: Gulskogen - Nydelig innholdsrik familiebolig m/ særs pen hage, 3 sov, garasje, sentralt, blindvei, nær skole
Skogliveien 81B , 3047 Drammen

Kort om eiendommen

Velkommen til Skogliveien 81B. Dette er en nydelig familieeiendom. Innholdsrik enebolig over to etasjer, særs pen hage, flere uteområder og garasje er noen av de mange høydepunktene for denne boligen. Eiendommen har en barnevennlig og stille beliggenhet på Gulskogen, tilbaketrukket fra vei og er perfekt for en familie som søker et etablert område med nærhet både til skole, barnehager og butikker/ sentrum. Boligen har en stor stue/spisestue med peis og utgang til solrik balkong med flott utsikt, et koselig adskilt kjøkken med spisesplass, et praktisk toalettrom i forbindelse med entreen, TV-stue med utgang til terrassen og hageområdet, 3 herlige soverom, stort flislagt bad, eget vaskerom, og to innvendige boder, hvorav den ene benyttes som walk-in/ omkledningsrom. Velkommen til visning!

Inneholder

Velkommen til Skogliveien 81B. Dette er en nydelig familieeiendom. Innholdsrik enebolig over to etasjer, særs pen hage, flere uteområder og garasje er noen av de mange høydepunktene for denne boligen. Eiendommen har en barnevennlig og stille beliggenhet på Gulskogen, tilbaketrukket fra vei og er perfekt for en familie som søker et etablert område med nærhet både til skole, barnehager og butikker/ sentrum. Boligen har en stor stue/spisestue med peis og utgang til solrik balkong med flott utsikt, et koselig adskilt kjøkken med spisesplass, et praktisk toalettrom i forbindelse med entreen, TV-stue med utgang til terrassen og hageområdet, 3 herlige soverom, stort flislagt bad, eget vaskerom, og to innvendige boder, hvorav den ene benyttes som walk-in/ omkledningsrom. Velkommen til visning!

Høydepunkter:

- Nærhet til barneskole og barnehager
- Kort vei til marka og fine turområder
- Nydelig hage
- Veranda med utsikt og 2 terrasser
- Downlights i himling på flere rom
- Blindvei (barnevennlig)
- 3 soverom
- Mange store vindusflater som gir gode lysforhold
- Solrikt (sommerstid)
- Garasje (24 kvm)
- Plass til flere biler på egen tomt
- Peis
- TV-stue med egen utgang til hagen og terrassen
- Walk-In garderobe

Inneholder:
U. etg P-rom 53 kvm: Gang m/ trapp, Stue , Soverom 1, Soverom 2, Bad og Vaskerom
S-rom 12 kvm: Bod og Garderobe
1. etg P-rom 72 kvm: Entré/ gang m/ trapp, Stue , Kjøkken , Soverom og Toalettrom

Terrasser:
Veranda 9 kvm med adkomst fra stue.
Terrasse/ plate på mark ved inngangsparti. Trapp ned i gårdsplass. Markise montert på verandaen.
Terrasse, plate på mark med adkomst fra stue (underetasje).

Loft: Kaldtloft med muligheter for oppbevaring/ lagring (gulv på deler av loft). Adkomst til loft via loftsluke med nedfellbar stige fra gang.

Beliggenhet

Beliggende meget sentralt på Gulskogen i en skjermet, rolig blindvei like bak Gulskogen senter og med utsikt mot byen. Solrikt (sommerstid) og barnevennlig. Gang- og sykkelavstand til Drammen sentrum, Gulskogen togstasjon og bussforbindelse samt idrettsbane. Etter åpning av undergangen i Rødgata har man nært sagt nesten bilfri vei fra boligen til både barnehager og barneskole. Det er også kort vei til flott idrettsanlegg ved SIF-huset med to kunstgressbaner med undervarme, gressbane og ballbinge. Det er også et flott lekeområde med klatre- og lekeapparater i umiddelbar nærhet. Supre turmuligheter via stier og turveier opp til Konnerudmarka, samt anleggsveien til Mjøndalen forbi Pukerudlinna som har blitt et populært treningsområde. Nær sagt umiddelbar nærhet til Gulskogen kjøpesenter med de fleste servicetilbud.

Adkomst

Se kartskisse på Finn.no. Det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Standard

Meget attraktiv, delikat og stilfull bolig med gjennomgående god standard. Boligen fremstår med moderne og tidsriktige fargevalg. Takstmann oppsummerer standard slik: Eier har bebodd boligen siden 2021 og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold knyttet til eiendommen. Eier har i perioden oppgradert overflater etter behov. Boligen er normalt vedlikeholdt, noe oppusset/ fornyet gjennom årene. Det må allikevel påregnes kostnader til vedlikehold og oppgraderinger. Dette dreier seg generelt om bygningsdeler med normal aldring, skader og slitasje. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler. Garasjen er normalt vedlikeholdt, noe oppusset/ fornyet gjennom årene. Garasjen har behov for noe oppgraderinger og vedlikehold.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med profilerte fronter fra byggeåret, benkeplate i heltre, 1 1/2 vaskekum i stål med avrenning og 1-greps blandebatteri og lys under overskap. Vegg over kjøkkenbenk med fliser og malte flater. Frittstående og integrerte hvitevarer. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Toalettrom: Toalettrom med laminat på gulv, malte vegger og himling (innvendige tak) med ruteplater. Sanitærutstyr med klosett, vegghengt servant med 1-greps blandebatteri og speil med lys. Mekanisk ventilasjon (sentralavtrekk) med manglende tilluft via spalte i dør. Panelovn montert på vegg.

Under gjengis forhold som er klassifisert som TG3 i taksten. Det henvises til takstdokumentet for opplysninger om TG2 eller TGIU. De gjengis ikke i prospektet.

Vaskerom:
Vaskerom i underetasje, overflater gulv med fliser med varmekabler og sluk i plast, vegger med malt tapet og innvendige tak med ruteplater. Sanitærutstyr med utslagsvask med 1-greps blandebatteri. Mekanisk ventilasjon (sentralavtrekk) med tilluft via spalte i dør. Bereder en montert på baderommet. Våtrommet er i daglig bruk, det gis en enkel beskrivelse av rommet, men ingen detaljbeskrivelse. Våtrommet er vurdert til TG 3 ut fra NS 3600. Hulltaking er gjennomført fra soverom mot baderom uten å påvise unormale forhold.

Bad:
Baderom i underetasje, overflater gulv med fliser med varmekabler og sluk i plast, vegger med fliser og innvendige tak med ruteplater. Våtrom inneholder følgende sanitærutstyr, dusjnisje med dører og 1-greps blandebatteri, innebygget badekar med 1-greps blandebatteri, klosett, servant montert i baderomsinnredning med dører/ skuffer og 1-greps blandebatteri og speil med lys. Mekanisk ventilasjon (sentralavtrekk) med tilluft.
via spalte i dør. Våtrommet er i daglig bruk, det gis en enkel beskrivelse av rommet, men ingen detaljbeskrivelse. Våtrommet er vurdert til TG 3 ut fra NS 3600. Hulltaking er gjennomført fra gang mot vaskerom uten å påvise unormale forhold.

Hvitevarer

Alle hvitevarer medfølger unntatt: Kjøleskap i bod i underetasjen og vaskemaskin på vaskerom.

Løsøre: Alt av fast inventar medfølger, bortsett fra:
Taklampe spisestue. Taklampe kjøkken. Nattlampe på barnerom. Slangetrommel utendørs. Microbølgeovn kjøkken.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger innbetales til meglers klientkonto senest to virkedager innen overtakelse.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Etter avtale med selger.

Bebyggelse

Frittliggende enebolig.
Frittliggende enkel garasje.

Eneboligen: Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk. Det er innhentet byggetegninger på boligen. Boligen innvendig antas å ikke være ombygd etter byggeåret. Meglers kommentar: Bruken avviker dog noe fra opprinnelige tegninger. En av bodene i underetasjen benyttes per i dag som walk-in/ omkledningsrom. Og rommet som er benevnt på byggetegningene som disponibelt rom i underetasjen benyttes som stue.

Garasje: Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk Det er innhentet byggetegninger på garasjen. Garasjen antas å være ombygd etter byggeåret.

Byggemåte

Det er utarbeidet en takstrapport basert på en omfattende bygningskontroll. Rapporten tilfredsstiller den lovendring som trådte i kraft 01.01.22. Det henvises særskilt til dette dokumentet som er vedlagt prospektet.

Kort oppsummert:

EL: Sikringsskap plassert i bod med automatsikringer, hovedsikring/ overbelastningsvern 40 AMP. Systemspenning 400V. Vesentlig skjult EL-anlegg. Strømmåler montert i skapet. El-anlegget kan ha feil og
mangler som en slik forenklet undersøkelse (takstmann) ikke vil avdekke. Vær derfor oppmerksom på denne risikoen, og søk videre veiledning eller få en fullstendig kontroll utført av registrert elektrovirksomhet. Da det er utført arbeider på det elektriske anlegget som ikke er dokumentert med faktura og/ eller samsvarserklæring anbefales en el-kontroll av det elektriske anlegget. Sist tilsynsrapport er utført år 2000 (rapport finnes ikke).

VVS: Vannledninger innvendig i plast og kobber. Vannmåler og hovedstengekran montert på vaskerom. Det er avløpsrør av plast. Varmtvannsbereder (ca) 200 liter plassert i vaskerom fra år 2017.

Pipe/ ildsted: Elementpipe med sotluke plassert i bod. Ildsteder, peisovn montert i stue. Det er foretatt tilsyn med skorsteiner/ildsteder i år 2017, ingen avdekkede forhold ved tilsynet.

Ventilasjon: Boligen har naturlig ventilasjon fra byggeåret.

Kommunale avgifter

Kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2022

Årsgebyr renovasjon: 3.178,-
Avløp 4 680,50 kr
Vann 2 991,87 kr
Sum 7 672,37 kr

I tillegg kommer kostnader til pipe/ feiertilsyn.

Tomten

Eiendommen har en meget pent opparbeidet eiet tomt som består av gruset innkjørsel, plenbelagt hage med trær og prydbusker. Eiendommen har også flere flotte terrasserte uteområder.

Parkering

Parkering i egen garasje og på egen tomt. Garasjen har innlagt strøm og garasjeport med elektrisk åpner.

Radonmåling

Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Boligen ligger i følge http://geo.ngu.no/kart/radon/ i et område med radon aktsomhetsgrad som er høy.

Oppvarming

Boligen hadde følgende varmekilder ved befaring;
- varmes opp ved strøm/ panelovner, varmefolie på begge barnerom, opp og nede.
- varmekabler på baderom
- peis/ peisovn

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) - L01.06.2018 nr. 23. Det følger av loven at megler bl.a. har plikt til å gjennomføre kundekontroll. I de tilfeller hvor kunden er juridisk person skal megler også kartlegge hvem som er reelle rettighetshavere. Med reelle rettighetshavere menes fysiske personer som eier eller kontrollerer mer enn 25% av eierandelene i selskapet. Partene må bidra til at kundekontrollen lar seg gjennomføre på en hensiktsmessig måte. Megler plikter å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Ved slik rapportering vil ikke partene blir varslet.

Lovverk

Avtaleforholdet mellom partene reguleres av avhendingslova (L03.07.1992 nr. 93 Lov om avhending av fast eigedom)

Diverse

Vi gjør oppmerksom på at enkelte bilder (utendørs sommerbilder) er hentet fra tidligere salgsannonse i 2021. Tillatelse til bruk er gitt, men bilder kan avvike fra dagens forhold.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3005/14/79:
16.02.1988 - Dokumentnr: 901601 - Erklæring/avtale
ERKLÆRING VEDR BEBYGGELSE PÅ BNR 79 KAN IKKE AVLYSES UTEN SA
MT FRA BYGNINGSMYNDIGHETENE I DRAMMEN
Meglers forklaring: Dokumentet ble bestilt, men kartverket opplyser om at de ikke finner dokumentet i deres arkiver.

25.09.1995 - Dokumentnr: 14082 - Best. om vann/kloakkledn.
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Gjelder denne registerenheten med flere
Følgende er hentet fra forrige salgsannonse: Eier av naboeiendom avga erklæring der han gir eier av Skogliveien 81 B tillatelse til å føre kloakkledning og vannledning over hans eiendom. Han får også tillatelse til å foreta all nødvendig vedlikehold/ reparasjon når dette er nødvendig. Grunnen skal, så langt det lar seg gjøre, settes tilbake i den stand den var i før reparasjon ble foretatt. For forvoldt skade og ulempe i den anledning, kan det kreves erstatning etter skjønn. Denne erklæringen kan ikke slettes/ avlyses uten Drammen Ingeniørvesens samtykke.

22.02.1988 - Dokumentnr: 1792 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3005 Gnr:14 Bnr:71

01.01.2020 - Dokumentnr: 1265321 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0602 Gnr:14 Bnr:79

16.02.1988 - Dokumentnr: 1562 - Bestemmelse om bebyggelse
Rettighet hefter i: Knr:3005 Gnr:14 Bnr:71
BYGGETILLATELSE GITT ETTER DISPENSASJON I HENHOLD TIL BYGNINGSLOVEN.
Følgende er hentet fra forrige salgsannonse: Naboens erklæring der det fremkommer at gnr. 14, bnr. 79 fikk tillatelse til å bebygge sin tomt nærmere enn 4- meter grensen tilsier, dog ikke nærmere enn 3-meter. Den fastsatt avstand etter bygningsloven på 8 meter blir opprettholdt. Erklæringen kan ikke avløses uten samtykke fra bygningsmyndighetene i Drammen.

Vederlag

Provisjon 0,95% av salgssum, Markedspakke kr. 17 900,- Oppgjør kr. 5 000,- Alle beløp ink. mva og betales av selger.

Regulering

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/ kommunedelplanen er avsatt til:
Boligbebyggelse - Nåværende - Plannavn/ vedtaksdato:

Kommuneplan (5.10.2015)
Ukjent - Kommunedelplan - Plannavn/ vedtaksdato: Kommunedelplan for Gulskogen (7.5.1997)

Eiendommen ligger i et regulert område:
PLANID: 3005 060235-3 Plannavn/ vedtaksdato: GR.NR.14 BR.NR.25, NEVERSVINGEN - NORD (16.10.1975)
Formål: Boliger.

Relaterte planer:
PLANID: 060264-7 Plannavn/ vedtaksdato: Reguleringsplan for Kikkut terrasse, Gnr/ bnr 14/ 25 mfl (28.8.2007)

Er det igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/ berører eiendommen?
Ja. PLANID: 3005 20210007 Plannavn/ vedtaksdato: Kommuneplanens arealdel for Drammen kommune 2022-2040

Kommentar fra kommunen: "Kommunedelplan for
Gulskogen, vedtatt av Miljøverndepartementet 7. mai 1997".
Mer informasjon på kommunens hjemmeside: https:/ /www.drammen.kommune.no/ tjenester/arealplan-kart-seksjonering-oppmaaling/kommuneplaner-og-retningslinjer/gjeldende-kommunedelplaner/

Ferdigattest

Ferdigattest nybygg 10.11.1998 foreligger.

Vei, vann og avløp

Adkomstvei: Kommunal og privat vei. Privat avstikker fra offentlig vei/ gate. Kostnader knyttet til denne kan måtte påregnes. Brøyting utføres i samråd med naboer.
Offentlig VA (vann og avløp) via private stikkledninger fra offentlig nett inn til boligen. (Boligeier er ansvarlig for VA (vann og avløp) fra offentlig nett og inn til boligen.)

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

    SOLGT

    Detaljer

  • Verditakst: 5 990 000,-
  • Kommunale avgifter: 10 850,-
  • Ligningsverdi: 1 188 238,-
  • Primærrom: 125 m2
  • Bruksareal: 137 m2
  • Bruttoareal: 153 m2
  • Tomteareal: 510 m2
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Enebolig

Visning

  • Ta kontakt for å avtale visning
  • SOLGT


    Martin Morken Hjertås

    Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
    Mobil: (+47) 48029950

    Annen info

    Finnkode: 296131454