Konnerud: Skjelsbekk - Halvpart av tomannsbolig med fin beliggenhet - 3 sov, garasje, terrasse, gode solforhold.
Minkstien 36 , 3033 Drammen

Inneholder

Underetasje: Entre, wc, trappegang, 2 soverom og bad. Garderobe og bod.
1. etasje: Stue, kjøkken, soverom og trapperom.

P-ROM: Entre, wc, trappegang, 2 soverom og bad.
1. etasje: Stue, kjøkken, soverom og trapperom.

Beliggenhet

Beliggende i meget populære Skjelsbekkskogen i rolig gate med hyggelig bomiljø.

Boligen ligger på en fint til i i populært, sentralt og meget barnevennlig område på Konnerud i Drammen kommune. På Konnerud er det barneskoler, ungdomsskole og flere barnehager. Det er også flere butikker innen gangavstand, samt kjøpesenter og en rekke ulike helsetjenester.

I nærområdet ligger både Konnerud stadion og Konnerudhallen. Konnerud IL er blant de største i landet og har en meget god idrettskultur. Det er også lysløype, skøyteis og treningssenter i nærheten.

Området byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter, inkludert Norges beste rulleskiløype, hvor også skilandslaget holder samlinger. Det er kort vei til både Stordammen og Inntakeren med fine bademuligheter. Drammensbadet ligger 10-11 min unna med bil. Alpine gleder finner du i både Haukåsbakken og på Drammen Skisenter, kun en liten kjøretur unna.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny, Kiwi, Coop Extra og Rema 1000 - alle på Konnerud. Meny ligger på Konnerudsenteret, som også har apotek, kafé og flere andre butikker. Det er også kort vei til Gulskogen senter, Drammens største kjøpesenter, med et rikt og variert butikkutvalg. Drammen sentrum har gågater, samt senterne Torget Vest, Magasinet og CC Drammen.

Konnerud har et godt kollektivtilbud via buss med avganger hvert 10. minutt til Drammen sentrum. Fra Drammen stasjon til Oslo går ca. fire ganger i timen. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Drammen sentrum, 13 min til Gulskogen, 20 min til Liertoppen, 38 min til Kongsberg og 40 min til Oslo S.

Fra eiendommen er det gangavstand til Hallermoen barneskole og Svensedammen ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager på Konnerud.

Det foreligger store planer for Konnerud senter med nye boligprosjekter. Dette vil gi området en ny spennende karakter, mer liv og på sikt et større næringstilbud.

Adkomst

Se kartskisse.

Standard

Gulv: Parkett, belegg, fliser, laminat.
Vegger: Tapet, fliser, mdf-panel,
Himling: Ruteplater, takess, mdf-panel,

Flislagt bad med gulvvarme. Klosett, helstøpt servant, boblebadekar/dusjkabinett, røropplegg til vaskemaskin.

Sigdal kjøkkeninnredning med hvite profilerte fronter. Laminat benkeplate, integrerte hvitevarer med kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin, stekeovn, induksjonstopp.


-Det er ikke montert rekkverk utvendig trapp. Tilstandsgrad 3 i takstrapport.

-Karmene i utvendig dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket.
-Endel gulvbord med glipper i endeskjøter utvendig. Noe svikt i gulvbord ved inngangsparti, noe høydeavvik må påregnes. Rekkverket utvendig er for lavt i forhold til dagens krav.
-Overflater innvendig har en del slitasje, overflater bærer preg av røyking over tid. Det opplyses at det etter befaringsdag har leiligheten blitt behandlet med ozon som har fått bort røyk lukt.
-Det er målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet innvendig, ca 20 mm høydeavvik i fra kjøkkenåpning til yttervegg stue mot øst.
-Ildfast plate mangler på gulvet under sotluke/feieluke på pipe.
-Det er gjennom hulltaking påvist høy fuktnivå inne i trekonstruksjonen, men ikke påvist fuktskader. Høy luftfuktighet kan over tid føre til muggvekst eller sverting av materialer. Samtidig kan materialer og konstruksjoner bli ødelagte.
Vegg i underetasjen er utforet med ca 15 cm /reisverk med isolasjon. Det ser ut som om at isolasjon er lagt rett på yttervegg uten lufting, målingene ligger tett opptil risiko for fukt.
-Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav, det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
-Det er påvist avvik på innvendig dører som tilsier at det bør foretas tiltak på enkelte dører.
-Det er påvist avvik på bad i fallforhold til sluk, det er kun 10 mm fall til sluk i gulv. Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring.
-Kjøkkeninnredning har felter som er møkkete på innvendige fronter.
-Toalettrom har kun naturlig avtrekk fra rommet, originalt wc med behov for oppgradering, sisterne lekker.
-Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige og utvendig vannledninger og avløpsledninger. Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.
-Det er ikke påvist tilfredstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht gjeldende forskrift.
Alle ovennevnte punkter har fått tilstandsgrad 2 i takstrapport.

Leiebeløp inkluderer

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkl. omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto senest to dager før overtakelse.

Leieperiode

Overtakelse etter avtale

Bebyggelse

Borettslaget består av 144 andeler.
Frittliggende tomannsbolig, vertikaldelt. Boenheten har 2 plan. Utvendig sportsbod.
Garasje i rekke, garasjeanlegg i regi av borettslaget nytt i år 2014.

Byggemåte

Støpt betong fundament/gulv. Yttervegger over grunnmur av bindingsverk med utvendig stående kledning. Saltak tekket med Decra plater.

Tomten

Ideell andel av borettslagets tomt. Opparbeidede fellesarealer med asfalterte gangveier. Tomten er opparbeidet med gressplen og beplantninger.

Vilkår fellesgjeld

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 81501632708, Danske Bank - Låneoppgjør - Privat
Serielån, 4 terminer per år.
Rentesats per 13.05.2022: 1.95% pa.
Antall terminer til innfrielse: 102
Saldo per 13.05.2022: 50 376 692
Andel av saldo: 361 842
Første termin/første avdrag: 30.06.2021 ( siste termin 30.09.2047 )
Flytende med 3 mnd. Nibor

Parkering

Parkering i egen garasje i rekke.

Energibruk/kostnader

Ikke innhentet

Radonmåling

Ikke foretatt. Tilstandsgrad 2 i hht takstrapport.

Oppvarming

Montert varmepumpe i ett soverom i underetasje og i stue 1. etasje. Bad med gulvvarme.

Dyrehold

Tillatt, men skriftlig tillatelse må foreligge fra styret før dyret kommer til husstanden. Se forøvrig retningslinjer.

Beboernes forpliktelser

Dugnad 1-2 ganger i året. Hver andelseier betaler 42,- i mnd (inkludert i husleie) Ved oppmøte på dugnad kan dette refunderes med kr 250,-

Utleiers krav til sikkerhet

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) - L01.06.2018 nr. 23. Det følger av loven at megler bl.a. har plikt til å gjennomføre kundekontroll. I de tilfeller hvor kunden er juridisk person skal megler også kartlegge hvem som er reelle rettighetshavere. Med reelle rettighetshavere menes fysiske personer som eier eller kontrollerer mer enn 25% av eierandelene i selskapet. Partene må bidra til at kundekontrollen lar seg gjennomføre på en hensiktsmessig måte. Megler plikter å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Ved slik rapportering vil ikke partene blir varslet.

Vedlegg til Salgsoppgaven

Følgende dokumenter inngår i salgsoppgaven eller utleveres på forespørsel til megler:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Reguleringsbestemmelser
Festekontrakt (i de tilfeller tomten er festet)
Vedtekter
Husordensregler
Regnskap
Budsjett
Årsberetning fra sist avholdte generalforsamling
Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Lovverk

Avtaleforholdet mellom partene reguleres av avhendingslova (L03.07.1992 nr. 93 Lov om avhending av fast eigedom)

Diverse

Det er ingen mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld i dette borettslaget.

Vedrørende lån med avdragsfri periode: det står nevnt at lånebelastningen øker med x antall kroner når avdragene begynner. Dette er
allerede hensyntatt i dagens felleskostnader med unntak av generelle prisøkninger, renteøkninger m.m man ikke kjenner til p.t.

Borettslaget er forsikret mot tap av felleskostnader i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenenes Sikringsordning AS. Dette er en
ordning hvor andelseierne er forsikret mot å bli ansvarlig for naboens felleskostnader, etter nærmere regler. Dersom en andelseier
ikke betaler felleskostnadene sine, må boligen selges, og Borettslagenes Sikringsordning kan dekke de uteblitte felleskostnadene
som borettslaget ikke får dekket via salget.

Servitutter

Ingen tinglyste servitutter på andelsnummer 129 i Skjelsbekkskogen brl.
På eiendommen med gnr 80 bnr 714 i Drammen kommune er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel:
-Elektriske kraftlinjer tinglyst 30.12.1980 med dagboknr 9561.
-Erklæring/avtale tinglyst 23.03.1981 med dagboknr 2198.

Ovennevnte er ikke innhentet og kontrollert.

Vederlag

Oppdragsgiver har inngått følgende avtale med NBBO Eiendomsmegling: Fast vederlag kr 40 000,- Markedspakke kr 17 900,- Oppgjørsgebyr kr 5 000,- Profesjonell fotograf og plantegninger kr 3 600,- Tilretteleggingsgebyr kr 5 000,- Alle beløp er inkl mva.

Dersom handelen ikke kommer i stand i oppdragstiden, betaler oppdragsgiver:
Ved avtalt provisjonsbetaling/fastpris, har oppdragstaker krav på vederlag kr. 20 000,- for utført arbeid samt markedspakke og eksterne utlegg, dersom oppdraget avsluttes, sies opp eller utløper.

Oppdragstaker har krav på avtalt vederlag dersom det er oppnådd bud på avtalt prisantydning og oppdragsgiver likevel velger å avslå budet, og oppdraget senere sies opp, utløper eller handel ikke kommer i stand.

Regulering

Eiendommen ligger innenfor kommuneplanens arealdel.

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til:
Grønnstruktur - Nåværende Kommuneplan (5.10.2015)
Idrettsanlegg - Nåværende Kommuneplan (5.10.2015)
Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (5.10.2015)
Adkomstvei - Nåværende Kommuneplan (5.10.2015)

GJELDENDE REGULERING
Ligger eiendommen i et regulert område?
Ja
TORSBERGSKOGEN, SAMLEVEI, ETAPPE 1. (23.2.1979) Kjørevei
REGULERINGSPLAN FOR OMRÅDET SKJELSBEKK ØVRE/ NEDRE
(15.3.1979) Anlegg for lek
REGULERINGSPLAN FOR OMRÅDET SKJELSBEKK ØVRE/ NEDRE
(15.3.1979) Gang-/sykkelvei
REGULERINGSPLAN FOR OMRÅDET SKJELSBEKK ØVRE/ NEDRE
(15.3.1979) Boliger
Detaljregulering for Skjelsbekk (30.10.2018) Frisikt
Detaljregulering for Skjelsbekk (30.10.2018) Boligbebyggelse
Detaljregulering for Skjelsbekk (30.10.2018) Gang-/sykkelveg
Detaljregulering for Skjelsbekk (30.10.2018) Parkering
Detaljregulering for Skjelsbekk (30.10.2018) Vegetasjonsskjerm
Detaljregulering for Skjelsbekk (30.10.2018) Uteoppholdsareal
Detaljregulering for Skjelsbekk (30.10.2018) Lekeplass
Detaljregulering for Skjelsbekk (30.10.2018) Veg
Detaljregulering for Skjelsbekk (30.10.2018) Fortau
Detaljregulering for Skjelsbekk (30.10.2018) Annen veggrunn - grøntareal

RELATERTE PLANER
Detaljregulering for Skjelsbekk (30.10.2018)
TORSBERGSKOGEN, SAMLEVEI, ETAPPE 1. (23.2.1979)
REGULERINGSPLAN FOR OMRÅDET SKJELSBEKK ØVRE/ NEDRE (15.3.1979)
DJUPDALSVEIEN, 2. ETAPPE (19.12.1979)
REGULERINGSPLAN FOR OMRÅDET LØKKESVINGEN ØST. DRAMMEN KOMMUNE (16.11.1984)
REGULERINGSPLAN FOR TORSBERGSKOGEN ØST (18.9.1990)

BEBYGGELSESPLAN
Omfattes eiendommen eller en del av eiendommen av en bebyggelsesplan etter eldre PBL?
Nei

REGULERING UNDER ARBEID
Er det igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen?
Ja
Kommuneplanens arealdel for Drammen kommune 2022-2034

PLANFORSLAG
Eksisterer det planforslag som berører eiendommen?
Nei

Ferdigattest

Ferdigattest foreligger datert 25.11.1981.

Vei, vann og avløp

Offentlig vannforsyning via private stikkledninger. Offentlig avløpsnett vie private stikkledninger.

Ansvarlig megler

Thora-Elise Hammerborg Dahl
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

    SOLGT

    Detaljer

  • Verditakst: 3 390 000,-
  • Totalpris: 3 751 842,-
  • Fellesgjeld: 361 842,-
  • Fellesutgifter: 5 450,-
  • Ligningsverdi: 741 855,-
  • Primærrom: 111 m2
  • Bruksareal: 119 m2
  • Tomteareal: 72355 m2
  • Eierform: Andel
  • Boligtype: Tomannsbolig

Visning

  • Ta kontakt for å avtale visning
  • SOLGT


    Thora-Elise Hammerborg Dahl

    Eiendomsmegler MNEF
    Mobil: (+47) 95209548

    Annen info

    Finnkode: 259148634