Konnerud: Lekker 1/2-part av tomannsbolig - Carport, Solrik terrasse, Blindvei - 5 min til Konnerud senter
Korpsveien 26B , 3033 Drammen

Inneholder

Korpsveien 26B er en attraktiv og meget velholdt halvpart av en vertikaldelt tomannsbolig over to plan. Beliggenheten er barnevennlig, i en rolig blindvei, like ved Konnerud senter, busstopp og flotte turområder i marka. Tomten er pent opparbeidet med en lite plen, belegningsstein og dekorstein og en tett og frodig hekk. Gode
solforhold kan nytes på terrassen som er på hele 39 kvm. Velkommen til visning!

Eiendommens kvaliteter:

- Stor solrik terrasse på 39 kvm
- Ny i 2005
- Blindvei og barnevennlig
- 5 min til marka og til Konnerud senter
- Carport
- Meget godt utnyttet planløsning
- 3 soverom (mulighet for 4)
- Eget vaskerom
- Pipeløp med mulighet for ildsted
- Varmekabler i hele 1. etasje samt baderom i 2 etg.

Inneholder:

1. etg P-rom: 70 kvm: Entré/ gang med trapp (mulighet for å etablere oppbevaring under trappen), stue/ spisestue, tv-stue, kjøkken, vaskerom og wc.

2. etg P-rom 48 kvm: Gang m/ trapp, 3 stk. soverom og bad

Loft: Boligen har kaldt loft (ikke gulv på loft). Adkomst til loft via loftsluke.

Hvitevarer: Følger ikke med.

Løsøre som medfølger boligen:
Walk-in-garderobe fra Elfa. 23 uttrekkbare kurver, stang til heng, topp plate og 2 stk skyvedører.
Skoskap gang fra IKEA (2019)
Hylle vaskerom fra IKEA (2017)
Lyskilder: Taklamper 1. etasje: Gang, bad og vaskerom.
Kjøkken: Benkeplatebelysning.
2. etasje: Taklamper: Gang, bad, bod, kontor (soverom) og soverom med garderobeskap.
Utvending: Taklampe utebod. 3 stk utelamper.
Gardinstenger stue.
Gardinstenger på 2 stk soverom.
2 stk rullgardin på soverom.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i en rolig blindvei i et etterspurt og meget barnevennlig område på Konnerud i Drammen kommune. På Konnerud er det barneskoler, ungdomsskole og flere barnehager. Det er flere butikker innen kort gangavstand, samt kjøpesenter og en rekke, ulike helsetjenester. Konnerud har marka som nærmeste nabo, hvor merkede stier, turveier og usjenerte fiskevann byr på naturopplevelser året gjennom. I nærområdet ligger både Konnerud stadion og Konnerudhallen. Konnerud IL er blant de største i landet og har en meget god idrettskultur. Det er lysløype, skøyteis og treningssenter i nærheten.

Området byr på et bredt spekter av treningsfasiliteter, inkludert Norges beste rulleskiløype, hvor også skilandslaget holder samlinger. Det er kort vei til både Stordammen og Inntakeren med fine bademuligheter. Drammensbadet ligger en liten biltur unna, og det samme gjelder Haukåsbakken og Drammen Skisenter, hvor du finner alpine utfordringer.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny, Kiwi, Coop Extra og Rema 1000 - alle på Konnerud. Meny ligger på Konnerudsenteret, som ligger rett ved boligen. Her det også apotek, kafé og flere andre butikker. Det er kort vei til Gulskogen senter, Drammens største kjøpesenter, med et rikt og variert butikkutvalg. Drammen sentrum har gågater, samt sentrene Torget Vest, Magasinet og CC Drammen.

Konnerud har et godt kollektivtilbud via buss med avganger hvert 10. minutt til Drammen sentrum. Tog fra Drammen stasjon til Oslo går ca. fire ganger i timen. Ved å benytte bil tar det ca. 12 min til Drammen sentrum, 13 min til Gulskogen, 22 min til Liertoppen, 38 min til Kongsberg og 43 min til Oslo S.

Fra boligen er det gangavstand til Konnerud barneskole og Svensedammen ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager på Konnerud. I tillegg til flere videregående skoler i Drammen, ligger universitetet i Sørøst-Norge på Papirbredden, helt nede ved elva.

Det foreligger store planer for Konnerud senter med nye boligprosjekter. Dette vil gi området en ny spennende karakter, mer liv og på sikt et større næringstilbud.

Adkomst

Følg Konnerudgata fra Strømsø til Konnerud. Ta Korpsveien inn til venstre (siste avkjøring før Cirkle-K stasjonen), hold til høyre i første veiskille. Følg Korpsveien rett frem til enden. Boligen ligger på venstre hånd. Se kartskisse på Finn.no.

Standard

Boligen holder en god standard og var ny i 2005. Takstmann oppsummerer standard slik: Eier har bebodd boligen siden 2005 (nybygg) og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold knyttet til eiendommen. Boligen framstår som godt vedlikeholdt, en del oppusset/ fornyet gjennom årene.

Boligen er malt i lyse, delikate farger og overflater fremstår med særs lite bruksslitasje. En attraktiv og pen bolig.

Selger opplyser i egenerklæring følgende:

- 3 stk fliser med sprekk på bad i 2. etasje
- 1 stk flis med sprekk ved utgang til terasse stue 1. etasje
- Byttet kanalvifte på loft til ventilasjon fra Flexit. Arbeid utført av Espen Mathisen, Buskerud Byggservice A/S 31.01.11 og 17.03.11

Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Etter avtale med selger.

Bebyggelse

Del av vertikaldelt tomannsbolig med carport. Utebod på 5 kvm i bakkant av carport.
Sameiet består av 8 eierseksjoner - Korpsveien 24-26.

Byggemåte

Se takst for beskrivelse av byggemåte:

EL: Sikringsskap plassert i entre med automatsikringer, hovedsikring 50 AMP. Vesentlig skjult ELanlegg. Systemspenning 230V. Selgers opplysninger: Målerbytte, sluttkontroll/samsvarserklæring foreligger. Målerbytte 20.12.16 v/ Elektrisk Produktion. Automatisk avlesning av måler (AMS). Strømforbruk per år: 2020: 16363 (kWh) 2019: 17550 (kWh) Pris forbruk: ca 11.000 kr per år. I tillegg kommer nettleie. Ingen tilsynrapport fra Glitre Energi funnet på anlegget.

VVS: VA (vann og avløp), rør av jern, kobber og plast. Opplegg for vaskemaskin på vaskerom. Varmtvannsbereder Høiax 200 liter fra byggeåret, plassert på vaskerom. Vannmåler og hovedstengekran montert på vaskerom. Boligen har rør-i-rør system med rørteknisk skap plassert på vaskerom.

Pipe/ ildsted: Elementpipe med sotluke plassert i stue. Pipe helbeslått over tak. Ingen ildsteder montert på pipen.

Teknisk: Dørklokke. Leverandør av TV og datasignaler ALTIBOX.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter fakturert i 2020: kr. 6 367,-
Renovasjon: 3 645,- per år.

Felleskostnader. Ca 2 000 kr per år. Gjelder for snøbrøyting og grus. Sameie har egen avtale med brøyter da dette er en privat vei.

I tillegg betaler hver seksjon for boligforsikring, kabel-TV, internett, strøm og evt. andre abonnementsavtaler.

Tomten

Eiet tomt på 3 700 kvm, (andel av felles tomt for sameiet). Tomten er pent opparbeidet med en lite plen, belegningsstein og dekorstein og en tett og frodig hekk. Solrik stor terrasse med syd-vestvendt beliggenhet.

Parkering

Egen carport med oppkjørsel. Parkering for 3 biler. I tillegg er det 2 ulike steder man kan parkere på fellesområdet hvor det er ca. 6 parkeringsplasser (parkering og snuplass).

Oppvarming

Varmekabler i hele 1. etasje samt baderom.

Diverse

Boligen har skråtak, deler av arealet er ikke måleverdig etter NS 3940. Arealer beregnes ut i fra måleverdige deler. Et areal er måleverdig når fri høyde over gulvet er 1,90 m eller mer i en bredde på minst 0,60 m. Del av skråtak regnes som måleverdig inntil 0,60 m utenfor høyden 1,90 m målt mot skråhimling.

Eierseksjonssameiet er kun enkelt organisert. Sameiet er ikke med i noen foreninger/ forretningsførsel. Styret har ingen beslutningsmyndighet og fungerer som et høringsorgan. Sameiemøte 1 gang per år eller ved behov. Styret sitter 1 år av gangen. Består av 2 personer. Styreleder og styremedlem. Megler besitter sameievedtekter. Eiendommen er en del av et uformelt drevet sameie, uten forretningsførsel eller styre, som kun deler faktura for snøbrøyting.

Iht. pkt 5. i saneiets møteprotokoll pr. 14.09.16 så er det vedtatt at enheter som henger sammen skal ha lik farge.

Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

3005/80/601/2:
28.11.1980 - Dokumentnr: 8652 - Elektriske kraftlinjer
Rettighetshaver: Drammen E-verk
Overført fra: Knr:3005 Gnr:80 Bnr:601
Gjelder denne registerenheten med flere18.03.1981 - Dokumentnr: 2084 - Bestemmelse om veg

Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:3005 Gnr:80 Bnr:601
Gjelder denne registerenheten med flere20.11.1984 - Dokumentnr: 9488 - Best. om vann/kloakkledn.

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr:3005 Gnr:80 Bnr:601
Gjelder denne registerenheten med flere18.01.1985 - Dokumentnr: 562 - Erklæring/avtale

Bestemmelse om kloakkledning
Overført fra: Knr:3005 Gnr:80 Bnr:601
Gjelder denne registerenheten med flere07.06.2005 - Dokumentnr: 9865 - Erklæring/avtale

Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere07.06.2005 - Dokumentnr: 9865 - Seksjonering

Opprettet seksjoner:
Snr: 2
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 1/8
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.Servitutter og seksjoneringsbegjæring kan sees hos megler.

Vederlag

Provisjon 50 000,- Markedspakke kr. 16 900,- Oppgjør 5 000,- (alle beløp ink mva og betales av selger).

Regulering

Området er regulert til boligbebyggelse og omfattes av reguleringsplan 42B/12 "Reguleringsplan for området Løkkesvingen øst" datert 16.11.1984 og kommuneplan 335 "Kommuneplanens arealdel 2014-2036" datert 05.10.2015.

Området Konnerudssenteret er planlagt utbygd med nye store boligprosjekter.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest. Det er under arbeid å fremskaffe.
Byggesaksavdelingen opplyser at de mangler tiltakshaver, da opprinnelig tiltakshaver er et selskap som er oppløst. Ansvarlig søker følger opp med kommunen.
Dette gjelder flere seksjoner i sameiet. Kontakt megler for mer informasjon.
Midlertidig brukstillatelse foreligger.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig og privat vei på sameiets eiendom.
Offentlig vann og avløp. Alle eiendommer som er tilknyttet offentlig vann og avløp har private stikkledninger, som vedlikeholdes for sameiets egen regning.

Eier opplyser om at veirett er tinglyst 15.09.20. Kopi av denne kan sees hos megler.
Det opplyses samtidig med at selger nylig har mottatt et nabovarsel. Dette omhandler breddeutvidelse av eksisterende veibane - Gramsborgveien/ Konnerudgata. Oppstart forventes høst 2021.

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 4 590 000,-
 • Ligningsverdi: 905 321,-
 • Primærrom: 118 m2
 • Bruksareal: 122 m2
 • Bruttoareal: 134 m2
 • Tomteareal: 3700 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Tomannsbolig

Visning

 • 24.06.2021, 17:00 - 18:00.

 • Martin Morken Hjertås

  Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
  Mobil: +47 480 29 950

  Annen info

  Finnkode: 220159436