: Nye rekkehus med blant annet usjenert terrasse, 4 soverom, 2 bad og p-plass i kjeller. 17 boliger allerede solgt og byggingen er i gang!
Granittveien 9 , 3057 Solbergelva

Inneholder

Boligtype A-1, P-rom 122 kvm og BRA 128 kvm:
U. etg.: Gang, bod, teknisk rom/vaskerom, bad og to soverom.
1. etg.: Entre, kjøkken og stue.
2. etg.: Bad, to soverom og trappegang med utgang til terrasse.
Sportsbod i tilknytning til garasjekjeller.

Boligtype A-2, P-rom 121 kvm og BRA 127 kvm:
U. etg.: Gang,teknisk rom/vaskerom, bad, to soverom og sportsbod med inngang fra p-kjeller.
1. etg.: Entre, kjøkken og stue.
2. etg.: Bad, to soverom og trappegang med utgang til terrasse.

Boligtype B-1, P-rom 114 og BRA 126 kvm:
U. etg.: Entre, gang,vaskerom, bod, bad og soverom.
1. etg.: Kjøkken med utgang til hage, stue og soverom.
2. etg.: Bad, to soverom og trappegang med utgang til terrasse.

Boligtype A-1 og A-2 er del av salgstrinn 2 (bolignr. 8-19), mens salgstrinn 3 er boligtype B-1 og gjelder bolignr. 20-27.

Beliggenhet

Granittlia bygges i Solbergelva i Drammen kommune, ca 7 kilometer vest for Drammen sentrum. Fin beliggenhet i et rolig og barnevennlig område. Kort vei til Solberg Senter med blant annet matbutikk, apotek, frisør og barne- / ungdomskole samt idrettsanlegg. Nærhet til bussholdeplass med hyppige avganger.

Granittlia blir liggende i en sørvendt helling vendt mot Granittveien og bygges for at du skal nyte livet i vakre og landlige omgivelser. Her får du gode solforhold, fin utsikt og flotte turområder i umiddelbar nærhet. Her er det bare å ta turskoene på og begi deg ut i et variert og spennende terreng til for eksempel Knabben, Nerdammen og Mellomdammen.

Området forøvrig byr på mange flotte muligheter for de friluftinteresserte, både sommer og vinter. Finnemarka og har et variert og familievennlig terreng, med flotte skiløyper i vinterhalvåret, og kun fire kilometer unna ligger Drammen skisenter.

Adkomst

Ta inn Ulverudgata fra Gamle Riksvei i Solbergelva. Følg veien noen hundre meter og ta deretter Granittveien til høyre. Feltet det skal bygges på ligger da på venstre side. Det vil i forbindelse med prosjektet bli bygget ny adkomst med gang- og sykkelsti.

Standard

Stue og kjøkken:
Det leveres 3-stavs eikeparkett på gulvene og malt gips i Lys antikk på veggene. Kjøkkeninnredning fra Sigdal type Uno hvit eller lignende og laminert benkeplate. Dette er en stilren innredning med et lett og luftig design. Stuen leveres med stålskorstein og peisovn. Kjøkkenet leveres uten hvitevarer men med avtrekksvifte montert på vegg. Hvitevarepakke kan velges som tilvalg. Fasaden mot sør har et stort vindusparti som bidrar med mye lys og godt utsyn.

Bad:
Alle bad blir flislagt med dusjhjørner og vegghengt toalett. Det er planlagt mørk grå keramiske fliser på 30x30cm på gulv og hvite blanke fliser på 30x60cm på vegger.
Badene leveres med hvit servant montert i benkeplate med underskap der det er tegnet inn, og over vasken blir det montert speil med lysarmatur.

Vaskerom i underetasjen har opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel.

Soverom:
3-stavs eikeparkett på gulvene og malt gips i Lys antikk på veggene. På soverommene leveres garderobeskap med én meter skap pr. sengeplass i henhold til plantegning.

Flislagt entre med varmekabler. Innvendig trapp leveres fra Nor-Trapp type Tinde i hvit malt utførelse.

Takterrasse:
Takterrassen leveres med platting av impregnerte terrassebord. Rekkverk leveres som tett tre rekkverk med kledning på to sider i kombinasjon med noe glassrekkverk med stolper og topprekke i stål iht tegning.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Se prospekt med blant annet romskjema og leveransebeskrivelse for nærmere detaljer.

Hvitevarer

Hvitevarer som komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og frittstående kjøleskap er ikke inkludert, men kan kjøpes som tilvalg. Avtrekksvifte inngår i leveransen.

Betalingsbetingelser

Et forskudd på 5 % av kjøpesummen forfaller til betaling ved kontraktsinngåelse. Dette må være frie midler, det vil si at det ikke kan stilles pant i boligen som kjøpes før ferdigstillelse. Resten av kjøpesummen, samt omkostninger, må innbetales senest 5 virkedager før overtagelse og være innbetalt før overtagelse kan finne sted.

Bebyggelse

Prosjektet består av totalt 27 rekkehusboliger med garasjekjeller. Prosjektet er delt inn i tre salgstrinn, men alle boligene vil bli organisert i ett eierseksjonssameie.

Byggemåte

Rekkehusbebyggelse over tre plan. Gulv mot grunn leveres i betong og det isoleres forskriftsmessig og legges radonduk / sperre. Liggende kledning leveres i farge Brun. Stående kledning leveres i Rød, Oker og transparent. Yttervegger mot terreng leveres med sprøytebetong isolert utvendig under terreng. Det leveres tekket kompakttak med innvendig taknedløp. Se forøvrig leveransebeskrivelsen og romskjema i prospekt for nærmere detaljer. Boligene bygges og ferdigstilles etter gjeldende TEK17.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter blir fakturert hver enkelt seksjon i henhold til forbruk. Gjeldende priser p.t. Drammen kommune:

Vann: Fast årlig gebyr kr. 740,- + gebyr etter forbruk 23,69 pr. m3.
Avløp: Fast årlig gebyr kr. 1 133,- + gebyr etter målt forbruk kr. 37,34 m3.
Vann, mengdeavhengig gebyr kr. 23,69,- pr m3
Priser er oppgitt inkl mva. https://www.drammen.kommune.no/tjenester/vann-avlop/priser/

Tomten

Gårdsnummer 246 og bruksnummer 132 i Drammen Kommune. Eiet fellestomt som vil fradeles/seksjonert innen overtakelse. Tomten leveres opparbeidet med blant annet tilsådd plen, asfaltert innkjøring og lekeplass. Adkomstpartier til boligene og andre stier leveres gruset.

Parkering

Det følger med 1 stk parkeringsplass i parkeringskjelleren til hver bolig. I den grad det er parkeringsplasser til overs vil det være anledning til å kjøpe en parkeringsplass i tillegg. Gjesteparkeringsplasser vil bli etablert på sameiets fellesareal ute.

Radonmåling

Det isoleres forskriftsmessig og legges radonduk/ sperre.

Oppvarming

Elektrisk, varmekabler i entre og på bad. I tillegg leveres det stålpipe med peisovn type Curve 100 eller lignende.

Diverse

Prosjektet Granittlia vil bli organisert som ett sameie og være tilknyttet Nedre Buskerud Boligbyggelag (NBBO) som sameiets forretningsfører. Vedtekter / ordensregler er en del av avtalen og inneholder opplysninger om organiseringen mv.

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås.

Selger skal i forbindelse med avtaleinngåelse stille garanti etter Bustadoppføringslova § 12. Denne skal gjelde fra tidspunkt for avtaleinngåelse og frem til fem år etter overtagelse. Ved forbehold fra selger kan garantien stilles etter at forbeholdene har falt bort og senest før byggestart. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesummen frem til overtagelse, og minst 5 % etter overtagelse. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd før ferdigstillelse.

Fremdrift:
Prosjektet er under bygging og overlevering er estimert til 3. kvartal 2022 for salgstrinn 2 og 4. kvartal 2021 / begynnelsen av 1. kvartal 2023 for salgstrinn 3.

Selger tar følgende forbehold med frist 31.12.2021 for gjennomføringen av prosjektet:
- Forbehold om igangsettingstillatelse fra kommunen / offentlig godkjenning

Tilvalg:
Ved å komme tidlig inn i prosjektet har man mulighet til å påvirke boligen ved tilvalg for å tilpasse sin personlige stil og ønsker.

Denne nettannonsen er kun et utdrag av salgsopplysninger, så vi gjør oppmerksom på at alle interessenter må sette seg inn i komplett salgsprospekt med tilliggende opplysninger.

Regulering

Eiendommen består av gårdsnummer 246 og bruksnummer 132 i Drammen Kommune og ligger i et område som er regulert til boliger grensende mot friområde. Kommuneplanens arealdel 2015-2026, detaljregulering Granittlia av 26.09.2018. Selger vil besørge at eiendommen blir seksjonert før overtakelse og hver bolig vil bli tildelt eget seksjonsnummer.

Ferdigattest

Selger skal sørge for ferdigattest/midlertidig brukstillatelse innen overtakelsesdato.

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Ansvarlig megler

Jan Vidar Avdal
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Rekkehus

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning

 • Jan Vidar Avdal

  Daglig Leder / Eiendomsmegler MNEF
  Mobil: +47 900 52 330

  Mojtaba Alizadeh

  Eiendomsmegler MNEF
  Mobil: +47 908 39 439

  Annen info

  Finnkode: 216874001