: Austad/ Galterud - Pen 1/2 part tomannsbolig - Flott hage, oppgradert 2021-2023, bad 2015, kjøkken 2017 + +
Solsvingen 33 , 3034 Drammen

Kort om eiendommen

Velkommen til Solsvingen 33. Dette er en meget delikat og attraktiv familiebolig på populære Galterud. Her bor du i et etablert nabolag med utsikt og kort vei til skog og mark. Barnevennlig område med enkel og trygg gangavstand til skoler, matbutikk og barnehager. Boligen fremstår meget tiltalende og er påkostet i perioden 2021-2023 og er godt egnet for en familie. En kort busstur så er man i sentrum av Drammen med alle fasiliteter og tilbud. I Solsvingen 33 bor familien godt og kan glede seg over en lys og stor stue med et sosialt og stilfullt kjøkken fra 2017, bad fra 2015, 3 soverom, kjellerstue, utsikt og en særs flott hagetomt med pergola (med druer), drivhus og flott beplantning.

Velkommen til visning!

Inneholder

Velkommen til Solsvingen 33. Dette er en meget delikat og attraktiv familiebolig på populære Galterud. Her bor du i et etablert nabolag med utsikt og kort vei til skog og mark. Barnevennlig område med enkel og trygg gangavstand til skoler, matbutikk og barnehager. Boligen fremstår meget tiltalende og er godt egnet for en familie. En kort busstur så er man i sentrum av Drammen med alle fasiliteter og tilbud. I Solsvingen 33 bor familien godt og kan glede seg over en lys og stor stue med et sosialt og stilfullt kjøkken, bad fra 2012, 3 soverom, utsikt og en særs flott hagetomt med pergola, drivhus og flott beplantning. Velkommen til visning!

Høydepunkter:

- Påkostet og oppgradert i perioden 2021-2023
- Flott uteområde/ hage med pergola (druer i tak og langs vegger)
- Kveldssol
- Drivhus
- Perfekt for en familie
- Utsikt
- Bad 2015
- Kjøkken 2017
- Vaskerom oppgradert/ renovert i 2013/ 2014
- Kort vei til sentrum
- Nærhet til skole/ barnehage
- Peisovn
- 2 varmepumper
- Veranda 6 kvm, terrasser på 25 og 19 kvm
- Sikringsskap skiftet i 2016
- Det meste av el-anlegget er skiftet i 2013-2018
- Kjellerstuen er oppgradert med nytt gulv og gulvvarme 2023
- Platting ved drivhus anlagt 2022

Opplysninger under hentet fra forrige salgsannonse hvor selger den gang opplyste om følgende:

Badet ble pusset opp i 2015 med nytt el-anlegg og varmekabler, litexplater på hele badet, smøremembran i dusjnisjen og i nedre del av resten av badet, nye fliser på gulv og vegger og nytt vindu. Selger opplyste om løse fliser på badet. Flislagt vaskerom fra 2013/14 med gulvvarme. Kjøkkenet ble pusset opp i 2017 med nye hvitevarer, vinduer og inventar, nytt gulv og malt vegger og tak, el-anlegg ble fornyet, montert komfyrvakt, vann- og avløpsrør ble skiftet på kjøkkenet. Rørleggerarbeidet ble utført av firmaet Bikset VVS på badet og av Konnerud Rør på kjøkkenet. Firmaet Bdm Elektro utførte arbeidet på el-anlegg på badet. Vann og avløp utvendig ble skiftet fra offentlig ledning til husvegg i 2013. Sikringsskap ble skiftet i 2016 og selger opplyste videre at det meste av el-anlegget er skiftet i tidsperioden 2013-2018. El-tilsynet hadde kontroll i 2020. Varmepumpe installert i 2014. Arbeidet på el-anlegget er utført av firmaene; Elmesteren AS, Raufoss Installasjon AS, Bdm Elektro As og Wilh. Kolstad AS.

Inneholder:
U. etg: BRA-i 66 kvm: Kjellerstue, Vaskerom , Bod , Soverom 1, Soverom 2, Trapperom , Mellomgang
1. etg BRA-i 69 kvm: Entré/ gang m/ trapp, Stue , Kjøkken m/ åpen løsning til stue, Soverom , Bad

Terrasser/ balkonger:
Veranda 6,1 kvm med adkomst fra soverom.

Terrasse, plate på mark del overbygget i
trekonstruksjon på 24,7 kvm ved inngangsparti
med trapp til inngangsdør.

Terrasse, plate på mark 19,4 kvm ved drivhus/ bod i hage.

Loft: Kaldtloft med muligheter for oppbevaring/ lagring (gulv på deler av loft). Adkomst til loft via loftsluke med nedfellbar stige fra gang

Beliggenhet

Meget god beliggenhet i veletablert villaområde på Austad/ Galterud med kort vei til skoler og butikker. Eiendommen ligger høyt i terrenget og har gode solforhold og fin utsikt. Nærhet til skogen og gode solforhold. Området er attraktivt og består i hovedsak av villabebyggelse. Man er her nær marka med flotte turstier sommer som vinter. Turterrenget er variert og man har et godt utgangspunkt for turer til eksempelvis Hellashytta og utsiktstårnet på Risdalsåsen. Velkommen til visning!

Adkomst

Direkte adkomst fra Solsvingen, en sidegate til Austadveien.

Standard

Boligen har en normal standard sett ut i fra alder og fremstår meget delikat og med et moderne uttrykk. Eier har bebodd boligen siden 2021 og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold knyttet til eiendommen. Eier har i perioden oppgradert gulv i kjellerstue, luftehatt på taket i år 2024 (grunnet vannlekkasje ved luftehatt, skader i taket i gang, utbedret via forsikring i år 2024), delt inn trimrom i underetasjen (delt opp trimrom til to soverom) og oppgradert noen overflater etter behov. Boligen er normalt vedlikeholdt, noe oppusset/ fornyet gjennom årene. Det må allikevel påregnes kostnader til
vedlikehold og oppgraderinger. Dette dreier seg generelt om bygningsdeler med normal aldring, skader og slitasje. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler.

Bad:
Baderom i 1. etasje oppgradert/ renovert av tidligere eier i år 2015, det foreligger ingen dokumentasjon for våtrommet. Overflater vegger med fliser og himling (innvendige tak) med malte flater. Downlight montert i himling (innvendig tak). Overflater gulv med fliser på våtrom med varmekabler. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Våtrom inneholder følgende sanitærutstyr, dusjkabinett med dører og 1-greps blandebatteri, klosett, servant montert i baderomsinnredning med skuffer og 1-greps blandebatteri og overskap med speil og lys. Våtrom med mekanisk ventilasjon, med manglende tilluft via luftespalter i dør eller lignende. Hulltaking er gjennomført fra gang mot baderom uten å påvise unormale forhold (målt 00 MC% WME med pigger i treverk), RH (relativ fuktighet) 33,4 % ved en temperatur på 24,0 grader (RH og temperatur målt inne i veggen før hulltaking).

Vaskerom:
Vaskerom i underetasje oppgradert/ renovert av tidligere eier i år 2013/ 2014, det foreligger ingen dokumentasjon for våtrommet.
Overflater vegger med malte flater (m/ sokkelflis mot gulv) og himling (innvendige tak) med panel. Overflater gulv med fliser på våtrom med varmekabler. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Våtrom inneholder følgende sanitærutstyr,
utslagsvask i stål med 1-greps blandebatteri montert i benkeplate med under- og overskap. Opplegg for vaskemaskin.
Varmtvannsbereder montert i rommet. Våtrom med mekanisk ventilasjon, med manglende tilluft via luftespalter i dør eller lignende. Hulltaking er gjennomført fra kjellerstue mot vaskerom uten å påvise unormale forhold (målt 00 MC% WME med pigger i treverk), RH (relativ fuktighet) 44,8 % ved en temperatur på 20,6 grader (RH og temperatur målt inne i veggen før hulltaking).

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra Ikea med slette fronter fra år 2017, benkeplate i stein/ granitt/ kompositt, 2 vaskekummer i stål med 1-greps blandebatteri og lys under overskap. Vegg over kjøkkenbenk med glassplater og malte flater. Integrerte hvitevarer. Komfyrvakt montert. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Dører/ vinduer:
Malte trevinduer med 2-lags glass fra år 2015, 2016, 2017 og 2019.
Standard ytterdør i 1. etasje i tre med glassfelt fra år 2017.
Standard ytterdør i underetasje i tre med glassfelt fra år 2018.
Terrassedør i malt tre med 2-lags glass fra år 2018.

Under gjengis forhold som er klassifisert som TG3 og TG2 i taksten. Det henvises til takstdokumentet for opplysninger om TG1 eller TGIU. De gjengis ikke i prospektet.

TG3:
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger - Det er ikke montert rekkverk.
Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg - Eier har gjennomført arbeider på det elektriske anlegget i sin tid som eier av boligen. Det foreligger ingen dokumentasjon for utførte arbeider på anlegget. Det anbefales utvidet el-kontroll av det elektriske anlegget på bakgrunn av avvikene som er avdekket samt alder/ tilstand og/ eller manglende dokumentasjon for hele eller deler av det elektriske anlegget.

TG2:
Utvendig > Taktekking - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på undertak. Vindskier og islekter er aldersslitt. Tekkingen har mose og slitasje på grunn av elde. Mønestein har forskjøvet seg og ligger ikke over takstein på begge sider av taket av møne.
Utvendig > Nedløp og beslag - Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Takrenner og nedløp med antydninger til aldersslitasje. Eldre renner og nedløp med stedvis noe skader. Eldre pipebeslag som har behov for oppgradering.
Utvendig > Veggkonstruksjon - Kledningsbord er aldersslitt, dels sprukket treverk grunnet normal uttørking. Kledningsbord er satt stedvis tett ned på vannbrett. Ikke tilstrekkelig luftespalte i nedkant bak kledning.
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft - Det er påvist fuktskjolder/skader i takkonstruksjonen. Isolasjon mellom kaldt loft og bolig av varierende utførsel. Undertaket er misfarget som følge av kondens. Det er ikke tilfredsstillende brannskille mellom boenhetene på kaldtloftet.
Utvendig > Andre utvendige forhold - Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget.
Innvendig > Overflater - Overflater fremstår i normalt stand i forhold til alder med forventet bruksslitasje, noe oppgraderinger må påregnes.
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn - Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
Innvendig > Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Boligen ligger i følge http://geo.ngu.no/kart/radon/ i et område med radon aktsomhetsgrad som er usikker.
Innvendig > Pipe og ildsted - Det er foretatt tilsyn med skorsteiner/ildsteder i år 2021, det ble på tilsynet avdekket avvik. Avvikene er i følge eier ikke utbedret og lukket. Det anbefales å sette seg inn i tilsynsrapport og utbedre avvik. Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på pipe.
Innvendig > Rom Under Terreng - Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging inn i kjellermur. Det er registrert saltutslag på vegger. Innsiden av grunnmuren har misfarging. Antas ikke å være spesielt isolert og fuktsikret mot grunn.
Innvendig > Innvendige trapper - Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
Innvendig > Innvendige dører - Stedvis noe slitasje/ bruksslittasje (merker/ skader/ fuktskader på enkelte dører/ karmer/ lister).
Våtrom > Underetasje > Vaskerom > Overflater Gulv - Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Stedvis dårlige silikonfuger/ fuger. Stedvis er det registrert "bom" på fliser. Det er påvist avvik (ikke tilstrekkelig fall på målte flater) fra topp flis ved dør til topp flis ved slukrist. Ingen mansjett opp rundt rør/ avløpsrør/ gjennomføringer i gulv.
Våtrom > Underetasje > Vaskerom > Sluk, membran og tettesjikt - Se beskrivelse under konstruksjon; (Våtrom - underetasje - vaskerom) Overflater gulv.
Våtrom > Underetasje > Vaskerom > Ventilasjon - Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør
Våtrom > 1. etasje > Bad > Overflater vegger og himling - Stedvis dårlige silikonfuger/ fuger. Gerikter (lister på dør) går helt ned til gulvet.
Våtrom > 1. etasje > Bad > Overflater Gulv - Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Stedvis dårlige silikonfuger/ fuger. Stedvis er det registrert "bom" og sprekte fliser. Det er påvist avvik (ikke tilstrekkelig fall på målte flater) fra topp flis ved dør til topp flis ved slukrist.
Våtrom > 1. etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt - Se beskrivelse under konstruksjon; (Våtrom - 1. etasje - Bad) Overflater gulv.
Våtrom > 1. etasje > Bad > Ventilasjon - Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør
Tekniske installasjoner > Vannledninger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger.
Tekniske installasjoner > Avløpsrør - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger
Tekniske installasjoner > Ventilasjon - Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen
Tekniske installasjoner > Varmesentral - Det anbefales service og vedlikehold av varmepumper.
Tekniske installasjoner > Varmtvannstank - Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.
Tomteforhold > Drenering - Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet
Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter - Det er å bemerke at innvendig grunnmur er delvis utlektet og ikke mulig å befare. På utvendig grunnmur er det begrensede deler av grunnmur som er synlig. Utvendig grunnmur med riss/ sprekker og avflassing av puss og maling. Overflater med mur og puss, det bemerkes at det kan forekomme bom (løs murpuss). Innsiden av grunnmuren har misfarging. Det er registrert saltutslag på innsiden av vegger. Ved fuktsøk med MMS 2 på overflater på grunnmur og kjellergulv er det påvist avvik i konstruksjonen, målt fukt (forhøyede verdier). Det er gjennomført målinger flere steder på vegg /gulv og det er registrert at det er fuktigere i overgang gulv/ vegg på kontrollerte områder, se konstruksjon; Rom under terreng.
Tomteforhold > Terrengforhold - Det er påvist dårlig fall eller flatt terreng inn mot grunnmur og dermed muligheter for større vannansamlinger.

Hvitevarer

Følgende hvitevarer følger handel (integrert kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin, mikro). Annet som følger: TV-benk/møbel, garderobeløsning hovedsoverom, garderobeløsning kjellerstue og vaskerom. Pendellamper over kjøkkenbenk, taklamper gang, kjellerstue og soverom kjelleretasje.

Betalingsbetingelser

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkl. omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto senest to dager før overtakelse.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Overtakelse etter nærmere avtale med selger. Det oppfordres til å nevne ønsket overtagelse i evt. bud

Bebyggelse

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Det er innhentet byggetegninger på boligen. Boligen innvendig er ombygd etter byggeåret (endring av planløsning/ og eller utvendige fasader, nærmere undersøkelser må påregnes). Det antas at ikke ombygning er omsøkt, nærmere undersøkelser må påregnes.

Del av vertikaldelt tomannsbolig.
Utebod på 11,1 kvm, bygget er ikke nærmere omtalt i taksten.
Drivhus på 12,6 kvm, bygget er ikke nærmere omtalt i taksten.

Byggemåte

Det er utarbeidet en takstrapport basert på en omfattende bygningskontroll. Rapporten er utarbeidet i henhold til den lovendring som trådte i kraft 01.01.22. Det henvises særskilt til dette dokumentet som er vedlagt prospektet. Kort oppsummert:

EL: Sikringsskap plassert i entrè med automatsikringer, hovedsikring/ overbelastningsvern 32 AMP. Systemspenning 230V. Noe åpent og noe skjult anlegg. Strømmåler montert i skapet. Ifølge tidligere salgsoppgave; sikringsskap ble skiftet i 2016 og selger opplyser videre at det meste av el-anlegget er skiftet i tidsperioden 2013-2018. El-tilsynet hadde kontroll i 2020

VVS: Vannledninger innvendig i plast og kobber. Vannmåler og hovedstengekran montert på vaskerom. Avløpsrør, plast- og soilrør.
Varmtvannsbereder (ca) 300 liter plassert på vaskerom fra år 2013.

Pipe/ ildsted: Pipe i tegl med sotluke plassert i underetasje. Ildsted, peisovn med glass montert i stue. Dato for siste tilsyn: 04.06.2021. Dato for siste feiing: 03.05.2023. Avvik: Det ble avdekket at det er montert brennbart materiale på/inntil skorsteinens utkragning ved gulv. Jf. Forebyggendeforskriften § 6. Kommentar: Vår anbefaling til teknisk løsning er at brennbart materiale som er nærmere ½ steins skorsteinsvange enn minst 10 cm fjernes. Avvikene er i følge eier ikke utbedret og lukket. Det anbefales å sette seg inn i tilsynsrapport og utbedre avvik.

Kommunale avgifter

Årsgebyr renovasjon: 4 650,-

Kommunale avgifter, fakturert beløp i 2023
Avløp 5 855,67 kr
Vann 3 739,53 kr
Sum 9 595,20 kr

I tillegg kommer utgifter til pipe/ feier, forsikring, strøm og evt. andre abonnementsavtaler.

Tomten

Relativt flat, eiet tomt på 517 kvm. Meget pent opparbeidet og et flott uteområde med pergola med kveldssol. Fra eiendommen er det fin utsikt. Tomten består i hovedsak av plen, plantekasser, busker og hekk. Meget innbydende og forseggjort hage. Trapp i terreng og belegningsstein ved inngangspartiet. Familievennlig og rolig område med nærhet til skole og turmuligheter i skogen.

Parkering

Det er opparbeidet parkering for én bil delvis inn på eiendommen. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Energibruk/kostnader

2024 - 11303,54
2023 - 13110,29

Radonmåling

Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Boligen ligger i følge http://geo.ngu.no/kart/radon/ i et område med radon aktsomhetsgrad som er usikker.

Oppvarming

Generelt om oppvarming, boligen hadde
følgende varmekilder ved befaring;
- varmes opp ved strøm/ panelovner/ gulvvarme
- varmekabler på baderom
- varmepumpe luft til luft montert i stue og soverom i underetasje
- peis/ peisovn

Varmepumpe luft til luft montert i stue fra år 2012.
Varmepumpe luft til luft montert på soverom fra år 2013.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) - L01.06.2018 nr. 23. Det følger av loven at megler bl.a. har plikt til å gjennomføre kundekontroll. I de tilfeller hvor kunden er juridisk person skal megler også kartlegge hvem som er reelle rettighetshavere. Med reelle rettighetshavere menes fysiske personer som eier eller kontrollerer mer enn 25% av eierandelene i selskapet. Partene må bidra til at kundekontrollen lar seg gjennomføre på en hensiktsmessig måte. Megler plikter å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Ved slik rapportering vil ikke partene blir varslet.

Lovverk

Avtaleforholdet mellom partene reguleres av avhendingslova (L03.07.1992 nr. 93 Lov om avhending av fast eigedom)

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3301/20/509:
04.11.2013 - Dokumentnr: 947608 - Bestemmelse om kloakkledn
Rettighetshaver: Knr:3301 Gnr:20 Bnr:331
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra eierne i fellesskap

04.11.2013 - Dokumentnr: 947608 - Bestemmelse om kloakkledn
Rettighetshaver: Drammen Kommune
Org.nr: 921 234 554
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om adkomstrett

21.04.1972 - Dokumentnr: 2336 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3301 Gnr:20 Bnr:331

01.01.2020 - Dokumentnr: 1712975 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0602 Gnr:20 Bnr:509

01.01.2024 - Dokumentnr: 730647 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:3005 Gnr:20 Bnr:509

04.11.2013 - Dokumentnr: 947608 - Bestemmelse om kloakkledn
Rettighet hefter i: Knr:3301 Gnr:20 Bnr:331
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Kan ikke slettes uten samtykke fra eierne i fellesskap

Vederlag

Provisjon 1,15%. Markedspakke kr- 18 900,- Oppgjør kr. 6 000,- Alle beløp ink. mva og betales av selger.

Regulering

Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (5.10.2015). Deler av eiendommen ligger innenfor gul støysone i vegvesenets støykart.

Ferdigattest

Kommunen finner ikke midlertidig brukstillatelse og/ eller ferdigattest i sine arkiver. Eiendommen er først registrert tatt i bruk 01.01.1972. Det finnes ferdigattest datert 19.08.2020 for bruksendring fra kjellerrom (tilleggsdel) til nytt soverom (hoveddel) i u.etg. bolighus samt mindre fasadeendringer.

Vei, vann og avløp

Offentlig VA (vann og avløp) via private stikkledninger fra offentlig nett inn til boligen. (Boligeier er ansvarlig for VA (vann og avløp) fra offentlig nett og inn til boligen). Adkomst fra offentlig vei. Vann og avløp utvendig ble skiftet fra offentlig ledning til husvegg i 2013 i følge tidligere salgsoppgave (forrige eier).

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  SOLGT

  Detaljer

 • Verditakst: 4 290 000,-
 • Kommunale avgifter: 14 200,-
 • Ligningsverdi: 801 855,-
 • Primærrom: 125 m2
 • Bruksareal: 146 m2
 • Bruttoareal: 152 m2
 • Tomteareal: 518 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Tomannsbolig

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • SOLGT


  Martin Morken Hjertås

  Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
  Mobil: (+47) 48029950

  Annen info

  Finnkode: 354103243