: Tiltalende og ny 3-roms. Gjennomgående leilighet med garasjeplass, heis, to balkonger og sentralt.
Engene 43 , 3015 Drammen

Inneholder

Leiligheten ligger i 4. etg. og inneholder:
Entre, gang, to soverom, bad, separat wc og stue / kjøkken med utgang til balkong. I tillegg er det en ekstra balkong mot nord ved inngangen.
Sportsbod og en p-plass i kjeller.

Felles takterrasse med flott utsikt over byen.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet med kort vei til det aller meste. Går du vestover, er du i gågaten på fem minutter og motsatt vei ligger CC Drammen med et godt utvalg av butikker. Det er også kort vei til bystranda, Bragernes Torg, byliv, kultur og park som nærmeste nabo. Fine turmuligheter i Bragernesåsen med blant annet Åspaviljongen og Spiralen med flott utsikt. Alternativt kan turen gå ned til elva og langs den flotte elvepromenaden. God bussforbindelse og 15 minutters gange til Drammen Stasjon med gode togforbindelser til blant annet Oslo, Kongsberg og Oslo Lufthavn.

Adkomst

Enkel adkomst fra Engene. Se kartskisse for nærmere beskrivelse.

Standard

Kjøkken:
Hvit glatt kjøkkeninnredning fra Sigdal med benkeplate i Lys Skimmer. Dører og skuffer med demping og rustfrie stålhåndtak. Integrerte hvitevarer med induksjonstopp, stekeovn, kombiskap og oppvaskmaskin. Mellom kjøkkenbenk og overskap er det Kitchewall Fibo. Rustfri ventilatorvifte over komfyrtopp.

Bad:
Trykkstyrt dusjarmatur, dusjhjørne-/vegger i glass og keramiske fliser:
Veggfliser: Kale 20x50cm blank, Gulvfliser: Arc Grafite 20x20 cm (grå matt), Dusjgulv: Arc Grafite 10x10cm (grå matt).
Vegghengt toalett og servantskap fra Sigdal med rustfri stålhåndtak, hvite dempede fronter, heldekkende servantbenk og opplegg for vaskemaskin / tørketrommel.

Soverom, stue, entre, bod og kjøkken:
1-stavs lys eikeparkett og hvitmalte vegger og himling.

Garderobeskap på begge soverom:
Type hvit glatt med rustfrie håndtak fra Sigdal.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning og pollenfilter. Smarthusløsning med styring av lyssoner og varmekurser via app på smarttelefon/nettbrett. Bad og entre med nedforede himlinger og innfelte downlights. Vannbåren varme i entre, stue og kjøkken med termostatstyring. Elektriske panelovner på soverom. Badegulv med elektriske varmekabler. Porttelefon med kamera og automatisk låsåpner.

Hvitevarer

Integrerte hvitevarer med induksjonstopp, stekeovn, kombiskap og oppvaskmaskin medfølger.

Betalingsbetingelser

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkl. omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto senest to dager før overtakelse.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Etter avtale med selger. Mulighet for rask overtakelse.

Bebyggelse

Ny bebyggelse med 51 leiligheter med blant annet parkeringskjeller og heis. Leiligheten har beliggenhet i 4. etasje med med balkong på begge sider. Leiligheten disponerer bod og p-plass i kjeller.

Byggemåte

Bygninger er oppført med bærekonstruksjon i betong, elementer, tre og stål. Fasader med teglstein, puss og plater. Yttertak i betong/elementer belagt med isolasjon og takpapp. Innvendige nedløp.

Tomten

Eiet (borettslaget) fellestomt. Pent opparbeidet med belegningsstein og felles uteplass med benker, lekeplass og beplantning.

Vilkår fellesgjeld

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 94937043400, Handelsbanken Eiendomskreditt filial av Stadshypotek AB
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 15.09.2021: 1.24% pa.
Antall terminer til innfrielse: 78.66
Saldo per 15.09.2021: 125 940 000
Andel av saldo: 3 250 000
Første termin: 30.06.2021Neste avdrag: 30.06.2036 ( siste termin 30.09.2060 )
Flytende rente

IN-lån flytende renter som gjør det mulig å innbetale hele eller deler av fellesgjelden. Kontakt NBBO for mer informasjon.

Avdragfritt tom. 30/06-36. Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.06.2036 utgjøre ca kr 9 348,00 per måned for denne boligen.

Parkering

En garasjeplass i felles garasjekjeller. Per i dag er leiligheten tildelt plass nr.18. Dette er en HC plass med ekstra bredde. Dersom det kommer noen med behov og krav på en slik plass, er man pliktig å bytte p-plass med vedkommende. Det kan da være en annen p-plass på kjellergulv eller i parkeringssystemet. Henvend megler om det er ytterligere spørsmål til dette.

Energibruk/kostnader

Leiligheten er ny og ikke tatt i bruk så det er ikke mulig å opplyse eksakt om strømforbruk.

Oppvarming

Termostatstyrt vannbåren gulvvarme i entre, stue og kjøkken. Badegulv med elektriske varmekabler og panelovner på soverom.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt så lenge det ikke ikke er til sjenanse eller ulempe for andre beboere.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) - L01.06.2018 nr. 23. Det følger av loven at megler bl.a. har plikt til å gjennomføre kundekontroll. I de tilfeller hvor kunden er juridisk person skal megler også kartlegge hvem som er reelle rettighetshavere. Med reelle rettighetshavere menes fysiske personer som eier eller kontrollerer mer enn 25% av eierandelene i selskapet. Partene må bidra til at kundekontrollen lar seg gjennomføre på en hensiktsmessig måte. Megler plikter å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Ved slik rapportering vil ikke partene blir varslet.

Vedlegg til Salgsoppgaven

Følgende dokumenter inngår i salgsoppgaven eller utleveres på forespørsel til megler og er en del av kontrakten:
Grunnbok andel 38 og borettslagets eiendom
Eiendomsopplysninger fra Drammen kommune
Reguleringsbestemmelser med kart
Boligopplysninger fra forretningsfører og vedtekter
Innkalling fra sist avholdte generalforsamling
Midlertidig brukstillatelse

Lovverk

Overdragelsen gjelder nyoppført bolig som er ferdigstilt på avhendingstidspunktet. Forholdet reguleres dermed etter Avhendingslova.

Dette er første gangs overføring av en bolig som ikke har vært i bruk. Boligene selges derfor etter avhendingslovens normalordning, jfr. avh.l. § 1-2, (2). ledd. I og med det er kort tid siden ferdigstillelse stiller allikevel selger garanti etter Bustadoppføingslovens §12.

Diverse

Arealene er opplyst av selger og oppmålt av Konnerud Takst ved takstmann Robert Mathisen.

Servitutter

Ingen tinglyste servitutter på andelsnummer 38 i Galleriet borettslag.

Eiendommen gnr 114, bnr 314 i Drammen kommune er seksjonert og det er tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
11.11.2020 - Dokumentnr: 3316564 - Seksjonering. Eiendommen er seksjonert der hver leilighet er egne seksjoner. I tillegg er det fire næringsseksjoner i kjeller.

Erklæring / avtale tinglyst den 23.05.2019 med dagboknummer 583975. Bestemmelse om midlertidig disp. rett og kompensasjon.
Erklæring / avtale tinglyst den 16.03.2020 med dagboknummer 2234307. Bestemmelse om spunt og stagforankring av spunt.

Vederlag

Oppdragsgiver har inngått følgende avtale med NBBO Eiendomsmegling AS: Fast vederlag kr 45 000,-. Markedspakke kr 17 500,-. Oppgjørsgebyr kr 5 000,-. Tilretteleggingsgebyr kr 5 000,-. Visninger kr 1 500,-.

Regulering

Eiendommen har gårdsnummer 114 og bruksnummer 314 (seksjonert med boligseksjoner og næringsseksjoner) i Drammen kommune og ligger i et område som i kommuneplanen (5.10.2015) er avsatt til bolig/
næring. Plannavn: Detaljregulering for Engene 43 og 45 m.fl. fra 19.12.2017. Se forøvrig planstatus hos megler.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest. Midlertidig brukstillatelse for denne oppgangen (Bygg A) datert 09.02.2021. Midlertidig brukstillatelse for fellesområder / atrium datert 02.07.2021.

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Ansvarlig megler

Jan Vidar Avdal
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 3 900 000,-
 • Totalpris: 7 150 000,-
 • Fellesgjeld: 3 250 000,-
 • Fellesutgifter: 7 719,-
 • Primærrom: 86 m2
 • Bruksareal: 89 m2
 • Tomteareal: 1780 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning

 • Jan Vidar Avdal

  Daglig Leder / Eiendomsmegler MNEF
  Mobil: +47 900 52 330

  Annen info

  Finnkode: 233470355