Åssiden: Innholdsrik og velholdt 4 roms med meget gunstig plassering - varmt vann inkl. - garasje
Myrehagen 33 , 3025 Drammen

Kort om eiendommen

Velkommen til Myrehagen 33! En innholdsrik og flott leilighet med fantastisk utsikt fra egen balkong. Leiligheten ligger i 2. etasje og tilhører Myrehagen Borettslag. Leiligheten har en ekstra fin intern beliggenhet innerst i feltet. Nærområdet er fredelig og naturskjønt og du finner både barnehage, skole, butikker og flere flotte tur- og rekreasjonsmuligheter med noe for de fleste i umiddelbar nærhet.
Innvendig finner du: En lys og romslig entré, 3 gode soverom, et pent helfliset baderom, separat wc, romslig kjøkken med spiseplass og en lys og åpent stue. Fra stuen har du direkte utgang til egen flott balkong. Balkongen er av god størrelse, her kan du nyte gode solforhold og fantastisk utsikt fra 2. etasjen.
Parkering i felles garasjeanlegg.

Inneholder

Velkommen til Myrehagen 33! En innholdsrik og flott leilighet med fantastisk utsikt fra egen balkong. Leiligheten ligger i 2. etasje og tilhører Myrehagen Borettslag. Leiligheten har en ekstra fin intern beliggenhet innerst i feltet. Nærområdet er fredelig og naturskjønt og du finner både barnehage, skole, butikker og flere flotte tur- og rekreasjonsmuligheter med noe for de fleste i umiddelbar nærhet.
Innvendig finner du: En lys og romslig entré, 3 gode soverom, et pent helfliset baderom, separat wc, romslig kjøkken med spiseplass og en lys og åpent stue. Fra stuen har du direkte utgang til egen flott balkong. Balkongen er av god størrelse, her kan du nyte gode solforhold og fantastisk utsikt fra 2. etasjen.
Parkering i felles garasjeanlegg.

2. etasje - inneholder p-rom 92 kvm
Entré/ gang, Stue , Kjøkken, Soverom 1, Bad , Soverom 2, Soverom 3, Toalettrom

Boder i kjeller 1,9 kvm (merket H0203) samt matbod på 0,4 kvm (merket H0203, totalt 2,4 kvm - avrundet til 2 kvm BRA-e (eksternt bruksareal)

Åpent areal (balkonger, terrasser og rom under balkonger) oppmålt til 13,2 kvm TBA (åpent areal) - avrundet til 13 kvm

Beliggenhet

Boligen ligger i et rolig og veldrevet borettslag på Åssiden. Svært naturskjønt boligområde med kun fem minutters gange til flotte helårs turområder. Nærmeste bussholdeplass ligger kun to minutters gange unna og har god kommunikasjon retning sentrum. Til Drammen sentrum bruker man ca syv minutter med bil, og her finnes alt man kan forvente å finne i et velutviklet handelssentrum. I nærområdet er det et godt utvalg av ulike restaurant og take-away tilbud som Thai-Truck v/ Rema og Smak Pizza. For øvrig er det kort vei til legesenter og apotek, samt skoler og barnehager.

Nærmeste dagligvare er Coop eller Rema 1000/Kiwi XL. Gode fritidstilbud på Åssiden og Drammen for øvrig, Åssiden IF er et aktivt idrettslag med mange aktiviteter, mer informasjon finner du på www.aif.no. God tilknytning til skogen fra boligen, med lysløype inn mot Solbergelva og Drammensmarka. Elveparken ligger i gangavstand fra leiligheten og er et yndet fritidsområde for både store og små. På vinterstid er Drammen Skisenter et supert sted for å utfolde seg med vinterlek i en flott skibakke med ekspressheis. Dette området blir på sommerstid omgjort til et aktivitetsområde med blant annet klatrepark og downhillsykling.

Adkomst

Følg Rosenkrantzgata opp mot Åssiden. Ta opp Vårveien og kjør denne til endes før du svinger til venstre inn Store Landfall Øvre. Ta deretter første til høyre som er Knut Bjørhuusvei og inn til venstre igjen inn Myrehagen. Enkleste adkomst ved parkering/ visning er å benytte gjesteparkering med innkjøring fra Kristian Brenners vei (på oversiden av boligene).

Standard

Eier har eiet leiligheten siden 1976 (nybygg) (fullmakt, selger har begrenset kjennskap til eiendommen). Eier har i perioden oppgradert overflater etter behov, borettslaget har oppgradert/ vedlikeholdt felleskonstruksjoner samt baderom. Boligen er normalt vedlikeholdt, noe oppusset/ fornyet gjennom årene. Det må allikevel påregnes kostnader til vedlikehold og oppgraderinger. Dette dreier seg generelt om bygningsdeler med normal aldring, skader og slitasje.

Overflater gulv med parkett og fliser på baderom med varmekabler.
Overflater vegger med tapet og malt tapet.
Overflater himling (innvendige tak) med malte flater.
Boligen har malte glatte innvendige dører fra byggeåret (nyere dører til baderom og toalettrom).

VÅTROM
Baderom er oppgradert/ renovert i regi av borettslaget i år 2016,
Overflater vegger med fliser og himling (innvendige tak) med malte flater. Downlight montert i himling (innvendig tak). Overflater gulv med fliser på våtrom med varmekabler. Våtrommet har plastsluk med bane-/sveiesemembran med ukjent utførsel. Hjelpesluk montert under innredning. Bad inneholder følgende sanitærutstyr, dusjnisje med forheng og 1-greps blandebatteri, servant montert i baderomsinnredning med skuffer og 1- greps blandebatteri, høyskap og overskap med speil og lys. Baderom med mekanisk ventilasjon, med tilluft via luftespalter i dør.
Toalettrom er oppgradert/ renovert i regi av borettslaget i år 2016. Toalettrom med fliser med varmekabler på gulv, fliser på vegger og himling (innvendige tak) med malte flater og downlight. Sanitærutstyr, vegghengt klosett (med utsparring i vegg for drenering av innbygningssisterne), vegghengt servant med 1-greps blandebatteri og speil. Mekanisk ventilasjon med tilluft via spalte i dør.

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning med profilerte fronter (nyere fronter montert på eldre skrog) med ukjent alder, benkeplate i laminat, 1 1/2 vaskekum i stål med avrenning og 1-greps blandebatteri, utslagsvask i plast med 1-greps blandebatteri og lys under overskap. Vegg over kjøkkenbenk med tapet. Frittstående hvitevarer og opplegg for vaskemaskin. Automatisk vannstopper montert i vaskeskap i kjøkkenbenk. Det er avtrekk via sentralt avtrekksanlegg i bygget.

Vannrør av kobber og plast. Boligen har rør-i-rør system med rørteknisk skap plassert på toalettrom. Varmtvann leveres fra fellesanlegg i bygget. Automatisk vannstopper med magnetventil montert på kjøkken.
Hovedstengekran montert i fordelingsskap for rør-i-rør system. Avløpsrør, plast- og soilrør. Boligen har naturlig ventilasjon fra byggeåret. Varmtvann leveres fra fellesanlegg i bygget i regi av borettslaget.

Hvitevarer

Frittstående hvitevarer er i boligen følger med.

Betalingsbetingelser

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkl. omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto senest to dager før overtakelse.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Overtakelse etter nærmere avtale med selger. Det oppfordres til å nevne ønsket overtagelse i evt. bud.

Bebyggelse

Boligblokk uten heis.
Leiligheten har beliggenhet i 2. etasje.

Byggemåte

- Byggegrunn ikke kjente kultmasser.
- Støpt betong fundament/ gulv.
- Grunnmur oppført i betong.
- Yttervegger over grunnmur av rammekonstruksjon av stål og betong med utfyllende bindingsverk.
- Utvendige fasader med fasadeplater og malte flater.
- Takkonstruksjon med flatt tak.
- Tak ikke nærmere besiktiget, antar papp-/folietekket.
- Trapper i felles oppgang i betong med stål rekkverk og håndløper

Det er utarbeidet en takstrapport basert på en omfattende bygningskontroll. Rapporten tilfredsstiller den lovendring som trer i kraft 01.01.22. Det henvises særskilt til dette dokumentet som er vedlagt prospektet. Følgende har fått TG2 i rapporten;
Utvendig > Vinduer
Utvendig > Terrassedør
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Utvendig > Andre utvendige forhold
Innvendig > Overflater
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Innvendig > Radon
Innvendig > Innvendige dører
Våtrom > 2. etasje > Bad > Overflater vegger og himling
Våtrom > 2. etasje > Bad > Overflater Gulv
Våtrom > 2. etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt
Kjøkken > 2. etasje > Kjøkken > Overflater og innredning
Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg

Tomten

Eiet tomt, (andel av felles tomt for borettslaget), opparbeidet med plen, beplatning og felles solplass samt lekeplass. Asfalterte veier til blokkene.
Egen garasjeplass i fellesanlegg. Fjernbetjent åpner til garasjeport. For øvrig felles biloppstillingsplasser/ gjesteparkering. Borettslaget har etablert ladestasjoner for EL-biler.
Borettslaget består av gnr 116 bnr 1897 og gnr 116 bnr 390

Vilkår fellesgjeld

Spesifikasjon av lån:

Lånenummer: 94937045500, Handelsbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 16.11.2023: 5.4% pa.
Antall terminer til innfrielse: 45
Saldo per 16.11.2023: 49 271 082
Andel av saldo: 438 133
Første termin/første avdrag: 30.06.2021 ( siste termin 31.12.2045 )
Flytende rente

Parkering

Egen garasjeplass i fellesanlegg. Fjernbetjent åpner til garasjeport. For øvrig felles biloppstillingsplasser/ gjesteparkering. Borettslaget har etablert ladestasjoner for EL-biler.

Radonmåling

Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

Oppvarming

- varmes opp ved strøm/ panelovner/ varmekabler
- varmekabler på baderom
Varmtvann leveres fra fellesanlegg i bygget i regi av borettslaget.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt etter nærmere gitte regler.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) - L01.06.2018 nr. 23. Det følger av loven at megler bl.a. har plikt til å gjennomføre kundekontroll. I de tilfeller hvor kunden er juridisk person skal megler også kartlegge hvem som er reelle rettighetshavere. Med reelle rettighetshavere menes fysiske personer som eier eller kontrollerer mer enn 25% av eierandelene i selskapet. Partene må bidra til at kundekontrollen lar seg gjennomføre på en hensiktsmessig måte. Megler plikter å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Ved slik rapportering vil ikke partene blir varslet.

Vedlegg til Salgsoppgaven

Følgende dokumenter inngår i salgsoppgaven eller utleveres på forespørsel til megler:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Reguleringsbestemmelser
Vedtekter
Husordensregler
Regnskap
Budsjett
Årsberetning fra sist avholdte generalforsamling
Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Lovverk

Avtaleforholdet mellom partene reguleres av avhendingslova (L03.07.1992 nr. 93 Lov om avhending av fast eigedom)

Diverse

Det praktiseres dugnad to ganger i året i borettslaget.
Grilling med elektrisk grill eller gassgrill er tillatt, men må i minst mulig grad sjenere naboene.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Vederlag

Vederlagt kr 45 000,-
Tilretteleggingsgebyr kr 8 000,-
Markedspakke kr 18 900,-
Visning kr 1 500,- pr visning
Oppgjørsgebyr kr 6 000,-

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest.

Vei, vann og avløp

Adkomstvei: Kommunal og privat vei på borettslagets eiendom.
Tilknytning vann: Offentlig, privat stikkledning frem til offentlig nett.
Tilknytning avløp: Offentlig, privat stikkledning frem til offentlig nett.

Ansvarlig megler

Mojtaba Alizadeh
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  SOLGT

  Detaljer

 • Verditakst: 2 990 000,-
 • Totalpris: 3 428 132,-
 • Fellesgjeld: 438 132,-
 • Fellesutgifter: 8 386,-
 • Ligningsverdi: 1 049 039,-
 • Primærrom: 92 m2
 • Bruksareal: 94 m2
 • Tomteareal: 26520 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • SOLGT


  Mojtaba Alizadeh

  Eiendomsmegler MNEF
  Telefon: (+47) 32211515
  Mobil: (+47) 90839439

  Annen info

  Finnkode: 338416084