: Stenseth - 4 roms - Nydelig utsikt, to plan, terrasse 41 kvm, 3 sov, mye oppgradert de senere år, solrikt
Jupiterveien 114 , 3055 Krokstadelva

Kort om eiendommen

Boligen er en meget attraktiv og delikat 4-roms terrasseleilighet på populære Stenseth over to plan med en nydelig utsikt og sen kveldssol. Selger har oppgradert boligen de senere år og leiligheten fremstår moderne med et tidløst og lyst uttrykk. Terrassen er på hele 41 kvm og her kan man nyte sommerdager med god plass til flere sittegrupper. Her har også selger anlagt kjøkkenhage i pallekasser, noe som er svært populært om dagen. Selger har bygd tak over deler av terrassen som er godkjent i borettslaget. Dette gir muligheter for utendørsopphold også i regnvær. Boligen er perfekt for en familie og har en godt utnyttet planløsning.

Inneholder

Boligen er en meget attraktiv og delikat 4-roms terrasseleilighet på populære Stenseth over to plan med en nydelig utsikt og sen kveldssol. Selger har oppgradert boligen de senere år og leiligheten fremstår moderne med et tidløst og lyst uttrykk. Terrassen er på hele 41 kvm og her kan man nyte sommerdager med god plass til flere sittegrupper. Her har også selger anlagt kjøkkenhage i pallekasser, noe som er svært populært om dagen. Selger har bygd tak over deler av terrassen som er godkjent i borettslaget. Dette gir muligheter for utendørsopphold også i regnvær. Boligen er perfekt for en familie og har en godt utnyttet planløsning.

Boligens kvaliteter:
- Terrasseleilighet over to plan
- Solrik terrasse på 41 kvm m/ kjøkkenhage i pallekarmer
- 3 soverom
- Nye hvitevarer i 2022
- Takoverbygg på terrassen (godkjent av borettslaget) i 2020
- Oppgradert overflater på bad 2019
- Nye innvendige dører
- Utstrakt bruk av parkett (kun laminat i bod)
- Oppgradert kjøkkeninnredning (fronter i 2022, benkeplate 2019, håndtak 2022
- Åpnet opp for åpen kjøkkenløsning mot stue
- Kort vei til marka
- Nærhet til matbutikk, buss, skoler og barnehager
- Automatsikringer
- Nydelig utsikt
- Kveldssol
- Rett til biloppstillingsplass

Inneholder:

1. etg. P-rom 50 kvm: Vindfang , Hall m/ trapp, Soverom 1, Soverom 2, Soverom 3, Bad , Toalettrom
2. etg. P-rom 42 kvm: Stue m/ trapp, Kjøkken m/ åpen løsning til stue
S-rom 12 kvm: Bod , Kott (under trapp)

Beliggenhet

Leiligheten ligger veldig fint til i et etablert boligfelt med terrasseleiligheter. Eiendommen har en solrik beliggenhet og en stor terrasse med nydelig utsikt mot Eikerbygdene. Området er barnevennlig med mange barnefamilier og lekeplasser i nærmiljøet. Det er kort gangavstand til barneskole (1.-7. klasse), barnehage og Kiwi. IF Birkebeineren er et aktivt idrettslag i nærmiljøet med eget klubbhus og flott idrettsanlegg med bla. kunstgressbane, tennisbaner mv. i gangavstand. Gangavstand til Årbogen med badestrand, sandvolleyballbane mm. Kort vei til flott turterreng med turstier, lysløyper og fiskevann. Kort vei til bussholdeplass, med god bussforbindelse til Drammen, Mjøndalen og Hokksund. God togforbindelse fra Mjøndalen sentrum, gode p-muligheter ved togstasjon. Lett adkomst til E134 mellom
Mjøndalen og Drammen. Det er ca. 55 minutters kjøring til Oslo, ca. 30 minutter til Kongsberg og ca. 15 minutter til Drammen sentrum.

Adkomst

Fra Drammen: Ta av til høyre ved rundkjøringen ved Krokstadelva. Følg denne til Gamle Riksvei og ta til høyre. Ta til venstre opp Nordlysveien (Stenseth). Ta av Saturnveien til høyre etter Kiwi og deretter til høyre igjen inn Jupiterveien.

Standard

Lys, tidsriktig og pen bolig med en god standard. Takstmann oppsummerer standard lik: Eier har bebodd leiligheten siden 2019 og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold knyttet til eiendommen. Eier har i perioden oppgradert overflater på baderommet, innvendige dører, kjøkkeninnredning og laget åpen løsning mellom stue og kjøkken og oppgradert overflater i boligen, arbeidene er hovedsakelig gjennomført i år 2019 og er utført i egenregi. Boligen er normalt vedlikeholdt, noe oppusset/ fornyet gjennom årene. Det må allikevel påregnes kostnader til vedlikehold og oppgraderinger. Dette dreier seg generelt om bygningsdeler med normal aldring, skader og slitasje. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler.

Bad:
Baderom i 1. etasje, overflater gulv med fliser med varmekabler og sluk i plast, vegger med fliser og innvendige tak med malte flater. Sanitærutstyr med frittstående badekar med 1- greps blandebatteri, servant montert i innredning med 1-greps blandebatteri og speil. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk ventilasjon med tilluft via spalte i dør. Bereder en montert på baderommet. Våtrommet er i daglig bruk, det gis en enkel beskrivelse av rommet, men ingen detaljbeskrivelse. Våtrommet er vurdert til TG 3 ut fra NS 3600. Eier opplyser at overflater er oppgradert i år 2019 (membran og våtromsplater samt varmekabler), men at VA (vann og avløp) ikke er oppgradert.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra Ikea med slette fronter og kjøkkenøy fra år 2011, benkeplate i heltre (2019) og 1 vaskekum med 1-greps blandebatteri. Vegg over kjøkkenbenk med fliser. Frittstående og integrerte hvitevarer (koketopp, ovn og oppvaskmaskin fra år 2022). Det er kjøkkenventilator med kullfilter.

Toalett:
Toalettrom med fliser på gulv, vegger med fliser/ malte flater og himling (innvendige tak) med malte flater. Sanitærutstyr med klosett, vegghengt servant med 1-greps blandebatteri, speil og lys. Mekanisk ventilasjon med manglende tilluft via spalte i dør. Panelovn montert på vegg.

Under gjengis forhold som er klassifisert som TG3 og TG2 i taksten. Det henvises til takstdokumentet for opplysninger om TG1 eller TGIU. De gjengis ikke i prospektet.

TG3:
Våtrom > Generell > Bad - Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.
Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg -

TG2:
Utvendig > Vinduer - Litt slitt overflate enkelte steder. Tettelister begynner å bli dårlige (morkne og slitte tetningslister).
Utvendig > Dører - Litt slitt overflate enkelte steder. Tettelister begynner å bli dårlige (morkne og slitte tetningslister).
Utvendig > Dører - 2 Litt slitt overflate enkelte steder. Tettelister begynner å bli dårlige (morkne og slitte tetningslister).
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på tettesjikt/membran.
Utvendig > Andre utvendige forhold - Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget.
Innvendig > Radon - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Spesialrom > Overflater og konstruksjon > Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør.
Toalettrom - Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks.
Tekniske installasjoner > Vannledninger/ avløpsrør - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige ledninger.
Tekniske installasjoner > Varmtvannstank - Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.

Hvitevarer

Integrerte hvitevarer medfølger. Speil fra badet og Lampe over spisebord medfølger ikke handelen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Etter avtale med selger.

Bebyggelse

Borettslaget består av 94 boliger fordelt på 10 terrasseblokker, parkeringshus og separat garasje.
Leiligheten har beliggenhet i 3.- og 4. etasje

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk Leiligheten er en del av et borettslag, det er ikke innhentet byggetegninger på leiligheten. Leiligheten innvendig antas å være ombygd etter byggeåret.

Byggemåte

Det er utarbeidet en takstrapport basert på en omfattende bygningskontroll. Rapporten tilfredsstiller den lovendring som trer i kraft 01.01.22. Det henvises særskilt til dette dokumentet som er vedlagt prospektet.

Kort oppsummert:

EL: Sikringsskap plassert i hall med automatsikringer, hovedsikring/ overbelastningsvern 50 AMP. Systemspenning 230V. Vesentlig skjult EL-anlegg. Strømmåler montert i skapet. Eier har gjennomført arbeider på det elektriske anlegget i sin tid som eier av boligen. Det foreligger ingen dokumentasjon for utførte arbeider på anlegget. Det elektriske anlegget bør ha en utvidet el-kontroll/ el-tilsyn grunnet alder og tilstand. Kostnadsestimat er satt for kontroll, ikke for utbedring av eventuelle avvik/ tiltak.

VVS: Vannledninger innvendig i plast og kobber. Hovedstengekran montert i inspeksjonsluke på toalettrom. Det er avløpsrør av plast. Varmtvannsbereder (ca) 200 liter plassert i baderommet fra år 2007.

Tomten

Felles tomt på 17.363 kvm. i borettslaget. Tomten er terrassert og svært pent opparbeidet med asfalterte adkomstveier, parkeringsplasser, lekeplass, bed og grøntarealer.

Vilkår fellesgjeld

Lånenummer: 11458680 3, Husbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 10.05.2023: 2.77% pa.
Antall terminer til innfrielse: 40
Saldo per 10.05.2023: 9 385 142
Andel av saldo: 101 770
Første termin/første avdrag: 30.06.2003 ( siste termin 31.03.2033 )
Fastrente:2,771% til 01.05.2023.

Lånenummer: 94937030228, Handelsbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 10.05.2023: 4.24% pa.
Antall terminer til innfrielse: 21.04
Saldo per 10.05.2023: 5 206 070
Andel av saldo: 56 453
Første termin/første avdrag: 30.06.2017 ( siste termin 30.06.2033 )
flytende renter

Lånenummer: 94937032646, Handelsbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 10.05.2023: 4.1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 32.09566
Saldo per 10.05.2023: 13 319 467
Andel av saldo: 144 432
Første termin/første avdrag: 30.06.2018 ( siste termin 31.12.2038 )
Flytende renter

Lånenummer: 94937053317, Handelsbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 10.05.2023: 4.5% pa.
Antall terminer til innfrielse: 32.003
Saldo per 10.05.2023: 8 813 739
Andel av saldo: 95 574
Første termin/første avdrag: 30.12.2022 ( siste termin 30.12.2038 )
Fastrenter i 5 år fra 13.9.22

Ingen mulighet for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld.

Parkering

Alle leiligheter har rett til parkeringsplass. Utover dette kan garasjeplasser leies. Ledige plasser utdeles etter ansiennitet. En beboer som har disponerer en fast plass på borettslagets eiendom plass kan sette opp ladepunkt for EL-bil. Samtykke fra styret mår foreligge. Kostnad besørges av andelseier. Biloppstillingsplass/ garasje følger IKKE leiligheten ved salg. Ny andelseier må kontakte styret for tildeling av parkeringsplass.

Radonmåling

Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Boligen ligger i følge http://geo.ngu.no/kart/radon/ i et område med radon aktsomhetsgrad som er moderat til lav.

Oppvarming

Boligen hadde følgende varmekilder ved befaring;
- varmes opp ved strøm/ panelovner
- varmekabler på baderom

Dyrehold

Det er kun tillatt med ett firbeint dyr per husstand. Ref. husordensreglene. Søknad må utarbeides før dyret anskaffes.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) - L01.06.2018 nr. 23. Det følger av loven at megler bl.a. har plikt til å gjennomføre kundekontroll. I de tilfeller hvor kunden er juridisk person skal megler også kartlegge hvem som er reelle rettighetshavere. Med reelle rettighetshavere menes fysiske personer som eier eller kontrollerer mer enn 25% av eierandelene i selskapet. Partene må bidra til at kundekontrollen lar seg gjennomføre på en hensiktsmessig måte. Megler plikter å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Ved slik rapportering vil ikke partene blir varslet.

Lovverk

Avtaleforholdet mellom partene reguleres av avhendingslova (L03.07.1992 nr. 93 Lov om avhending av fast eigedom)

Diverse

Hver andelseier har ansvar for rydding, feiing og snømåking av området utenfor inngangspartiet til leiligheten og trapp ned til fellesområdet.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

1978/2537-3/25 04.04.1978 ERKLÆRING/AVTALE
BESTEMMELSE OM ANLEGG OG VEDLIKEHOLD AV LEDNINGER
M.V. Med flere bestemmelser

1978/5537-2/25 12.07.1978 FELLESOBL. FOR BOR.INNSK.
Beløp: NOK 10 396 000
Panthaver: Borettslagets andelseiere i fellesskap,
jf. lov om borettslag § 2-11 1. ledd
LØPENR: 14012700
Registrert feil panthaver
01.09.2017 Arkivref. 17/33075-2
Rettet etter tingl. §18

2003/656-1/25 22.01.2003 PANTEDOKUMENT
Beløp: NOK 20 000 000
Panthaver: HUSBANKEN
ORG.NR: 942 114 184
Overført fra: KNR: 3005 GNR: 242 BNR: 227 F

2017/149103-1/200 17.02.2017 PANTEDOKUMENT
Beløp: NOK 36 200 000
Panthaver: HANDELSBANKEN EIENDOMSKREDITT FILIA
ORG.NR: 991 303 995
Uomsettelig
Overført fra: KNR: 3005 GNR: 242 BNR: 227 F
ELEKTRONISK INNSENDT

Vederlag

Provisjon fastpris kr. 45 000,-. Markedspakke kr. 18 900,- Oppgjør kr. 5 000,- Alle beløp ink. mva og betales av selger.

Regulering

Eiendommen er avsatt til Boligbebyggelse B og grønnstruktur i hht. kommuneplan i krafttrådt 07.10.2015. Eiendommen ligger for det meste i et uregulert boligområde. En del av eiendommen er del av en mindre reguleringsplan "KR 15.05, Stenseth terrasse, delfelt 3a2", regulert til kjørevei. Eiendommen er registrert til å ligge innenfor sone for veistøy.

Ferdigattest

Ferdigattest for bygget, utstedt 1977 foreligger.

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp. Private stikkveier på borettslagets eiendom.

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  SOLGT

  Detaljer

 • Verditakst: 3 100 000,-
 • Totalpris: 3 498 228,-
 • Fellesgjeld: 398 228,-
 • Fellesutgifter: 7 001,-
 • Ligningsverdi: 897 983,-
 • Primærrom: 92 m2
 • Bruksareal: 104 m2
 • Bruttoareal: 115 m2
 • Tomteareal: 17363 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • SOLGT


  Martin Morken Hjertås

  Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
  Mobil: (+47) 48029950

  Annen info

  Finnkode: 305420923