: Sjarmerende enebolig i etablert villaområde - Hage, bad 2015, påbygg i 2015, 4 sov, garasje/ carport
Ringveien 18 , 3050 Mjøndalen

Inneholder

Sjarmerende enebolig i et etablert villaområde. Boligen er innholdsrik, er påkostet med et påbygg i 2015 og har en pent opparbeidet hage. Nærheten til sentrum, skoler og offentlig kommunikasjon gjør denne eiendommen meget attraktiv.

Eiendommens kvaliteter:

- Carport på 26 kvm
- Hage med epletrær
- Stor terrasse
- Varmepumpe
- 4 soverom
- Rullestolvennlig (rampe)
- Garasje
- Nytt bad 2015
- Barnevennlig og stille beliggenhet
- Sikringsskap 2015
- Innholdsrik
- Peisovn i stue, ovn i 2.etg.
- Nærhet til sentrum og offentlig kommunikasjon

Boligen inneholder:

Kjeller (BRA 109 kvm): 5 stk. kjellerboder, garasjerom.

1 etg: (BRA 98 kvm, P-rom 92 kvm): Entré/ gang m/ trapp, stue/ spisestue, kjøkken, 2 stk. soverom, bad, wc og garderobe.

2. etg: (BRA 64 kvm, P-rom 43 kvm): Gang m/ trapp, 2 stk. soverom, bad (fra år 1988), baderom (eldre).

Loft: Uinnredet loft med adkomst via luke i trappegang, areal er oppmålt til 21 kvm og medtatt i rapporten som S-rom. Loft har kott, disse er ikke måleverdige grunnet lav lakhøyde/ skråtak.

Hvitevarer: Alle hvitevarer på kjøkken medfølger. Vaskemaskin, tøretrommel og fryseskap i kjeller medfølger ikke.

Løsøre: Gardiner i stue, soverom, sort kommode og sort klesskap, brun seksjon i stue samt hagemøbler (ikke parasoll) medfølger.

Beliggenhet

Boligen ligger fint til i Mjøndalen sentrum, rett ved stadion. Her er det kort vei til dagligvarehandel og en rekke andre shopping- og servicetilbud. Det er korte og trygge skoleveier i området, og det er godt lagt opp med offentlig kommunikasjon via buss og bane. Området kan også by på et rikt rekreasjonstilbud med nærhet til fine turstier og andre fasiliteter.

Eiendommen har en svært barnevennlig og fin beliggenhet i et rolig og populært område. Ca. 3-5 min. gange til sentrum togstasjon og de fleste servicetilbud.
Gangavstand også til skoler og barnehager. Gode kommunikasjonsmuligheter fra sentrum med buss og tog til Drammen/ Oslo/ Kongsberg. Nærhet til Vassenga med fotballbaner og tennisbaner samt Mjøndalshallen med innendørs fotballbane/ håndballbane og treningssenter. Mjøndalen Idrettsforening har et svært godt tilbud til barn og unge. Kort vei til marka med flotte tur og skimuligheter. Få minutters kjøring til Hagatjern med fine bade og
fiskemuligheter. Det er også opparbeidet en koselig tursti langs Drammenselva. Frister det med en golfrunde ligger Eiker Golfklubb med en flott bane i Åsen, ca. 10 minutters gange unna.

Mjøndalen er administrasjonssentrum i Nedre Eiker kommune i Viken. Stedet har ca. 8000 innbyggere. Mjøndalen ligger på sørsiden av Drammenselva,11 km vest for Drammen. Nedre Eiker kommune ligger i hjertet av Østlandet. Innenfor omtrent én times kjøring fra kommunen når du alt som det sentrale østlandsområdet har å tilby.

Adkomst

Adkomst fra Hagatjernveien og videre inn Ringveien.

Standard

Boligen holder en generelt god standard. Det henvises til vedlagte tilstandsrapport for ytterligere beskrivelse av de ulike bygningsdeler/ standard.

Bad 1 etg: Våtrom nytt i år 2015 (ved påbygging av boligen), arbeidene er utført i regi av innleide foretak, garanti på baderommet er utløpt. Bad inneholder følgende sanitærutstyr, dusjnisje med dører og 1-greps blandebatteri, vegghengt klosett (ikke utsparring i flis for drenering av innbygningssisterne, antar selvdrenerende, ikke mulig å kontrollere), servant montert i baderomsinnredning med skuffer og 1-greps blandebatteri og speil med lys. Opplegg for vaskemaskin. Downlights i himling.

Bad 2 etg: Våtrom er utidsmessig/ eldre våtrom og det må påregnes oppgradering om man ønsker dagens standard, men det fungerer slik det framstår og brukes. Våtrom oppgradert/ renovert i år 1988, våtrommet er bygget etter en enklere standard enn dagens krav. Det anbefales montering av
dusjkabinett ved videre bruk av baderommet uten oppgradering. Overflater gulv med fliser på baderom med varmekabler. To sluk i plast. Bad inneholder følgende sanitærutstyr, innebygget badekar med 1-greps blandebatteri, dusjnisje med dører og 1-greps blandebatteri, servant montert i baderomsinnredning med dører og 1- greps blandebatteri, høyskap, speil og lys.

Kjøkken: Innredning fra Sigdal med profilerte fronter fra år 1993, benkeplate i laminat, 1 1/2 vaskekum i stål med avrenning og 1-greps blandebatteri og lys under overskap. Vegg over kjøkkenbenk med malte flater. Frittstående hvitevarer.

Betalingsbetingelser

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkl. omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto senest to dager før overtakelse.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Avklares i forbindelse med budgivning.

Bebyggelse

Frittliggende enebolig med garasje. Carport på 26 kvm, bygget er ikke nærmere omtalt i taksten.

Boligen er påbygd i 2015.
Rammetillatelse: 29.04.2015
Igangsettingstillatelse: 29.04.2015

For dokumentinnsyn/ byggesak se: https://innsyn.nedre-eiker.kommune.no/byggsak

Søk opp Ringveien 18 og last ned aktuelle dokumenter.

Byggemåte

Se takst for beskrivelse av byggemåte:

Grunnmur oppført i lettklinkerblokker som er pusset utvendig (synlige flater over terreng). Byggegrunn ikke kjente kultmasser. Antar støpte betongfundament. Yttervegger over grunnmur av bindingsverk fra bygge-/ påbygningsår. Utvendig kledning i treverk, liggende panel med varierende alder, 2018 på østvegg/ 2015 på tilbygg og eldre panel på resten av boligen. Vinduer i tre består av tolags glass fra 70-tallet og enkelte vindu i kjeller fra byggeåret. Tre vinduer byttet på østvegg fra 2018 og tilbygg med vinduer fra år 2015. Standard ytterdør med glassfelt fra år 2015. Terrassedør i tre med glassfelt fra år 1974. Takkonstruksjon med saltak, oppbygning i trekonstruksjon med taksperrer, undertak av bord (på eldre del), fra bygge-/ påbygningsår. Deler av taket er fra år 2015. Kaldtloft med muligheter for oppbevaring/ lagring (gulv på deler av loft). Adkomst til loft via loftsluke med nedfellbar stige fra gang. Taket tekket med takstein fra år 1998 og 2015 på tilbygg. Takrenner og nedløp av plastbelagt stål (tilbygg fra 2015) og takrenner og nedløp av plast på
eldre del. Snøfanger montert på deler av taket. Pipe beslått med fotbeslag. Takstige montert, tilkomst til pipe.

Terrasse: Veranda og repo rundt deler av boligen med mulighet for adkomst med rullestol ved ramper fra år 2010.

EL: Boligen har to sikringsskap. Hovedskap fra år 2015 er plassert i garderobe i 1. etasje med automatsikringer, overbelastningsvern 50 AMP. Noe åpent og noe skjult anlegg. Systemspenning 230V.

Sideskap er plasser i gang/ trapperom (2. etasje) med automatsikringer. Noe åpent og noe skjult anlegg. Samsvarserklæring foreligger for utførte arbeider nåværende eier har utført på anlegget (samsvarserklæring ikke framlagt).

VVS: VA (vann og avløp), rør av jern, kobber og plast. Opplegg for vaskemaskin på baderom. Varmtvannsbereder OSO 300 liter fra 90-tallet, plassert i bod. Boligen har rør-i-rør system med rørteknisk skap plassert på baderom (gjelder baderom fra år 2015). Vannmåler og hovedstengekran montert i kjellerbod.

Pipe/ ildsted: Pipe i tegl med sotluke plassert i kjeller. Ildsteder, peisovn med glass montert i stue og ovn i gang 2. etasje. Pipe murt over tak med fotbeslag. Feierseksjonen gjennomførte tilsyn med fyringsanlegget den 31.01.20. Følgende avvik ble påekt: Det ble avdekket at skorsteinen ikke fungerer som forutsatt. Dårlige fuger og noe kondensskadet over tak, samt brennbart materiale mont mot skorstein i etg skiller. Jf. Forebyggendeforskriften § 6
Kommentar: Vår anbefaling til teknisk løsning er at skorsteinen rehabiliteres riktig dimensjonert i hele sin høyde, på godkjent måte. Arbeidene må ikke igangsettes før byggesøknad er sendt Drammen Kommune og tillatelse til tiltak er gitt. Dato for siste feiing: 29.06.2017.

Nedgravet tank for flytende brensel med automatisk løfter. Tank ikke kontrollert eller sjekket, minner om at eier er ansvarlig i forhold til Forskrift om begrensning av forurensning (forurensningsforskriften).

Ventilasjon: Boligen har naturlig ventilasjon fra byggeåret.

Teknisk: Dørklokke. Leverandør av TV og datasignaler ALTIBOX.

Kommunale avgifter

Kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2019:
Avløp kr. 4 773,60,-
Vann kr. 3 370,10,-
Sum kr. 8 143,70,-

Årsgebyr renovasjon: Kr. 3538,-

I tillegg kommer utgifter til strøm, feiing og forsikring.

Tomten

Eiet flat tomt på 895 kvm, opparbeidet med gressplen, beplantning og prydbusker. Flotte gamle epletrær i hagen. Gruset gårdsplass. Skjermet fra støy og trafikk samt fine solforhold.

Parkering

Parkering i egen gårdsplass og i carport/ garasje.

Oppvarming

Boligen varmes i dag opp ved strøm/ panelovner. Varmekabler på baderom. Varmefolie på soverom og hall fra år 2015. Varmepumpe luft til luft montert i stue. Peisovn montert i stue og i gang på loft.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:



3005/215/324:
26.08.1955 - Dokumentnr: 2686 - Registrering av grunn


Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3005 Gnr:215 Bnr:21


01.01.2020 - Dokumentnr: 341390

Rettigheter: Ingen rettigheter registrert.

Vederlag

Provisjon 50 000,-, markedspakke kr. 17 900,- Oppgjør kr. 5 000,-. Alle beløp ink. mva og betales av selger.

Regulering

Navn Kommuneplanens arealdel 2015 - 2026
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 07.10.2015

Delarealer Delareal 895 m
KPHensynsonenavn H320_194
KPFare Flomfare
Delareal 895 m
Bestemmelse
Områdenavn S.avgrens Mj - Kr
KPBestemmelseHjemmel forhold som skal avklares og belyses
Delareal 895 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Navn Områderegulering for Mjøndalen sentrum
Plantype Områderegulering
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 19.06.2019
Lovmerknad PBL 2008
Delarealer Delareal 895 m
Formål Boligbebyggelse-frittliggende småhusbebyggelse
Feltnavn BFS5
Delareal 895 m
Faresone Flomfare
RPHensynsonenavn H320_37

Ferdigattest

Kommunen har ikke dokumenter i sine arkiver hva gjelder opprinnelig oppføring av bolig. Det er registrert følgende:

- Godkjent tilbygg/ utvidelse av stue 03.07.1979
- Godkjent tilbygg/ handicap-rampe 20.04.2015

Ferdigattest/ midlertidig brukstillatelse: Nei
Selger har rekvirert ferdigattest for påbygget oppført i 2015. Ferdigattest er ikke mottatt i skrivende stund. Det ventes å ta noe tid før dette er på plass, men anmodning er innsendt.

Vei, vann og avløp

Vei: Offentlig med privat innkjørsel.
Vann/ Avløp: Offentlig, private stikkledninger. Installert vannmåler.

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

    SOLGT

    Detaljer

  • Verditakst: 4 100 000,-
  • Ligningsverdi: 704 901,-
  • Primærrom: 135 m2
  • Bruksareal: 271 m2
  • Bruttoareal: 286 m2
  • Tomteareal: 895 m2
  • Eierform: Eier (Selveier)
  • Boligtype: Enebolig

Visning

  • Ta kontakt for å avtale visning
  • SOLGT


    Martin Morken Hjertås

    Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
    Mobil: (+47) 48029950

    Annen info

    Finnkode: 192686737