Skip to content
Åssiden: Lekker 3 roms toppleilighet - solrik balkong, peisovn, bad 2002, utsikt, sentralt på Åssiden - Bør sees!
Betzy Kjelsbergs vei 244C , 3028 Drammen

Inneholder

Boligen er en lys og fin 3-roms leilighet i 4. etg. Nydelig utsyn over grøntanlegg fra balkongen og med gode solforhold. Her kan man flytte rett inn og gå våren i møte. Boligen bør sees.

Boligens kvaliteter:

- 4 etg. byr på fin utsikt
- Balkong på 8 kvm (solrik)
- Praktisk og god planløsning
- Stille og tilbaketrukket (beste beliggenheten på feltet)
- Stort kjøkken med utsikt helt mot Kongsberg
- 2 stk kjellerboder og 1 matbod
- 2 svale nordvendte soverom
- Vinduer i stue samt terrassedør fra 2014
- Ikea kjøkkeninnredning med slette fronter fra år 2014

Inneholder (p-rom 70 kvm): Entrè/ gang, kjøkken, stue/ spisestue, 2 stk.
soverom og bad.

Hvitevarer: Komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin medfølger handelen.
Skap, fast inventar, lyskilder medfølger boligen. Lysekronen over spisebord i stue medfølger ikke.

Beliggenhet

Sentral og god beliggenhet på Åssiden. Solrikt og barnevennlig med kort vei til skoler, forretninger og treningssenter. Åssiden er Drammens nest største bydel med nærhet til marka med flott turterreng sommer og vinter. Her finner du butikker, skoler, barnehager, idrettsanlegg og Drammens Travbane. Hyppige avganger med buss til Drammen sentrum.

Gangavstand til Aronsløkken barneskole, samt gangavstand til Kjøsterud ungdomskole og Åssiden videregående skole.

Det er kort gange til elveparken der du kan følge brede gang- og sykkelveier nedover langs Drammenselven. Her finner du grillplasser, bade- og fiskemuligheter, samt sandvolleyballbane og lekeapparater. Turveien er en del av et større turveinett som tar deg helt inn til elvepromenaden og Drammen by. Besøk gjerne Drammen Skisenter eller ta en spennende fottur i populære Kjøsterudjuvet.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi XL Ligosenteret eller Meny Åssiden. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Gulskogen med 120 spennende butikker, eller til Drammen sentrum med kjøpesentre og gågater.

Adkomst

Fra Drammen sentrum følges Rosenkrantzgata ut av byen i retning Solbergelva. Følg Rosenkrantzgata forbi Åssiden kirke. Ta inn til høyre ved Åssiden VGS/ Kiwi og kjør Betzy Kjelsbergsvei til venstre. Ta første vei til høyre som er Sørensvingen. Blokken er beliggende på høyre side. Se kart.

Standard

Leiligheten er velholdt og fremstår meget pen med et moderne uttrykk. Eier har bebodd leiligheten siden 2018 og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold knyttet til eiendommen. Boligen er normalt vedlikeholdt, en del oppusset/ fornyet gjennom årene. Våtrom oppgradert/ renovert i ca. år 2002, arbeidene er utført i regi av borettslaget. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler i taksten.

Kjøkken: Innredning fra Ikea med slette fronter fra år 2014, benkeplate i laminat, 1 vaskekum i stål med avrenning og 1-greps blandebatteri og lys under overskap. Vegg over kjøkkenbenk med malte flater. Varmtvannsbereder montert i kjøkkenbenk, OSO 120 liter fra år 2002. Frittstående hvitevarer. Eldre fuktskade på kjøkkenbenk (laminat på benkeplate buler ved vask).

Bad: Bad antatt fra ca. år 2002 i regi av borettslaget. Oppgraderinger i 2015: Rørstrømper i samtlige soilrør i alle blokkene. Bad inneholder følgende sanitærutstyr, dusjnisje med forheng og 1-greps blandebatteri, klosett, servant montert i baderomsinnredning med dører og 1-greps blandebatteri og overskap med speil. Åpent røranlegg på baderom. Opplegg for vaskemaskin. Det er registrert fuktskader på baderomsinnredning.

Bebyggelse

Boligblokk i 4 etasjer uten heis. Leiligheten har beliggenhet i 4. etasje.
Boder; matbod ca 0,5 kvm, samt 2 stk kjellerboder på 3,2 og 3,5 kvm, felles vaskerom i kjeller.

Borettslaget består av 125 boliger fordelt på 4 bygninger.

Byggemåte

Se takst for beskrivelse av byggemåte.

EL: Sikringsskap plassert i felles gang/ trappegang med automatsikringer, hovedsikring 32 AMP. Vesentlig skjult EL-anlegg. Systemspenning 230V. Anlegget ble kontrollert 29.03.19 uten funn av feil eller andre anmerkninger.

VVS: VA (vann og avløp), rør av jern, kobber og plast. Varmtvannsbereder (benkebereder) OSO 120 liter montert i kjøkkenbenk fra år 2002. Hovedstengekran montert på baderom.

Pipe/ ildsted: Ildsteder, peisovn med glass montert i stue fra år 2020. Eier opplyser at ovnen er montert i egenregi. Det har vært tilsyn med fyringsanlegget den 23.11.17 og 08.01.18. Drammensregionens brannvesen har ikke registrert ildsted for denne leiligheten (dette er meldepliktig).

Teknisk: Dørklokke, ringetablå er ved hovedinngangen og callinganlegg med automatisk låsåpner, ringeknapp utenfor leilighet. Leverandør av TV og datasignaler GET.

Diverse

Følgende planer gjelder for borettslaget:

Generalforsamlingen vedtok 20.09.18 å rive eksisterende garasjerekke og bygge et nytt garasjeanlegg med 125 garasjeplasser inkl. 7 stk HC-plasser. Prosjektet skal finansieres med eget låneopptak på inntil 33 mill kr som fordeles likt med kr 264.000,- på samtlige andeler når lånet blir effektuert. Andel felleskostnader inneholder ikke dette tillegget foreløpig, da forprosjektet har tatt mye lengre tid enn beregnet. Søknad sendt til kommunen, og forventer byggestart våren 2020.

Styret har vedtatt budsjett for 2020, med 3% økning på grunnkostnaden fra 01.01.2020 pga generelle indekser, og kr 100,- pr mnd pr andel til forprosjekt garasjeanlegg.

Det henvises særskilt til eget vedlegg i prospektet.

Parkering

Parkeringsmuligheter på felles parkeringsplass i borettslaget. Øvrig gateparkering etter gjeldende regler.

Borettslaget eier og drifter totalt 78 parkeringsplasser (både garasjer og uteplasser). Parkering foran blokkene er kun tilatt for av- og pålessing. All annen parkering skal foretas på tildelte parkeringsplasser (ansiennitetsprinsippet). Mulighet også for for leie av garasje (ca. 200,- per mnd.) etter ansiennitet. Det finnes et eget skriv angående parkering i borettslaget. Kontakt megler for info.

Tomten

Eiet tomt. Tomten er opparbeidet og beplantet med store grøntområder, busker, trær og blomster. Leiligheten vender ut mot grøntområde - skjermet fra trafikk. Også endel parkeringsplasser på borettslagets eiendom.

Oppvarming

Boligen varmes i dag opp ved strøm/ panelovner. Varmekabler på baderom. Peisovn montert i stue.

Dyrehold

Husdyrhold er forbudt. Det kan likevel tillates dersom særlige grunner tilsier det eller dyret ikke er til sjenanse for beboerne.

Vilkår fellesgjeld

Lånenummer: 12131267086, DNB Boligkreditt AS - ikke standard
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 10.03.2020: 2.9% pa.
Antall terminer til innfrielse: 51
Saldo per 10.03.2020: 14 644 902
Andel av saldo: 120 253
Første termin/første avdrag: 30.12.2015 ( siste termin 30.06.2045 )
Flytende rente

Borettslaget er forsikret mot tap på felleskostnader i Skadeforsikringsselskapet Borettslagene Sikringsordning AS. Det er ingen mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld i dette borettslaget.

Regulering

Navn Kommuneplanens arealdel 2014-2036
Plantype Kommuneplanens arealdel
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 05.10.2015

Navn Kommunedelplan for Fv 283 Rosenkranztgata
Plantype Kommunedelplan
Status Planlegging igangsatt

Navn ENDRET REGULERINGS- OG BEBYGGELSESPLAN FOR ØSTRE KJØSTERUD
Plantype Eldre reguleringsplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 16.08.1967

Navn REGULERING AV ROSENKRANTZGT. TIL MOTOR-B-VEG
Plantype Mindre reguleringsendring
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 11.02.1974

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.
Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp.

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  SOLGT

  Detaljer

 • Verditakst: 2 550 000,-
 • Totalpris: 2 670 252,-
 • Fellesgjeld: 120 252,-
 • Fellesutgifter: 4 174,-
 • Ligningsverdi: 708 474,-
 • Primærrom: 70 m2
 • Bruksareal: 70 m2
 • Bruttoareal: 76 m2
 • Tomteareal: 15353 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet

Visning

 • Dersom du planlegger å delta på oppsatt visning skal det gis beskjed til eiendomsmegler i forkant. Dette for å sørge for en trygg gjennomføring med minst mulig smitterisiko. Vi tilbyr også privatvisninger for de som ønsker det.

 • Martin Morken Hjertås

  Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
  Mobil: +47 480 29 950

  Annen info

  Finnkode: 173370850