Hokksund Sentrum: Meget velholdt og pen halvpart av tomannsbolig med koselig hage og alt på ei flate
Smedgata 12C , 3300 Hokksund

Inneholder

Totalt bruksareal: 79 kvm
Totalt primærrom: 70 kvm

Primærrom:
Gang, bad, kjøkken, 2 soverom og stue: 70 kvm

Sekundærrom:
2 uteboder : 9 kvm

Beliggenhet

Beliggende solrikt, attraktivt, stille, barnevennlig og sentralt i Hokksund Sentrum. Ca. 1 km å gå til skole, barnehage og idrettsanlegg. Hokksund sentrum har de aller fleste servicetilbud. Flotte friluftsområder langs elva med bademuligheter og i marka er det oppkjørte skiløyper. Flotte laksefiskemuligheter rett i nærheten med utgangspunkt i Hokksund Camping. Østsiden jeger- og fiskerforening selger årskort for laksefiske. Kort vei til skogen og idylliske Lautjern i begynnelsen av Finnemarka. Kort vei til driving range for deg som ønsker å spille golf.
Enkel adkomst til hovedvei for pendling til Kongsberg, Drammen/Oslo eller Hønefoss. Gode kommunikasjonsmuligheter med buss eller tog. Jernbane og busskommunikasjon i sentrum av Hokksund, se www.bk.no. Kort vei til bussholdeplass for VYekspress med avgang til Notodden, Kongsberg, Drammen, Hønefoss og Oslo hver time, se www.vybuss.no.
Det er over 200 lag og foreninger i Øvre Eiker. Nærhet til kultur med bl.a. Nøstetangen Museum og glasshytte. På Øvre Eiker Kommunes internettsider www.ovre-eiker.kommune.no finnes oversikt over alle registrerte lag og foreninger. I Hokksund finnes tilbud om bla. tautrekk, fotball, håndball, kor, musikkorps, pistolklubb, ski, speider, teater, tensing, turn, bordtennis. I Hokksund er det også svømmehall, bibliotek, fotballbaner (gress og kunstgress med undervarme), friidrettsbane mm.

Adkomst

Enkel adkomst. Se kartskisse.

Standard

Boligen holder en normal god standard, og det meste er fra byggeåret 2009. Alle innvendige flater er hele og pene. Pen kjøkkeninnredning med glatte fronter og frittstående hvitevarer som kan medfølge. Det er også en naturlig og fin spisestue som knytter kjøkken og stue i en åpen løsning. Stort pent flislagt bad med varmekabler i gulv, dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin. Boligen er påkostet med Geberit aquaclean dusjtoalett. Fra stuen er det utgang til terrasse med elektrisk markise og hyggelig skjermet hage gir flotte uteplass. Det er nyere utvendige persienner på de fleste av vinduene. Frittstående redskapsbod i hagen.

Innvendig er boligen velholdt med fliser og parkett på gulv, vegger med MDF-plater og himling med takplater.
Entré: Fliser med varmekabler i gulv. Tilgang til loft med lagringsmuligheter.
Stort bad: Fliser på gulv, våtromsplater på vegger, panel i tak. Dusjkabinett, servant montert i baderomsinnredning, overskap med speil, dusjtoalett og opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulv.
Kjøkken: Kjøkkeninnredning med slette fronter, benkeplate i laminat og kitchen wall plater over kjøkkenbenk. Frittstående hvitevarer. Opplegg til oppvaskmaskin.
Stue: Stue er enkel å møblere og har utgang til terrasse/hage. Det er også montert peisovn.

Betalingsbetingelser

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkl. omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto senest to dager før overtakelse.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Overtakelse etter nærmere avtale med selger. Det oppfordres til å nevne ønsket overtagelse i evt. bud.

Byggemåte

Se tilstandsrapport.

Kommunale avgifter

Vann/avløp er stipulert til kr 2 497,- for innværende år. Boligen har vannmåler og stipulert grunnlag for akonto er basert på tidligere eiers forbruk. Ny(e) eier(e) må ta kontakt med Øvre Eiker kommune, avd vann og avløp ved overtakelse for å avtale akonto da denne er lav.
Renovasjon kr 3 645,- pr. år.

Tomten

Tomt på 160 kvm. samt andel fellestomt 211 kvm. Tomten er flat, har gode solforhold og i vesentlig grad opparbeidet med diverse beplantninger og gressarealer. Eiendommen er delvis avgrenset med hekk.

Parkering

Parkering i felles gårdsplass.

Energibruk/kostnader

Øvre eiker nett opplyser at forventet årsforbruk for denne boligen er ca. 10 000 kwh/år

Oppvarming

Hovedsaklig elektrisk oppvarming. Peisovn i stue.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) - L01.06.2018 nr. 23. Det følger av loven at megler bl.a. har plikt til å gjennomføre kundekontroll. I de tilfeller hvor kunden er juridisk person skal megler også kartlegge hvem som er reelle rettighetshavere. Med reelle rettighetshavere menes fysiske personer som eier eller kontrollerer mer enn 25% av eierandelene i selskapet. Partene må bidra til at kundekontrollen lar seg gjennomføre på en hensiktsmessig måte. Megler plikter å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Ved slik rapportering vil ikke partene blir varslet.

Lovverk

Avtaleforholdet mellom partene reguleres av avhendingslova (L03.07.1992 nr. 93 Lov om avhending av fast eigedom).

Eiendommen selges i den stand den var ved kjøpers besiktigelse. evt. da kjøper kunne ha besiktiget eiendommen (as is), jfr. Avhendingsloven § 3-9. (Dette vil falle bort dersom boligen er solgt etter 31.12.2021).
Eiendommen har derfor bare mangel i følgende tilfeller:
Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Dette elder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt. Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette elder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, eller ikke er blitt rettet i tide. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Når eiendommens tomt har et vesentlig mindre areal enn opplyst av selgeren. Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier. Dersom kjøper ikke ønsker at skjøtet skal tinglyses, må det tas spesielt forbehold om dette i bud. I de tilfeller hvor kjøpers kreditor krever forsikring/garantistillelse fra megler utover de krav som stilles i lov om eiendomsmegling må kjøper dekke eventuelle kostnader forbundet med dette.

Diverse

Hekken som skiller 12b og 12c er det 12c som har ansvaret for stell på begge sider.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

26.02.2010 - Dokumentnr: 148882 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 1
Formål: Bolig
Tilleggsdel: Bygning og grunn
Sameiebrøk: 1/2

Regulering

Eiendommen ligger i et område med sentrumsformål, dvs. bolig, forretning og kontor.

Vei, vann og avløp

Privat avstikker fra offentlig vei/ gate.
Offentlig tilknyttet vann/avløp med privat stikkledning frem til offentlig nett.

Ansvarlig megler

Mojtaba Alizadeh
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  SOLGT

  Detaljer

 • Verditakst: 2 790 000,-
 • Kommunale avgifter: 6 142,-
 • Ligningsverdi: 778 268,-
 • Primærrom: 70 m2
 • Bruksareal: 70 m2
 • Tomteareal: 161 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Tomannsbolig

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • SOLGT


  Mojtaba Alizadeh

  Eiendomsmegler MNEF
  Mobil:

  Annen info

  Finnkode: 239893415