholder

Velkommen til Granbakken 3A. Dette er en trivelig og lys 4-roms rekkehusbolig med en landlig beliggenhet. Eiendommen ligger kun få minutter fra Sande sentrum og Nordre Jarlsberg brygge. Flotte turmuligheter i sjønære omgivelser utenfor døren!

Boligens høydepunkter:

- Veranda med plass til sittegruppe (15 kvm med markise)
- Stort kjøkken med spiseplass (innredning fra 2012)
- Varmepumpe (2021)
- Parkering på egen tomt i carport
- Fin, landlig utsikt
- 3 gode soverom
- Kun intern forkjøpsrett
- Downligths i himling i stue
- EL-sjekk i 2022
- Bad fra 2006 (i regi av BRL)
- Kort vei til buss/ nærbutikk
- Kort vei til skole
- Boligen ligger rett ved foten av marka
- Romslig og praktisk bolig for en familie
- Solrikt
- Barnevennlig og trygge omgivelser
- Kun ca. 20 min til Drammen
- Eget vaskerom

Inneholder:
U. etg. Entré/ gang m/ trapp og Vaskerom
1. etg: Gang m/ trapp, Stue , Kjøkken , Soverom 1, Soverom 2, Soverom 3 og Bad

Loft: Boligen har kaldt loft (ikke gulv på loft). Adkomst til loft via loftsluke med nedfellbar stige fra gang.

Beliggenhet

Granbakken 3A har en attraktiv beliggenhet i Skafjellåsen i Sande. Dette er et svært barne- og familievennlig boligstrøk med kort vei til det meste man måtte trenge i hverdagen. Leiligheten ligger barnevennlig til med kort vei til barne- og ungdomsskole. Det ligger flere barnehager i nærområder. Kort gangavstand med ca. 10 minutter til Lersbrygga barnehage som er den nærmeste. Videre er det kort vei til Sande videregående skole. I Sande finnes et rikt tilbud av fritidsaktiviteter og organiserte idrettstilbud, slik som friidrett, allidrett, fotball, turn, ski og sykkel. Fra leiligheten er det kun en kort gåtur ned til Lersbrygga idrettsanlegg hvor det bant annet finnes fotballbane og friidrettsbane. Dagligvarehandelen kan gjøres blant annet ved Coop Extra som ligger kun et par hundre meter i gangavstand fra leiligheten. Videre byr Sande på ny Meny, Kiwi, Rema 1000, Europris, samt døgnåpen Joker.

Sande er et ideelt sted for rekreasjon med bading og båtliv sommerstid, og det er flotte turstier med ''Kyststien'' som kan benyttes hele året. Mange benytter anledningen til å fiske i sjøen eller i ett av de mange nærliggende vannene. Vinterstid er det mil på mil med skiløyper i snørike skogsområder.

Standard

Eier har bebodd rekkehuset siden 2011 og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold knyttet til eiendommen. Eier har i perioden oppgradert kjøkkeninnredning og overflater etter behov. Boligen er normalt vedlikeholdt, noe oppusset/ fornyet gjennom årene. Det må allikevel påregnes kostnader til vedlikehold og oppgraderinger. Dette dreier seg generelt om bygningsdeler med normal aldring, skader og slitasje. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler.

Bad:
Våtrom oppgradert/ renovert i år 2006, arbeidene er utført i regi av borettslaget. Overflater vegger med fliser og himling (innvendige tak) med malte flater. Overflater gulv med fliser på våtrom med varmekabler. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse.
Våtrom inneholder følgende sanitærutstyr, badekar frittstående med 1-greps blandebatteri, servant montert i baderomsinnredning med skuffer og 1-greps blandebatteri, overskap, speil og lys. Våtrom med naturlig ventilasjon, med tilluft via luftespalter i dør eller lignende.

Vaskerom:
Vaskerom i underetasje, overflater med støpt gulv og sluk i plast, vegger med malte flater og innvendige tak med malte flater. Sanitærutstyr med utslagsvask i stål med 1-greps blandebatteri. Naturlig ventilasjon med tilluft via spalte i dør. Bereder er montert på våtrommet. Opplegg for vaskemaskin på våtrommet. Våtrommet er i daglig bruk, det gis en enkel beskrivelse av rommet, men ingen detaljbeskrivelse. Våtrommet er vurdert til TG 3 ut fra NS 3600. Hulltaking er gjennomført fra trappegang mot vaskerom uten å påvise unormale forhold (målt 00 MC% WME med pigger i treverk), RH (relativ fuktighet) 40,3 % ved en temperatur på 18,8 grader (RH og temperatur målt inne i veggen før hulltaking).

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra Ikea med profilerte fronter fra år 2012, benkeplate i laminat, 1 vaskekum med 1-greps blandebatteri og lys under overskap. Vegg over kjøkkenbenk med fliser. Frittstående og integrerte hvitevarer. Automatisk vannstopper montert i vaskeskap i kjøkkenbenk. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

TG3:
Våtrom > Underetasje > Vaskerom > Generell - Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres.

TG2:
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft - Det er påvist fuktskjolder/skader i takkonstruksjonen.
Utvendig > Vinduer - 2 - Litt slitt overflate enkelte steder. Karmene/ rammer er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket. Tettelister begynner å bli dårlige (morkne og slitte tetningslister)
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger - Treverk på gulv og rekkverk er aldersslitt, dels sprukket treverk grunnet normal uttørking.
Utvendig > Andre utvendige forhold - Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget.
Innvendig > Overflater - Overflater fremstår i normalt stand i forhold til alder med forventet bruksslitasje, noe oppgraderinger må påregnes
Innvendig > Rom Under Terreng - Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging i kjellergulv. Oppgradering av drenering og god ventilering anbefales.
Innvendig > Innvendige trapper - Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper.
Innvendig > Innvendige dører - Enkelte dører går tregt samt noe overflateslitasje
Våtrom > 1. etasje > Bad > Overflater vegger og himling - Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, badekar, osv.), løsningen eller byggematerialet er uegnet. Stedvis merker etter eldre innfesting.
Våtrom > 1. etasje > Bad > Overflater Gulv - Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.
Våtrom > 1. etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt - Se beskrivelse under konstruksjon; (Våtrom - 1. etasje - Bad) Overflater gulv.
Våtrom > 1. etasje > Bad > Sanitærutstyr og innredning - Det er påvist fuktskjolder/ fuktskader og/ eller svelling grunnet fuktighet på innredning.
Våtrom > 1. etasje > Bad > Ventilasjon - Rommet har kun naturlig ventilasjon.
Kjøkken > 1. etasje > Kjøkken > Overflater og innredning - Stedvis noe slitte fronter med fuktskjolder/ fuktskader og/ eller svelling grunnet fuktighet/ slitasje på innredning. Det mangler fronter til hjørneskap på innredning.
Kjøkken > 1. etasje > Kjøkken > Avtrekk - Lyskilde på ventilator defekt.
Tekniske installasjoner > Vannledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger
Tekniske installasjoner > Avløpsrør - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger.

Hvitevarer

Alle hvitevarer på kjøkken følger med. Klesskap og taklamper følger, samme med dekoder altibox og internettsentral (trådløs)

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger innbetales til meglers klientkonto senest to virkedager innen overtakelse.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Etter avtale med selger.

Bebyggelse

Rekkehus over to plan. Eier opplyser at de disponerer en carport på borettslagets eiendom.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Rekkehuset er en del av et borettslag, det er ikke innhentet byggetegninger. Boligen innvendig antas å være ombygd etter byggeåret (endring av planløsning/ og eller utvendige fasader, nærmere undersøkelser må påregnes)

Byggemåte

Det er utarbeidet en takstrapport basert på en omfattende bygningskontroll. Rapporten tilfredsstiller den lovendring som trådte i kraft 01.01.22. Det henvises særskilt til dette dokumentet som er vedlagt prospektet.

Kort oppsummert:

EL: Sikringsskap plassert i entrè med automatsikringer, hovedsikring/ overbelastningsvern 63 AMP. Systemspenning 230V. Noe åpent og noe skjult anlegg. Strømmåler montert i felles skap for sameiet/ borettslaget (strømmåler ikke besiktiget). Det er foretatt el-sjekk i år 2022, avvik er utbedret, eier opplyser at det ikke er utført arbeider på det elektriske anlegget etter at el-kontrollen var utført.

VVS: Vannledninger innvendig i plast og kobber. Boligen har rør-i-rør system med åpen samlestokk montert på vaskerom (samlestokk ikke montert i skap). Hovedstengekran montert på vaskerom. Avløpsrør, plast- og soilrør. Varmtvannsbereder (ca) 200 liter plassert i vaskerom fra år 2021

Tomten

Eiet tomt på 2813 kvm. Felles tomt for borettslaget. Opparbeidet med gruset innkjøring og gårdsplass.

Vilkår fellesgjeld

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 12129153677, DNB Boligkreditt AS - ikke standard
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 09.03.2024: 6.05% pa.
Antall terminer til innfrielse: 26
Saldo per 09.03.2024: 10 368 168
Andel av saldo: 902 237
Første termin: 30.06.2015Første avdrag: 30.06.2018 ( siste termin 31.12.2036 )
Flytende rente
3 års avdragsfrihet

Laget har ikke avtale om IN-ordning (mulighet for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld).
Borettslaget er ikke medlem av Borettslagenes Sikringsfond, og derfor har borettslaget ikke avtale om individuell nedbetaling av andel
fellesgjeld.

Parkering

Boligen disponerer 1 carport på borettslagets eiendom.

Radonmåling

Det er fremlagt dokumentasjon på radonmåling og målinger ligger under grenseverdier.
Boligen ligger i følge http://geo.ngu.no/kart/radon/ i et område med radon aktsomhetsgrad som er høy

Oppvarming

Generelt om oppvarming, boligen hadde
følgende varmekilder ved befaring;
- varmes opp ved strøm/ panelovner
- varmekabler på baderom
- varmepumpe luft til luft montert i stue (2021)

Dyrehold

De andelseiere som ønsker å anskaffe hund, katt eller annet husdyr, må søke styret skriftlig, for å sikre at eier følger de regler, ref. husordensreglene.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) - L01.06.2018 nr. 23. Det følger av loven at megler bl.a. har plikt til å gjennomføre kundekontroll. I de tilfeller hvor kunden er juridisk person skal megler også kartlegge hvem som er reelle rettighetshavere. Med reelle rettighetshavere menes fysiske personer som eier eller kontrollerer mer enn 25% av eierandelene i selskapet. Partene må bidra til at kundekontrollen lar seg gjennomføre på en hensiktsmessig måte. Megler plikter å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Ved slik rapportering vil ikke partene blir varslet.

Lovverk

Avtaleforholdet mellom partene reguleres av avhendingslova (L03.07.1992 nr. 93 Lov om avhending av fast eigedom)

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Heftelser i eiendomsrett:
1973/2566-1/27 04.07.1973 BESTEMMELSE OM GJERDE
Elektriske kraftlinjer
Bestemmelse om generende virksomhet
Bestemmelse om vann/kloakkledning

2014/1119344-1/200 18.12.2014 PANTEDOKUMENT
Beløp: NOK 16 502 000
Panthaver: DNB BANK ASA
ORG.NR: 984 851 006
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2019/1265749-1/200 24.10.2019 21:00
PANTEDOKUMENT
Beløp: NOK 100 000
Panthaver: DNB BANK ASA
ORG.NR: 984 851 006
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Ingen rettigheter registrert.

Vederlag

Provisjon kr. 45 000,- Markedspakke kr. 18 900,- Oppgjør kr. 6 000,- Alle beløp ink. mva og betales av selger

Regulering

Kommuneplan/kommunedelplan:
Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i kommuneplan (29.10.2014).

Gjeldende regulering:
Eiendommen er regulert til bolig i reguleringsplan 3802 713003 Skafjellåsen 1 (23.6.1971).

Regulering under arbeid:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

Planforslag:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Ferdigattest

Ferdigattest fra 1976 foreligger.

Vei, vann og avløp

Adkomstvei: Kommunal og privat vei på borettslagets eiendom.
Tilknytning vann: Offentlig tilknyttet vann med privat stikkledning.
Tilknytning avløp: Offentlig tilknyttet avløp med privat stikkledning.

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

    Detaljer

  • Verditakst: 1 690 000,-
  • Totalpris: 2 592 237,-
  • Fellesgjeld: 902 237,-
  • Fellesutgifter: 14 754,-
  • Ligningsverdi: 694 663,-
  • Primærrom: 102 m2
  • Bruksareal: 82 m2
  • Tomteareal: 2813 m2
  • Eierform: Andel
  • Boligtype: Rekkehus

Visning

  • 06.05.2024, 17:00 - 17:45.

  • Martin Morken Hjertås

    Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
    Mobil: (+47) 48029950

    Annen info

    Finnkode: 345774301