Austad/Galterud: Nyere barnevennlig enderekkehus med 2 garasjer - 1 el-billader, utsikt, 2 bad, 4 sov, takterrasse 27 kvm, terrasse 14 kv
Austadveien 154 , 3034 Drammen

Kort om eiendommen

Velkommen til Austadveien 154. Boligen sto ferdig for overtakelse i 2018. Dette er et moderne og romslig rekkehus over 3 plan med en flott takterrasse, terrasse utenfor kjøkkenet og 2 garasjeplass (en med ladebok for el-bil) i felles garasjeanlegg under terreng. Boligen har praktiske og gjennomtenkte planløsninger med god arealutnyttelse. Spennende og moderne design setter et stilfullt preg på boligene! Denne boligen har kanskje den beste beliggenheten på feltet ved at den ligger som en endebolig med nydelig utsikt og gode solforhold. Dette er en bolig som virkelig bør sees!

Høydepunkter:

* Ny i 2018
* Balansert ventilasjon
* Takterrasse på 27 kvm
* Terrasse, plate på mark 14 kvm (2020)
* 2 garasjeplass
* Lekkert oppgradert kjøkken fra Sigdal
* Påkostet betydelig
* 4 soverom
* 2 bad

Inneholder

Velkommen til Austadveien 154. Boligen sto ferdig for overtakelse i 2018. Dette er et moderne og romslig rekkehus over 3 plan med en flott takterrasse, terrasse utenfor kjøkkenet og 2 garasjeplass (en med ladeboks for el-bil) i felles garasjeanlegg under terreng. Boligen har praktiske og gjennomtenkte planløsninger med god arealutnyttelse. Spennende og moderne design setter et stilfullt preg på boligene! Denne boligen har kanskje den beste beliggenheten på feltet ved at den ligger som en endebolig med nydelig utsikt og gode solforhold. Dette er en bolig som virkelig bør sees!

Høydepunkter:

- Ny i 2018
- Balansert ventilasjon
- Takterrasse på 27 kvm
- Terrasse, plate på mark 14 kvm
- 2 garasjeplass
- Lekkert oppgradert kjøkken fra Sigdal
- Påkostet betydelig
- 4 soverom
- 2 bad
- Rett ved foten av marka
- 3 plan med en god planløsning

Det er utført følgende oppgraderinger:
Pergola/markise på takterrasse
Terrasse utenfor kjøkkenet med markise
Oppgradert kjøkken med overskap

Inneholder:
U. etg. p-rom 33 kvm: Gang m/ trapp, 2 stk. soverom , Bad og Entré. Stor bod/ teknisk rom.
1. etg. p-rom 52 kvm: Stue m/ trapp, Kjøkken og Bad. Terrasse, plate på mark 14 kvm med adkomst fra kjøkken.
2. etg. p-rom 22 kvm: Gang , 2 stk. soverom. Takterrasse 27 kvm med adkomst fra mellomgang i 2. etasje.

Beliggenhet

Austad/ Fjell er en bydel med mange kvaliteter. Det er et høytliggende område med fine utsiktsmuligheter, og det er nært til store grøntområder. Bydelen som har fått sitt navn fra flere gårder har en stor og variert bebyggelse, og har en rekke viktige institusjoner innenfor sine grenser. Fra Austadveien er det kort vei til Fjell skole og Galterud ungdomsskole, i tillegg er det flere barnehager like i nærheten. Beveger man seg noen hundre meter oppover åsen bak Austadveien kommer man inn i Strømsåsen som er del av et vidstrakt markaområde. Strømsåsen byr på flotte turopplevelser, og om sommeren er spesielt Blekktjern et populært turmål for badelystne. Om vinteren er det opparbeidet skiløyper fra parkeringsplassen ved Galterud. Fra Austadveien er det også kort vei til butikken og bussen (går ofte hver 10 min) som tar deg ned til sentrum og togstasjon på ca. 10 min.

Adkomst

Adkomst fra Austadveien. Se kartskisse på Finn.no.

Standard

Nyoppført rekkehus i 2018. Takstmann oppsummerer standard slik: Eier har bebodd leiligheten siden 2019 og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold knyttet til eiendommen. Boligen er normalt vedlikeholdt i perioden. Eier har i perioden oppgradert med utvendige markise på terrassen i 1. etg. Og pergola/markise på takterrasse. Kjøkkeninnredning er oppgradert med overskap. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler.

Bad 1 etg.
Baderom i 1. etasje fra byggeåret, bygget i regi av utbygger, fremdeles gjenværende garanti på baderommet. Overflater vegger med fliser og himling (innvendige tak) med malte flater. Overflater gulv med fliser på våtrom med varmekabler. Nedsenket gulv i dusjnisje. Det er ved befaring målt fall mot sluk (målt fra topp flis ved dør til topp flis ved slukrist) det er registrert 26 mm høydeforskjell målt med laser (Hilti PM 2LG). Våtrommet har plastsluk med smøremembran med ukjent utførsel. Bad inneholder følgende sanitærutstyr, dusjnisje med dører og 1-greps blandebatteri, vegghengt klosett (med utsparring i flis for drenering av innbygningssisterne), vegghengt servant med 1-greps blandebatteri og speil.

Bad u. etg.
Baderom i underetasjen fra byggeåret, bygget i regi av utbygger, fremdeles gjenværende garanti på baderommet. Overflater vegger med fliser og himling (innvendige tak) med malte flater. Downlight montert i himling (innvendig tak). Overflater gulv med fliser på våtrom med varmekabler. Nedsenket gulv i dusjnisje. Det er ved befaring målt fall mot sluk (målt fra topp flis ved dør til topp flis ved slukrist) det er registrert 40 mm høydeforskjell målt med laser (Hilti PM 2LG). Våtrommet har plastsluk med smøremembran med ukjent utførsel. Bad inneholder følgende sanitærutstyr, dusjnisje med dører og 1-greps blandebatteri, vegghengt klosett (med utsparring i flis for drenering av innbygningssisterne), servant montert i baderomsinnredning med skuffer og 1-greps blandebatteri, speil og lys. Opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken:
Innredning fra Sigdal med slette fronter fra byggeåret, benkeplate i laminat og halvannen vaskekum i stål med 1-greps blandebatteri. Vegg over kjøkkenbenk med glassplate og malte flater. Integrerte hvitevarer. Komfyrvakt montert. Automatisk vannstopper montert.
Kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Hvitevarer

Integrerte hvitevarer, dvs. stekeovn, kjøl/frys, oppvaskmaskin og platetopp med integrert vifte medfølger. Garderobeskap og ellers det som er fastmontert av ovner og lamper medfølger i handelen.

Betalingsbetingelser

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkl. omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto senest to dager før overtakelse.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Overtakelse etter nærmere avtale med selger. Det oppfordres til å nevne ønsket overtagelse i evt. bud.

Bebyggelse

Borettslaget består av 25 boliger. Rekkehus over tre plan med takterrasse beliggende i er borettslag. Boligen har garasjeplasser i felles garasjekjeller.
I garasjeanlegget er det også egen sykkelparkering og parkering for barnevogner. Søppelrommene er også i garasjeanlegget.

Byggemåte

Det er utarbeidet en takstrapport basert på en omfattende bygningskontroll. Rapporten tilfredsstiller den lovendring som trer i kraft 01.01.22. Det henvises særskilt til dette dokumentet som er vedlagt prospektet.

Kort oppsummert:

EL: Sikringsskap plassert i bod/ teknisk rom med automatsikringer, overbelastningsvern 32 AMP. Systemspenning 400V. Vesentlig skjult EL-anlegg. Det var ettårskontroll i 2019 og ingen kontroll utført etter dette.

VVS: Vannrør av kobber og plast. Opplegg for vaskemaskin på baderom. Varmtvannsbereder OSO 198 liter fra byggeår, plassert i bod/ teknisk rom. Boligen har rør-i-rør system med rørteknisk skap plassert på bod/ teknisk rom. Vannmåler og hovedstengekran montert i bod/ teknisk rom. Automatisk vannstopper med magnetventil montert. Avløpsrør av plast fra byggeåret.

Ventilasjon: Boligen har balansert ventilasjon (Flexit med tilluft i oppholdsrom og avtrekk i våtrom), ventilasjonsaggregatet plassert på bod/ teknisk rom.

Pipe/ ildsted: Det er ikke montert ildsted, men det er mulighet for dette i stuen. Stålpipe, over tak med fotbeslag.

Tomten

Eiet tomt, (andel av felles tomt for borettslaget), opparbeidet med gressplen, beplantning og prydbusker. Asfalterte internveier. Boligen har
garasjeplasser i felles garasjekjeller plass nr. 18 (med medfølgende el-bil lader) og 47 (fritt omsettelig). Øvrig parkering, gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vilkår fellesgjeld

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 94937046760, Handelsbanken Eiendomskreditt filial av Stadshypotek AB
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 21.06.2022: 2.05% pa.
Antall terminer til innfrielse: 73
Saldo per 21.06.2022: 50 197 500
Andel av saldo: 2 307 500
Første termin: 30.12.2018Neste avdrag: 30.12.2033 ( siste termin 30.06.2058 ) Flytende rente

Lånenummer: 94937046779, Handelsbanken Eiendomskreditt filial av Stadshypotek AB Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 21.06.2022: 2.05% pa. Antall terminer til innfrielse: 17
Saldo per 21.06.2022: 468 194
Andel av saldo: 18 728
Neste termin/avdrag: 30.06.2022 ( siste termin 30.06.2030 )
Flytende rente
Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.06.2022 utgjøre ca kr 159,00 per måned for denne boligen

Laget har avtale om IN samt IN lån

Parkering

2 stk garasjeplass i felles garasjeanlegg, en med ladeboks for el-bil. Øvrig parkering, gateparkering etter områdets bestemmelser. Det er styret som organiserer garasjen, og utgifter til strøm og annet betales via fellesutgiftene.

Ekstra p-plass har følgende matrikkel:
Opprettet seksjoner:
SNR: 47
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305

Radonmåling

Bygget er opplyst utført med radonsperre, men ingen dokumentasjon foreligger.

Oppvarming

Boligen varmes i dag opp ved strøm/ panelovner. Varmekabler på baderom. Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Dyrehold

Det er tillatt med dyr i borettslaget under forutsetning av at andelseier aksepterer borettslagets regler for dyrehold.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) - L01.06.2018 nr. 23. Det følger av loven at megler bl.a. har plikt til å gjennomføre kundekontroll. I de tilfeller hvor kunden er juridisk person skal megler også kartlegge hvem som er reelle rettighetshavere. Med reelle rettighetshavere menes fysiske personer som eier eller kontrollerer mer enn 25% av eierandelene i selskapet. Partene må bidra til at kundekontrollen lar seg gjennomføre på en hensiktsmessig måte. Megler plikter å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Ved slik rapportering vil ikke partene blir varslet.

Lovverk

Avtaleforholdet mellom partene reguleres av avhendingslova (L03.07.1992 nr. 93 Lov om avhending av fast eigedom)

Diverse

Det praktiseres dugnad i borettslaget.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3005/22/258:
30.01.2018 - Dokumentnr: 377210 - Registrering av grunn
Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3005 Gnr:22 Bnr:1


05.09.2018 - Dokumentnr: 1228532 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 2
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 3
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 4
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 5
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 6
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 7
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 8
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 9
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 10
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 11
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 12
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 13
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 14
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 15
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 16
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 17
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 18
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 19
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 20
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 21
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 22
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 23
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 24
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 25
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 118/4305
Snr: 26
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 149/4305
Snr: 27
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 149/4305
Snr: 28
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 149/4305
Snr: 29
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 149/4305
Snr: 30
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 149/4305
Snr: 31
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 149/4305
Snr: 32
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning
Sameiebrøk: 149/4305
Snr: 33
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 34
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 35
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 36
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 37
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 38
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 39
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 40
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 41
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 42
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 43
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 44
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 45
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 46
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 47
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 48
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 49
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 50
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 51
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 52
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 53
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 54
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 55
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 56
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 57
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Snr: 58
Formål: Næring
Sameiebrøk: 12/4305
Gjelder denne registerenheten med flere


01.01.2020 - Dokumentnr: 1596188 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0602 Gnr:22 Bnr:258
Gjelder denne registerenheten med flere


09.08.2018 - Dokumentnr: 1118024 - Bestemmelse om veg
Rettighet hefter i: Knr:3005 Gnr:22 Bnr:120

Ansvarlig megler

Mojtaba Alizadeh
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  SOLGT

  Detaljer

 • Verditakst: 3 450 000,-
 • Totalpris: 5 776 227,-
 • Fellesgjeld: 2 326 227,-
 • Fellesutgifter: 9 620,-
 • Ligningsverdi: 1 486 231,-
 • Primærrom: 107 m2
 • Bruksareal: 120 m2
 • Tomteareal: 9015 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Rekkehus

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • SOLGT


  Mojtaba Alizadeh

  Eiendomsmegler MNEF
  Telefon: (+47) 32211515
  Mobil: (+47) 90839439

  Annen info

  Finnkode: 264666508