Gamle Hokksund: Meget koselig og pen enebolig med alt på ei flate - god beliggenhet
Storgata 81 , 3303 Hokksund

Inneholder

Totalt bruttoareal: 96 kvm
Totalt bruksareal: 85 kvm
Totalt primærrom: 71 kvm

Primærrom:
Gang, bad, kjøkken, 2 soverom og stue: 71 kvm

Sekundærrom:
Havestue/innglasset terrasse: 14 kvm

Beliggenhet

Beliggende solrikt, attraktivt, stille, barnevennlig og sentralt i Gamle Hokksund. Kun 1 km å gå til barneskolen, barnehage og idrettsanlegg med bl.a fotballbane. Ca. 1 km fra Hokksund sentrum med de aller fleste servicetilbud. Rett ved flotte friluftsområder langs elva (ca. 4 km lang elvesti) med bademuligheter og i marka er det oppkjørte skiløyper. Flotte laksefiskemuligheter rett i nærheten med utgangspunkt i Hokksund Camping. Østsiden jeger- og fiskerforening selger årskort for laksefiske. Kort vei til skogen og idylliske Lautjern i begynnelsen avFinnemarka. Kort vei til driving range for deg som ønsker å spille golf.
Enkel adkomst til hovedvei for pendling til Kongsberg, Drammen/Oslo eller Hønefoss. Gode kommunikasjonsmuligheter med buss eller tog. Jernbane og busskommunikasjon i sentrum av Hokksund, se www.bk.no. Kun 5 min å gå til bussholdeplass for VYekspress med avgang til Notodden, Kongsberg, Drammen, Hønefoss og Oslo hver time, se www.vybuss.no.
Det er over 200 lag og foreninger i Øvre Eiker. Nærhet til kultur med bl.a. Nøstetangen Museum og glasshytte. På Øvre Eiker Kommunes internettsider www.ovre-eiker.kommune.no finnes oversikt over alle registrerte lag og foreninger. I Hokksund finnes tilbud om bla. tautrekk, fotball, håndball, kor, musikkorps, pistolklubb, ski, speider, teater, tensing, turn, bordtennis. I Hokksund er det også svømmehall, bibliotek, fotballbaner (gress og kunstgress med undervarme), friidrettsbane mm.

Adkomst

Fra Hokksund sentrum: Kjør over elva og ta til venstre i rundkjøring ved Hokksund Hotell. Følg denne til Storgata går ned mot venstre. Når veien svinger mot høyre så kjør rett frem, inn en port. Lite tun med to hus. Eiendommen ligger på høyre side.

Standard

Boligen holder en normal god standard og er pent oppusset i lyse tidsriktige farger. Alle innvendige flater er pusset opp i nyere tid ( det meste i 2016). Lekkert kjøkken fra Epoq i år 2016. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som medfølger. Det er også lagt til rette for spisemulighet med sittebenk. Stort pent flislagt bad med varmekabler i gulv, dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin. Loftet ble etterisolert høsten 2008 av tidligere eier. Hele det elektriske anlegget ble fornyet i 2016. Stor terrasse rundt to sider av boligen gir flotte uteplasser. Delvis overbygd uteplass ved inngangspartiet gir en lun uteplass.
Havestue/innglasset terrasse med adkomst fra soverom og med utgang til solrik terrasseplatting.

Innhold:
Entré: Fliser med varmekabler i gulv, malt panel på vegger, takess i tak. Downligths i tak. Tilgang til loft med lagringsmuligheter.
Stort bad: Fliser på gulv, fliser på vegger, malt panel i tak. Dusjkabinett, servant montert i baderomsinnredning, overskap med speil, wc og opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulv. Downlights i tak.
Kjøkken: Laminat på gulv, malt panel på vegger, malt panel i tak. Takhøy innredning. Opplegg for oppvaskmaskin. Kirchen wall plater over benker. Koselig spiseplass med integrert sittebenk og åpen løsning mot stue.
Stue: Laminat på gulv, malt panel på vegger, takess i tak.
Soverom1: Laminat på gulv, malt panel på vegger, malt panel i tak. Garderobeskap.
Soverom2: Laminat på gulv, malt panel på vegger, malt panel i tak. Garderobeskap. Utgang til havestue med utgang til terrasseplatting og hage.

Hvitevarer

Alle integrerte hvitevarer følger med.

Betalingsbetingelser

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkl. omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto senest to dager før overtakelse.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Overtakelse etter nærmere avtale med selger. Det oppfordres til å nevne ønsket overtagelse i evt. bud.

Bebyggelse

Frittliggende enebolig, seksjonert.
Utebod på 6 kvm, bygget er ikke nærmere omtalt i taksten. Utebod står på søyler av treplank, utbedring må påregnes.
Tilbygget havestue, overbygg av terrasse ved inngangspartiet og bod er ikke byggemeldt hos kommunen i følge tidligere salgsoppgave.

Byggemåte

Se vedlagte tilstandsrapport fra Progetto AS, datert 11.11.2021, der byggemåte er nærmere beskrevet, og også gitte tilstandsgrader fremkommer.

Tilstandsgrader gis ut fra følgende kriterier:
-Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer
-Tilstandsgrad 1: Svake symptomer
-Tilstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer
-Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt)

Denne eiendom har fått følgende tilstandsgrad 1: Vinduer, utvendig og innvendig dører, terrasse, overflater himling samt innredning og garnityr på bad, kjøkken, innvendig gulv, vegger og tak. Brannslokking

Denne eiendom har fått følgende tilstandsgrad 2: Luftbehandling bad, innvendig gulv og vegger bad, gulvsystemer, innglasset terrasse, utvendig beslag, tak, utvendig overflater, drenering, vegger mot grunn.

Denne eiendom har fått følgende tilstandsgrad 3: Ingen

Kommunale avgifter

Vann/avløp er stipulert til kr 6 066,-. Boligen har vannmåler og stipulert grunnlag for akonto er basert på tidligere eiers forbruk.
Renovasjon kr 3 645,- pr. år.

Tomten

Eiet tomt, (andel av felles tomt for sameiet), opparbeidet med plen, hekker og prydbusker. Gruset gårdsplass. Terrasseplatting rundt deler av boligen.
Parkering i felles gårdsplass.

Parkering

Biloppstillingsplass på tomt.

Energibruk/kostnader

Forbruk av strøm i 2020 var ca. 17 000 kwh

Oppvarming

Strøm. Ingen panelovner montert i boligen.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) - L01.06.2018 nr. 23. Det følger av loven at megler bl.a. har plikt til å gjennomføre kundekontroll. I de tilfeller hvor kunden er juridisk person skal megler også kartlegge hvem som er reelle rettighetshavere. Med reelle rettighetshavere menes fysiske personer som eier eller kontrollerer mer enn 25% av eierandelene i selskapet. Partene må bidra til at kundekontrollen lar seg gjennomføre på en hensiktsmessig måte. Megler plikter å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Ved slik rapportering vil ikke partene blir varslet.

Lovverk

Eiendommen selges i den stand den var ved kjøpers besiktigelse. evt. da kjøper kunne ha besiktiget eiendommen (as is), jfr. Avhendingsloven § 3-9.

Eiendommen har derfor bare mangel i følgende tilfeller:

Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, eller ikke er blitt rettet i tide. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.
Når eiendommens tomt har et vesentlig mindre areal enn opplyst av selgeren. Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier. Dersom kjøper ikke ønsker at skjøtet skal tinglyses, må det tas spesielt forbehold om dette i bud. I de tilfeller hvor kjøpers kreditor krever forsikring/garantistillelse fra megler utover de krav som stilles i lov om eiendomsmegling må kjøper dekke eventuelle kostnader forbundet med dette.

Diverse

Tilbygget havestue, overbygg av terrasse ved inngangspartiet og bod er ikke byggemeldt hos kommunen i følge tidligere salgsoppgave.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3048/101/17/3:
24.11.2003 - Dokumentnr: 12248 - Erklæring/avtale
Denne seksjon har tilleggsdel - areal.
Gjelder denne registerenheten med flere


24.11.2003 - Dokumentnr: 12248 - Seksjonering
Opprettet seksjoner:
Snr: 3
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 75/300
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1 t.o.m 3


15.10.2019 - Dokumentnr: 1215903 - Reseksjonering
Snr: 3
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 96/367
Vederlag: NOK 0
Omsetningstype: Annet

Regulering

Regulert til bolig. Område med flomfare.

Ferdigattest

Midlertidig brukstillatelse innredning av WC og dusj fra 04.11.1982 Midlertidig brukstillatelse har ikke tidsbegrenset varighet, men det må søkes om ferdigattest innen en gitt frist. Denne fristen fremgår av vedlagt brukstillatelse. Ferdigattest utstedes ikke for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Vei, vann og avløp

Privat vei.
Privat stikkledning til offentlig vann/avløp.

Ansvarlig megler

Mojtaba Alizadeh
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 2 890 000,-
 • Kommunale avgifter: 9 711,-
 • Ligningsverdi: 582 566,-
 • Primærrom: 71 m2
 • Bruksareal: 85 m2
 • Bruttoareal: 96 m2
 • Tomteareal: 2183 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Visning

 • 28.11.2021, 15:30 - 16:30.

 • Mojtaba Alizadeh

  Eiendomsmegler MNEF
  Mobil:

  Annen info

  Finnkode: 239295898