Skip to content
Krokstadelva: Innholdsrik lekker enebolig - Dobbeltgarasje, 4 sov, 2 bad, kjøkken 2009, hage, terrasse m.m.
Stensethalleen 4A , 3055 Krokstadelva

Inneholder

Stensethalleen 4 A er en innholdsrik og meget tiltalende enebolig over to plan med skjermede uteplasser, velstelt hage og et representativt inngangsparti. Boligen fremstår som moderne og er holdt i delikate farger, smakfullt kombinert med downlights, parkett og fliser. Den romslige og isolerte garasjen er bygget inntil boligen med inngang til kjøkkenet via en praktisk bod. I 2.etg over garasjen er det et stort åpent rom med kjøkkenkrok med innlagt vann, med egen utgangsdør, samt med gang mot resten av husets 2.etasje.

Eneboligen har blant annet en romslig stue med praktfull klebersteinspeis og en fin romløsning i hall i andre etasje med plass for møblement. Videre er det et lekkert spisekjøkken med integrerte hvitevarer, to romslige bad med gulvvarme og et eget vaskerom. Det er hele fire soverom, noe som gjør det svært attraktivt for barnefamilier, og meget gode lagringsmuligheter i garderober, kott, knevegger og på loft.

Boligens kvaliteter/ høydepunkter:

- Terrasse, plate på mark 38 kvm med adkomst fra stue.
- Dobbeltgarasje med innvendig adkomst
- Opplegg for lading av el-bil i garasje og i gårdsplass
- Solrik tomt med plen
- Sentralstøvsuger
- Kjøkken fra IKEA fra 2009
- Biloppstillingsplasser på eiendommen
- Peis
- Varmepumpe med to innedeler.

Inneholder:

1 etg: BRA 164 kvm, P-rom: 111 kvm, S-rom: 53 kvm:

P-rom: Entré/ gang, gang m/ trapp, stue, kjøkken, bad, vaskerom og soverom. Terrasse på 38 kvm med adkomst fra stue.
S-rom: Garderobe, bod, garasjerom.

2 etg: BRA 82 kvm, P-rom: 82 kvm:
P-rom: Loftstue m/ trapp, 3 stk. soverom, bad og kontor m/ kjøkken

Hvitevarer/ løsøre: Kjølehjørnet på kjøkkenet og fryseren i boden ved siden av kjøkkenet, samt stekeovn med keramisk topp medfølger. Klesskap i 2.etg på ene soverommet kan medfølge. Lysekrone på kjøkkenet og taklampe ved trappen i 1. etg. medfølger ikke.

Beliggenhet

Beliggende solrikt, nederst på Stenseth i Krokstadelva. Eiendommen har gangavstand til Krokstad barneskole og Eknes ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi (ca. 1 min fra boligen) og Price lagerbutikk m.fl. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Buskerud Storsenter et av Buskeruds ledende kjøpesentre med over 90 butikker og spisesteder.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Stenseth og ligger ca. 2 min å gå fra boligen. Det er også kort vei til Mjøndalen stasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Mjøndalen, 4 min til Buskerud Storsenter, 11 min til Drammen, 29 min til Kongsberg og 42 min til Oslo S.

Ca. 3,5 km fra boligen ligger praktfulle Årbogen idrettspark. Her finner du Birkebeineren med et bredt, sportslig tilbud i et aktivt idrettsmiljø, et populært bade- og fiskevann med sandstrand, og lysløype som gir deg en fin rundtur i Finnemarka. Ellers er det idrettsplass ved ungdomsskolen og i Mjøndalen ved stadion. Ønsker du alpine utfordringer er det kort vei til både Drammen og Kongsberg.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen.

Standard

Takstmann oppsummerer standard slik: Eier har bebodd boligen siden 2016. Eier har hatt en vannlekkasje fra baderommet i 2. etasje og skaden er utbedret i regi av forsikringsselskap (baderommet fikk ikke skader av lekkasjen i følge eier). Oppdatert noe overflater i 2 i etasje grunnet vannlekkasje i år 2016. Boligen er normalt vedlikeholdt, noe oppusset gjennom årene. Det må allikevel påregnes kostnader til vedlikehold og oppgraderinger.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger innbetales til meglers klientkonto senest to virkedager innen overtakelse.

Depositum beløp

0,-

Overtagelse, tilleggsinfo.

Etter avtale med selger.

Bebyggelse

Frittliggende enebolig med dobbel garasje. Tilbygg (i 2001).

Byggemåte

Se takst for beskrivelse av byggemåte.

EL: Sikringsskap plassert i entre med automatsikringer, hovedsikring 63 AMP. Systemspenning 230V. Vesentlig skjult EL-anlegg. Opplegg for lading av el-bil i garasje og i gårdsplass. Det er etablert egen kurs i sikringsskapet for lader utvendig. Egen sikring for el-bil lading i garasjen på eksisterende kurs. Glitre utførte kontroll av EL-anlegg (nov 2019). Ved stikkprøvekontrollen ble ingen feil eller mangler avdekket.

VVS: VA (vann og avløp), rør av jern, kobber og plast. Boligen har delvis noe rør-i-rør system med samlestokk montert i kjøkkenskap (uten tilstrekkelig drenering). Varmtvannsbereder Høiax 200 liter antar fra byggeår, plassert på vaskerom. Vannmåler og hovedstengekran montert på vaskerom.

Pipe/ ildsted: Elementpipe med sotluke plassert i stue. Pipe helbeslått over tak. Ildsteder, peisinnsats med glass montert i stue. Feierseksjonen gjennomførte tilsyn med fyringsanlegget den 12.10.18. Ingen avdekkede forhold. Dato for siste feiing: 12.06.2017.

Ventilasjon: Boligen har naturlig ventilasjon fra byggeåret. Mekanisk ventilasjon/ uttrekksvifte i taket for våtrommene.

Teknisk: Dørklokke. Leverandør av TV og datasignaler ALTIBOX. Sentralstøvsuger fra Forma (HG 1930 PLUS) montert på vaskerom med ett uttak i hver etasje.

Alarm: Boligen har installert alarm fra Sector Alarm. Dette utstyret kan etter egen avtale medfølge boligen om kjøper tegner eget abonnement.

Det oppfordres til å lese takstdokumentet vedlagt prospektet for ytterligere beskrivelse av de ulike bygningsdeler og tilstandsgrader. Det henvises også til selgers egenerklæring for utfyllende informasjon.

Kommunale avgifter

Kommunale gebyrer fakturert på eiendommen i 2019:

Avløp: 8 068,75,-
Vann: 5 435,70,-
Sum: 13 504,45,-

Årsgebyr renovasjon: 4 600,-

I tillegg kommer feiegebyr/ tilsynsgebyr og kostnader til bygning- og innboforsikring.

Tomten

Eiet solrik tomt på 659,7 kvm. Flat tomt med velholdte opparbeidede uteområder. Her er det flott hellebelagt gårdsplass, idylliske uteplasser mot syd, øst og vest, samt inngjerdet hage, plen, prydbusker, skjermende tujahekk, beplantning og trær. Fra stuen er det utgang til en idyllisk terrasse med motorisert "pergolamarkise" hvor du har plass til stor sittegruppe. Fra terrassen går det trapper ned til uteplasser på begge sider, og det er også anlagt en koselig uteplass ved inngangspartiet.

Parkering

Parkering i egen gårdsplass og i garasje. Garasjen har loft med utvendig og innvendig adkomst (trapp på baksiden av garasje). Innlagt strøm og garasjeport med elektrisk åpner. Dobbelgarasjen er bygget inn som en del av boligen og har direkte adkomst fra garasjen via bod til kjøkken. Loftsrommet over garasjen på ca 40 kvm har blitt brukt til lekerom, gjesterom, treningsrom og kontor. Med innlagt vann og egen inngang, så er det også potensial for videre utvikling. Opplegg for lading av el-bil i garasje og i gårdsplass.

Oppvarming

Boligen varmes i dag opp ved strøm/ panelovner. Varmekabler på baderom og entre. Peisovn montert i stue. Varmepumpe luft til luft montert i kjøkken og kontor. Buskerud Varmepumpeservice har gjort regelmessig service på varmepumpene, siste gang i 2019.

Servitutter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

03.11.1997 - Dokumentnr: 9867 - Registrering av grunn


Denne matrikkelenhet opprettet fra:
Knr:3005 Gnr:242 Bnr:1


01.01.2020 - Dokumentnr: 225503 - Omnummerering ved kommuneendring
01/01-2020 tidligere: Knr:0625 Gnr:42 Bnr:497Servitutter:
1997/10442-2/25 19.11.1997 BESTEMMELSE OM VEG
Rettighet hefter i: KNR: 3005 GNR: 242 BNR: 498
Rettighetshaver NEDRE EIKER KOMMUNE

1998/10544-2/25 14.12.1998 BESTEMMELSE OM VEG
Rettighet hefter i: KNR: 3005 GNR: 242 BNR: 498

Vederlag

Provisjon 1% av salgssum,- Markedspakke kr. 17 900,- Oppgjør kr. 5 000,- Alle beløp ink mva og betales av selger.

Regulering

Eiendommen er regulert, og det er reguleringsplan: KR 23 Bruforbindelse, Mjøndalen - Krokstadelva, datert 28.6.1982 som gjelder. Eiendommen er regulert til boligformål.

Kommuneplan
I hht. Kommuneplanen er denne eiendommen m.fl. avsatt til boligbebyggelse (nåværende), område B. Boligbebyggelse Jfr. Kommuneplanens arealdel, godkjent 31.08.2011 er boligbebyggelse inndelt i 3 områder; A, B og C. For dette området gjelder følgende: Boligområde B; Variert enebolig/småhusbebyggelse. Her skal ikke grad av utnytting overstige 30% BYA. Kommuneplanen overstyrer reguleringsbestemmelsene, med mindre annet er fastsatt i godkjent reguleringsplan vedtatt etter 01.01.1999.

Vei, vann og avløp

Adkomstvei: Privat avstikker fra offentlig vei/ gate. Stensethalleen 4A har bruksrett av veien som går til eiendommen (veien eies av Stensethalleen 6 ). Brøyting etter avtale.
Tilknytning vann: Offentlig tilknyttet vann med privat stikkledning frem til offentlig nett.
Tilknytning avløp: Offentlig tilknyttet avløp med privat stikkledning frem til offentlig nett.

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 5 390 000,-
 • Ligningsverdi: 1 201 705,-
 • Primærrom: 193 m2
 • Bruksareal: 246 m2
 • Bruttoareal: 267 m2
 • Tomteareal: 660 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Enebolig

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning

 • Martin Morken Hjertås

  Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
  Mobil: +47 480 29 950

  Annen info

  Finnkode: 179434368