Åssiden: Stor og innholdsrik leilighet over 2 plan - 2 bad og 3 sov - garasje
Planteskolen 12 , 3024 Drammen

Kort om eiendommen

Denne leiligheten over 2 plan er del av et hyggelig veldrevet sameie, som har en rolig og sentral beliggenhet på Åssiden. Kort vei til byens fasiliteter, offentlig kommunikasjon og nærbutikker og skoler. Boligen holder en normalt god standard og er godt egnet for en familie som vil bo stille og fredelig men bare en svipptur inn til sentrum. Boligen har en kjempeflott intern beliggenhet i sameiet - enden på tunet og med en solrik balkong. Boligen går over 2 plan med et bad på hvert plan, og har en fleksibel og god planløsning. Stor og lys stue, 3 gode soverom, et romslig separat kjøkken i tillegg 2 bad i 2019 gir muligheter for et aktivt familieliv. Bod på loft, sportsbod ute samt garasje.

Velkommen til visning!

Inneholder

Denne leiligheten over 2 plan er del av et hyggelig veldrevet sameie, som har en rolig og sentral beliggenhet på Åssiden. Kort vei til byens fasiliteter, offentlig kommunikasjon og nærbutikker og skoler. Boligen holder en normalt god standard og er godt egnet for en familie som vil bo stille og fredelig men bare en svipptur inn til sentrum. Boligen har en kjempeflott intern beliggenhet i sameiet - enden på tunet og med en solrik balkong. Boligen går over 2 plan med et bad på hvert plan, og har en fleksibel og god planløsning. Stor og lys stue, 3 gode soverom, et romslig separat kjøkken i tillegg 2 bad i 2019 gir muligheter for et aktivt familieliv. Bod på loft, sportsbod ute samt garasje.

Boligens høydepunkter:
- Attraktivt og barnevennlig
- Romslig leilighet over 2 plan
- Solrik endeleilighet
- 2 bad (en i hver etasje)
- 3 soverom
- Separat kjøkken i hovedetasje samt hybelkjøkken på loft
- Hyggelige fellesarealer med beplantning
- Garasjeplass
- Sentralt på Åssiden
- Godt med lagringsplass i bod på loft samt sportsbod ute
- 2 ildsteder og 2 varmepumper (en i hver etasje)
- Automatsikringer

Inneholder:

P-rom 2. etasje - Entré/ gang, Stue, Kjøkken , Soverom 1, Soverom 2, Bad , Soverom 3, Trapperom
P-rom loft - Bad , Stue/kjøkken m/ trapp, Toalettrom (ikke måleverdig)
S-rom: Garderobe, bod (ikke måleverdig)

Beliggenhet

Boligen er beliggende meget sentralt på Åssiden med kort gang avstand til bla. butikk. Attraktivt, skjermet og rolig boligområde med skole, offentlig kommunikasjon og servicetilbud i umiddelbar nærhet. Marka og elveparken med tur- og friluftsmuligheter i nærområdet, både sommer og vinter. På Åssiden er det flere fotballbaner, håndballbane, skatepark og stor idrettshall som byr på en rekke innendørsaktiviteter. Åssiden IF har sportslig tilbud for alle. Ellers anbefales det å legge turen innover i marka eller til elveparken der du kan følge brede gang- og sykkelveier nedover langs Drammenselven. Her finner du grillplasser, bade- og fiskemuligheter, samt sandvolleyballbane og lekeapparater.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi XL Ligosenteret og Meny Åssiden. Du finner også helsetorg, kjente kjedebutikker og bilforretninger i nærområdet. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Gulskogen med 120 spennende butikker, eller til Drammen sentrum med kjøpesentre og gågater.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. I Rosenkrantzgata har bussene avgang hvert 10. minutt. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Gulskogen, 10 min til Drammen sentrum, 35 min til Kongsberg, 40 min til Oslo S og 70 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har kort gangavstand til både Aronsløkka- og Åssiden barneskole. For elever i ungdsomstrinnet er det kort vei til Kjøsterud ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Åssiden videregående skole ligger en kort spasertur fra boligen og er er en populær og moderne yrkesskole med et vidt spekter av utdanningsprogram.

Adkomst

Følg Rosenkrantzgate fra Drammen sentrum forbi Åssiden kirke. Ta inn til venstre ved McDonald`s/ Meny på venstre hånd. Hold venstre i sving mot Buskerudveien. Planteskolen ligger så inn til høyre. Når man kommer inn på feltet ligger nr. 12 sentralt til høyre på tunet. Se for øvrig vedlagte kartskisse.

Standard

Eier har bebodd leiligheten siden 2016 og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold knyttet til eiendommen. Eier har i perioden oppgradert overflater etter behov. Boligen er normalt vedlikeholdt, noe oppusset/ fornyet gjennom årene. Det må allikevel påregnes kostnader til vedlikehold og oppgraderinger.

Overflater gulv med laminat, parkett og vinylbelegg.
Overflater vegger med malt tapet, panel, strukturmaling, malt miljø- glassfiberstrie og MDF-panel.
Overflater himling (innvendige tak) med malte flater og panel.

Baderom på loft, overflater gulv med belegg (belegg klemt i sluk) sluk i plast, vegger med malt strie og innvendige tak med malte strie.
Sanitærutstyr med dusjnisje med 1-greps blandebatteri, vegghengt servant med 1-greps blandebatteri og speil.
Mekanisk ventilasjon med manglende tilluft via spalte i dør.
Strålevarme montert på vegg.
Våtrommet er i daglig bruk, det gis en enkel beskrivelse av rommet, men ingen detaljbeskrivelse. Våtrommet er vurdert til TG 3 ut fra NS 3600.

Baderom i 2. etasje (ca fra år 2002 i følge tidligere salgsoppgave), det foreligger ingen dokumentasjon for utførsel av baderommet, garanti på baderommet er utløpt.
Overflater vegger med fliser og himling (innvendige tak) med malte flater. Overflater gulv med fliser på våtrom med varmekabler.
Det er plastsluk og smøremembran med ukjent utførelse.
Våtrom inneholder følgende sanitærutstyr, dusjkabinett med 1-greps blandebatteri, klosett, servant montert i baderomsinnredning med dører/ skuffer og 1-greps blandebatteri, høyskap, overskap, speil og lys.
Opplegg for vaskemaskin.
Våtrom med mekanisk ventilasjon, med tilluft via luftespalter i dør eller lignende.

For TG2 vennligst se takstrapport for beskrivelse av de ulike bygningsdeler.

Betalingsbetingelser

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkl. omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto senest to dager før overtakelse.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Overtakelse etter nærmere avtale med selger. Det oppfordres til å nevne ønsket overtagelse i evt. bud.

Bebyggelse

Småhusbebyggelse med rekkehusleiligheter uten heis
Leiligheten går over to plan og har beliggenhet i 2.- og 3. etasje.
Bod på loft på 2,4 kvm (ikke merket), ikke nærmere omtalt i taksten.
Bod ute (rom for boder i borettslaget) på 4 kvm (ikke merket), ikke nærmere omtalt i taksten.
Garasjeplass for en bil i felles garasjerekke for sameiet (ca 15 kvm), bygget ikke nærmere omtalt i taksten.

Byggemåte

- Byggegrunn ikke kjente kultmasser.
- Støpt plate på mark.
- Yttervegger av bindingsverk.
- Utvendige overflater med liggende kledning.
- Takkonstruksjon med saltak, oppbygning i
trekonstruksjon.
- Taket tekket med takplater.
- Takrenner og nedløp.
- Trapper i felles oppgang.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter og renovasjon er inkl. i felleskostnader.

Tomten

Eiet tomt, (andel av felles tomt for sameiet), opparbeidet med gressplen, beplantning og prydbusker. Asfalterte internveier, lekeplass og felles
grupper.
Garasjeplass for en bil i felles garasjerekke for sameiet samt gjesteparkering på sameiets tomt.

Vilkår fellesgjeld

Sameiet har ikke lån.

Parkering

Fast garasjeplass på sameiets eiendom samt muligheter for parkering på felles gårdsplass. Egne plasser for gjesteparkering.

Energibruk/kostnader

Strømforbruk hittil i år er oppgitt å være 3547 kwh.

Oppvarming

- varmes opp ved strøm/ panelovner
- varmekabler på baderom
- varmepumpe luft til luft montert i stue samt loftstue
- peis/ peisovn

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) - L01.06.2018 nr. 23. Det følger av loven at megler bl.a. har plikt til å gjennomføre kundekontroll. I de tilfeller hvor kunden er juridisk person skal megler også kartlegge hvem som er reelle rettighetshavere. Med reelle rettighetshavere menes fysiske personer som eier eller kontrollerer mer enn 25% av eierandelene i selskapet. Partene må bidra til at kundekontrollen lar seg gjennomføre på en hensiktsmessig måte. Megler plikter å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Ved slik rapportering vil ikke partene blir varslet.

Vedlegg til Salgsoppgaven

Følgende dokumenter inngår i salgsoppgaven eller utleveres på forespørsel til megler:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Reguleringsbestemmelser
Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse
Reguleringsbestemmelser
Vedtekter
Regnskap
Budsjett
Årsberetning fra sist avholdte generalforsamling

Lovverk

Avtaleforholdet mellom partene reguleres av avhendingslova (L03.07.1992 nr. 93 Lov om avhending av fast eigedom)

Diverse

Det er laget en vedlikeholds og tiltaksplan for de neste 10 år. Aktuelle interessenter gjøres oppmerksom på at de må sette seg inn i dette før et eventuelt bud.
Hovedelementer i disse planene er;
Skifte tak, solceller i forbindelse med nytt tak?, etablere elbil lading, oppgradere elanlegg rødhuset og garasjer, skifte gatebelysning, skifte garasjer, oppgradere fellesområder, bytte dører
rødhuset, ENØK tiltak, og annet diverse maling og vedlikeholdsarbeider.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3005/116/88/22:
26.10.1982 - Dokumentnr: 7692 - Best. om vann/kloakkledn.
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: Knr:3005 Gnr:116 Bnr:88
Gjelder denne registerenheten med flere

13.12.1982 - Dokumentnr: 9156 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 22
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 950/30040
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 031 SEKSJONER

Vederlag

Provisjon 1,25 % av salgssummen.
Tilretteleggingsgbeyr kr 8 000,-
Markedspakke kr 18 900,-
Visning pr. stk. 1500,-
Oppgjørsgebyr kr 6 000,-

Regulering

Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (5.10.2015)
Adkomstvei - Nåværende Kommuneplan (5.10.2015)

REGULERINGSPLAN FOR OMRÅDET MYRE (9.1.1974) Felles grøntareal
REGULERINGSPLAN FOR FEM PARSELLER AV BUSKERUDVEGEN MELLOM ING. RYBERGSGATE OG VINKELVEIEN (27.4.1983) Gang-/sykkelvei
REGULERINGSPLAN FOR OMRÅDET MYRE (9.1.1974) Felles parkeringsplass

Relaterte planer:
Detaljregulering for Buskerudveien 119 - 131 (21.6.2016)
Reguleringsplan for Kjøsterud nordre (Buskerudveien 210 mfl) (27.10.2009)
Reguleringsplan for barnehage på Bekkevollen (27.5.2008)

Planer under arbeid:
Kommuneplanens arealdel for Drammen kommune 2022-2034
Kommunedelplan for Fv 283 Rosenkranztgata

Ferdigattest

Ferdigattest foreligger.

Vei, vann og avløp

Vei: Private veier på sameiets eiendom.
Vann/ avløp: Offentlig tilknyttet med private stikkledninger.

Ansvarlig megler

Mojtaba Alizadeh
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

    Detaljer

  • Verditakst: 4 990 000,-
  • Fellesutgifter: 3 628,-
  • Ligningsverdi: 1 363 311,-
  • Primærrom: 138 m2
  • Bruksareal: 142 m2
  • Tomteareal: 8120 m2
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Leilighet

Visning

  • Ta kontakt for å avtale visning

  • Mojtaba Alizadeh

    Eiendomsmegler MNEF
    Telefon: (+47) 32211515
    Mobil: (+47) 90839439

    Annen info

    Finnkode: 304828842