: Konnerud - Lønnerud Gård - Sjarmerende og flott klassisk bolig i 2 etg med "sjel" - 2 verandaer, garasje, hage, sol ++
Hallermoveien 38A , 3030 Drammen

Kort om eiendommen

Velkommen til Hallermoveien 38A. Dette er en lys og fin 2-roms selveierleilighet (halvpart av tomannsbolig) som er modernisert i senere tid, men fremdeles har kvaliteter og historie fra gammel tid. Leiligheten må sies å ha det som kalles "sjel". En trivelig leilighet i Østre Lønnerud Gård fra slutten av 1800-tallet. Boligen er tidsriktig i stilen og ligger flott lokalisert i 2 etg. med hyggelig grønt utsyn og gode solforhold. En godt utnyttet planløsning og med romslig stue, et sosialt åpent kjøkken, 2 verandaer og ett stort soverom er dette en bolig som passer for et ungt par eller en enslig. Her kan man bo med leilighetens fordeler men samtidig føle at man bor i en enebolig. Boligen har tilgang til stort hageområde og garasjeplass i dobbelt garasje. Velkommen til visning!

Inneholder

Velkommen til Hallermoveien 38A. Dette er en lys og fin 2-roms selveierleilighet (halvpart av tomannsbolig) som er modernisert i senere tid, men fremdeles har kvaliteter og historie fra gammel tid. Leiligheten må sies å ha det som kalles "sjel". En trivelig leilighet i Østre Lønnerud Gård fra slutten av 1800-tallet. Boligen er tidsriktig i stilen og ligger flott lokalisert i 2 etg. med hyggelig grønt utsyn og gode solforhold. En godt utnyttet planløsning og med romslig stue, et sosialt åpent kjøkken, 2 verandaer og ett stort soverom er dette en bolig som passer for et ungt par eller en enslig. Her kan man bo med leilighetens fordeler men samtidig føle at man bor i en enebolig. Boligen har tilgang til stort hageområde og garasjeplass i dobbelt garasje. Leiligheten ligger i gangavstand til Konnerud senter, skoler og barnehager. Dette er en klassisk leilighet som sjelden kommer for salg på Konnerud! Velkommen til visning!

Høydepunkter:

- Garasje ble oppført i 2015
- Nytt stålrør i pipe i 2022
- Kjøkken med nye fronter (2017)
- Boligen ble renovert i 2016/ 2017
- Bad-/ vaskerom oppgradert/ renovert noe i år 2014
- Nye vann/ kloakkrør til offentlig nett i 2022
- Nytt elektrisk opplegg i 2016/ 2017
- 2 verandaer (6 og 8 kvm)
- Sikringsskap med automatsikringer
- Klassisk flott etasjeovn
- Solrikt
- Sjarmerende med "sjel"
- Praktisk og godt utnyttet planløsning
- Nærhet til off. kommunikasjon og sentrum
- Kort vei til skog og mark
- Nydelig og stort hageområde

Inneholder:
P-rom 1 etg. 5 kvm: Entré/ gang m/ trapp og Trapperom
P-rom 2. etg. 64 kvm: Soverom , Gang m/ trapp, Bad , Stue og Kjøkken m/ åpen løsning til stue
Kjeller: Bod (ikke måleverdig grunnet lav takhøyde). Areal 11 kvm

Beliggenhet

Velkommen til gamle Østre Lønnerud Gård. Eiendommen er beliggende i et etablert, rolig og barnevennlig boligområde på Lønnerud på Konnerud.

Området består hovedsakelig av frittliggende eneboliger og det er kort avstand til de fleste fasiliteter. Eiendommen er solrik og ligger tilbaketrukket fra vei og trafikk. Barneskole (Hallermoen ca. 4 min gange) og barnehage (Espira Vannverksdammen ca. 2 min gange) rett i nærheten, samt kort vei til Konnerudsenteret med post, bank, treningssenter og diverse butikker. Konnerud har mange fritidstilbud. Konnerud IL er et aktivt idrettslag som innehar ulike idrettsanlegg. Det er også kort avstand til flotte turterreng med lysløype, langrennsarena, Skoger golfbane, Konnerudgruvene og badeplass ved Inntakeren og Stordammen. Gangveier innover Konnerud mot skoler, kunstgress, skistadion og idrettshall. Flotte lekeplasser samt kort vei til Løvåsjordet med flombelyst ake/ skibakke. God bussforbindelse til Drammen. Bussen stopper i Konnerudgata, 3 minutters gange fra eiendommen. Ellers en svipptur (ca. 6 min) til Drammen sentrum med svært gode forbindelser med buss og tog i alle retninger. Ca. 35 minutter med tog fra Drammen til Oslo S og ca. 1 time med flytoget til Gardermoen.

Eiendommen er et bruk utskilt fra Gomperud (Seterveien 38). Navnet kommer av treslaget lønn. Ved den store auksjon i 1777 kjøpte Torger Larsen et jordstykke som ble regnet for 1/3 av Østre Lønnerud og 1/14 av Gomperud Skog. Gården eides fra 1888 til 1922 av Tollef Olsen Lønnerud som i 30 år var medlem av Skoger herredsstyre, Skoger Sparebanks direksjon, forlikskommissær m.m. Axel Pettersvold, som overtok i 1922, utvidet bebyggelsen på bruket og gjorde det til et av de mest kjente utfluktssteder på Konnerud. Stedet har senere vært bebodd av flere generasjoner Pettersvold.

Adkomst

Eiendommen har adkomst fra Hallermoveien, se også kartskisse på Finn.no.

Standard

Boligen er en klassisk og pen leilighet hvor mange av de klassiske og gamle detaljene er bevart. Takstmann oppsummerer standard slik: Eier har eiet leiligheten siden 2014 (dødsbo, selger har
begrenset kjennskap til eiendommen). Eier har i perioden oppgradert, etterisolert utvendig med ny panel, vinduer, terrassedører, verandaer, ytterdør og tak er omlagt i år 2016. Innvendig er leiligheten oppgradert med kjøkkeninnredning og stedvis oppgradert overflater. Det er bygget ny dobbelt garasje i sameiet i år 2015. Boligen er normalt vedlikeholdt, noe oppusset/ fornyet gjennom årene. Det må allikevel påregnes kostnader til vedlikehold og oppgraderinger. Dette dreier seg generelt om bygningsdeler med normal aldring, skader og slitasje. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler.

Byggemåte:
Takkonstruksjon med saltak, oppbygning i trekonstruksjon med taksperrer (med lastberegninger fra byggeåret), undertak med plater (sponplater - finerplater - OSB-plater) fra år 2016. Taket tekket med plater, (trolig Decraplater). Takrenner og nedløp av plastbelagt stål fra år 2016. Nedløp fra takrenne fører takvann til avløp for overvann/ drenering/ dreneringsgrøft og til terreng. Pipe beslått med fotbeslag. Yttervegger over grunnmur av reisverk/ bindingsverk fra bygge-/ påbygningsår. Utvendig kledning i treverk, stående panel fra år 2016. Malte trevinduer med 2-lags glass fra år 2016. Standard ytterdør i tre med glassfelt fra år 2017. Terrassedør i malt tre med 2-lags glass fra år 2016.

Overflater gulv med parkett og tepper. Overflater vegger med panel og MDF-panel. Overflater himling (innvendige tak) med firkant-/ rektangulære plater, panel og MDF-panel.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra Ikea med profilerte fronter fra år 2017, benkeplate i laminat, 1 vaskekum i stål med avrenning og 1-greps blandebatteri og lys under overskap. Vegg over kjøkkenbenk med panel. Integrerte hvitevarer. Komfyrvakt montert. Automatisk vannstopper montert i vaskeskap i kjøkkenbenk. Det er kjøkkenventilator med kullfilter.

Selgers kommentar: Ved utbedring av kjøkkenet og renovering av hele leiligheten og huset i 2017 oppstod det en lekkasje i etterkant under kjøkkenvasken som førte til vann i taket på badet i leiligheten under. Dette ble en forsikringssak og ble utbedret umiddelbart. Arbeidet ble utført av autorisert personell gjennom Husforsikringen og av Konnerud Rør.

Bad:
Bad-/ vaskerom oppgradert/ renovert noe i ca. år 2014 (i følge eiers representant), arbeidene er utført i egenregi, det foreligger ingen dokumentasjon/ garantier på baderommet. Overflater vegger med våtromsplater og himling (innvendige tak) med firkant-/ rektangulære plater. Overflater gulv med vinylbelegg på våtrom. Våtrommet har plastsluk med vinylbelegg som er klemt i sluk. Våtrom inneholder følgende sanitærutstyr, dusjkabinett med 1-greps blandebatteri, klosett, vegghengt servant med 1-greps blandebatteri, speil og lys. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder montert i rommet. Panelovn montert på vegg. Det er ingen ventilering. Hulltaking er gjennomført fra soverom mot baderom uten å påvise unormale fuktforhold.

Selgers kommentar: Min far pusset opp dette badet selv før han overtok leiligheten i 2014. Det ble lagt baderomspanel, nye takplater, belegg på gulv samt satt inn dusjkabinett. Han gjorde ingen arbeider med selve røropplegget eller membran.

Under gjengis forhold som er klassifisert som TG2 og TG3 i taksten. Det henvises til takstdokumentet for ytterligere opplysninger om forholdene samt opplysninger om TG1 eller TGIU. De gjengis ikke i prospektet.

TG3:
Innvendig > Innvendige trapp til kjeller - Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Trappen har behov for oppgraderinger og vedlikehold.
Våtrom > Ventilasjon > Bad - Våtrommet mangler tilluftsventilering

TG2:
Utvendig > Nedløp og beslag - Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur.
Utvendig > Takkonstruksjon/Loft - Det er ikke mulig å besiktige gjennomføring av avløp (lufting over tak) fra trapp
Utvendig > Andre utvendige forhold - Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget.
Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn - Stedvis noe knirk. Synlige skjevheter og svanker på gulv i gang/ trappegang i 2. etasje.
Innvendig > Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Innvendig > Rom Under Terreng - Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging inn i kjellermur.
Innvendig > Innvendige trapper - Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper.
Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad - Våtromsplater er ikke montert fagmessig.
Våtrom > Overflater Gulv > Bad - Det er påvist at høydeforskjell/ avvik i fall
Tekniske installasjoner > Vannledninger/ avløpsrør - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert
Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
Tomteforhold > Drenering - Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.
Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter - Utvendig grunnmur med riss/ sprekker og avflassing av puss og maling. Innsiden av grunnmuren har misfarging etter innvendig fuktighet/ kondens. På innvendig side av murer langs gulv er det en del synlig saltutslag og avskalling. Ved befaring ble det tatt stikkprøver med fuktmåler på innvendig side av murer under utvendig terrengnivå. Det ble registrert fukt i murer og kjellergulv. Bedre drenering må vurderes og god ventilering anbefales.
Tomteforhold > Terrengforhold - Terreng rundt byggverk skal planeres med fall utover minimum 1:50 i en avstand på minimum 3 meter.

Hvitevarer

Hvitevarer medfølger (integrert). Av løsøre medfølger det som er montert ved visning hvis det er ønskelig. Det er satt opp antenne fra Telenor for TV/ bredbånd - denne kan følge med hvis ønskelig.

Betalingsbetingelser

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkl. omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto senest to dager før overtakelse.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Etter avtale med selger.

Bebyggelse

Del av horisontaldelt tomannsbolig. Leiligheten har beliggenhet i 2. etasje med egen inngang i 1. etasje. Garasjeplass for en bil i felles dobbelt garasje for sameiet.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. Det foreligger tegninger fra seksjonering av boligen i år 2016. Leiligheten er en del av et sameie, det er innhentet
byggetegninger på leiligheten.

Eiendommen er SEFRAK-registrert.
Fakta: Bygninger før 1900 (Sefrak)
Navn: Bolighus, Lønnerud
Bygningstype: Enebolig m/hybel/sokkelleil.
Tidsangivelse1800 tallet, første kvartal
SEFRAK-ID0602-1054-001
Bygningsnummer158452073
Les mer her: http://faktaark.miljodirektoratet.no/Sefrak2.cshtml?objectid=384796

Tidfesting/byggeår, merknad BYGGET CA. 1800
Tilbygging/ ombygging 1900-1924
Tilbygging/ ombygging 1950-1974
Tilbygging/ ombygging 1975-1999
Tilbygging/ ombygging, merknad BYGGET PÅ I 1900 OG 1922.
Renovering: 2016/ 2017

Byggemåte

Det er utarbeidet en takstrapport basert på en omfattende bygningskontroll. Rapporten tilfredsstiller den lovendring som trådte i kraft 01.01.22. Det henvises særskilt til dette dokumentet som er vedlagt prospektet.

Kort oppsummert:

EL: Sikringsskap plassert i felles gang/ trappegang med automatsikringer, hovedsikring/ overbelastningsvern 40 AMP. Systemspenning 230V. Strømmåler montert i utvendig skap. Boligen er et dødsbo og selger har begrenset kjennskap til boligen. Det anbefales derfor en el-kontroll av anlegget. Glitre Energi opplyser: Det er ingen pålegg eller heftelser på anlegget, og det er derfor det ikke foreligger en tilstandsrapport. Årsforbruk for 2022: 4892 kWh. Selgers kommentar: Byggmester Tommy Fjellsøy stod for alt arbeid og hadde inne autoriserte elektrikere i dette arbeidet. Alt av elektrisk ble da byttet ut og nytt sikringsskap (2016/ 2017).

VVS: Vannledninger innvendig i plast og kobber. Hovedstengekran og vannmåler montert i vaskeskap på kjøkken. Automatisk vannstopper med magnetventil montert på kjøkken. Avløpsrør, plast- og soilrør. Varmtvannsbereder (ca) 120 liter plassert på baderom fra år 2017. Egen vannmåler med avlesning av forbruk installert sommeren 2023..

Pipe/ ildsted: Pipe i tegl med sotluke plassert i kjeller. Teglpipe er foret innvendig med nytt røykrør. Ildsted, peisovn montert i stue. Selgers tilleggskommentar: I 2022 ble det satt inn rør i pipa etter pålegg fra kommunen og lagt dekke foran ovn. Etter det ble ildsted godkjent og registrert i kommunen.

Teknisk: Det er både installert kabel så man kan bruke Get/ Telia, men det er også installert antenne fra Telenor.

Kommunale avgifter

Kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2022:
Avløp kr. 4 306,-
Vann kr. 2 775,-
Sum kr. 7 082,-

August 2023: Selger har fått utført installasjon av egen vannmåler slik at hver seksjon vil kunne avregne eget forbruk.
Forklaring til tallene over: Kommunale avgifter er beregnet på snr. 1 og 2 (samlet). Neste avregning vil være avregnet separat for den enkelte seksjon (dette fordi begge seksjonene har hatt felles vannmåler frem til i sommer)

I tillegg kommer årsgebyr renovasjon: kr. 6 355,- ( gebyret gjenspeiler fellesløsning med nabo, snr. 1 frem til i sommer). Neste avregning vil være avregnet separat for den enkelte seksjon.

Det må påregnes kostnader til felles bygningsforsikring, innboforsikring, TV/ internett og feiing av pipe.
Bygningsforsikring administreres og betales av eier av snr. 1. Kostnaden for bygningsforsikring og øvrige evt. felles tjenester er fordelt 50/50 mellom seksjonene.

Tomten

Meget pent opparbeidet eiet flat fellestomt på 1515 kvm. Solrik og med flott beplantning med prydbukser, trær og plenarealer. Tomten er tilbaketrukket fra vei, er usjenert uten innsyn og ligger blandt etablert boligbebyggelse. Den enkelte sameier har enerett til å bruke sin bruksenhet og rett til å benytte fellesarealene til det de er beregnet eller vanlig brukt til, og for øvrig til bruk som er i samsvar med tiden og forholdene. Sameierne skal treffe vedtak om bruken av fellesarealer der begge parter skriver under på denne. Det kan vedtektsfestes at seksjonseiere skal ha en midlertidig enerett til bruk av deler av fellesarealene. Eneretten innebærer at andre sameiere ikke har disposisjonsrett over arealet. Varigheten av bruksretten kan vedtektsfestes. Er ikke bruksretten gjort tidsbegrenset i vedtektene, gjelder den inntil sameiermøtet vedtar som vedtektsendring at den skal opphøre.

Det er avtalt mellom seksjonene fordeling av fellesarealet (hagen). Det vises til vedlagte skisse som viser markerte "grenser" som disponeres av de to seksjonene. Det er området innenfor den stiplede linjen som er markert med "seksjon 2" som tilhører denne boligen. Det gjøres allikevel oppmerksom på at hele eiendommens tomt/ hage er fellesareal og felleseie. Alt vedlikehold av fellesarealer og fellesanlegg ute og inne, så som tomten, hele bygningskroppen med vegger, trapperom, ganger, rør og ledninger, påhviler sameierne i fellesskap (sameierne). Dette omfatter ikke arealer som er underlagt en eller flere sameieres eksklusive bruksrett og derav følgende vedlikeholdsansvar.

Vilkår fellesgjeld

Sameiet har ingen lån.

Parkering

Leiligheten disponerer halvpart av dobbel garasje (22 kvm). Ellers mulighet for parkering på egen tomt/ oppkjørsel. Garasjen har innlagt strøm og garasjeport med elektrisk åpner. Støpt betong fundament/ gulv.

Energibruk/kostnader

Årsforbruk for 2022: 4892 kWh

Radonmåling

Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Boligen ligger i følge http://geo.ngu.no/kart/radon/ i et område med radon aktsomhetsgrad som er moderat til lav.

Oppvarming

Boligen hadde følgende varmekilder ved befaring;
- varmes opp ved strøm/ panelovner
- vedovn

Dyrehold

Det er ikke tillatt å holde husdyr uten den andre sameierens forhåndsgodkjenning. Godkjenning er avhengig av at husdyret ikke er til sjenanse eller ulempe for andre sameiere.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) - L01.06.2018 nr. 23. Det følger av loven at megler bl.a. har plikt til å gjennomføre kundekontroll. I de tilfeller hvor kunden er juridisk person skal megler også kartlegge hvem som er reelle rettighetshavere. Med reelle rettighetshavere menes fysiske personer som eier eller kontrollerer mer enn 25% av eierandelene i selskapet. Partene må bidra til at kundekontrollen lar seg gjennomføre på en hensiktsmessig måte. Megler plikter å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Ved slik rapportering vil ikke partene blir varslet.

Lovverk

Avtaleforholdet mellom partene reguleres av avhendingslova (L03.07.1992 nr. 93 Lov om avhending av fast eigedom)

Diverse

Selgers tilleggskommentar: Boligen ble renovert i 2016/ 2017. Byggmester Tommy Fjellsøy stod for alt arbeid og hadde inne autoriserte elektrikere i dette arbeidet. Alt av elektrisk ble da byttet ut og nytt sikringsskap ble satt opp og delt slik at boligen etter renovering ble seksjonert som tomannsbolig. Dette ble godkjent av kommunen i 2017.

I forbindelse med seksjonering av huset til tomannsbolig i 2017 ble det laget en sameieravtale mellom partene som er gjeldene. Det beskriver bruksrett til deler av hagen samt felles ansvar for husforsikring og vedlikehold. Det er benyttet en standard sameierkontrakt. Dette ble også vedlagt til kommunen i forbindelse med seksjoneringen. Det forutsettes at kjøper setter seg inn i regnskap, vedtekter og husregler.

Det er vedlagt skisser av alternative planløsninger med ett ekstra soverom. Dette er skisser utarbeidet av selger og er ikke å regne som et kontraktsvedlegg. Arealer og mål som fremkommer er ikke endelig oppmål eller foretatt av takstmann, ei heller kontrollert av megler. Skissene er kun å anse som et forslag til alternativ planløsning, og det gjøres oppmerksom på at en endring av romløsning/ ombygging kan medføre søknad overfor kommunen.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3005/81/8/2:
21.04.1913 - Dokumentnr: 900161 - Skjønn
Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB
Overført fra: Knr:3005 Gnr:81 Bnr:8
Gjelder denne registerenheten med flere

05.11.1931 - Dokumentnr: 901606 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Knr:3005 Gnr:81 Bnr:41
Bestemmelse om vannrett
Overført fra: Knr:3005 Gnr:81 Bnr:8
Gjelder denne registerenheten med flere

15.02.1949 - Dokumentnr: 200288 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Knr:3005 Gnr:81 Bnr:65
Bestemmelse om vannrett
Overført fra: Knr:3005 Gnr:81 Bnr:8
Gjelder denne registerenheten med flere

10.08.1950 - Dokumentnr: 201978 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Knr:3005 Gnr:81 Bnr:69
Bestemmelse om vannrett
Overført fra: Knr:3005 Gnr:81 Bnr:8
Gjelder denne registerenheten med flere

17.03.1952 - Dokumentnr: 200478 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: gnr. 81 bnr. 70
Bestemmelse om vannrett
Overført fra: Knr:3005 Gnr:81 Bnr:8
Gjelder denne registerenheten med flere

13.05.1970 - Dokumentnr: 2195 - Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Knr:3005 Gnr:81 Bnr:138
Overført fra: Knr:3005 Gnr:81 Bnr:8
Gjelder denne registerenheten med flere

07.07.1998 - Dokumentnr: 10605 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Knr:3005 Gnr:81 Bnr:187
Overført fra: Knr:3005 Gnr:81 Bnr:8
Gjelder denne registerenheten med flere

30.11.2012 - Dokumentnr: 1019354 - Bestemmelse om veg
Rettighetshaver: Knr:3005 Gnr:81 Bnr:376
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:3005 Gnr:81 Bnr:8
Gjelder denne registerenheten med flere

30.11.2012 - Dokumentnr: 1019354 - Best. om vann/kloakkledn.
Rettighetshaver: Knr:3005 Gnr:81 Bnr:376
Overført fra: Knr:3005 Gnr:81 Bnr:8
Gjelder denne registerenheten med flere

21.03.2017 - Dokumentnr: 249222 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 2
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 48/100

Eiendommens rettigheter:
Ingen rettigheter registrert.

Servitutter og seksjonering er rekvirert og kan sees hos megler.

Vederlag

Provisjon kr. 45 000,- Markedspakke kr. 18 900,- Oppgjør kr. 6 000,- Alle beløp ink. mva og betales av selger.

Regulering

REGULERING AV KONNERUD, NORD - ØSTRE DEL.
Plantype: Eldre reguleringsplan
Status: Endelig vedtatt arealplan

Selger opplyser: Det er nabovarslet om at gang- og sykkelvei i Konnerudgata skal utbedres og gjøres bredere enn i dag.

Ferdigattest

Kommunen finner ikke midlertidig brukstillatelse og/ eller ferdigattest i sine arkiver. Eiendommen er først registrert tatt i bruk 01.01.1900. SEFRAK minne registrert. Det gis ikke ferdigattest for tiltak som er omsøkt før 1. januar 1998. Dersom bygget er omsøkt og godkjent av kommunen, vil det ikke være ulovlig å bruke bygningen selv om ferdigattest mangler.

Ferdigattest for rehabilitering av pipe foreligger, datert 12.05.21.

Ansvarlig selskap som sto for renoveringen som ble utført i 2016/ 2017 vil i disse dager sende inn anmodning om ferdigattest. Dette ble ikke gjort i i sin tid (forglemmelse), men Tømrermester Fjellsøy har bekreftet at det blir sendt inn søknad om ferdigattest for de arbeider som er byggesøkt.

Vei, vann og avløp

Adkomstvei: Offentlig med privat oppkjørsel. Oppkjørsel deles med nabo i Hallermoveien 38B og 40. Det arrangeres felles måking. Det er tinglyst veirett over eiendommen for Hallermoveien 38B og 40 slik at de skal kunne komme til sin eiendom.
Tilknytning vann: Offentlig tilknyttet vann/ privat stikkledning frem til offentlig nett.
Tilknytning avløp: Offentlig tilknyttet avløp/ privat stikkledning frem til offentlig nett.
Sommeren 2023 ble det installert separate vannmålere, slik at hver seksjon har sin egen måler.

Selgers tilleggskommentar: I 2022 ble det gjort omfattende utbedringer av alle vann- og kloakkrør inn til boligen. Frem til dette tidspunktet var vann og klokk koblet til en lokal kum/opplegg mellom fire husstander. Det omfattende arbeidet som ble gjort innebar nye rør og grøfting fra boligen og tilkobling direkte på kommunalt anlegg i Konnerudgata. Dette arbeidet er gjort i sin helhet av Konnerud Rør og alt skal være dokumentert og godkjent av Kommunen. Konnerud Rør stod for prosjektering og gjennomføring av hele utbedringen for alle husstandene.

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  SOLGT

  Detaljer

 • Verditakst: 2 840 000,-
 • Kommunale avgifter: 7 082,-
 • Ligningsverdi: 888 437,-
 • Primærrom: 69 m2
 • Bruksareal: 69 m2
 • Tomteareal: 1515 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • SOLGT


  Martin Morken Hjertås

  Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
  Mobil: (+47) 48029950

  Annen info

  Finnkode: 315765919