Marita Sørlie

Eiendomsmegler MNEF

marita

Marita har vært ansatt i NBBO Eiendomsmegling siden 2016. Hun har en Bachelorgrad i Eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI.

Marita kan kontaktes for kjøp og salg av eiendom og generelle spørsmål om boligmarkedet.

T: 32 21 15 43    M: 469 46 651     E: marita@nbbo.no

Aldri undervurder hvor viktig trygghet og kunnskap er

Hvorfor valgte du å bli eiendomsmegler?
Jeg valgte å bli eiendomsmegler fordi jeg elsker å omgås med nye mennesker hver dag, samtidig som boligmarkedet og lovverket var veldig fascinerende for meg.

Hva er det du liker best med jobben som eiendomsmegler
Det aller beste må være å se gleden til både kjøpere og selgere ved et boligsalg. Kjøpere som får en start på en ny fase i livet og det er ofte følelsesladet både å kjøpe og selge.

Ditt beste tips til boligselgeren:
Mitt beste tips til boligselgeren må være å velge en megler som du føler en «match» med. Aldri undervurder egenskapene som å gi trygghet og kunnskap, så velg den megleren du får den beste kjemien med.

Hvor er du fra?
Solbergelva, Nedre Eiker

Ditt morsomste salg?
Mitt morsomste/mest spesielle salg må være den gangen jeg fikk en gråtende boligkjøper på kontoret mitt etter flere timer budkrig, da han endte opp med å få leiligheten til slutt. Gleden var så enorm og det er den gleden jeg jobber for hver dag.

Hvorfor skal man velge deg, når man vil selge sin bolig?
Jeg liker ryddige prosesser og personlig kontakt med mennesker. Det er viktig ved oppfølging av kunder og budrunder - det gjør meg effektiv, rådgivende både til selger og interessenter på visninger. Trygghet og kunnskap er to viktige faktorer i en bolighandel, noe jeg gir alle mine kunder.

 

Kontakt meg

  • Hidden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.