Stenseth: 4-roms - Nydelig utsikt, to plan, terrasse 15 kvm, 3 sov, Bad 2018, Kjøkken 2014 , Muligheter for den rette, Solrikt
Jupiterveien 70 , 3055 Krokstadelva

Kort om eiendommen

Boligen er en 4-roms terrasseleilighet over to etasjer på populære Stenseth over to plan med en nydelig utsikt og sen kveldssol. Tidligere eier har renovert bad i 2018 og kjøkken i 2014. Terrassen er på 15 kvm og her kan man nyte sommerdager med god plass til flere sittegrupper. Boligens overflater har behov for oppussing så her er det gode muligheter for den rette til å sette sitt preg på boligen. Boligen er perfekt for en familie og har en godt utnyttet planløsning.

Boligens kvaliteter:
- Nydelig utsikt
- Kveldssol
- Rett til biloppstillingsplass
- Solrik terrasse på 15 kvm
- 3 soverom
- Ingen TG3 i taksten
- Kjøkkeninnredning fra Epoq med slette fronter fra 2014
- Bad renovert av tidligere eier i 2018
- Nærhet til matbutikk, buss, skoler og barnehager
- Behov for oppussing

Inneholder

Boligen er en 4-roms terrasseleilighet på populære Stenseth over to plan med en nydelig utsikt og sen kveldssol. Tidligere eier har renovert bad i 2018 og kjøkken i 2014. Terrassen er på 15 kvm og her kan man nyte sommerdager med god plass til flere sittegrupper. Boligens overflater har behov for oppussing så her er det gode muligheter for den rette til å sette sitt preg på boligen. Boligen er perfekt for en familie og har en godt utnyttet planløsning.

Boligens kvaliteter:
- Terrasseleilighet over to plan
- Solrik terrasse på 15 kvm m/ montert markise
- 3 soverom
- Ingen TG3 i taksten
- Kjøkkeninnredning fra Epoq med slette fronter fra 2014
- Bad renovert av tidligere eier i 2018
- Kort vei til marka
- Nærhet til matbutikk, buss, skoler og barnehager
- Automatsikringer
- Behov for oppussing av overflater
- Gode muligheter for den rette
- Nydelig utsikt
- Kveldssol
- Rett til biloppstillingsplass

Inneholder:

1. etg. P-rom 51 kvm: Vindfang , Hall m/ trapp, Soverom 1, Soverom 2, Soverom 3, Bad/ vaskerom og Toalettrom
2. etg. P-rom 42 kvm: Stue, Kjøkken, Gang m/ tapp
S-rom 12 kvm: Garderobe/ bod, Bod (under trapp)

Beliggenhet

Leiligheten ligger veldig fint til i et etablert boligfelt med terrasseleiligheter. Eiendommen har en solrik beliggenhet og en stor terrasse med nydelig utsikt mot Eikerbygdene. Området er barnevennlig med mange barnefamilier og lekeplasser i nærmiljøet. Det er kort gangavstand til barneskole (1.-7. klasse), barnehage og Kiwi. IF Birkebeineren er et aktivt idrettslag i nærmiljøet med eget klubbhus og flott idrettsanlegg med bla. kunstgressbane, tennisbaner mv. i gangavstand. Gangavstand til Årbogen med badestrand, sandvolleyballbane mm. Kort vei til flott turterreng med turstier, lysløyper og fiskevann. Kort vei til bussholdeplass, med god bussforbindelse til Drammen, Mjøndalen og Hokksund. God togforbindelse fra Mjøndalen sentrum, gode p-muligheter ved togstasjon. Lett adkomst til E134 mellom Mjøndalen og Drammen. Det er ca. 55 minutters kjøring til Oslo, ca. 30 minutter til Kongsberg og ca. 15 minutter til Drammen sentrum.

Adkomst

Fra Drammen: Ta av til høyre ved rundkjøringen ved Krokstadelva. Følg denne til Gamle Riksvei og ta til høyre. Ta til venstre opp Nordlysveien (Stenseth). Ta av Saturnveien til høyre etter Kiwi og deretter til høyre igjen inn Jupiterveien.

Standard

Fin bolig med en normalt god standard. Det må dog påregnes oppussing av diverse overflater i boligen. Takstmann oppsummerer standard slik: Eier har eiet leiligheten siden 2020 (ikke bebodd leiligheten
selv) og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold knyttet til eiendommen. Boligen er normalt vedlikeholdt, noe oppusset/ fornyet gjennom årene. Det må allikevel påregnes kostnader til vedlikehold og oppgraderinger. Dette dreier seg generelt om bygningsdeler med normal aldring, skader og slitasje. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra Epoq med slette fronter fra år 2014, benkeplate i laminat, 1 1/2 vaskekum i stål med avrenning og 1-greps blandebatteri og lys under overskap. Vegg over kjøkkenbenk med fliser.
Frittstående hvitevarer. Automatisk vannstopper montert i vaskeskap i kjøkkenbenk. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Bad:
Bad/ vaskerom renovert av tidligere eier i år 2018, det foreligger ingen dokumentasjon for utførsel av baderommet. Overflater vegger med fliser og himling (innvendige tak) med malte flater. Downlight montert i himling (innvendig tak). Overflater gulv med fliser på våtrom med varmekabler. Nedsenket gulv i dusjnisje. Det er slukrenne ved vegg i dusjsonen og smøremembran med ukjent utførelse. Våtrom inneholder følgende sanitærutstyr, dusjnisje med dører og 1-greps blandebatteri, vegghengt klosett, servant montert i baderomsinnredning med skuffer og 1-greps blandebatteri og speil. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder montert i rommet. Våtrom med mekanisk ventilasjon, med manglende tilluft via luftespalter i dør eller lignende. Våtrom renovert av tidligere eier i år 2018, det foreligger ingen dokumentasjon for utførsel av baderommet. Stedvis noe ufagmessig utførsel på fliser og fuger. Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga. tilliggende konstruksjoner.

Toalett:
Toalettrom med fliser på gulv, fliser på vegger og himling (innvendige tak) med malte flater. Downlight montert i himling (innvendig tak). Sanitærutstyr, vegghengt klosett, servant montert i baderomsinnredning med 1-greps blandebatteri og speil. Mekanisk ventilasjon med tilluft via spalte i dør.

Under gjengis forhold som er klassifisert som TG2 i taksten. Det henvises til takstdokumentet for opplysninger om TG1 eller TGIU. De gjengis ikke i prospektet.

TG3: Ingen

TG2:
Utvendig > Vinduer, dører, terrassedør - Litt slitt overflate enkelte steder.
Utvendig > Andre utvendige forhold - Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget.
Innvendig > Overflater - Stedvis er det registrert "bom" på fliser
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn - Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet.
Innvendig > Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Innvendig > Innvendige trapper - Overflater fremstår i normalt god stand etter alder med forventet bruksslitasje.
Innvendig > Innvendige dører - Enkelte dører går tregt og må justeres samt noe overflate slitasje,
Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad/ vaskerom - Noe dårlige silikonfuger/ fuger.
Våtrom > Overflater Gulv > Bad/ vaskerom - Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet.
Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad/ vaskerom - Ikke tilstrekkelig fall på overflater og ikke mulig å dokumentere/ sjekke oppkant med membran ved dørterskel uten å gjennomføre destruktive inngrep,
Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/ vaskerom - Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.
Våtrom > Ventilasjon > Bad/ vaskerom - Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.
Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken - Stedvis noe slitte fronter. Fonter over ventilator uten laminerte ender (fare for fuktinntregning). Det anbefales montering av automatisk komfyrvakt på kjøkken.
Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Toalettrom - Sprekk i flis over speil. Stedvis noe ufagmessig utførsel på flisarbeidet.
Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg - Behov for utvidet kontroll (selger ikke kunnskap om anlegget)

Hvitevarer

Hvitevarer som er i leiligheten medfølger.

Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Etter avtale med selger.

Bebyggelse

Terrasseblokk uten heis. Leiligheten har beliggenhet i 1.- og 2. etasje

Borettslaget består av 94 boliger fordelt på 10 terrasseblokker, parkeringshus og separat garasje.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Leiligheten er en del av et borettslag, det er innhentet byggetegninger på leiligheten. Leiligheten innvendig antas å være ombygd etter byggeåret (noe endringer på rominndeling.

Byggemåte

Det er utarbeidet en takstrapport basert på en omfattende bygningskontroll. Rapporten tilfredsstiller den lovendring som trådte i kraft 01.01.22. Det henvises særskilt til dette dokumentet som er vedlagt prospektet.

Kort oppsummert:

EL: Sikringsskap plassert i hall med automatsikringer, hovedsikring/ overbelastningsvern 50 AMP. Systemspenning 230V. Vesentlig skjult EL-anlegg. Strømmåler montert i skapet.

VVS: Vannledninger innvendig i plast og kobber. Boligen har rør-i-rør system med rørteknisk skap plassert på toalettrom. Hovedstengekran montert i fordelingsskap for rør-i-rør system. Det er avløpsrør av plast. Varmtvannsbereder (ca) 200 liter plassert i baderommet fra år 2017.

Tomten

Felles tomt på 17.363 kvm. i borettslaget. Tomten er terrassert og svært pent opparbeidet med asfalterte adkomstveier, parkeringsplasser, lekeplass, bed og grøntarealer.

Vilkår fellesgjeld

Spesifikasjon av lån:

Lånenummer: 11458680 3, Husbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 21.08.2023: 3.56% pa.
Antall terminer til innfrielse: 39
Saldo per 21.08.2023: 9 188 551
Andel av saldo: 99 638
Første termin/første avdrag: 30.06.2003 ( siste termin 31.03.2033 )
Fastrente:3,56% fra 1 .5.23 i 5 år

Lånenummer: 94937030228, Handelsbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 21.08.2023: 5.24% pa.
Antall terminer til innfrielse: 20.04
Saldo per 21.08.2023: 5 000 603
Andel av saldo: 54 225
Første termin/første avdrag: 30.06.2017 ( siste termin 30.06.2033 )
flytende renter

Lånenummer: 94937032646, Handelsbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 21.08.2023: 5.1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 31.09566
Saldo per 21.08.2023: 13 003 880
Andel av saldo: 141 010
Første termin/første avdrag: 30.06.2018 ( siste termin 31.12.2038 )
Flytende renter

Lånenummer: 94937053317, Handelsbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 21.08.2023: 4.5% pa.
Antall terminer til innfrielse: 31.003
Saldo per 21.08.2023: 8 622 190
Andel av saldo: 93 497
Første termin/første avdrag: 30.12.2022 ( siste termin 30.12.2038 )
Fastrenter i 5 år fra 13.9.22

Ingen mulighet for IN-ordning.

Parkering

Alle leiligheter har rett til parkeringsplass. Utover dette kan garasjeplasser leies. Ledige plasser utdeles etter ansiennitet. En beboer som har disponerer en fast plass på borettslagets eiendom plass kan sette opp ladepunkt for EL-bil. Samtykke fra styret mår foreligge. Kostnad besørges av andelseier. Biloppstillingsplass/ garasje følger IKKE leiligheten ved salg. Ny andelseier må kontakte styret for tildeling av parkeringsplass.

Radonmåling

Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Boligen ligger i følge http://geo.ngu.no/kart/radon/ i et område med radon aktsomhetsgrad som er moderat til lav.

Oppvarming

Boligen hadde følgende varmekilder ved befaring;
- varmes opp ved strøm/ panelovner
- varmekabler på baderom

Dyrehold

Det er kun tillatt med ett firbeint dyr per husstand. Ref. husordensreglene. Søknad må utarbeides før dyret anskaffes.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) - L01.06.2018 nr. 23. Det følger av loven at megler bl.a. har plikt til å gjennomføre kundekontroll. I de tilfeller hvor kunden er juridisk person skal megler også kartlegge hvem som er reelle rettighetshavere. Med reelle rettighetshavere menes fysiske personer som eier eller kontrollerer mer enn 25% av eierandelene i selskapet. Partene må bidra til at kundekontrollen lar seg gjennomføre på en hensiktsmessig måte. Megler plikter å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Ved slik rapportering vil ikke partene blir varslet.

Lovverk

Avtaleforholdet mellom partene reguleres av avhendingslova (L03.07.1992 nr. 93 Lov om avhending av fast eigedom)

Diverse

Hver andelseier har ansvar for rydding, feiing og snømåking av området utenfor inngangspartiet til leiligheten og trapp ned til fellesområdet.

Boligen selges slik den står uten ytterligere rengjøring.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

1978/2537-3/25 04.04.1978 ERKLÆRING/AVTALE
BESTEMMELSE OM ANLEGG OG VEDLIKEHOLD AV LEDNINGER
M.V. Med flere bestemmelser

1978/5537-2/25 12.07.1978 FELLESOBL. FOR BOR.INNSK.
Beløp: NOK 10 396 000
Panthaver: Borettslagets andelseiere i fellesskap,
jf. lov om borettslag § 2-11 1. ledd
LØPENR: 14012700
Registrert feil panthaver
01.09.2017 Arkivref. 17/33075-2
Rettet etter tingl. §18

2003/656-1/25 22.01.2003 PANTEDOKUMENT
Beløp: NOK 20 000 000
Panthaver: HUSBANKEN
ORG.NR: 942 114 184
Overført fra: KNR: 3005 GNR: 242 BNR: 227 F

2017/149103-1/200 17.02.2017 PANTEDOKUMENT
Beløp: NOK 36 200 000
Panthaver: HANDELSBANKEN EIENDOMSKREDITT FILIA
ORG.NR: 991 303 995
Uomsettelig
Overført fra: KNR: 3005 GNR: 242 BNR: 227 F
ELEKTRONISK INNSENDT

Vederlag

Provisjon 2% av salgssum, Markedspakke kr. 18 900,- Oppgjør kr. 6 000,- Alle beløp ink. mva og betales av selger.

Regulering

Eiendommen er avsatt til Boligbebyggelse B og grønnstruktur i hht. kommuneplan i krafttrådt 07.10.2015. Eiendommen ligger for det meste i et uregulert boligområde. En del av eiendommen er del av en mindre reguleringsplan "KR 15.05, Stenseth terrasse, delfelt 3a2", regulert til kjørevei. Eiendommen er registrert til å ligge innenfor sone for veistøy.

Ferdigattest

Ferdigattest for bygget, utstedt 1977 foreligger.

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp. Private stikkveier på borettslagets eiendom.

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 2 690 000,-
 • Totalpris: 3 078 369,-
 • Fellesgjeld: 388 369,-
 • Fellesutgifter: 7 001,-
 • Ligningsverdi: 629 822,-
 • Primærrom: 93 m2
 • Bruksareal: 105 m2
 • Bruttoareal: 116 m2
 • Tomteareal: 17363 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning

 • Martin Morken Hjertås

  Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
  Mobil: (+47) 48029950

  Annen info

  Finnkode: 316775720