Lierbyen: Lekker og romslig selveier toppleilighet midt i Lier sentrum - 2 bad - 3 sov - garasje - Flytt rett inn!
Hegsbroveien 76B , 3403 Lier

Inneholder

Stor og flott toppleilighet i 5. etasje som inneholder:
Gang/ hall med plass for garderobe, tre soverom, to bad/wc, stor vinkelstue/ tv/ stue med utgang til terrasse. Store vindusflater gir meget godt lys. Flott kjøkken med kjøkkenøy levert av Sigdal.

Utgang fra stue til stor terrasse. Terrassen er overbygget og har fantastisk utsikt samt gode solforhold.

Parkeringsplasser samt bod i fellesanlegg. Fjernbetjent åpner av garasjeport.

Beliggenhet

Lierbyen er administrasjonssenter i Lier kommune. Her finner du kommunens rådhus, en rekke dagligvareforretninger og andre servicefunksjoner.
Området ligger midt i Lierdalen og det er kort vei til store grøntområder.
Med utgangspunkt i Lierbyen kan du blant annet velge å sykle eller gå langs den gamle jernbanelinjen som går over Gullhaug og Reistad og ender opp i Spikkestad. Veien er gruslagt og byr på en fenomenal utsikt på store deler av veien, og om vinteren blir det anlagt skiløype langs traseen. Rett ved Elvebredden Park kan du også følge en flott sti som går langs Lierelva. Her kan du nyte frodig vegetasjon, elvebrus og fuglesang. Følger du stien helt ut kommer du til en fiskeplass og utsettingsplass for kajakk og kano. Valgmulighetene er mange, begrensningene er få, midt i grønne Lier.

Innenfor en radius på 500 meter
finner du blant annet to dagligvarevareforretninger, to apotek, café og gatekjøkken. I tillegg er det kort vei til skoler og barnehager. Her får du alt du trenger i hverdagen innen gangavstand.

Adkomst

Enkel adkomst.

Standard

Det er laminat på gulvene og lyse vegger.
Sigdal kjøkken type Uno hvit med kjøkkenøy med spiseplass. Det er levert integrert oppvaskmaskin og integrert stekeovn med platetopp og vifte.
2 fullverdige bad, den ene tilknyttet hovedsoverom.
Alle bad blir flislagt med dusjhjørner og vegghengttoalett med soft close toalettsete.
Vannbåren varme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Betalingsbetingelser

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkl. omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto senest to dager før overtakelse.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Overtakelse etter nærmere avtale med selger. Det oppfordres til å nevne ønsket overtagelse i evt. bud.

Tomten

Felles eiet tomt. Felles lekeplass, bocciabane og drivhus.

Parkering

Egen fast p-plass i felles garasjeanlegg.

Oppvarming

Leilighetene leveres med termostatstyrt vannbåren gulvvarme i entre, stue og kjøkken. Soverom vil bli levert med elektrisk panelovn. Badegulv leveres med elektriske varmekabler.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Hvitvaskingsreglene

Eiendomsmeglere er underlagt Lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (hvitvaskingsloven) - L01.06.2018 nr. 23. Det følger av loven at megler bl.a. har plikt til å gjennomføre kundekontroll. I de tilfeller hvor kunden er juridisk person skal megler også kartlegge hvem som er reelle rettighetshavere. Med reelle rettighetshavere menes fysiske personer som eier eller kontrollerer mer enn 25% av eierandelene i selskapet. Partene må bidra til at kundekontrollen lar seg gjennomføre på en hensiktsmessig måte. Megler plikter å rapportere mistenkelige transaksjoner til Økokrim. Ved slik rapportering vil ikke partene blir varslet.

Lovverk

Eiendommen selges i den stand den var ved kjøpers besiktigelse. evt. da kjøper kunne ha besiktiget eiendommen (as is), jfr. Avhendingsloven § 3-9.

Eiendommen har derfor bare mangel i følgende tilfeller:

Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, eller ikke er blitt rettet i tide. Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.
Når eiendommens tomt har et vesentlig mindre areal enn opplyst av selgeren. Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier. Dersom kjøper ikke ønsker at skjøtet skal tinglyses, må det tas spesielt forbehold om dette i bud. I de tilfeller hvor kjøpers kreditor krever forsikring/garantistillelse fra megler utover de krav som stilles i lov om eiendomsmegling må kjøper dekke eventuelle kostnader forbundet med dette.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 28.01.2021

Vei, vann og avløp

Offentlig og privat vei. Privat stikkledning til offentlig vann/avløpsnett.

Ansvarlig megler

Mojtaba Alizadeh
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

    SOLGT

    Detaljer

  • Verditakst: 7 000 000,-
  • Fellesutgifter: 4 175,-
  • Primærrom: 100 m2
  • Bruksareal: 100 m2
  • Tomteareal: 1765 m2
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Leilighet

Visning

  • Ta kontakt for å avtale visning
  • SOLGT


    Mojtaba Alizadeh

    Eiendomsmegler MNEF
    Telefon: (+47) 32211515
    Mobil: (+47) 90839439

    Annen info

    Finnkode: 210961751