: Strømsø Torg - Stilfull 1-roms i 2 etg. for ungdom/ under 35 år - nærhet til "alt". Bad 2006, kjøkken 2023, gulv 2023
Strømsø torg 5C , 3044 Drammen

Kort om eiendommen

Velkommen til Strømsø Torg 5C! Dette er en meget gjennomført og stilfull 1-roms leilighet i 2 etg. som var ny i 2004 med spennende detaljer. Boligen har en godt utnyttet planløsning og fremstår med et svært attraktivt og tiltalende uttrykk. Kjøkken fra Ikea (nytt i 2023) og bad fra 2006 med nyere innredning. Leiligheten er klausulert for beboere under 35 år. Her bor man midt i sentrum og med gangavstand "til alt". Perfekt for studenter. Anbefales å sees!

Inneholder

Velkommen til Strømsø Torg 5C! Dette er en meget gjennomført og stilfull 1-roms leilighet i 2 etg. som var ny i 2004 med spennende detaljer. Boligen har en godt utnyttet planløsning og fremstår med et svært attraktivt og tiltalende uttrykk. Kjøkken fra Ikea (nytt i 2023) og bad fra 2006 med nyere innredning. Leiligheten er klausulert for beboere under 35 år. Her bor man midt i sentrum og med gangavstand "til alt". Perfekt for studenter. Anbefales å sees!

Høydepunkter:

- Midt i sentrum på Strømsø Torg
- Stilfulle detaljer
- Laminatgulv gang/ stue, samt hems fra 2023
- App-styrt belysning (Philips Hue)
- EL-kontroll i 2022 uten anmerkninger
- Hems/ messanin med skrivebordslass og seng
- Stor stue med svært god takhøyde (3,73m)
- Fjernvarme (oppvarming og varmt vann)
- Heis i bygget
- Kjøkken fra Ikea 2023
- Bad 2006 med nyere innredning
- Boligen har balansert ventilasjon
- Rør-i-rør system

Inneholder:

Gang: Praktisk og romslig gang med stor garderobe med speilfronter.

Stue/ kjøkken: Lys og godt utnyttet stue med åpen nyere kjøkkeninnredning fra 2023. Stor takhøyde gir rommet både karakter og bidrar til mye lys også på hemsen. Plass til sittegruppe og TV.

Bad fra 2006: Romslig flislagt bad med opplegg for vaskemaskin. Badet er av fin størrelse sett opp mot leilighetens areal. Nyere innredning fra 2023.

Hems: Hems med sovemulighet. Her er også plass til lavere kommoder med klesoppbevaring. Mulig å ta bort trapp/ stige da den er løs og kan flyttes. 8,2 kvm gulvareal (ikke måleverdig pga. lav takhøyde - 1,35m).

Leiligheten disponerer bod i kjeller på 4,2 kvm (merket; andel 45 - bod 217) - avrundet til 4 kvm

Beliggenhet

Sentral og attraktiv beliggenhet midt på Strømsø Torg med offentlig kommunikasjon rett utenfor døren (tog, flytog og buss) samt alt av butikker/ servicetilbud man forventer seg av et urbant nærmiljø. Denne boligen ligger vendt mot bakhage (stille og rolig).

Strømsø er i en meget positiv utvikling med nye leiligheter, forbedring av trafikkløsninger og for øvrig positive planer for bydelen. Enkel adkomst til E18. Kort vei til Union Brygge med Moov treningssenter, butikker og serveringssteder samt Papirbredden. Gangavstand til Bragernes med koselig torg, café, restauranter, kino, teater, kjøpesentre, elveparken, Universitetet i Sørøst-Norge avd. Drammen (USN) m.m. Kort gangavstand til Marienlyst med fotballbaner, kunstisbane om vinteren, friidrettsbane, treningsstudio, badeanlegg og idrettshall. Det er også fine turmuligheter i Drammensmarka.

Strømsø Torg med jernbanehallen har et hyggelig gåtorg med flere serveringssteder. Union Brygge innehar et urbant mangfold med leiligheter, kontorvirksomhet, butikker, serveringssteder, torg, kunnskapsparken og båthavn. Fine uterom med caféer, restauranter, barer, trendy butikker og ikke minst et meget rikt kulturliv preger nærmiljøet. På Bragernes finner man alt man kan forvente av en by, med bl.a. teater og kino

Drammen har en rekke fritids- og sportstilbud. Drammen Strong og Drammen Ballklubb er idrettslag i nærmiljøet med diverse tilbud. Ytterligere tilbud og anlegg på Marienlyst med kunstis og kunstgressbane, Drammensbadet, Marienlyst stadion etc. Drammen slalåmklubb i Haukåsløypa slalåmbakke med egentrening og kurstilbud. Kort vei til flotte turmuligheter samt. rekreasjonsområder i Bragernesåsen, Drammensmarka og Elveparken.

Meget godt kollektivtilbud i form av buss og tog, umiddelbar nærhet til bussknutepunkt. Kun 1 minutts gange til Drammen togstasjon på Strømsø, med gode togforbindelser mot Kongsberg, Oslo og Sandefjord, tidsmessig tar det ca. 30 minutter til Oslo se www.vy.no for avganger. Flytoget bruker ca. 60 minutter fra togstasjonen i Drammen til Gardermoen flyplass.

Adkomst

Direkte adkomst fra Strømsø Torg (overfor togstasjonen). Det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Standard

Dette er en meget stilfull og moderne leilighet med en gjennomgående god standard.

Takstmann oppsummerer standard slik: Eier har bebodd leiligheten siden 2017 og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold knyttet til eiendommen. Eier har i perioden oppgradert med baderomsinnredning, Ikea skyvedørsgarderobe med oppbevaring, laminatgulv gang/stue, samt hems, Ikea kjøkken komplett med integrert komfyr og platetopp og trapp/stige løsning til hems er utført i år 2023, samt overflater etter behov. Boligen er normalt vedlikeholdt, noe oppusset/ fornyet gjennom årene. Det må allikevel påregnes kostnader til vedlikehold og oppgraderinger. Dette dreier seg generelt om bygningsdeler med normal aldring, skader og slitasje. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler.

Bad:
Bad/ vaskerom etablert i år 2006, arbeidene er utført ved ombygging av bygget. Overflater vegger med fliser og himling
(innvendige tak) med malte flater. Våtrommet har plastsluk med ukjent tettesjikt/ membran. Våtrom inneholder følgende sanitærutstyr, klosett, dusjnisje med 1-greps blandebatteri, servant montert i baderomsinnredning med skuffer og 1-greps blandebatteri (2023), høyskap (2023) og overskap med speil og lys (2023. Opplegg for vaskemaskin. Boligen har balansert ventilasjon (tilluft i oppholdsrom og avtrekk i våtrom), våtrommet har mekanisk avtrekk med manglende tilluft via luftespalter i dør eller lignende. Hulltaking er gjonnomført fra entre mot baderom uten å påvise unormale forhold.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra Ikea med slette fronter fra år 2023, benkeplate i laminat, 1 vaskekum med 1-greps blandebatteri og lys under overskap. Vegg over kjøkkenbenk med laminat (kitchen wall plater). Kjøkkenventilator med kullfilter.

Følgende forhold har fått TG3 av takstmann:

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn - Det er målt ca 33 mm høydeforskjell på gulv i stue/ kjøkken i hovedetasje gjennom hele rommet. Det er ved befaring målt høydeforskjeller/ retningsavvik med laser (Hilti PM 2LG).

Følgende forhold har fått TG2 av takstmann:
Utvendig > Vinduer - Litt slitt overflate enkelte steder
Utvendig > Andre utvendige forhold - Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget
Innvendig > Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Innvendig > Innvendige trapper - Trapp/ stige mellom etasjene er ikke en godkjent trappeløsning.
Våtrom > 2. etasje > Bad/vaskerom > Overflater vegger og himling - Det er påvist at flisfuger har riss/sprekker. Stedvis merker etter eldre innfesting. Gerikter (lister på dør) går helt ned til gulvet.
Våtrom > 2. etasje > Bad/vaskerom > Overflater Gulv - Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning på våtrommet
Våtrom > 2. etasje > Bad/vaskerom > Sluk, membran og tettesjikt - Se beskrivelse under konstruksjon; (Våtrom - 2. etasje - Bad/ vaskerom) Overflater gulv.

Hvitevarer

Integrerte hvitevarer følger med, komfyr, platetopp + vaskemaskin medfølger. Kombiskap kan vurderes. Alt av skap, fast inventar, lyskilder følger med ( Nesten alle lyskilder er koblet på Philips HUE slik at de er synkronisert og kan kontrolleres via app)

Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart

Bebyggelse

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. Leiligheten er en del av et borettslag, det er innhentet byggetegninger på leiligheten fra ombygging. Leiligheten innvendig antas å ikke være ombygd.

Bygård, eiendommen består opprinnelig av gammel bebyggelse fra ca 1860. Eiendomsmassen er ombygd til leiligheter i 2004. Leiligheten har beliggenhet i 2. etasje med hems (hems er ikke måleverdig grunnet lav takhøyde). Leiligheten disponerer bod i kjeller på 4,2 kvm (merket; andel 45 - bod 217) - avrundet til 4 kvm.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Det er å bemerke at tegninger på loft og hems ikke foreligger.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.

Kort oppsummert:

EL: Sikringsskap plassert i entrè med automatsikringer, hovedsikring/ overbelastningsvern 40 AMP. Systemspenning 400V. Strømmåler montert i felles skap for sameiet/ borettslaget (strømmåler ikke besiktiget). Selger opplyser at anlegget er kontrollert i 2022.

VVS: Vannledninger innvendig i plast og kobber. Boligen har rør-i-rør system med åpen samlestokk montert i kjøkkenbenk/ vaskeskap (samlestokk ikke montert i skap). Hovedstengekran montert i fordelingsskap for rør-i-rør system. Avløpsrør antas av plast- og soilrør.
Varmtvann leveres fra fellesanlegg i bygget i regi av borettslaget/ sameiet.

Teknisk: Per 25.04.2022 har selskapet avtale med Telia. Avtalen inneholder kun internett, og ikke TV. Vi tar forbehold om endringer. For nærmere opplysninger ta kontakt med styret.

Ventilasjon: Boligen har balansert ventilasjon fra felles anlegg.

Tomten

Festet tomt på 1 748,4 kvm som leies av borettslaget. Felles bakgård som er pent opparbeidet med flotte belyste uteplasser, lekeplass, ny felles grill og diverse beplantninger. Tomten er inngjerdet og har adgang kun for beboere (benyttes elektroniske brikker) og næringsdrivende i Strømsø Torg 5.

Bortfester av: Tollbugata 1 AS org nummer: 985 784 892
Til: St. Halvard borettslag org nummer: 985 876 002

Festeavgift: Kr. 1 111 122,- pr. år.
Dato for inngåelse av festekontrakt: 01.09.2004.
Løpetid: Kontrakten gjelder til den sies opp av fester. Kontrakten gjelder så lenge det hviler Husbanklån på eiendommen.
Regulering av festeavgift: Festeavgiften betales forskuddsvis 01.01. hvert år. Avgiften reguleres hvert år fra kontraktsinngåelse i samsvar med endringer i konsumprisindeksen. Konsumprisindeksen for november hvert år legges til grunn for regulering. Borettslaget er bare ansvarlig for betaling av festeavgiften til boligdelen.

Festekontrakten kan sees hos megler.

Sameiet St. Hallvard og St. Hallvard borettslag (eierstruktur):
St. Hallvard borettslag er en den av Sameiet St. Hallvard. Sameiet består av næringsseksjonene som vender mot torget og oss. Sameiet i seg selv eier ingen ting, men det er en organisering med et eget styre som tar seg av de pålagte oppgavene og ansvarsområdene som skal fordeles etter en gitt utgiftsbrøk. Alt dette ble bestemt som vedtekter i etableringsfasen.

Vilkår fellesgjeld

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 11492925010, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 30.05.2024: 4.20% pa.
Antall terminer til innfrielse: 26.999
Saldo per 30.05.2024: 4 922 960
Andel av saldo: 39 360
Første termin/første avdrag: 30.04.2022 ( siste termin 31.12.2030 )
Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.

Lånenummer: 11492651210, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 30.05.2024: 4.22% pa.
Antall terminer til innfrielse: 12.999
Saldo per 30.05.2024: 6 460 378
Andel av saldo: 51 651
Første termin/første avdrag: 31.05.2022 ( siste termin 30.04.2030 )
Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.

Lånenummer: 11492651230, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 30.05.2024: 4.22% pa.
Antall terminer til innfrielse: 22
Saldo per 30.05.2024: 13 221 648
Andel av saldo: 105 709
Første termin/første avdrag: 31.05.2022 ( siste termin 30.11.2034 )
Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.

Lånenummer: 11492651220, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 30.05.2024: 4.22% pa.
Antall terminer til innfrielse: 22
Saldo per 30.05.2024: 9 684 502
Andel av saldo: 77 429
Første termin/første avdrag: 31.05.2022 ( siste termin 30.11.2034 )
Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.

Lånenummer: 11492651250, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 30.05.2024: 4.22% pa.
Antall terminer til innfrielse: 14
Saldo per 30.05.2024: 6 762 842
Andel av saldo: 54 070
Første termin/første avdrag: 31.05.2022 ( siste termin 30.11.2030 )
Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.

Lånenummer: 11492651240, Den Norske Stats Husbank
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 30.05.2024: 4.22% pa.
Antall terminer til innfrielse: 14.99
Saldo per 30.05.2024: 4 095 659
Andel av saldo: 32 745
Første termin/første avdrag: 31.05.2022 ( siste termin 30.04.2031 )
Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.

Andel renter og avdrag på fellesgjelden reguleres minimum en gang i løpet av året i henhold til gjeldende rente i banken. Det sendes ikke ut spesielt varsel ved endring av lånekostnadene, men kostnadene vil bli spesifisert på avtalegirovarsel/ faktura

Parkering

Parkering i gate etter områdets bestemmelser. Flere store parkeringsplasser (mot avgift) innenfor praktisk gangavstand.

Det finnes parkeringsplasser i garasjekjeller (under bakgård). Høvik Eiendom kan evt. kontaktes for å høre om mulighetene for leie av p-plass.

Energibruk/kostnader

- 2022: 1 814,99 kWh
- 2023: 2 481,11 kWh
- ca 7000 kr i året

Radonmåling

Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Boligen ligger i følge http://geo.ngu.no/kart/radon/ i et område med radon aktsomhetsgrad som er moderat til lav.

Oppvarming

Boligen hadde følgende varmekilder ved befaring;
- vannbåren varme som fordeles via radiatorer
- varmekabler på baderom

Dyrehold

Dyrehold er i utgangspunktet ikke tillatt, men styret kan samtykke dersom gode grunner taler for det samt dyreholdet ikke er til sjenanse for øvrige beboere.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) - L01.06.2018 nr. 23. Det følger av loven at megler bl.a. har plikt til å gjennomføre kundekontroll. I de tilfeller hvor kunden er juridisk person skal megler også kartlegge hvem som er reelle rettighetshavere. Med reelle rettighetshavere menes fysiske personer som eier eller kontrollerer mer enn 25% av eierandelene i selskapet. Partene må bidra til at kundekontrollen lar seg gjennomføre på en hensiktsmessig måte. Megler plikter å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Ved slik rapportering vil ikke partene blir varslet.

Lovverk

Avtaleforholdet mellom partene reguleres av avhendingslova (L03.07.1992 nr. 93 Lov om avhending av fast eigedom)

Diverse

Planlagte arbeid/påkostninger: Borettslaget og Sameiet St. Hallvard har gjennom mange år hatt taklekkasjeproblemer. Siden det er borettslagets andeler som ligger i øverste etasje er det selvsagt her problemet kjennes best. Likevel er det slik at taket er en del av Sameiet. I praksis betyr dette at seksjonseierne i første etasje (forretningene) også har en del av dette vedlikeholdsansvaret.

Styret i Sameiet St. Hallvard Drammen har engasjert Usbl Prosjekt til bistand med å innhente tilbud på omlegging av takene på sameiet/ borettslaget sin bygningsmasse Strømsø Torg 5A, B og C. Det er utarbeidet en tilbudsbeskrivelse, avholdt tilbudsbefaring med entreprenører og det er mottatt tilbud fra 3 entreprenører. Prosjektet i grove trekk omfatter riving og oppbygging av eksisterende yttertak. Både undertak, taktekking, påforing og isolasjon. Samt tilhørende beslag, takrenner og luftehatter, takvinduer etc. Det er ikke foretatt endelig beslutning men et anslag på felles lån på 28.0000.000 med nedbetalingstid på 30 år for arbeidet. Økte felleskostnader må påregnes, men for tiden uvisst hvor mye.

Styret har meldt at det ved høy vannstand og når jorden er mettet for vann kan vann komme inn i kjeller. Det er derfor viktig å ikke sette ting som kan skades av vann direkte på kjellergulvet.

Borettslaget har 68 leiligheter som er forbeholdt studenter og deretter ungdom under 35 år, ref. vedtektene punkt 2-1 (4). Dersom megler kan dokumentere at en leilighet er forsøkt solgt for markedspris fortrinnsvis til studenter og ungdom under 35 år, men at ingen i disse gruppene har vist interesse, kan styret likevel godkjenne ny andelseier som avviker fra disse kravene.

Dugnader tilknyttet borettslaget må påregnes.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Det er tinglyst 5 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om tilleggsdeler, festekontrakt med vilkår, vei, adkomstrett, bruksretter. Ingen av disse har direkte betydning for bruken av denne boligen.

07.04.2005 - Dokumentnr: 5917 - Seksjonering - Snr: 7
Formål: Samleseksjon bolig
Sameiebrøk: 825/1000
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1, 5, 6 og 7
Gjelder denne registerenheten med flere

01.01.2020 - Dokumentnr: 1810206 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0602 Gnr:110 Bnr:540
Gjelder denne registerenheten med flere

Vederlag

Meglers vederlag er avtalt til provisjon fastpris kr. 35 000,-. Markedspakke kr. 18 900,- Oppgjør kr. 6 000,-. Alle beløp ink. mva og betales av selger.

Regulering

Eiendommen er regulert til annet kombinert formål (forretning/kontor/offentlig/allmennyttig/bolig) og bevaring av bygninger, i henhold til reguleringsplan for Drammen stasjon og Tollbugata nord datert 26.08.2003. Videre er eiendommen avsatt til sentrumsformål ved kommuneplanens arealdel 2014-2036 datert 05.10.2015, og kommunedelplan sentrum datert 30.05.2006 med tilhørende bestemmelser. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

GJELDENDE REGULERING
Eiendommen ligger i et regulert område
3005 060259-5 REGULERINGSPLAN FOR DRAMMEN STASJON OG TOLLBUGATA NORD (26.8.2003) Annet kombinert formål (Forretning/kontor/offentlig/allmennyttig/bolig) 1737.34m2
3005 060259-5 REGULERINGSPLAN FOR DRAMMEN STASJON OG TOLLBUGATA NORD (26.8.2003) Bevaring av bygninger 1737.74m2
3005 060259-5 REGULERINGSPLAN FOR DRAMMEN STASJON OG TOLLBUGATA NORD (26.8.2003) Gate med fortau 10.87m2

RELATERTE PLANER
0602320 Detaljregulering for Doktor Hansteins gate 4 og Tollbugata 7 m fl (4.5.2021)
0602374 Detaljregulering for Drammen stasjon/Doktor Hansteins gate (20.6.2017)
0602398 Detaljregulering for InterCity Vestfoldbanen Drammen - Kobbervikdalen (24.4.2018)
20200002 Detaljregulering for den nye Bybrua og for midlertidig gang- og sykkelbru (14.6.2021)

Arbeidet med arealdelen i ny kommuneplan er nå i gang. 0ppstart av planarbeid ble kunngjort 22.07.21.

Borettslaget har mottatt nabovarsel om oppstart av planarbeid for Dr. Hansteins gate og Tollbugata 7 for oppføring av boligblokk. Midlertidig plan er salgsstart høsten 2021 med forventet byggestart første kvartal 2022. For informasjon angående ilustrasjonsbilder kan man se på www.engebredden.no. Boligblokken er planlagt bygget tett mot Strømsø Torg 5E og balkongene, dette vil påvirke solforhold og innsyn for enkelte av boligene. Byggestøy må påregnes.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 04.07.2016, som omfatter reparasjon og utbedringer av byggearbeider som ble utført ifbm. bruksendring av bygningene fra undervisningslokale til boliger.

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp. Private stikkveier på borettslagets eiendom.

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 1 250 000,-
 • Totalpris: 1 610 963,-
 • Fellesgjeld: 360 963,-
 • Fellesutgifter: 7 883,-
 • Primærrom: 17 m2
 • Bruksareal: 21 m2
 • Tomteareal: 1748 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning

 • Martin Morken Hjertås

  Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
  Mobil: (+47) 48029950

  Annen info

  Finnkode: 356177973