Gulskogen: Gulskogen - 3-roms lekker leilighet i 2 etg - Veranda, solrikt, peisovn, bad 2008, sentralt/ barnevennlig
Skogliveien 120 , 3047 Drammen

Kort om eiendommen

Velkommen til Skogliveien 120. Dette er en lys og meget pen 3-roms leilighet i 2 etg. med 10 kvm veranda. Boligen har to gode soverom, et stort kjøkken, peisovn, varmepumpe og et bad fra 2008. Leiligheten fremstår med en svært godt utnyttet planløsning og med et moderne uttrykk. Leiligheten er ypperlig til et par eller en liten familie. Solrikt og barnevennlig. Velkommen til visning!

Høydepunkter:

- Ildsted i stue
- Bad 2008
- Ingen TG3
- Godt med lagringsmuligheter
- Automatsikringer
- Barnevennlig og skjermet for trafikk
- Varmepumpe luft til luft montert i stue (2020)
- Kort vei til Gulskogen senter samt tog- og bussforbindelse
- To romslige soverom
- Veranda på 10 kvm
- Ingen dokumentavgift
- Kun intern forkjøpsrett

Inneholder

Velkommen til Skogliveien 120. Dette er en lys og meget pen 3-roms leilighet i 2 etg. med 10 kvm veranda. Boligen har to gode soverom, et stort kjøkken, peisovn, varmepumpe og et bad fra 2008. Leiligheten fremstår med en svært godt utnyttet planløsning og med et moderne uttrykk. Leiligheten er ypperlig til et par eller en liten familie. Solrikt og barnevennlig. Velkommen til visning!

Høydepunkter:

- Ildsted i stue
- Bad 2008
- Ingen TG3
- Godt med lagringsmuligheter
- Automatsikringer
- Barnevennlig og skjermet for trafikk
- Varmepumpe luft til luft montert i stue (2020)
- Kort vei til Gulskogen senter samt tog- og bussforbindelse
- To romslige soverom
- Veranda på 10 kvm
- Ingen dokumentavgift
- Kun intern forkjøpsrett

Inneholder P-rom 66 kvm: Entré/ gang, Stue , Kjøkken , 2 stk. soverom og Bad.

Boder: Leiligheten disponerer to boder i kjeller på 7,9 og 3,2 kvm samt bod på loft

Beliggenhet

Beliggende meget sentralt på Gulskogen i en skjermet, rolig sidegate bak Gulskogen senter. Solrikt og barnevennlig. Gang- og sykkelavstand til Drammen sentrum, Gulskogen togstasjon og bussforbindelse samt idrettsbane. Etter åpning av undergangen i Rødgata har man nært sagt nesten bilfri vei fra boligen til både barnehager og barneskole. Det er også kort vei til flott idrettsanlegg ved SIF-huset med to kunstgressbaner med undervarme, gressbane og ballbinge. Det er også et flott lekeområde med klatre- og lekeapparater i umiddelbar nærhet. Supre turmuligheter via stier og turveier opp til Konnerudmarka, samt anleggsveien til Mjøndalen forbi Pukerudlinna som har blitt et populært treningsområde. Nær sagt umiddelbar nærhet til Gulskogen kjøpesenter med de fleste servicetilbud.

Adkomst

Se kartskisse på Finn.no. Det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Standard

Boligen fremstår med et moderne og tidsriktig uttrykk. Takstmann oppsummerer standard slik: Eier har bebodd leiligheten siden 2018 og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold
knyttet til eiendommen. Eier har oppgradert overflater og noe på el-anlegget. Boligen er normalt vedlikeholdt, en del oppusset/ fornyet gjennom årene. Det må allikevel påregnes kostnader til vedlikehold og oppgraderinger. Dette dreier seg generelt om bygningsdeler med normal aldring, skader og slitasje. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler.

Vinduer: Malte trevinduer med 2-lags glass fra år 2011.
Dører: Dører fra ulik årgang og utførsel, slette og profilerte dører. Innvendige dører fremstår i normal stand i forhold til alder med forventet bruksslitasje. Bygningen har skyvebalkongdør i malt tre fra år 2013.

Bad:
Baderom renovert/ oppgradert av tidligere eier i år 2008 Overflater vegger med våtromstapet og himling (innvendige tak) med firkant-/ rektangulære plater. Overflater gulv med vinylbelegg på våtrom med varmekabler.
Våtrommet har plastsluk med vinylbelegg som er klemt i sluk. Våtrom inneholder følgende sanitærutstyr, dusjnisje med dører og 1-greps blandebatteri, klosett, servant montert i baderomsinnredning med dører og 1-greps blandebatteri og overskap med speil og lys. Våtrom med mekanisk ventilasjon, med manglende tilluft via luftespalter i dør eller lignende.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra Ikea med profilerte fronter med ukjent alder, benkeplate i laminat og 1 1/2 vaskekum i stål med 1-greps blandebatteri. Vegg over kjøkkenbenk med fliser. Frittstående hvitevarer. Kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Det er ikke registrert TG3-forhold ifm. taksering. For info om de ulike bygningsdeler og tilstand (TG2) henvises det til vedlagte takstdokument.

Hvitevarer

Komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap medfølger.
Løsøre som medfølger: Skyvedørsgarderobe på soverom. Varmepumpe. Lyskilder fastmontert på tak i stue, entré og soverom. Skap på baderom. Dersom ønskelig kan skokommode, hattehylle og knagger i entréen medfølge i handelen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkl. omkostninger innbetales til meglers klientkonto senest to virkedager innen overtakelse.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Etter avtale med selger.

Bebyggelse

Borettslaget består at 28 andeler fordelt på flere bygg, andelen har beliggenhet i en firemannsbolig. Leiligheten har beliggenhet i 2. etasje. Leiligheten disponerer to boder i kjeller på 7,9 og 3,2 kvm samt bod på loft (skråtak ikke måleverdig). Felles vaskerom i kjeller med plass til egen vaskemaskin. Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk

Byggemåte

Det er utarbeidet en takstrapport basert på en omfattende bygningskontroll. Rapporten tilfredsstiller den lovendring som trer i kraft 01.01.22. Det henvises særskilt til dette dokumentet som er vedlagt prospektet.

Kort oppsummert:

EL: Sikringsskap plassert i gang/ trappegang med automatsikringer, hovedsikring/ overbelastningsvern 40 AMP. Vesentlig åpent EL-anlegg. Systemspenning 230V. Strømmåler montert i skapet. Eier har gjennomført arbeider på det elektriske anlegget i sin tid som eier av boligen. Det foreligger dokumentasjon for utførte arbeider på anlegget eier har utført.

VVS: Vannledninger innvendig i plast og kobber. Boligen har rør-i-rør system med rørteknisk skap plassert på baderom. Hovedstengekran for leiligheten er plassert i bod. Vannmåler og hovedstengekran for hele bygget
montert på felles vaskerom i kjeller. Avløpsrør, plast- og soilrør med varierende alder. Varmtvannsbereder (ca) 200 liter plassert i bod (kjellerbod) fra år 2015.

Pipe/ ildsted: Pipe i tegl med sotluke plassert i kjeller. Pipe murt over tak med fotbeslag. Ildsteder, peisovn med glass montert i stue. Feierseksjonen gjennomførte tilsyn med fyringsanlegget den 25.08.2021. Ingen avdekkede forhold.

Teknisk: Altibox fiber (det innhentes tilbud på internett og TV-løsning for borettslaget)

Tomten

Eiet tomt, (andel av felles tomt for borettslaget), opparbeidet og beplantet med plen og planter. Gruset gårdsplass.

Vilkår fellesgjeld

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 12113745647, DNB Boligkreditt AS - ikke standard
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 19.08.2022: 3.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 10
Saldo per 19.08.2022: 1 221 894
Andel av saldo: 43 639
Første termin/første avdrag: 30.06.2011 ( siste termin 30.06.2027 )
Flytende rente

Lånenummer: 12123664130, DNB Boligkreditt AS - ikke standard
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 19.08.2022: 3.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 20
Saldo per 19.08.2022: 1 984 485
Andel av saldo: 70 874
Første termin/første avdrag: 30.12.2012 ( siste termin 30.06.2032 )
Flytende rente

Det er ingen mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld i dette borettslaget.

Parkering

Parkering på fast plass på borettslagets eiendom, samt parkering i gate etter gjeldende regler. Selger opplyser: Garasje/carport kan settes opp i samråd med firemannsbolig/ borettslaget.

Energibruk/kostnader

Årlig strømforbruk i 2021 var på 8640 kWh. Ca. 1500 kroner per måned, 18 000 kroner i året.

Radonmåling

Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Boligen ligger i følge http://geo.ngu.no/kart/radon/ i et område med radon aktsomhetsgrad som er usikker.

Oppvarming

Boligen hadde følgende varmekilder ved befaring;
- varmes opp ved strøm/ panelovner
- varmekabler på baderom
- peis/ peisovn
- varmepumpe luft til luft montert i stue

Dyrehold

Husdyrhold er ikke tillatt med mindre gode grunner taler for det. Søknad må rettes mot styret. Kun ett dyr per leilighet.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) - L01.06.2018 nr. 23. Det følger av loven at megler bl.a. har plikt til å gjennomføre kundekontroll. I de tilfeller hvor kunden er juridisk person skal megler også kartlegge hvem som er reelle rettighetshavere. Med reelle rettighetshavere menes fysiske personer som eier eller kontrollerer mer enn 25% av eierandelene i selskapet. Partene må bidra til at kundekontrollen lar seg gjennomføre på en hensiktsmessig måte. Megler plikter å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Ved slik rapportering vil ikke partene blir varslet.

Lovverk

Avtaleforholdet mellom partene reguleres av avhendingslova (L03.07.1992 nr. 93 Lov om avhending av fast eigedom)

Diverse

Saker som er under arbeid i borettslaget:

Befaring av byggmasse
Innhenting av tilbud på maling av fasade
Kartlegge garasjesituasjon

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

2012/579982-1/200 16.07.2012 PANTEDOKUMENT
Beløp: NOK 7 000 000
Panthaver: DNB BANK ASA
ORG.NR: 984 851 006
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2017/235755-1/200 16.03.2017 PANTEDOKUMENT
Beløp: NOK 140 000
Panthaver: FELLESSKAPET AV INNSKYTERE, JR. BRL §
2-11, 1. LED
LØPENR: 13964768
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Ingen tinglyste servitutter.

Vederlag

Provisjon kr. 37 500,- Markedspakke kr. 17 900,- Oppgjør kr. 5 000,- Alle beløp ink. mva og betales av selger.

Regulering

Kommuneplan (5.10.2015) - Boligbebyggelse - Nåværende
REGULERINGSPLAN FOR PROF. SMITHS ALLE, DRAMMEN (29.5.1990)
Er det igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen? Kommuneplanens arealdel for Drammen kommune 2022-2034

Kommunedelplan for Gulskogen
"Kommunedelplan for Gulskogen, vedtatt av Miljøverndepartementet 7. mai 1997". Mer informasjon på kommunens hjemmeside:
https://www.drammen.kommune.no/tjenester/arealplan-kart-seksjonering-oppmaaling/kommuneplaner-og-retningslinjer/gjeldende-kommunedelplaner/

Ferdigattest

Ferdigattest foreligger 17/02- 1956

Vei, vann og avløp

Adkomstvei: Kommunal og privat vei på borettslagets eiendom.
Tilknytning vann: Offentlig tilknyttet vann med privat stikkledning
Tilknytning avløp: Offentlig tilknyttet avløp med privat stikkledning.

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 3 050 000,-
 • Totalpris: 3 164 513,-
 • Fellesgjeld: 114 513,-
 • Fellesutgifter: 4 734,-
 • Primærrom: 66 m2
 • Bruksareal: 66 m2
 • Tomteareal: 5947 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning

 • Martin Morken Hjertås

  Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
  Mobil: (+47) 48029950

  Annen info

  Finnkode: 271010384