Austad/Galterud: Innholdsrik og flott enderekkehus med 2 garasjer - 1 el-billader, utsikt, 2 bad, 4 sov, takterrasse 27 kvm, terrasse 16
Austadveien 152 , 3034 Drammen

Kort om eiendommen

Velkommen til Austadveien 152. Boligen sto ferdig for overtakelse i 2018. Dette er et moderne og romslig rekkehus over 3 plan med en flott takterrasse, terrasse utenfor kjøkkenet og 2 garasjeplass (en med ladeboks for el-bil) i felles garasjeanlegg under terreng. Boligen har praktiske og gjennomtenkte planløsninger med god arealutnyttelse. Spennende og moderne design setter et stilfullt preg på boligene! Denne boligen har kanskje den beste beliggenheten på feltet ved at den ligger som en endebolig med nydelig utsikt og gode solforhold. Dette er en bolig som virkelig bør sees!

Høydepunkter:

- Ny i 2018
- Balansert ventilasjon
- Takterrasse på 27 kvm
- Terrasse, plate på mark 16 kvm
- 2 garasjeplass (1 med el-bil lader)
- Flott kjøkken fra Sigdal
- 4 soverom
- 2 bad
- Markanært
- 3 plan

Inneholder

Velkommen til Austadveien 152. Boligen sto ferdig for overtakelse i 2018. Dette er et moderne og romslig rekkehus over 3 plan med en flott takterrasse, terrasse utenfor kjøkkenet og 2 garasjeplass (en med ladeboks for el-bil) i felles garasjeanlegg under terreng. Boligen har praktiske og gjennomtenkte planløsninger med god arealutnyttelse. Spennende og moderne design setter et stilfullt preg på boligene! Denne boligen har kanskje den beste beliggenheten på feltet ved at den ligger som en endebolig med nydelig utsikt og gode solforhold. Dette er en bolig som virkelig bør sees!

Høydepunkter:

- Ny i 2018
- Balansert ventilasjon
- Takterrasse på 27 kvm
- Terrasse, plate på mark 14 kvm
- 2 garasjeplass (1 med el-bil lader)
- Flott kjøkken fra Sigdal
- 4 soverom
- 2 bad
- Rett ved foten av marka
- 3 plan med en god planløsning

Det er utført følgende oppgraderinger:
Terrasse utenfor kjøkkenet

Inneholder:
U. etg. p-rom 46 kvm: Entrè, Soverom 1, Bad/ vaskerom, Bod/ teknisk rom m/ sluk, Gang m/ trapp, Soverom 2
1. etg. p-rom 52 kvm: Stue m/ trapp, Kjøkken og Bad. Terrasse, plate på mark 16 kvm med adkomst fra kjøkken.
2. etg. p-rom 22 kvm: Gang , 2 stk. soverom. Takterrasse 27 kvm med adkomst fra mellomgang i 2. etasje.

Beliggenhet

Austad/ Fjell er en bydel med mange kvaliteter. Det er et høytliggende område med fine utsiktsmuligheter, og det er nært til store grøntområder. Bydelen som har fått sitt navn fra flere gårder har en stor og variert bebyggelse, og har en rekke viktige institusjoner innenfor sine grenser. Fra Austadveien er det kort vei til Fjell skole og Galterud ungdomsskole, i tillegg er det flere barnehager like i nærheten. Beveger man seg noen hundre meter oppover åsen bak Austadveien kommer man inn i Strømsåsen som er del av et vidstrakt markaområde. Strømsåsen byr på flotte turopplevelser, og om sommeren er spesielt Blekktjern et populært turmål for badelystne. Om vinteren er det opparbeidet skiløyper fra parkeringsplassen ved Galterud. Fra Austadveien er det også kort vei til butikken og bussen (går ofte hver 10 min) som tar deg ned til sentrum og togstasjon på ca. 10 min.

Adkomst

Adkomst fra Austadveien. Se kartskisse på Finn.no.

Standard

Nyoppført rekkehus i 2018. Takstmann oppsummerer standard slik: Eier har bebodd boligen siden 2020 og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold knyttet til eiendommen. Boligen er normalt vedlikeholdt, noe oppusset/ fornyet gjennom årene. Det må allikevel påregnes kostnader til vedlikehold og oppgraderinger. Dette dreier seg generelt om bygningsdeler med normal aldring, skader og slitasje. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler.

Overflater gulv med fliser, belegg, parkett og fliser på baderom med varmekabler.
Overflater vegger med malte flater og fliser på baderom.
Overflater himling (innvendige tak) med malte flater.

Etasjeskillere med bjelkelag i trekonstruksjon.

Bygget er utført med forskriftsmessig radonsperre og dokumentasjon foreligger.

Stålpipe, over tak med fotbeslag (avsluttet i stuetak). Ingen ildsteder montert på pipen i denne andelen, ved montering av ildsted må dette meldes brann/ feierseksjonen i kommunen.

Åpen/ tett tretrapp med malte vanger og inntrinn med malte flater. Rekkverk og håndløper i treverk med malte flater.

Formpresset dører med malte overflater i trekarm fra byggeår.


Bad 1 etg.
Baderom i 1. etasje fra byggeåret, arbeidene er utført i regi av utbygger. Overflater vegger med fliser og himling (innvendige tak) med malte flater. Overflater gulv med fliser på våtrom med varmekabler. Nedsenket gulv i dusjnisje. Våtrommet har plastsluk med smøremembran med ukjent utførsel. Bad inneholder følgende sanitærutstyr, dusjnisje med dører og 1-greps blandebatteri, vegghengt
klosett, vegghengt servant med 1-greps blandebatteri, høyskap og overskap med speil. Boligen har balansert ventilasjon (tilluft i oppholdsrom og avtrekk i våtrom), våtrommet har mekanisk avtrekk med tilluft via luftespalter i dør eller lignende.


Bad u. etg.
Bad-/ vaskerom i underetasje fra byggeåret, arbeidene er utført i regi av utbygger. Overflater vegger med fliser og himling (innvendige tak) med malte flater. Downlight montert i himling (innvendig tak). Overflater gulv med fliser på våtrom med varmekabler. Nedsenket gulv i dusjnisje. Våtrommet har plastsluk med smøremembran med ukjent utførsel. Det antas at UK (uavhengig kontroll) er utført ettersom det foreligger ferdigattest for bygget. Bad inneholder følgende sanitærutstyr, dusjnisje med dører og 1-greps blandebatteri, vegghengt klosett, servant montert i baderomsinnredning med skuffer og 1-greps blandebatteri og overskap med speil og lys.Opplegg for vaskemaskin.Boligen har balansert ventilasjon (tilluft i oppholdsrom og avtrekk i våtrom), våtrommet har mekanisk avtrekk med tilluft via luftespalter i dør eller lignende.


Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra Sigdal med slette fronter fra byggeåret, benkeplate i laminat og 1 1/2 vaskekum i stål med avrenning og 1-greps blandebatteri. Vegg over kjøkkenbenk med malte flater. Frittstående og integrerte hvitevarer. Komfyrvakt montert.Automatisk vannstopper montert i vaskeskap i kjøkkenbenk. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Hvitevarer

Integrerte hvitevarer medfølger. Garderobeskap og ellers det som er fastmontert av ovner og lamper medfølger i handelen.

Betalingsbetingelser

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkl. omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto senest to dager før overtakelse.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Overtakelse etter nærmere avtale med selger. Det oppfordres til å nevne ønsket overtagelse i evt. bud.

Bebyggelse

Borettslaget består av 25 boliger. Rekkehus over tre plan med takterrasse beliggende i er borettslag. Boligen har garasjeplasser i felles garasjekjeller.
I garasjeanlegget er det også egen sykkelparkering og parkering for barnevogner. Søppelrommene er også i garasjeanlegget.

Byggemåte

Generell beskrivelse av bygning utenfor leiligheten, ansees som borettslagets vedlikeholdsansvar.
- Byggegrunn ikke kjente kultmasser.
- Støpt betong fundament/ gulv.
- Grunnmur oppført i betong (sprøytebetong, innvendig utlektet og isolert).
- Takkonstruksjon med flatt tak (kompakttak).
- Tak ikke nærmere besiktiget, antar papp-/ folietekket.
- Brannskille mot annen boenhet, kontroll ikke gjennomført, antas er i henhold til forskrift/utførsel gjeldende for byggetid.

Tomten

Eiet tomt, (andel av felles tomt for borettslaget), opparbeidet med gressplen, beplantning og prydbusker. Asfalterte internveier. Boligen har
garasjeplasser i felles garasjekjeller plass nr. 19 (med medfølgende el-bil lader) og 48. Øvrig parkering, gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vilkår fellesgjeld

Spesifikasjon av lån:

Lånenummer: 94937046760, Handelsbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 12.06.2024: 5.65% pa.
Antall terminer til innfrielse: 69
Saldo per 12.06.2024: 46 215 000
Andel av saldo: 2 207 500
Første termin: 30.12.2018Neste avdrag: 30.12.2033 ( siste termin 30.06.2058 )
Flytende rente.Avdrag fri lån til og med 30.6.33.
Laget har avtale om IN samt IN lån

Parkering

2 stk garasjeplass i felles garasjeanlegg, en med ladeboks for el-bil. Øvrig parkering, gateparkering etter områdets bestemmelser. Det er styret som organiserer garasjen, og utgifter til strøm og annet betales via fellesutgiftene.
Fakturering av el-billading skjer to ganger i året iht. forbruk. Ved eierskifter må selger og kjøper gjøre opp seg i mellom.

Radonmåling

Bygget er opplyst utført med radonsperre, men ingen dokumentasjon foreligger.

Oppvarming

Boligen varmes i dag opp ved strøm/ panelovner. Varmekabler på baderom. Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Dyrehold

Det er tillatt med dyr i borettslaget under forutsetning av at andelseier aksepterer borettslagets regler for dyrehold.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) - L01.06.2018 nr. 23. Det følger av loven at megler bl.a. har plikt til å gjennomføre kundekontroll. I de tilfeller hvor kunden er juridisk person skal megler også kartlegge hvem som er reelle rettighetshavere. Med reelle rettighetshavere menes fysiske personer som eier eller kontrollerer mer enn 25% av eierandelene i selskapet. Partene må bidra til at kundekontrollen lar seg gjennomføre på en hensiktsmessig måte. Megler plikter å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Ved slik rapportering vil ikke partene blir varslet.

Lovverk

Avtaleforholdet mellom partene reguleres av avhendingslova (L03.07.1992 nr. 93 Lov om avhending av fast eigedom)

Diverse

Det praktiseres dugnad i borettslaget.

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse.

Ferdigattest

Ferdigattest for riving av garasje og låve, og oppføring av 25 rekkehus og 7 eneboliger foreligger

Vei, vann og avløp

Offentlig og privat vei på borettslagets eiendom.
Offentlig tilknyttet vann/avløp med privat stikkledning frem til offentlig nett

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3301/22/258:
30.01.2018 - Dokumentnr: 377210 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3301 Gnr:22 Bnr:1


05.09.2018 - Dokumentnr: 1228532 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 57
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 1
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 2
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 3
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 4
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 5
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 6
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 7
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 8
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 9
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 10
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 11
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 12
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 13
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 14
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 15
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 16
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 17
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 18
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 19
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 20
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 21
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 22
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 23
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 24
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 25
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 26
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 149/4305
Snr: 27
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 149/4305
Snr: 28
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 149/4305
Snr: 29
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 149/4305
Snr: 30
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 149/4305
Snr: 31
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 149/4305
Snr: 32
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 149/4305
Snr: 33
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 34
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 35
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 36
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 37
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 38
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 39
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 40
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 41
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 42
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 43
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 44
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 45
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 46
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 47
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 48
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 49
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 50
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 51
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 52
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 53
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 54
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 55
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 56
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 58
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Gjelder denne registerenheten med flere


01.01.2020 - Dokumentnr: 1596188 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0602 Gnr:22 Bnr:258
Gjelder denne registerenheten med flere


01.01.2024 - Dokumentnr: 728726 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:3005 Gnr:22 Bnr:258
Gjelder denne registerenheten med flere


09.08.2018 - Dokumentnr: 1118024 - Bestemmelse om veg
Rettighet hefter i: Knr:3301 Gnr:22 Bnr:120

Ansvarlig megler

Mojtaba Alizadeh
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 3 390 000,-
 • Totalpris: 5 597 500,-
 • Fellesgjeld: 2 207 500,-
 • Fellesutgifter: 14 754,-
 • Ligningsverdi: 1 808 724,-
 • Primærrom: 108 m2
 • Bruksareal: 120 m2
 • Tomteareal: 9015 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Rekkehus

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning

 • Mojtaba Alizadeh

  Eiendomsmegler MNEF
  Telefon: (+47) 32211515
  Mobil: (+47) 90839439

  Annen info

  Finnkode: 359381237