: Innholdsrik og lekker enebolig i blindvei - Nydelige uteområder, utsikt, dobbelgarasje! Må sees!
Fjellsbyveien 47 , 3041 Drammen

Inneholder

Lekker, innholdsrik og meget tiltalende enebolig over 3 plan. Boligen har særs flotte uteområder med terrasser i ulike nivåer, liten hage, dobbeltgarasje og flott utsikt over Drammen. Eiendommen er spesielt godt egnet til en større familie. Her bor man stille og rolig innerst i blindvei, men allikevel kort vei til stentrum, skoler og friområder.

Eiendommens kvaliteter:

- Peisovn
- Varmepumpe
- Balansert ventilasjon
- Dobbeltgarasje
- Flere store terrasser
- Utsikt
- Solrikt
- Blindvei
- 4 gode soverom
- Stor loftstue
- Meget stort kjøkken
- Koselig stue med byutsikt
- Utstrakt bruk av downlights
- Ingen TG3 i takstraporten

Inneholder

U. etg
P-rom: 62 kvm: Gang m/ trapp, 3 stk. soverom og bad
S-rom: 26 kvm: Garderobe, 2 stk. boder og teknisk rom

1. etg
P-rom 91 kvm: Entré/ gang, gang m/ trapp, stue, kjøkken m/ åpen
løsning til stue, bad, vaskerom og soverom

2. etg
P-rom 27 kvm: Loftstue m/ trapp

Hvitevarer som medfølger: Koketopp, stekeovn, micro og kjøleskap.

Løsøre som medfølger: Hvite skap loftstue, skuffesekskjon walking closet og oppheng som det står, hyller i boder, vaskerom trådkurver og hyller.

Alarm: Alarmanlegg montert. Dette blir stående og kjøper tegner evt. eget abonnement.

Beliggenhet

Innholdsrik enebolig med skjermet og god beliggenhet i veletablert boligområde. Boligen er beliggende i enden av Fjellsbyveien som er blindvei. Gode solforhold og flott utsikt over Drammen, Lierdalen og Drammensfjorden. Gangavstand til Brandengen skole. Fra eiendommen er det kort avstand til fritidstilbud og
park/ friområder. Kort vei til Drammen sentrum med alle fasiliteter. Enkel adkomst i forhold til av- og påkjøring E-18. God bussforbindelse fra Skogerveien og Rundtom til sentrum. Fra eiendommen er det ca. 30 minutters gange til Strømsø sentrum med togstasjon som har Flytoget samt god forbindelse mot Asker/Oslo og Kongsberg.

Adkomst

Fra E-18 Oslo: Kjør av til Drammen (siste avkjøring rett etter motorveibroen). Ta til venstre i rundkjøringen, deretter også venstre i neste rundkjøring. Kjør inn Colletts gate, deretter til venstre inn Styrmoes vei. Denne følger du videre over i Markusveien. Holde denne helt til du kommer til et kryss hvor Kleivene går opp til venstre. Kjør inn her, så er Fjellsbyveien første vei på venstre hånd etter ca. 30 meter. Kjør denne helt til enden så ser du huset på venstre hånd.

Standard

Boligen er en velholdt og gir et meget tiltalende inntrykk. Eier har bebodd boligen siden 2003 og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold knyttet til eiendommen. Boligen er normalt vedlikeholdt, en del oppusset/ fornyet gjennom årene. Det må allikevel påregnes kostnader til
vedlikehold og oppgraderinger. Dette dreier seg generelt om bygningsdeler med TG 2, med normal aldring, skader og slitasje. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler i taksten.

Bad u. etg og 1 etg: oppgradert/ renovert av forrige eier i 1999.

Selger opplyser om følgende i egenerklæringen: Fuktinnsig på 1 soverom underetasje, eier utbedret innvendig. Utvendig, eier prøvd utbedret. Salt og kalkutslag på vegg i bod. Iflg Tilstandsrapport, utslag av fukt i vegg og gulv i samme bod. Riss og småsprekker i mur, normal tilstand ut fra alder og byggemåte.

Betalingsbetingelser

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkl. omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto senest to dager før overtakelse.

Overtagelse, tilleggsinfo.

Avklares i forbindelse med budgivning.

Bebyggelse

Frittliggende enebolig (1989). Frittliggende dobbel garasje (1997).

Byggemåte

Se takst for beskrivelse av byggemåte:

EL: Sikringsskap plassert i entre med automatsikringer, hovedsikring 63 AMP. Vesentlig skjult ELanlegg. Systemspenning 230V. Selger opplyser om at EL-anlegg ble sjekket i 2015 av EB-nett Dag Svartskuren og Andreassen Elektro as. Selger har ikke dokumentasjon fra denne kontrollen.

VVS: VA (vann og avløp), rør av jern, kobber og plast. Opplegg for vaskemaskin på vaskerom. Varmtvannsbereder OSO 287 liter fra år 1999, plassert i teknisk rom. Vannmåler og hovedstengekran montert i teknisk rom. Det er montert tank og pumpe til kloakken i teknisk rom, dette er anlegg som trenger jevnlig kontroll og service.

Pipe/ ildsted: Pipe i Leca med sotluke plassert i underetasje (soverom). Ildsteder, peisovn med glass montert i stue. Pipe helbeslått over tak. Feierseksjonen gjennomførte tilsyn med fyringsanlegget den 05.04.2017, ingen anmerkninger.

Ventilasjon: Boligen har naturlig ventilasjon fra byggeåret. Underetasje har balansert ventilasjon (tilluft i oppholdsrom og avtrekk i våtrom), ventilasjonsaggregatet plassert i bod. Det er montert utsuging for radon med egen vifte. Anleggene ble montert med bakgrunn i høye målinger av radon. Eier opplyser at målingene i dag ligger på et akseptabelt nivå, (ikke fremlagt
dokumentasjon på målinger).

Selgers kommnetar: Hadde høye verdier ved måling på et soverom i underetg, installert utsuging av radon med egen vifte 2012 og balansert ventilasjon 2013, verdi nå ligger på 60-80 (meglers kommentar: Statens strålevern anbefaler at radonnivåer holdes så lave som mulig i alle bygninger, og at tiltak alltid bør utføres når radonnivået i ett eller flere oppholdsrom overstiger 100 Bq/m3. Videre anbefaler Strålevernet at radonnivåer alltid skal være lavere enn en maksimumsgrense på 200 Bq/m3.)

Teknisk: Dørklokke Leverandør av datasignaler Telenor.

Kommunale avgifter

Kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2019:

Vann/ avløp: 16 157,-
Årsgebyr renovasjon: Kr 3 538,-

I tillegg kommer utgifter til TV/ Internett, forsikring, strøm og feietjenester.

Tomten

Eiet tomt på 744,4 kvm, opparbeidet med gressplen, beplantning og prydbusker. Belegningsstein i gårdsplass og store terrasserte områder. Lettstelt og solrik tomt i enden av blindvei.

Parkering

Parkering i egen gårdsplass og i dobbelgarasje (37 kvm). Innlagt strøm og garasjeport med elektrisk åpner.

Oppvarming

Boligen varmes i dag opp ved strøm/ panelovner. Varmekabler på baderom. Varmekabler i gang underetg. samt i yttergang hovedetg. Peisovn montert i stue. Varmepumpe luft til luft montert i gang i underetasje.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:3005/111/810:
02.09.1983 - Dokumentnr: 6752 - Bestemmelse om veg
Forskjellige best. iflg. skjøte bl.a. om
Div. ledninger
Med flere bestemmelser


Utdrag fra servitutten:

- Tomten gis veirett til Nedre del av Fjellsbyveien som fortsatt er selgers eiendom.

- Kjøper er kjent med at turstien ned til Nærbyveien blir liggende med ½ veibredde (3m) inn på tomten. Turstien skal være åpen for allmenn ferdsel.


13.09.1983 - Dokumentnr: 7069 - Best. om vann/kloakkledn.

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere


Servitutter er rekvirert og kan sees hos megler.


10.06.1983 - Dokumentnr: 990072 - Registrering av grunn

Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3005 Gnr:111 Bnr:18418.11.1988 - Dokumentnr: 11714 - Registrering av grunn

Utskilt fra denne matrikkelenhet:
Knr:3005 Gnr:111 Bnr:86301.01.2020 - Dokumentnr: 1455591 - Omnummerering ved kommuneendring
Tidligere: Knr:0602 Gnr:111 Bnr:810

Vederlag

Provisjon kr. 50 000,-, markedspakke kr. 17 900,- Oppgjør kr. 5 000,-. Alle beløp ink. mva og betales av selger.

Regulering

Kommuneplan/kommunedelplan: Kommuneplanens arealdel 2014-2036. Arealbruk: Boligbebyggelse, nåværende.

Gjeldende regulering: Regulering og bebyggelsesplan for Øvre del av Fjellsbyen. Ikrafttredelse 20.05.1954.
Formål: Boliger.

Reguleringsplan for området Fjellsbyveien 30. Ikrafttredelse 18.03.1983. Formål: Boliger og felles avkjørsel.

Reguleringsplaner under bakken: E18 Frydenhaug - Eik. Ikrafttredelse 26.10.2004. Formål: Anlegg i grunnen.

Ferdigattest

Ferdigattest for boligen foreligger ikke, men det foreligger midlertidig brukstillatelse fra 1991. Garasje er byggesøkt og tiltaket er godkjent i 1997 men det er ikke utstedt ferdigattest på denne.

Platting ved inngang satt opp av eier (ukjent om denne er omsøkt i kommunen dersom høyden over terreng tilsier at dette er nødvendig).

Vei, vann og avløp

Tilknytning avløp: Offentlig tilknyttet avløp med privat stikkledning frem til offentlig nett. Det er montert tank og pumpe til kloakken i bod i kjeller, dette er anlegg som trenger jevnlig kontroll og service.
Tilknytning vann: Offentlig tilknyttet vann med privat stikkledning frem til offentlig nett.
Adkomstvei: Offentlig

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  SOLGT

  Detaljer

 • Verditakst: 5 590 000,-
 • Ligningsverdi: 1 616 650,-
 • Primærrom: 180 m2
 • Bruksareal: 206 m2
 • Bruttoareal: 229 m2
 • Tomteareal: 744 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • SOLGT


  Martin Morken Hjertås

  Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
  Mobil: +47 480 29 950

  Annen info

  Finnkode: 192686079