: Åskollen - Innholdsrik stor enebolig - Fantastisk sjøutsikt - Carport - Vinterhage - Nydelig tomt - Barnevennlig
Olaf Mørchs vei 28 , 3038 Drammen

Kort om eiendommen

Velkommen til Olaf Mørchs vei 28. Boligen er en innholdsrik frittliggende enebolig med en familievennlig planløsning fint plassert på en meget pent opparbeidet tomt på 932 kvm. Hagen har store grøntarealer, prydbusker, frukttrær og solrike uteplasser. Fra eiendommen er det meget flott sjøutsikt. Det tilhører også carport samt parkering på egen gårdsplass. Boligen er fordelt over 3 etasjer og kan skilte med terrasse, vinterhage, meget romslig stue, 2 bad, 2 toalettrom, 4 soverom, badstue, kjølerom m.m. Beliggenheten er særs attraktiv med gangavstand til marka, skoler, buss, butikker, sentrum m.m.

Inneholder

Velkommen til Olaf Mørchs vei 28. Boligen er en innholdsrik frittliggende enebolig med en familievennlig planløsning fint plassert på en meget pent opparbeidet tomt på 932 kvm. Hagen har store grøntarealer, prydbusker, frukttrær og solrike uteplasser. Fra eiendommen er det meget flott sjøutsikt. Det tilhører også carport samt parkering på egen gårdsplass. Boligen er fordelt over 3 etasjer og kan skilte med terrasse, vinterhage, meget romslig stue, 2 bad, 2 toalettrom, 4 soverom, badstue, kjølerom m.m. Beliggenheten er særs attraktiv med gangavstand til marka, skoler, buss, butikker, sentrum m.m.

Høydepunkter:

- 2 bad og 2 toaletter
- Badstue
- Populært område
- God planløsning
- Carport
- 4 soverom
- Fantastisk utsikt
- Det er foretatt el-sjekk i år 2023
-Gode solforhold
- Attraktivt område
- Vinterhage
- Nydelig og frodig tomt
- Perfekt for en familie
- Plassbygget kjølerom
- Drivhus i hagen
- Varmepumpe 2019
- Hovedtak er lagt om i år 2009 (tak er byttet av Byggteknikk AS)

Inneholder:
U. etg (BRA-i 82 kvm)/ BRA-e 22 kvm): Gang m/ trapp, Bod 1, Bod 2, Bad/vaskerom , Toalettrom , Kjølerom , Badstue. Bod (utvendig bod under
innglasset terrasse)

1 etg: (BRA-i 96 kvm)/ (BRA-b 14 kvm): Entré , Gang m/ trapp, Stue/ spisestue, Kjøkken , Trapperom. Innglasset balkong/
vinterhage

2. etg: (BRA-i 76 kvm): Gang m/ trapp, Soverom 1, Soverom 2, Soverom 3, Soverom 4, Bad , Toalettrom

Terrasse, plate på mark med adkomst fra innglasset terrasse/ vinterhage.
Innglasset balkong/ vinterhage på 14,4 kvm med adkomst fra stue. Overflater gulv med fliser. Rekkverk med glass og skyvedører i glass over
rekkverk. (Konstruksjon gir mulighet til å lukke og åpne glass på balkongen/ terrassen.)

Bod: Utvendig bod på 21,5 kvm.

Beliggenhet

Boligen har en flott beliggenhet, høyt og fritt, med fantastisk utsikt utover Drammensfjorden og mot Hurumlandet. Flott og rolig beliggenhet i attraktivt og barnevennlig boligområde sentralt på Åskollen, en liten rusletur på 3 minutter til to dagligvarebutikker. Mange barnefamilier i nærområdet og kort gangavstand til både barneskole og barnehager. Fra Nordbyveien, 200 meter unna, er det bussholdeplass, med god bussforbindelse og to avganger i timen til Drammen sentrum på dagtid. Fire minutters kjøring til E18 og ca 20-25 minutters kjøreavstand til Sandvika. Ca. 4 kilometer til Drammen sentrum og togstasjon og god kommunikasjon til Oslo/Sandvika/Kongsberg. 36 minutter med tog fra Drammen stasjon til Oslo. En time med flytog fra Drammen til Gardermoen.

Glassverket IF er et aktivt idrettslag på Åskollen med mange aktiviteter (håndball, fotball, barneidrett, ski og IFO). Klubben har eget idrettsanlegg med flere gressbaner, kunstgressbane og idrettshall. idrettsanlegget ligger ca 400 meter fra boligen. To musikkorps. Speiderbevegelse med egen speiderhytte. Kort vei til flott turterreng, sommer og vinter - med lysløype i Nordbykollen. Flott turterreng også i Røysjømarka. Få minutters gange til sjøen og båthavn, med strand og bademuligheter i Sota Fjordpark og Nøstodden.

Adkomst

Fra Oslo/Bærum er følgende vei lettest adkomst: Følg E18 over motorveibrua/ Drammenselva. Følg E18 videre, bla. gjennom tunnel og gjennom Kobbervikdalen. Ta av fra E18 ved skilt til bla. Åskollen, og følg skilter videre til Åskollen. Du kommer da inn i Nordbyveien og følger denne helt til du ser en Kiwi-butikk. Ta første vei opp til venstre etter Kiwi og boligen ligger etter hvert på høyre side. Det vil bli skiltet i forbindelse med annonsert fellesvisning.

Standard

Boligen har en normal standard sett ut i fra alder. Eier har bebodd boligen siden 1985 og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold knyttet til eiendommen. Eier har i perioden oppgradert og tilbygget boligen. Deler av arbeidene er utført i egenregi og framstår som ufagmessig utførsel. Boligen har ikke hatt vesentlige løft i senere tid og har behov for oppgraderinger og vedlikehold. Ved oppgradering av boligen vil det være fare for å avdekke ytterligere skader i konstruksjonen i takkonstruksjon, nedre del av vegg og rundt vindu og i bjelkelag mot kjeller/ krypkjeller. Ved rehabilitering/
oppgradering av eldre hus vil det alltid være en fare for å avdekke feil, mangler og skader. Denne faren øker med boligens alder. Det må påregnes kostnader til vedlikehold og oppgraderinger. Dette dreier seg generelt om bygningsdeler med normal aldring, skader og slitasje. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler.

Bad 2 etg:
Baderom i 2. etasje, overflater gulv med fliser med sluk i plast, vegger med fliser og innvendige tak med malte flater. Sanitærutstyr med klosett, badekar med 1-greps blandebatteri, servant montert i innredning med 1-greps blandebatteri, overskap, speil og lys. Naturlig ventilasjon med manglende tilluft via spalte i dør. Strålevarme montert på vegg. Våtrommet er i daglig bruk, det gis en enkel beskrivelse av rommet, men ingen
detaljbeskrivelse. Våtrommet er vurdert til TG 3 ut fra NS 3600. Hulltaking er gjennomført fra toalettrom mot baderom uten å påvise unormale forhold (målt 00 MC% WME med pigger i treverk), RH (relativ fuktighet) 20,0 % ved en temperatur på 21,4 grader (RH og temperatur målt inne i veggen før hulltaking). Det er gjennomført fuktsøk (overflater) i taket på kjøkken uten å påvise avvik.

Bad-/ vaskerom i underetasje, overflater gulv med fliser og sluk i støpejern og vegger med våtromsplater/ panel/ murpuss og innvendige tak
med ruteplater. Sanitærutstyr med dusjnisje med 1-greps blandebatteri, utslagsvask i stål med 2-greps blandebatteri. Mekanisk ventilasjon med manglende tilluft via spalte i dør. Bereder er montert på våtrommet. Strålevarme montert på vegg. Opplegg for vaskemaskin på våtrommet. Våtrommet er i daglig bruk, det gis en enkel beskrivelse av rommet, men ingen detaljbeskrivelse. Våtrommet er vurdert til TG 3 ut fra NS 3600.
Hulltaking er gjennomført fra toalettrom mot baderom uten å påvise unormale forhold (målt 9 MC% WME med pigger i treverk), RH (relativ fuktighet) 42,1 % ved en temperatur på 16,1 grader (RH og temperatur målt inne i veggen før hulltaking).

Kjøkkeninnredning med profilerte fronter med med ukjent alder (eldre innredning), benkeplate i laminat, 2 vaskekummer i stål med 1-greps
blandebatteri og lys under overskap. Vegg over kjøkkenbenk med fliser. Frittstående hvitevarer. Automatisk vannstopper montert i vaskeskap i
kjøkkenbenk. Komfyrvakt montert. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Toalettrom i 2. etasje med laminat på gulv, tapet på vegger og himling (innvendige tak) med malte flater. Sanitærutstyr med klosett, servant montert i innredning med 1-greps blandebatteri, speil og lys. Mekanisk ventilasjon med manglende tilluft via spalte i dør. Panelovn montert på vegg

Toalettrom i underetasje med fliser på gulv, vegger med panel/ murpuss og himling (innvendige tak) med ruteplater. Sanitærutstyr med klosett, vegghengt servant med 1-greps blandebatteri, speil og lys. Manglende ventilering av toalettrommet.

Plassbygget badstue. Overflater med belegg på gulv og panel på vegger og himling (innvendige tak). Badstue med dør fra baderom. Badstuovn fra Tylø.

Plassbygget kjølerom. Overflater med støpt gulv og panel/murpuss på vegger og himling (innvendige tak) med panel. Kjøleaggregat fra Norcool fra år 2011 (modell 450 CU)

Under gjengis forhold som er klassifisert som TG3 og TG2 i taksten. Det henvises til takstdokumentet for opplysninger om TG1 eller TGIU. De gjengis ikke i prospektet.

TG3:
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn - Det er målt ca 20 mm høydeforskjell på gulv på soverom i 2. etasje gjennom hele rommet.
Det er målt ca 35 mm høydeforskjell på gulv på soverom i 2. etasje gjennom hele rommet. Det er målt ca 40 mm høydeforskjell på gulv i stue i hovedetasje gjennom hele rommet. Det er målt ca 12 mm høydeforskjell på gulv på kjøkken i hovedetasje gjennom hele rommet. Kjeller med grovstøpte gulv, det er ikke gjennomført målinger for høydeforskjeller i etasjen. Stedvis registrert noe knirk i gulvene
Innvendig > Pipe og ildsted - Krav til avstand rundt teglpipe er ikke overholdt ihht. brennbart materiale. Ildfast plate mangler på gulvet under/foran ildstedet. Pipevanger er ikke synlige.
Innvendig > Innvendige trapper til underetasje - Det er ikke montert rekkverk. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Fliser lagt i inntrinn, med sprekker og bom på fliser, utbedring må påregnes.
Våtrom > Underetasje > Bad/vaskerom > Generell - Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres.
Våtrom > 2. etasje > Bad > Generell - Generell - Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres.
Spesialrom > Underetasje > Toalettrom > Overflater og konstruksjon - Toalettrom har ingen ventilering fra rommet, NS 3600 krever mekanisk avtrekk for å kunne gi TG 0/1. Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.
Spesialrom > Underetasje > Kjølerom > Overflater og konstruksjon - Det er påvist skade som følge av angrep av fukt/råte. Det er registrert saltutslag på vegger og fukt på treverk. Innsiden av grunnmuren har misfarging
Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold -

TG2:
Utvendig > Taktekking - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen. Taktekke med takstein over overbygg/ tilbygg er ufagmessig utført mot vegg, ikke tilstrekkelig vannbrett (konstruksjonen er ikke tilkoblet/ bygget inntil hovedbygget på en korrekt måte. Takstein på carport er lagt på tak med for lite helling/ fall det bør minimum være 15 graders fall ved legging av takstein.
Utvendig > Nedløp og beslag - Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på renner/nedløp/beslag
Utvendig > Veggkonstruksjon - Det er påvist spredte råteskader i bordkledningen. Kledningsbord er aldersslitt, dels sprukket treverk grunnet normal uttørking. Noe lokale råteskader i utvendig kledning. Kledningsbord er satt stedvis tett ned på vannbrett. Utvendig kledning/ treverk stedvis noe nære terreng. Ikke tilstrekkelig luftespalte i nedkant bak kledning. Det er registrert stedvis ufagmessig utførsel (håndverk eller installasjoner som ikke er utført i henhold til gjeldende lover, regler og standarder). (Det er registrert avvik i forhold til avsluttninger mot vannbrett, skjøter, osv, nærmere undersøkelser og utbedring av avvik.)
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft - Liten lufting i nedre kant av konstruksjonen og dette gir begrensninger for lufting av kaldtloft. Undertaket er misfarget som følge av kondens. Det kan ha flere årsaker til at man får kondens/ missfarging på undertak. Konstruksjonene har skjevheter/ svanker. Det er registrert ufagmessig utførsel (håndverk eller installasjoner som ikke er utført i henhold til gjeldende lover, regler og standarder).(Det er registrert avvik i forhold til carport , nærmere undersøkelser og utbedring av avvik.)
Utvendig > Vinduer - Litt slitt overflate enkelte steder. Karmene/ rammer er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket. Tettelister begynner å bli dårlige (morkne og slitte tetningslister). På grunn av alder og tilstand bør det vurderes å skifte de eldste vinduene.
Utvendig > Dører - Litt slitt overflate enkelte steder. Karmene/ rammer er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket. Tettelister begynner å bli dårlige (morkne og slitte tetningslister).
Utvendig > Terrasssedører - Litt slitt overflate enkelte steder. Karmene/ rammer er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket. Tettelister begynner å bli dårlige (morkne og slitte tetningslister).
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger - Det er registrert skjevheter på gulvet (merkbare skjevheter/ svanker/ buler). Konstruksjonene har skjevheter.
Utvendig > Innglasset hagestue - Taktekke med takstein over overbygg/ tilbygg er ufagmessig utført mot vegg, ikke tilstrekkelig vannbrett (konstruksjonen er ikke tilkoblet/ bygget inntil hovedbygget på en korrekt måte.
Innvendig > Overflater - Overflater fremstår i normalt stand i forhold til alder med forventet bruksslitasje, noe oppgraderinger må påregnes. Stedvis er det registrert "bom" og sprekker på fliser. Eier opplyser at ved mye vann på gulvet renner vann ned i taket på kjøkkenet, det opplyses at badet benyttes i dag med forsiktighet, men skaden er ikke utbedret. Det må ved oppgradering av baderommet påregnes skader i gulvkonstruksjon og tak mot kjøkken, nærmere undersøkelser og utbedring må påregnes (konsekvens/kostnadsestimat er gitt på baderommet).
Innvendig > Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Boligen ligger i følge http://geo.ngu.no/kart/radon/ i et område med radon aktsomhetsgrad som er moderat til lav.
Innvendig > Rom Under Terreng - Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging i kjellergulv. Innsiden av grunnmuren har misfarging. Oppgradering av drenering og god ventilering anbefales.
Innvendig > Innvendige trapper - Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper
Innvendig > Innvendige dører - Enkelte dører går tregt samt noe overflateslitasje.
Kjøkken > 1. etasje > Kjøkken > Overflater og innredning - Stedvis noe slitte fronter med fuktskjolder/ fuktskader og/ eller svelling grunnet fuktighet/ slitasje på innredning.
Spesialrom > Underetasje > Kjølerom > Teknisk anlegg - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på kjøleaggregat.
Spesialrom > 2. etasje > Toalettrom > Overflater og konstruksjon - Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.
Spesialrom > Underetasje > Badstue > Overflater og konstruksjon/ teknisk anlegg: Det vites ikke hvordan rommet er oppbygd, men konstruksjonen utgjør risikokonstruksjon i forhold til fukt, sopp og råte innvendig i konstruksjonen. Teknisk utstyr som er noen år er alltid forbundet med risiko, og forventningene i forhold til levetid må derfor ses på i sammenheng med garantitid for produktet. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på badstuovn.
Tekniske installasjoner > Vannledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. Vannrør med varierende alder og tilstand.
Tekniske installasjoner > Avløpsrør - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger.
Tekniske installasjoner > Ventilasjon - Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen.
Tomteforhold > Drenering - Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet
Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter - Overflater med mur og puss, det bemerkes at det kan forekomme bom (løs murpuss). Innsiden av grunnmuren har misfarging. Det er registrert saltutslag på innsiden av vegger.
Tomteforhold > Terrengforhold - Det er påvist dårlig fall eller flatt terreng inn mot grunnmur og dermed muligheter for større vannansamlinger.
Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger - Det har forekommet avvik, tegn på svekkelser på utvendig avløpsledning. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige vannledninger

Hvitevarer

Faste installasjoner/ inventar medfølger. Hvitevarer medfølger kun etter avtale.

Betalingsbetingelser

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkl. omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto senest to dager før overtakelse.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Etter avtale med selger.

Bebyggelse

Bebyggelsen i området består hovedsakelig av eneboliger, rekkehus og småhus.

Frittliggende enebolig med carport.
Carport er bygget i egenregi i ca, år 1987 (opplysninger hentet fra egenerklæring).
Drivhus i hage, ikke nærmere omtalt i taksten.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Det er innhentet byggetegninger på boligen. Boligen innvendig antas å være ombygd etter byggeåret (endring av planløsning/ og eller utvendige fasader, nærmere undersøkelser må påregnes). Det vites ikke om ombygning er omsøkt, nærmere undersøkelser må påregnes.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av boligen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.

Kort oppsummert:

EL: Sikringsskap plassert i gang/ trappegang med automatsikringer, hovedsikring/ overbelastningsvern 63 AMP. Systemspenning 230V. Noe åpent og noe skjult anlegg. Strømmåler montert under el-skapet. Det er foretatt el-sjekk i år 2023, avvik er utbedret, eier opplyser at det ikke er utført arbeider på det elektriske anlegget etter at el-kontrollen var utført.

VVS: Vannledninger innvendig i plast og kobber. Vannmåler og hovedstengekran montert på toalettrom i underetasje. Avløpsrør av plast- og
Varmtvannsbereder (ca) 200 liter plassert i bad-/ vaskerom fra år 2015.

Pipe/ ildsted: Pipe i tegl med sotluke plassert i underetasje på baderom. Ildsteder, kombinert ved og parafinovn montert i stue. Dato for siste tilsyn: 20.01.2021. Dato for siste feiing: 19.03.2024.

Kommunale avgifter

Kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2023

Avløp 4 670,24 kr
Vann 2 987,18 kr
Sum 7 657,42 kr

Årsgebyr renovasjon: 4,650

I tillegg kommer kostnader til forsikring, strøm, TV/ internett, feiing og evt. andre abonnementsavtaler.

Tomten

Meget pent opparbeidet tomtegrunn med brosteinsbelagt adkomst, store plenarealer og flott beplantning med blant annet prydbusker, bed og frukttrær. Hagen har flere lune og koselige plasser for å etablere sittegrupper og er tilbaketrukket fra veien. Nydelig sjøutsikt fra eiendommen.

Parkering

Parkering i egen gårdsplass og i carport.

Energibruk/kostnader

Forbruk 2023 er totalt 19508 kWh
Forbruk hittil i år er 10586 kWh

Radonmåling

Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Boligen ligger i følge http://geo.ngu.no/kart/radon/ i et område med radon aktsomhetsgrad som er moderat til lav.

Oppvarming

Generelt om oppvarming, boligen hadde
følgende varmekilder ved befaring;
- varmes opp ved strøm/ panelovner
- peis/ peisovn
- varmepumpe luft til luft montert i stue

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) - L01.06.2018 nr. 23. Det følger av loven at megler bl.a. har plikt til å gjennomføre kundekontroll. I de tilfeller hvor kunden er juridisk person skal megler også kartlegge hvem som er reelle rettighetshavere. Med reelle rettighetshavere menes fysiske personer som eier eller kontrollerer mer enn 25% av eierandelene i selskapet. Partene må bidra til at kundekontrollen lar seg gjennomføre på en hensiktsmessig måte. Megler plikter å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Ved slik rapportering vil ikke partene blir varslet.

Lovverk

Avtaleforholdet mellom partene reguleres av avhendingslova (L03.07.1992 nr. 93 Lov om avhending av fast eigedom)

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3301/26/138:
06.02.1974 - Dokumentnr: 7959 - Vilkår i kjøpekontrakt
Med flere bestemmelser

10.09.1959 - Dokumentnr: 202451 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3301 Gnr:26 Bnr:1

30.01.1990 - Dokumentnr: 1177 - Grensejustering
Målebrev gnr. 26 bnr. 138 nytt areal 933 m2
gnr. 26 bnr. 193 nytt areal 1033 m2
Gjelder denne registerenheten med flere

01.01.2020 - Dokumentnr: 1107736 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0602 Gnr:26 Bnr:138

01.01.2024 - Dokumentnr: 728589 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:3005 Gnr:26 Bnr:138

08.09.2000 - Dokumentnr: 14608 - Erklæring/avtale
Rettighet hefter i: Knr:3301 Gnr:26 Bnr:193
Bestemmelse om adkomstrett i forbindelse med transport til av div. til hagen. Kjøringen kan kun skje sommertid da adkomsten ikke måkes på vinterstid.
Med flere bestemmelser

Vederlag

Provisjon 1,2%. Markedspakke kr- 18 900,- Oppgjør kr. 6 000,- Alle beløp ink. mva og betales av selger.

Regulering

REGULERING AV NORDBYOMRÅDET I NØSTED BYGNINGSDISTRIKT. (15.2.1949) Boliger
REGULERINGSPLAN FOR DEL AV NORDBY GÅRD, FELT F. (9.8.1973) Boliger
REGULERINGSPLAN FOR DEL AV NORDBY GÅRD, FELT F. (9.8.1973) Kjørevei

Relaterte planer:
Mindre vesentlig endring av REGULERINGSPLAN FOR DEL AV NORDBY GÅRD, FELT F. (27.1.1977)
Detaljregulering for FV31 Hans Tordsens gate - Nordbyveien (28.4.2015)
OLAF MØRCHS VEI OG DEL AV NORDBYVEIEN (22.10.1985)
Detaljregulering for Åskollen skoler og idrettsanlegg (20.6.2022)

. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Ferdigattest

Kommunen finner ikke midlertidig brukstillatelse og/eller ferdigattest i sine arkiver. Eiendommen ble først registrert tatt i bruk 01.01.1960. Ønskes mer info; kontakt byggesaksavdelingen.

Vei, vann og avløp

Offentlig VA (vann og avløp) via private stikkledninger fra offentlig nett inn til boligen. (Boligeier er ansvarlig for VA (vann og avløp) fra offentlig nett og inn til boligen). Adkomst fra offentlig gate.

Det foreligger en tinglyst rett til nedkjøring til hage/ tidligere garasje for nr. 28 over eiendommen til nr. 26 (kun sommerstid). Se vedlagt servitutt i prospektet.

Oljetank er fortsatt liggende på tomta. Tanken er sanert av Nortank as i år 2017.

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 5 600 000,-
 • Kommunale avgifter: 12 500,-
 • Ligningsverdi: 1 585 053,-
 • Primærrom: 181 m2
 • Bruksareal: 290 m2
 • Tomteareal: 932 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Visning

 • 25.06.2024, 17:30 - 18:15.

 • Martin Morken Hjertås

  Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
  Mobil: (+47) 48029950

  Annen info

  Finnkode: 354134189