Hallermoen Vest: Lekker enebolig - Nydelig utsikt, garasje, hage, kjøkken 2019, 70 kvm terrasse, 5 sov, 2 bad
Haraldstua 38 , 3030 Drammen

Inneholder

Boligen er en lekker enebolig på Øvre Hallermoen Vest på Konnerud. Eiendommen har en godt utnyttet planløsning, har en gjennomgående god standard. Boligen fremstår delikat med lyse og nøytrale fargevalg og har blant annet 5 soverom, stor stue, romslig kjøkken fra 2019, 2 bad, garasje og flotte uteområder. Kort vei til skoler og barnehager, sentrum og marka! Perfekt for familien! Velkommen til visning!

Eiendommens kvaliteter:

- Ny stor terrasseplatting september 2020 på 70 kvm
- Varmepumpe 2017
- Peis
- Veranda på 9 kvm
- Garasje
- Hage
- Utebod på 6 kvm fra 2017
- Flott utsikt
- Sort og lekkert kjøkken fra 2019
- Romslig og god planløsning
- 5 soverom
- En flott familiebolig

Inneholder:

1 etg: P-rom: 77 kvm: Entré/ gang, gang m/ trapp, stue/ spisestue, kjøkken, 2 stk. soverom og bad/ vaskerom. Utgang fra stue til terrasse over to plan med trapp mellom terrassene fra år 2020, plate på mark ca. 70 kvm.
S-rom 20 kvm: Garasjerom (innlagt strøm, isolert elektrisk port)

2 etg: P-rom: 56 kvm:Gang m/ trapp, 3 stk. soverom og bad. Utgang til solrik veranda på 9 kvm.
S-rom: 10 kvm: 2 stk. boder

Hvitevarer:
Oppvaskmaskin og komfyr følger med. Kjøleskap kun etter avtale med selger (kan kjøpes separat).

Løsøre:
Lamper følger med, Philips Hue-lamper kun etter avtale med selger (kan kjøpes separat). Skyvedørsgarderobe på hovedsoverom følger med. Barneskap kan stå hvis ønskelig. Projektor og lerret på filmrom medfølger kun etter avtale med selger (kan kjøpes separat). Det samme gjelder TV og høyttaler i garasje/ gaming-rom.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i et etablert, rolig og barnevennlig boligområde på Øvre Hallermoen Vest.

Området består hovedsaklig av frittstående eneboliger og det er kort avstand til de fleste fasiliteter. Eiendommen er solrik og har flott utsikt over Drammen og Finnemarka. Barneskole og barnehage rett i nærheten, samt kort vei til Konnerudsenteret med post, bank, treningssenter og diverse butikker.
Konnerud har mange fritidstilbud. Konnerud IL er et aktivt idrettslag som innehar ulike idrettsanlegg. Det er også kort avstand til flotte turterreng med lysløype, langrennsarena, Skoger golfbane, Konnerudgruvene og badeplass ved Inntakeren og Stordammen. God bussforbindelse til Drammen. Ellers kort kjørevei (ca. 5 min) til Drammen sentrum med svært gode forbindelser med buss og tog i alle retninger. Ca. 35 minutter med tog fra Drammen til Oslo S og ca. 1 time med flytoget til Gardermoen.

Adkomst

Kjør opp Konneerudgata fra Drammen sentrum (Strømsø). Ta til høyre inn Hagbart Kyllands vei. Denne går over i Lensmannsløkka. Følg veien og ta inn Tolerudveien til høyre. Haraldstua er første vei på høyre hånd. Kjør denne til du ser nr. 38. Man kan også fortsette opp Tolerudveien da denne møter Haraldstua.

Standard

Boligen holder generelt en god standard. Takstmann oppsummerer standard slik: Eier har bebodd boligen siden 2016 og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold knyttet til eiendommen. Kjøkken er oppgradert i år 2019 (Epoq). Boligen er normalt vedlikeholdt, en del oppusset/ fornyet gjennom årene. Det må allikevel påregnes kostnader til vedlikehold og oppgraderinger. Dette dreier seg generelt om bygningsdeler med TG 2, med
normal aldring, skader og slitasje. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler i taksten.

Betalingsbetingelser

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkl. omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto senest to dager før overtakelse.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Etter avtale med selger.

Bebyggelse

Enebolig med garasje (sammenhengende med nabo). Utebod på 6 kvm fra år 2017, bygget er ikke nærmere omtalt i taksten.

Byggemåte

Se takst for beskrivelse av byggemåte:

EL: Sikringsskap plassert i entre med automatsikringer, hovedsikring 63 AMP. Vesentlig skjult EL-anlegg. Systemspenning 230V. Ca. årsforbruk 18000 kWh. Satt inn ny måler 04.01.17

VVS: VA (vann og avløp), rør av jern, kobber og plast. Opplegg for vaskemaskin på baderom. Varmtvannsbereder Høiax 200 liter (antar fra byggeår), plassert på baderom. Vannmåler og hovedstengekran montert på baderom.

Pipe/ ildsted: Pipe i Leca med sotluke plassert i stue. Pipe pusset over tak med fotbeslag. Ildsteder, peisinnsats med glass montert i stue. Pipe og ildsted hadde kontroll av fyringsanlegget 22.01.15 (tilfredsstillende kontroll). Dato for siste feiing: 03.09.2018.

Ventilasjon: Boligen har naturlig ventilasjon fra byggeåret.

Teknisk: Fiber og TV fra Altibox er installert. Altibox 500/500 ligger klart.

Kommunale avgifter

Kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2019:

Vann/ avløp: Kr. 7 307,-
Årsgebyr renovasjon: Kr 3 538,-

I tillegg kommer utgifter til TV/ Internett, forsikring, strøm og feietjenester.

Tomten

Eiet, flat (noe skrånende i bakkant) og solrik tomt på 403,6 kvm. Tomten er pent opparbeidet med ny flott terrasseplatting (ulike nivåer), steinbelagtt oppkjørsel, plen, prydbukser og tett thujahekk. Eiendommen har en usjenert og fin beliggenhet i barnevennlige omgivelser. Lettstelt og praktisk tomt.

Parkering

Parkering i garasje og i egen gårdsplass. Selger opplyser om at elektriker har sjekket mulighetene for EL-bil lading og det kan legges til ekstra kurs ved behov for ladeboks.

Oppvarming

Boligen varmes i dag opp ved strøm/ panelovner. Varmekabler på baderom
og entre. Varmepumpe luft til luft montert i stue (2017). Peisovn montert i stue.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:3005/81/296:
07.09.1995 - Dokumentnr: 13096 - Registrering av grunn

Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3005 Gnr:81 Bnr:1101.01.2020 - Dokumentnr: 1901757 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0602 Gnr:81 Bnr:296Grunnbok for hoved
bølet (81/11) er rekvirert og kan sees hos megler.

Eiendommens rettigheter: Ingen rettigheter registrert.

Vederlag

Provisjon 45 000,-, markedspakke kr. 17 900,- Oppgjør kr. 5 000,-. Alle beløp ink. mva og betales av selger.

Regulering

Navn Kommuneplanens arealdel 2014-2036
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 05.10.2015

Navn REGULERINGSPLAN FOR HAGBART KYLLANDS VEI, ETAPPE 2, OG OMRÅDET HARALDSTUA
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 18.06.1987
Formål Boliger

Selger opplyser: Eiendom på baksiden eies av kommunen og er visstnok fredet for videre utbygging. Her er det tidligere gruveskjerp og vil aldri bli brukt til husbygging. Megler har innhentet grunnbok for dette arealet/ tomten. Eier er Drammen kommune. Denne er regulert til "Grønnstruktur" i kommuneplanen.

Ferdigattest

Ferdigattest foreligger ikke. Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 13.02.96. Det gis ikke ferdigattest for tiltak som er omsøkt før 1. januar 1998. Dersom bygget er omsøkt og godkjent av kommunen, vil det ikke være ulovlig å bruke bygningen selv om ferdigattest mangler.

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 4 990 000,-
 • Ligningsverdi: 918 522,-
 • Primærrom: 133 m2
 • Bruksareal: 163 m2
 • Bruttoareal: 179 m2
 • Tomteareal: 404 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning

 • Martin Morken Hjertås

  Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
  Mobil: +47 480 29 950

  Annen info

  Finnkode: 192686240