: Svelvik sentrum - Nyrenovert (2021-2023) enebolig - Hage - Garasje - 5 sov, 2 kjøkken, 3 bad, Familievennlig
Løkkegaten 3 , 3060 Svelvik

Kort om eiendommen

Velkommen til denne flotte boligen i Løkkegaten 3 sentralt i Svelvik. Dette er en meget pen og attraktiv familiebolig. Her bor du i barnevennlige og rolige omgivelser med umiddelbar nærhet til byens fasiliteter. Fredelig villaområde med enkel og trygg gangavstand til skoler, matbutikk og barnehager. Boligen fremstår meget tiltalende er i perioden 2021-2023 omfattende renovert. Kort kan nevnes, alle overflater, vinduer/ dører, drenering, innredet underetasje, nytt taktekke, utvendig kledning, opparbeidet oppkjørsel, elektrisk anlegg, innvendige overflater, 3 stk. bad, 5 stk sov. og 2 stk. kjøkken m.m. I Løkkegaten 3 bor familien godt og kan glede seg over et nyrenovert hus med en pent opparbeidet tomt i et attraktivt og barnevennlig boligområde i Svelvik.

NB: les komplett prospekt.

Inneholder

Velkommen til denne flotte eneboligen i Løkkegaten 3 sentralt i Svelvik sentrum Dette er en meget pen og attraktiv familiebolig. Her bor du i barnevennlige og rolige omgivelser med umiddelbar nærhet til byens fasiliteter. Fredelig villaområde med enkel og trygg gangavstand til skoler, matbutikk og barnehager. Boligen fremstår meget tiltalende er i perioden 2021-2023 omfattende renovert. Kort kan nevnes, alle overflater, vinduer/ dører, drenering, innredet underetasje, nytt taktekke, utvendig kledning, opparbeidet oppkjørsel, elektrisk anlegg, innvendige overflater, 3 stk. bad, 5 stk soverom og 2 stk. kjøkken m.m. I Løkkegaten 3 bor familien godt og kan glede seg over et nyrenovert hus med en pent opparbeidet tomt i et attraktivt og barnevennlig boligområde i Svelvik sentrum.

NB: les komplett prospekt/ tilstandsrapport før visning/ budgivning!

Høydepunkter:

- Pene uteområder (hage)
- Fullstendig renovert i perioden 2021-2023
- God planløsning
- Enkel garasje/ bod 38 kvm
- 3 stk bad
- 5 stk soverom
- 2 stk. kjøkken
- 2 stk sikringsskap
- 2 stk varmtvannsberedere
- Varmepumpe luft til luft montert i stue i 2018
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning i 1. og 2. etasje
- Utstrakt bruk av integrert downlight i himling
- Veranda 20 kvm med adkomst fra stue
- Kort vei med buss til sentrumsområder
- Flott matbutikk, skole og barnehage i nærområdet
- Umiddelbar nærhet til marka og badevann

Inneholder:
Kjeller/ u. etg: P-rom 45 kvm: Entré / gang m/ trapp, Stue/kjøkken , Soverom 1, Soverom 2 og Bad
S-rom 2 kvm: Bod
Takhøyde: 204 cm

1. etg: P-rom 56 kvm: Entré/ gang, Gang m/ trapp, Stue/ spisestue, Kjøkken , Bad/vaskerom og Trapperom
Takhøyde 236 cm.

2. etg: P-rom 44 kvm: Gang m/ trapp, Soverom 1, Soverom 2, Soverom 3 og Bad
Takhøyde varierer noe.

Loft:
Kaldtloft med muligheter for oppbevaring/ lagring (gulv på deler av loft). Adkomst til loft via loftsluke med nedfellbar stige fra gang.

Beliggenhet

Boligen har beliggenhet sentralt i Svelvik sentrum. Kun en liten rusletur til sentrum samt marka og friområder med turterreng sommer som vinter. Svelvik sentrum, "Vestfolds nordligste sørlandsby" kan tilby alle nødvendige servicetilbud. Sentrum er et hyggelig lite tettsted med trange gater og små butikker og spisesteder. Kystlinje langs hele kommunen med båt- og badeliv om sommeren. Gode fiskemuligheter. Ca. 25 minutters kjøring til Drammen og ca. 50 minutters kjøring til Oslo. Gangavstand til bussholdeplass, samt gode bussforbindelser fra Svelvik sentrum til både Drammen og Sande.

Svelvik har et rikt fritidstilbud med bl.a fotball, tennis, håndball, turn, seilforening samt flere andre tilbud. Kort vei til marka med flotte turmuligheter sommer som vinter. Fergeforbindelse Svelvik-Hurumlandet, som gir kort vei til Holmsbu og Rødtangen.

Adkomst

Adkomst fra Løkkegaten. Kjør på vei 319 og ta inn Presteveien. Løkkegaten er da andre vei til høyre.

Standard

Eier har bebodd boligen siden 2020 og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold knyttet til eiendommen. Eier har i perioden 2021 til 2023 oppgradert; etablert oppholdsrom i kjeller, rominndeling er endret i hele boligen, takkonstruksjon, endret våtrom samt VA (vann og avløp), det elektriske anlegget og tilbygget boligen ved inngangsparti med overbygg. Pipe er fjernet og det er etablert balansert ventilasjonsanlegg. Eier opplyser at arbeidene ikke er omsøkt og er i all hovedsak utført i egenregi; Kjøper må sette seg inn i klagesak som er avgjort hos Statsforvalteren i Oslo og Viken, (klage avslag påbygg - takvinkel - fasadeendring - bruksendring - kjellertrapp). Vedtaket er endelig og kan ikke påklages videre, jf. forvaltningsloven § 28 tredje ledd. Boligen er normalt vedlikeholdt, noe oppusset/ fornyet gjennom årene. Det må allikevel påregnes kostnader til vedlikehold og oppgraderinger. Dette dreier seg generelt om bygningsdeler med normal aldring, skader og slitasje. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler.

Konstruksjon:
Yttervegger over grunnmur av bindingsverk fra bygge-/ påbygningsår. Utvendig kledning i treverk, liggende panel fra år 2022/ 2023. Standard ytterdør i tre med glassfelt fra år 2022/ 2023. Terrassedør i malt tre med 2-lags glass fra år 2022. Malte trevinduer med 3-lags glass fra år 2022. PVC vinduer med 3-lags glass fra år 2021.

Bad:
Baderom i kjeller oppgradert/ renovert i år 2022, arbeid med VA (vann og avløp) er utført i regi av innleide foretak, øvrige arbeider er utført i egenregi. Det medfølger ingen garantier på utførte arbeider i egenregi på våtrommet. Overflater vegger med fliser og himling (innvendige tak) med malte flater. Downlight montert i himling (innvendig tak). Overflater gulv med fliser på våtrom med varmekabler. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Våtrom inneholder følgende sanitærutstyr, dusjnisje med dører og 1-greps blandebatteri, vegghengt klosett, servant montert i baderomsinnredning med skuffer og 1-greps blandebatteri og speil. Våtrom med mekanisk ventilasjon, med tilluft via luftespalter i dør eller lignende. Hulltaking er gjennomført fra gang mot baderom og det er registrert
fukt ved måling (målt over 21 MC% WME med pigger i treverk, RH (relativ fuktighet) 67 % ved en temperatur på 21 grader (RH og temperatur målt inne i veggen før hulltaking). Det er gjennomført
hulltaking i våtsonen. Det må påregnes nærmere undersøkelser og utbedring av fukt registrert i vegg.

Baderom i 2. etasje oppgradert/ renovert i år 2023, arbeid med VA (vann og avløp) er utført i regi av innleide foretak, øvrige arbeider er utført i egenregi. Det medfølger ingen garantier på utførte arbeider i egenregi på våtrommet. Overflater vegger med fliser og himling (innvendige tak) med malte flater. Downlight montert i himling (innvendig tak). Overflater gulv med fliser på våtrom med varmekabler. Nedsenket gulv i dusjnisje. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Våtrom inneholder følgende sanitærutstyr, dusjnisje med dører og 1-greps blandebatteri, vegghengt klosett, servant montert i baderomsinnredning med skuffer og 1-greps blandebatteri og speil. Boligen har balansert ventilasjon (tilluft i oppholdsrom og avtrekk i våtrom), våtrommet har mekanisk avtrekk med tilluft via luftespalter i dør eller lignende. Hulltaking er gjennomført fra soverom mot baderom uten å påvise unormale forhold (målt 8 MC% WME med pigger i treverk), RH (relativ fuktighet) 58 % ved en temperatur på 23 grader (RH og temperatur målt inne i veggen før hulltaking).

Baderom/ vaskerom i 1. etasje oppgradert/ renovert i år 2023, arbeid med VA (vann og avløp) er utført i regi av innleide foretak, øvrige arbeider er utført i egenregi. Det medfølger ingen garantier på utførte arbeider i egenregi på våtrommet. Overflater vegger med fliser og himling (innvendige tak) med malte flater. Downlight montert i himling (innvendig tak). Overflater gulv med fliser på våtrom med varmekabler. Nedsenket gulv i dusjnisje. Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse. Våtrom inneholder følgende sanitærutstyr, dusjnisje med dører og 1-greps blandebatteri, vegghengt klosett, utslagsvask i stål med 1-greps blandebatteri montert i benkeplate og overskap med speil og lys. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder montert i rommet. Boligen har balansert ventilasjon (tilluft i oppholdsrom og avtrekk i våtrom), våtrommet har mekanisk avtrekk med tilluft via luftespalter i dør eller lignende. Hulltaking er gjennomført fra gang mot baderom uten å påvise
unormale forhold (målt 8 MC% WME med pigger i treverk), RH (relativ fuktighet) 56 % ved en temperatur på 23 grader (RH og temperatur målt inne i veggen før hulltaking).

Kjøkkeninnredning i kjeller fra Ikea med slette fronter fra år 2022, benkeplate i laminat, 1 vaskekum i stål med 1-greps blandebatteri og lys under overskap. Vegg over kjøkkenbenk med MDF-panel. Frittstående og integrerte hvitevarer. Komfyrvakt montert. Automatisk vannstopper montert i vaskeskap i kjøkkenbenk. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Kjøkkeninnredning i 1. etasje fra Ikea med slette fronter fra år 2023, benkeplate i laminat, 1 vaskekum med 1-greps blandebatteri og lys under overskap. Vegg over kjøkkenbenk med malte flater. Frittstående og integrerte hvitevarer. Komfyrvakt montert. Automatisk vannstopper montert i vaskeskap i kjøkkenbenk. Det er kjøkkenventilator med kullfilter.

Sammendrag av boligens tilstand (hentet fra tilstandsrapporten):

TGIU (konstruksjoner som ikke er undersøkt): Innvendig > Pipe og ildsted.

Oppsummering av tilstandsgrad 2 og 3:

TG3:
Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom > Bad - Ved fuktmåling i nedre del av vegg mot våtsone fra tilstøtende rom, måles høye fuktverdier.

TG2:
Utvendig > Nedløp og beslag - Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur.
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft - Det er påvist andre avvik: Avløp er avsluttet på kaldtloft med durgoventil (vakumventil), bør avsluttes over tak.
Ved installasjon av ventilasjonskanaler, innfelte downlights, høyttalere og lignende lar det seg ikke kontrollere om en eventuell dampsperre er brutt eller fagmessig tettet. Dette er et kontrollpunkt som må
nærmere sjekkes da det ikke lar seg kontrollere uten destruktive inngrep. Undertaket er misfarget som følge av kondens. Det må påregnes nærmere utredning og avviket må utbedres.
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger - Det er påvist andre avvik: Stolper fra konstruksjonen går ned i plen, utsatt for fukt og råteskader.
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn - Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
Innvendig > Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Innvendig > Rom Under Terreng - Det er gjennom målinger påvist høyt fuktnivå i trevegger i underetg./kjeller, det er derfor ikke foretatt hulltaking
Innvendig > Innvendige trapper - Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav
til rekkverk i trapper.
Innvendig > Kjellertrapp - Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Stedvis noe skader i trinn. Trappen har bratt stigningsforhold (bratt trapp). Trappen har liten frihøyde (høyde fra trapp til innvendig tak/ bjelker).
Tekniske installasjoner > Ventilasjon - Det er påvist avvik i ventilasjonsløsning i forhold til gjeldende krav på oppføringstidspunktet.
Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg -
Tomteforhold > Drenering - Det er påvist andre avvik: Ved befaring ble det gjennomført hulltaking med fuktmåler på innvendig side av murer under utvendig terrengnivå. Det ble registrert fukt i utlektet vegg i underetasje/ kjeller, se konstruksjon; Rom under terreng. Det anbefales å føre vann fra taknedløp bort fra bygningskroppen.
Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter - Det er påvist andre avvik: Det er å bemerke at innvendig grunnmur er utlektet og ikke mulig å befare. På utvendig grunnmur er det begrensede deler av grunnmur som er synlig. Ved befaring ble det gjennomført hulltaking med fuktmåler på innvendig side av murer under utvendig terrengnivå. Det ble registrert fukt i utlektet vegg i underetasje/ kjeller, se konstruksjon; Rom under terreng. Det anbefales å føre vann fra taknedløp bort fra bygningskroppen.
Tomteforhold > Terrengforhold - Det er påvist andre avvik: Terrengforhold, Ideelt/ anbefalt fall bort fra grunnmur bør være 1:50 hvor dette er mulig (2 cm fall pr. meter) i 3 meters bredde fra grunnmur ut fra alle boligens sider. Stedvis dårlig fall/ motfall/ flatt bort fra grunnmur og muligheter for vannansamling. Hvor terrenget gjør dette vanskelig, kan alternative tiltak være fall langs veggen, avskjæringsgrøfter o.l. Takvann må ledes bort i rør eller så langt bort fra byggverket at det ikke fører til fuktpåkjenning av bygningsdeler under terreng. Det er begrenset tilgang til kontroll av fall fra husvegg da terrasse er plassert over terreng, nærmere undersøkelser må påregnes.

Garasje: Garasjen er normalt vedlikeholdt, noe oppusset/ fornyet gjennom årene. Det må allikevel påregnes kostnader til vedlikehold og oppgraderinger. Dette dreier seg generelt om bygningsdeler med normal aldring, skader og slitasje. Garasjeport fra 2023, innlagt strøm og garasjeport med elektrisk åpner.

Hvitevarer

Hvitevarer medfølger ikke. Integrert inventar medfølger.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkl. omkostninger innbetales til meglers klientkonto senest to virkedager innen overtakelse.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Etter avtale med selger.

Bebyggelse

Omkringliggende bebyggelse består i hovedsak av tradisjonell småhusbebyggelse.

Eiendommen består av frittliggende enebolig. Frittliggende enkel garasje med bod. Drivhus på 7,7 kvm, bygget ikke nærmere omtalt i taksten

Boligen: Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk Det er innhentet byggetegninger på boligen. Boligen innvendig er ombygd etter byggeåret. Ombygning er ikke omsøkt, nærmere undersøkelser må påregnes. Det er etablert oppholdsrom i kjeller, rominndeling er endret i hele boligen, takkonstruksjon, endret våtrom samt VA (vann og avløp), det elektriske anlegget og tilbygget boligen ved inngangsparti med overbygg. Pipe er fjernet.

Det foreligger byggetegninger, men disse er ikke godkjent viser til; klagesak som er avgjort hos Statsforvalteren i Oslo og Viken, (klage avslag påbygg - takvinkel - fasadeendring - bruksendring - kjellertrapp).
Vedtaket er endelig og kan ikke påklages videre, jf. forvaltningsloven § 28 tredje ledd.

Byggemåte

Det er utarbeidet en takstrapport basert på en omfattende bygningskontroll. Rapporten tilfredsstiller den lovendring som trådte i kraft 01.01.22. Det henvises særskilt til dette dokumentet som er vedlagt prospektet.

Kort oppsummert:

EL: Boligen har to sikringsskap. Sikringsskap (underskap til kjeller) plassert i gang med automatsikringer, hovedsikring/ overbelastningsvern 40 AMP. Systemspenning 230V. Vesentlig skjult EL-anlegg. Internmåler montert i skapet. Sikringsskap (hovedskap) plassert i gang i 1. etasje med automatsikringer, hovedsikring/ overbelastningsvern 63 AMP. Systemspenning 230V. Vesentlig skjult EL-anlegg. Strømmåler montert i skapet.

Eier er elektriker og har oppgradert det elektriske anlegget i boligen i perioden 2021 til 2023 i egenregi (eier Karolis Simkevicius i Vifix elektro AS har 2023-01-01 gjennomført og bestått Kurs i FSE:
Lavspenning industri), det foreligger samsvarserklæringer som eier selv har fylt ut på utførselen av anlegget, Det er foretatt el-sjekk i år 2022, det er registrert avvik, ta kontakt med eier for nærmere informasjon om utbedring av avvik. Eier opplyser at det er utført arbeider på anlegget i egenregi/ vennetjenester og det foreligger ikke dokumentasjon/ garanti/ samsvarserklæring på utførte arbeider. Det anbefales derfor en el-kontroll av anlegget. Anlegget er ikke nærmere besiktiget da det er behov for en el-kontroll. Kostnadestimat er for gjennomføring av el-kontroll omhandler ikke eventuelle avvik som en el-kontroll måtte avdekke.

VVS: Vannledninger innvendig i plast og kobber. Boligen har rør-i-rør system med rørteknisk skap plassert på vaskerom i 1. etasje og bod/ teknisk rom i kjeller. Vannmåler og hovedstengekran montert i kjellerbod. Varmtvannsbereder (ca) 300 liter plassert i bod fra år 2022. Varmtvannsbereder (ca) 200 liter plassert i bod fra år 2003.

Ventilasjon: Systemair Villavent SAVE VSR 300. Boligen har naturlig ventilasjon i kjeller fra byggeåret. Boligen har balansert ventilasjonsanlegg som fungerer i 1. - og 2. etasje, med varmegjenvinning, (tilluft i oppholdsrom og avtrekk i våtrom), ventilasjonsaggregatet plassert på kaldt loft. Varmepumpe luft til luft montert i stue fra år 2018.

Pipe/ ildsted: Eier opplyser at pipen er revet ned til kjeller og ikke lenger er i bruk. Ingen ildsteder montert i boligen, ved montering av ildsted må dette meldes brann/ feierseksjonen i kommunen.

Teknisk: Installert fiber Viken/ Altibox

Drenering: Det er ikke mulig å kontrollere eventuell fuktmembran/ fuktsperre eller drenering, antas utført i henhold til praksis ved omlegging rundt bygningskroppen. Delvis synlig fuktsperre (knotteplast) på utvendig side av grunnmur rundt bygningskroppen.

Kommunale avgifter

Kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2022

Avløp 6 957,15 kr
Vann 4 436,57 kr
Sum 11 393,72 kr

Årsgebyr renovasjon: 3 973,-

I tillegg kommer kostnader til bygnings- og innboforsikring, strøm og evt. TV/ internett og andre abonnementsløsninger.

Tomten

Pent opparbeidet og flat tomt. Koselig og lun hage med plen og prydbusker. Gruset oppkjørsel.

Parkering

Parkering i enkelgarasje. Ellers parkering på egen gårdsplass. Garasje benyttes til parkering og bod/ oppbevaring.

Radonmåling

Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Boligen ligger i følge http://geo.ngu.no/kart/radon/ i et område med radon aktsomhetsgrad som er moderat til lav.

Oppvarming

Boligen hadde følgende varmekilder ved befaring;
- varmes opp ved strøm/ panelovner/ varmefolie/
varmekabler
- varmekabler på baderom
- varmepumpe luft til luft montert i stue
- balansert ventilasjon med varmegjenvinning i 1. og 2. etasje

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) - L01.06.2018 nr. 23. Det følger av loven at megler bl.a. har plikt til å gjennomføre kundekontroll. I de tilfeller hvor kunden er juridisk person skal megler også kartlegge hvem som er reelle rettighetshavere. Med reelle rettighetshavere menes fysiske personer som eier eller kontrollerer mer enn 25% av eierandelene i selskapet. Partene må bidra til at kundekontrollen lar seg gjennomføre på en hensiktsmessig måte. Megler plikter å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Ved slik rapportering vil ikke partene blir varslet.

Lovverk

Avtaleforholdet mellom partene reguleres av avhendingslova (L03.07.1992 nr. 93 Lov om avhending av fast eigedom)

Diverse

Boligen rengjøres ikke ytterligere før overtakelse.

Det henvises særskilt til innsyn i Byggesak i Drammen kommune hva gjelder avslag fra kommunen og Statsforvalteren på omsøkte bygningsmessige forhold listet opp under. Viktig: Kjøper må sette seg inn i klagesak som er avgjort hos Statsforvalteren i Oslo og Viken, (klage avslag påbygg - takvinkel - fasadeendring - bruksendring - kjellertrapp). Vedtaket er endelig og kan ikke påklages videre, jf. forvaltningsloven § 28 tredje ledd.

Evt. ulovlig(e) oppførte tiltak vil kommunen fremdeles kunne forfølge og kreve omsøkt etter dagens regelverk. Kjøper overtar ansvar, risiko og eventuelle konsekvenser knyttet til dette. Eiendommen selges slik den fremstår og selger påtar seg ikke noe ansvar for å byggemelde eller få godkjent oppføringer/ tiltak nå i ettertid. Fra kommunen kan det komme reaksjoner overfor eier, ved f eks krav om rivning eller krav om omsøking, ileggelse av overtredelsesgebyr mv. Uavhengig av reaksjonsform fra kommunen, blir dette kjøpers ansvar og risiko.

Selger besitter omfattende bildedokumentasjon og annen dokumentasjon på arbeidene som er utført i boligen. Det henvises allikevel til takst i forhold til manglende fagdokumentasjon/ garantibevis.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3005/339/307:
24.10.1950 - Dokumentnr: 2652 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3005 Gnr:339 Bnr:278

01.01.2020 - Dokumentnr: 1265466 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0711 Gnr:39 Bnr:307

Vederlag

Meglers vederlag er avtalt til provisjon 1,1%,-. Markedspakke kr. 18 900,- Oppgjør kr. 6 000,-. Alle beløp ink. mva og betales av selger.

Regulering

For eiendommen gjelder kommuneplanens arealdel, vedtatt 07.09.2015, og dens bestemmelser. Eiendommen er i kommuneplanen avsatt til arealformål boligbebyggelse.
For eiendommen gjelder Kommunedelplan for Svelvik sentrum.

I tillegg gjelder reguleringsplan for Svelvik sentrum, vedtatt 03.04.1986. Eiendommen er regulert til arealformål boliger.

Relaterte planer:
GAMLE HAUGEN (27.11.1995)
PAPIRFABRIKKEN OG FABRIKKJORDET (30.3.1998)
BRENNA (11.12.2000)
SENTRUMSKOLETOMTA (18.3.2002)
ADAXPARKEN_NY (15.5.2013)
Detaljert reguleringsplan og endring av planformål for - GNR/BNR 39/112 mfl Lille Åsgaten - Svelvik kommune. (19.9.2016)
Detaljert reguleringsplan for Storgaten 88 og 90 (3.4.2018)
MV SVELVIK SENTRUM (14.2.2003)

Ferdigattest

Kommunen finner ikke midlertidig brukstillatelse og/ eller ferdigattest i sine arkiver. Byggetillatelse ble gitt 05.05.1957. Det henvises særskilt til innsyn i Byggesak i Drammen kommune hva gjelder avslag fra kommunen og Statsforvalteren på omsøkte bygningsmessige forhold.

Se https://innsyn2020.drammen.kommune.no/byggsak (søk opp Løkkegaten 3).

Vei, vann og avløp

Adkomstvei: Eiendommen har adkomst via offentlig vei eller gate.
Tilknytning vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig vannforsyning via private stikkledninger.
Tilknytning avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikkledninger.

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 4 700 000,-
 • Kommunale avgifter: 15 366,-
 • Ligningsverdi: 708 097,-
 • Primærrom: 145 m2
 • Bruksareal: 147 m2
 • Tomteareal: 583 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning

 • Martin Morken Hjertås

  Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
  Mobil: (+47) 48029950

  Annen info

  Finnkode: 322707470