: Konnerudparken - 3-roms toppleil. - Ny i 2024 - Garasje - Heis - Gasspeis, Terrasser, tilvalg 720 000,-
Pettersvollen 44 , 3032 Drammen

Kort om eiendommen

Velkommen til Pettersvollen 44!

Denne unike og stilfulle 3-roms toppleiligheten fremstår meget attraktiv og tiltalende. En av få toppleiligheter i det nye prosjektet i Konnerudparken. Boligen var ferdigstilt i juni 2024 og har aldri vært bebodd og har således 5-års nybygg-garanti.
Leiligheten innehar særegne kvaliteter, en meget arealeffektiv planløsning og har tilvalgsløsninger for nærmere kr. 720 000,- utover standard leveranse. Dette er en påkostet og særs gjennomført leilighet som absolutt bør sees!

Inneholder

Velkommen til Pettersvollen 44!

Denne unike og stilfulle 3-roms toppleiligheten fremstår meget attraktiv og tiltalende. En av få toppleiligheter i det nye prosjektet i Konnerudparken. Boligen var ferdigstilt i juni 2024 og har aldri vært bebodd og har således 5-års nybygg-garanti.
Leiligheten innehar særegne kvaliteter, en meget arealeffektiv planløsning og har tilvalgsløsninger for nærmere kr. 720 000,- utover standard leveranse. Dette er en påkostet og særs gjennomført leilighet som absolutt bør sees!

Høydepunkter:

- Sentralt på Konnerud
- Heisadkomst direkte til leilighetsplan
- Stor solrik terrasse på 30 kvm (sydvendt)
- Terrasse 4 kvm med adkomst fra soverom
- Bygd etter den tekniske forskriften TEK17
- Ferdigstilt juni 2024 - Aldri bebodd
- Garasje i parkeringskjeller med EL-bil lader (rett ved heisen opp til boligen)
- Lave felleskostnader
- Ingen fellesgjeld
- Sigdal kjøkken med oppgradert hvitevarepakke
- Energieffektiv bolig (energimerke A)
- Toppetasje
- Solrikt
- Gasspeis
- 5 års nybygg-garanti
- Vannbåren gulvvarme
- Utstrakt bruk av integrert downlight i himling (innvendige tak) i boligen
- Balansert ventilasjon
- Påkostet med tilvalg for ca. 720 000,-
- Meget god planløsning
- Høy standard

Inneholder: Entré/ gang, Stue med utgang til terrasse på 30 kvm, Kjøkken m/ åpen løsning til stue, Soverom 1, Soverom 2 med utgang til balkong på 4 kvm, Bad/vaskerom , Toalettrom og Bod

Tilvalg: Eier har oppgradert boligen med tilvalg fra utbygger med garasjeplass med EL-bil lader, el-anlegget med downlight, oppgradert hvitevarepakke og konseptpakke (totalt ca kr. 720 000,- i tilvalg)

Boder: Sportsbodene ligger alle i U1 og U2. Sportsbodene er enten angitt som tilleggseksjon til boligseksjonene eller som egen næringsseksjon. Denne boligen har en sportsbod på ca. 4 kvm. Det er avsatt areal til sykkelparkering i parkeringskjelleren.

Beliggenhet

Boligen er beliggende i et attraktivt boligområde på Konnerud. Fin beliggenhet i rolige omgivelser. Boligen er skjermet og det er kort vei til buss, skoler og idrettsanlegg. Svært barnevennlig med barnehage og lekeplasser i området. Gangavstand til Konnerud senter med de fleste servicetilbud. På og ved Konnerudsenteret er det flere dagligvareforretninger og andre forretningstilbud. Ca. 10 min. kjøring til Drammen sentrum. Konnerud sentrum er under utvikling og det bygges nye flotte boligprosjekter på- og ved senteret. Denne leiligheten er en del av prosjektet Konnerudparken. Dette vil naturlig bidra til flere butikker og næringslokaler i området i fremtiden. Det er mange fritidstilbud i nærområdet. Kort gangavstand til flott turterreng med lysløype. Konnerud IL. er et av Norges største, og er aktive i flere idretter med tilhørende idrettsanlegg. Kort vei til en av Drammens største kunstgressanlegg for fotball, med oppvarmet underlag for helårsbruk. Flott langrennsarena kjent både nasjonalt og internasjonalt med tilhørende standard, med bla. kunstsnø og milevis med skiløyper, også rulleskiløype. 10 min. kjøring til Skoger Golfbane. 5 min. kjøring til Konnerudgruvene. I Konnerudparken bor du sentralt, med kort vei til butikker og flotte turområder året rundt. Leilighetene vil bli omkranset av et nytt torg med nye butikker og andre servicetilbud. Mellom byggene etableres et fint parkområde til felles glede for beboerne og de som kommer på besøk. Bilen står trygt forvart i garasjekjeller under byggene, med heis opp til alle etasjeplan. Ønsker du å la bilen stå, er busstopp rett ved. Det er gode barnehage- og skoletilbud i området.

Konnerudparken er stedet for deg som ønsker en sosial og aktiv livsstil med nærhet til alt, samtidig som du kan trekke deg tilbake og nyte ro og fred i en flunkende ny leilighet - uten å tenke på oppussing, vedlikehold, snømåking eller plenklipping. Her er alt lagt til rette for at du skal kunne nyte livet! Like i nærheten ligger marka, med badevann, tur- og treningsterreng, skiløyper og idrettsanlegg. Rett utenfor finner du også butikker og restauranter, og busstoppet bare et steinkast unna. Leilighetene har gjennomgående høy kvalitetsstandard, gode planløsninger og interiør utformet av interiørarkitekt Trond Ramsøskar. I tillegg er det lagt vekt på store balkonger og terrasser med best mulig utsikt. Har du bil, kan du parkere i parkeringskjelleren og ta heis rett opp til leiligheten. Det er også hyggelige fellesarealer både inne og ute, smørebod og vaskeplass til bil.

Adkomst

Se kartskisse på Finn.no.

Standard

Boligen har nybyggstandard. Eier har eiet leiligheten siden 2024 (dødsbo, selger har begrenset kjennskap til eiendommen). Det er fremdeles gjenværende garantitid på produkter og arbeid (5 års garanti), boligen er ny og har ikke vært bebodd. Eier har oppgradert boligen med tilvalg fra utbygger med garasjeplass med elbil lader, el-anlegget med downligt, oppgradert hvitevarepakke og konseptpakke (totalt ca kr. 720 000,- i tilvalg) fra utbygger. Det er fremdeles gjenværende garantitid på produkter og arbeid (5 års garanti). Det er kun eventuelle lett synlige og åpenbare feil og / eller skader som er påpekt. Eventuelt skader i konstruksjonen kan ikke avdekkes uten bygningsmessige inngrep.

Bad:
Bad-/ vaskerom i 4. etasje fra byggeåret, arbeidene er utført i regi av utbygger. Overflater vegger med fliser/ malte flater og himling (innvendige tak) med malte flater. Downlight montert i himling (innvendig tak). Overflater gulv med fliser på våtrom med varmekabler. Nedsenket gulv i dusjnisje. Det er slukrenne ved vegg i dusjsonen og smøremembran med ukjent utførelse. Våtrom inneholder følgende sanitærutstyr, dusjnisje med dører og 1-greps blandebatteri, vegghengt klosett, servant montert i baderomsinnredning med skuffer og 1-greps blandebatteri og overskap med speil og lys. Opplegg for vaskemaskin.
Boligen har balansert ventilasjon (tilluft i oppholdsrom og avtrekk i våtrom), våtrommet har mekanisk avtrekk med tilluft via luftespalter i dør eller lignende.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra Sigdal med profilerte fronter fra byggeåret, benkeplate i laminat, 1 vaskekum med 1-greps blandebatteri og lys under overskap. Vegg over kjøkkenbenk med malte flater. Integrerte hvitevarer. Komfyrvakt montert. Automatisk vannstopper montert i vaskeskap i kjøkkenbenk. Det er avtrekk via balansert anlegg.

WC:
Toalettrom med fliser med varmekabler på gulv, malte vegger og himling (innvendige tak) med malte flater. Downlight montert i himling (innvendig tak). Sanitærutstyr, vegghengt klosett, servant montert i baderomsinnredning med 1- greps blandebatteri og overskap med speil og lys. Boligen har balansert ventilasjon (tilluft i
oppholdsrom og avtrekk i våtrom), våtrommet har mekanisk avtrekk med tilluft via luftespalter i dør eller lignende.

TG3: Ingen

TG2:
Utvendig > Andre utvendige forhold - Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget.

Hvitevarer

Alle hvitevarer på kjøkken medfølger.

Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Etter avtale med selger.

Bebyggelse

Store frittliggende boligbygg på 3 og 4 etasjer.
Leiligheten har beliggenhet i 4. etasje.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. Leiligheten er en del av et sameie, det er ikke innhentet byggetegninger på leiligheten. Leiligheten innvendig antas å ikke være ombygd etter byggeåret.

Byggemåte

Det er utarbeidet en takstrapport basert på en omfattende bygningskontroll. Rapporten er utarbeidet i henhold til den lovendring som trådte i kraft 01.01.22. Det henvises særskilt til dette dokumentet som er vedlagt prospektet. Kort oppsummert:

EL: Sikringsskap plassert i bod med automatsikringer, hovedsikring/ overbelastningsvern 63 AMP. Systemspenning 230V. Vesentlig skjult EL-anlegg. Strømmåler montert i felles skap for sameiet/ borettslaget (strømmåler ikke besiktiget).

VVS: Boligen har rør-i-rør system med rørteknisk skap plassert på baderom. Vannmåler og hovedstengekran montert i fordelingsskap for røri-rør system. Automatisk vannstopper med magnetventil montert i fordelingsskap for rør-irør system. Avløpsrør, plast- og soilrør. Varmtvann leveres fra fellesanlegg i bygget i regi
av borettslaget/ sameiet.

Ildsted: Gasspeis montert i stue, felles nedgravd gasstank. Separat måleravlesning pr. leilighet. Sameiet er ansvarlig for drift og vedlikehold av fellesanlegget. Service blir utført på gasspeisen årlig i regi av sameie

Ventilasjon: Boligen har balansert ventilasjonsanlegg, med varmegjenvinning, (tilluft i oppholdsrom og avtrekk i våtrom), ventilasjonsaggregatet plassert i bod.

Teknisk: Montert porttelefon med kamera ved utvendig hovedinngangsdør.

Kommunale avgifter

Kjøper betaler kommunale avgifter for vann, avløp og renovasjon. Hver seksjon har installert egen vannmåler og kostnaden for vann vil avhenge av reelt forbruk. For denne seksjonen foreligger ikke kostnader over kommunale avgifter da den ikke har vært tatt i bruk og nylig er ferdigstilt.

Tomten

Tomten er eiet og har et samlet areal på ca. 6.965 kvm. Eiet tomt, (andel av felles tomt for sameiet), opparbeidet med gressplen, beplantning og prydbusker. Det må påregnes videre byggeaktivitet for kommende byggetrinn og ferdigstillelse av utomhusarealer.

Parkering

Bygningen har felles bilgarasje i en og to parkeringsetasjer under leilighetsbyggene. P-plasser ligger alle i U1 og U2. Parkeringsplassene er enten merket som tilleggseksjon til boligseksjonene eller som egen næringsseksjon. Det er satt av 4 p-plasser forbeholdt bildelingsordning. Det er ikke gjesteparkering i sameiet.

Garasjeplassen er merket med nr. 63 - i plan 2U (ligger rett ved hovedinngangen/ heisen til leiligheten).

Energibruk/kostnader

Strømforbruk er ikke etablert da den ikke har vært bebodd.

Radonmåling

Bygget er utført med forskriftsmessig radonsperre og dokumentasjon foreligger.

Oppvarming

Generelt om oppvarming, boligen hadde følgende varmekilder ved befaring;
- varmekabler på baderom
- vannbåren gulvvarme som reguleres via romtermostater
- gasspeis
- balansert ventilasjon med varmegjenvinning

Vannbåren gulvvarme som reguleres via romtermostater

Dyrehold

Dyrehold er tillatt. Dyreholdet må ikke være til sjenanse for de øvrige brukerne av eiendommen.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) - L01.06.2018 nr. 23. Det følger av loven at megler bl.a. har plikt til å gjennomføre kundekontroll. I de tilfeller hvor kunden er juridisk person skal megler også kartlegge hvem som er reelle rettighetshavere. Med reelle rettighetshavere menes fysiske personer som eier eller kontrollerer mer enn 25% av eierandelene i selskapet. Partene må bidra til at kundekontrollen lar seg gjennomføre på en hensiktsmessig måte. Megler plikter å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Ved slik rapportering vil ikke partene blir varslet.

Lovverk

Avtaleforholdet mellom partene reguleres av avhendingslova (L03.07.1992 nr. 93 Lov om avhending av fast eigedom)

Diverse

Eiendommen overtas slik den fremstår på visning.

Regulering

For eiendommen gjelder kommuneplanens arealdel, vedtatt 05.10.2015, og dens bestemmelser. Eiendommen er i kommuneplanen avsatt til arealformål. Kombinert bebyggelse og anleggsformål. I tillegg gjelder reguleringsplan for Områderegulering for Konnerud Sentrum, vedtatt 26.05.2020. Eiendommen er regulert til arealformål sentrumsformål (BS4a og BS4b).

Det må påregnes byggeaktivitet i nærområdet i årene fremover, da det planlegges flere boligprosjekter på Konnerud.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 31.05.24.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp med private stikkledninger.

Servitutter

Heftelser i eiendomsrett:
2007/420350-1/200 24.05.2007 ELEKTRISKE KRAFTLINJER
Rettighetshaver: GLITRE NETT AS
ORG.NR: 982 974 011
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Med flere bestemmelser
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Overført fra: KNR: 3301 GNR: 80 BNR: 1660

2023/259988-1/200 10.03.2023 21:00
** ENDRING VED FUSJON
FRA: GLITRE ENERGI NETT AS
ORG.NR: 981 915 550
TIL: GLITRE NETT AS
ORG.NR: 982 974 011

2010/818473-1/200 22.10.2010 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
RETTIGHETSHAVER: KNR: 3301 GNR: 80 BNR: 509
Med flere bestemmelser
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Overført fra: KNR: 3301 GNR: 80 BNR: 1660

2021/1150375-1/200 16.09.2021 21:00
PANTEDOKUMENT
Beløp: NOK 800 000 000
Panthaver: EIE ØKONOMI AS
ORG.NR: 990 025 983
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Overført fra: KNR: 3301 GNR: 80 BNR: 1660

2021/1426000-1/200 11.11.2021 21:00
** PRIORITETSBESTEMMELSE
VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2021/1425960-1

2021/1150375-2/200 16.09.2021 21:00
REGISTERENHETEN KAN IKKE DISPONERES OVER UTEN
SAMTYKKE FRA RETTIGHETSHAVER
Rettighetshaver: EIE ØKONOMI AS
ORG.NR: 990 025 983
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
Overført fra: KNR: 3301 GNR: 80 BNR: 1660

2021/1426000-1/200 11.11.2021 21:00
** PRIORITETSBESTEMMELSE
VEKET FOR: PANTEDOKUMENT 2021/1425960-1

Grunndata:
2023/1146174-1/200 16.10.2023
21:00
SEKSJONERING
Opprettet seksjoner:
SNR: 11
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 78/10288

2024/766463-1/200 01.01.2024 00:00
OMNUMMERERING VED KOMMUNEENDRING
Tidligere:
KNR: 3005 GNR: 80 BNR: 1660 FNR: 0 SNR: 11

Eiendommens rettigheter: Ingen registrert.

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

    Detaljer

  • Verditakst: 7 490 000,-
  • Fellesutgifter: 3 250,-
  • Primærrom: 74 m2
  • Bruksareal: 82 m2
  • Tomteareal: 6975 m2
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Leilighet

Visning

  • Ta kontakt for å avtale visning

  • Martin Morken Hjertås

    Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
    Mobil: +47 48 02 99 50

    Annen info

    Finnkode: 365748102