Bragernes: BOLIGEN ER SOLGT - VISNING TOR. 05.03 ER AVLYST!
Hauges gate 10 , 3019 Drammen

Inneholder

Lettstelt og fin bolig på populære Torget Vest. Her bor du i 4 etg med heisadkomst, fin stor balkong og en godt utnyttet planløsning. Boligen var ny i 1997 og vender inn mot et rolig og pent atrium. Det betyr at man er skjermet fra støy og trafikk! Dette er en attraktiv bolig som passer alle aldersgrupper.

Boligens kvaliteter:

- Rett ved Bragernes Torg
- Her bor du rett over kjøpesenteret til Torget Vest (gå tørrskodd ned)
- Lettstelt og praktisk bolig
- Parkett i leiligheten fra år 2018/ 2019
- Stor bod på 5 kvm i felles oppgang rett ved boligen
- Balkong på 9 kvm, overbygget
- Heis
- Separat kjøkken med stor spiseplass
- Boligen har balansert ventilasjon (tilluft i oppholdsrom og avtrekk i våtrom)
- Romslig bred gang (trappefri adkomst)

Inneholder:
P-rom: Entre/ gang, kjøkken, stue, 2 stk. soverom og bad
S-rom: Bod

Hvitevarer er inkludert (unntatt vaskemaskin).

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget attraktivt til i Bragernes sentrum, tilbaketrukket og rolig område. Umiddelbar nærhet til torget, kinoen, teateret, Torget Vest kjøpesenter og alt av servicetilbud. Restauranter og uteliv innen hyggelig spaseravstand. Gangavstand til Bragernesåsen med fine turveier. 10 min. gange til Papirbredden med bibliotek og Høgskolen i Buskerud.
Bussknutepunkt på torget. Kort gangavstand til tog forbindelse med god kommunikasjon mot Oslo. 35 minutter med tog til Oslo.

Adkomst

Ta heisen til 4 etg. Gå til venstre ut av heisen, så til venste i svalgang. Inn en dør, gjennom en gang, inn en dør til ut i bakgård, så ligger leiligheten til høyre. Det vil bli skiltet ved visning.

Standard

Velholdt og praktisk leilighet. Eier har bebodd leiligheten siden 2014 og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold knyttet
til eiendommen. Har hatt en vannlekkasje i kjøkkenskapet, skaden er utbedret i regi av forsikringsselskapet til borettslaget. Parkett i leiligheten fra år 2018/ 2019. Overflater oppgradert etter behov. Kjøkken og baderom fra byggeår. Boligen er normalt vedlikeholdt, en del oppusset/ fornyet gjennom årene. Det må allikevel påregnes kostnader til vedlikehold og oppgraderinger.
Dette dreier seg generelt om bygningsdeler med normal aldring, skader og slitasje. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler i taksten.

Bebyggelse

Boligbygg over 6 etasjer, hvorav de 2 nederste etasjene inneholder et variert tilbud av forretninger, spisesteder etc. Leiligheten har beliggenhet i 4. etasje.
Sportsbod i fellesanlegg i 4. etasje på 5 kvm.

Borettslaget består av 33 leiligheter fordelt på 1 bygning. Borettslaget eier 33 seksjoner i Sameiet Torget Vest.

Byggemåte

Se takst for beskrivelse av byggemåte:

EL: Sikringsskap plassert på kjøkken med automatsikringer, hovedsikring 32 AMP. Vesentlig skjult EL-anlegg.

VVS: VA (vann og avløp), rør av jern, kobber og plast. Opplegg for vaskemaskin på baderom. Varmtvannsbereder OSO 198 liter fra år 1998, plassert i bod. Vannmåler og hovedstengekran montert i bod.

Teknisk: Dørklokke, ringetablå er ved hovedinngangen og callinganlegg med automatisk låsåpner, ringeknapp utenfor leilighet. Leverandør av TV og datasignaler ALTIBOX.

Ventilasjon: Boligen har balansert ventilasjon (tilluft i oppholdsrom og avtrekk i våtrom). Felles anlegg i borettslaget.

Parkering

Parkeringsmuligheter i området, gateparkering etter områdets bestemmelser. Mange har leid biloppstillingsplass i Thamsgate p-hus, som er et parkeringshus kjedet med Torget Vest. Mulighet å søke langtidsleie av parkeringsplass. Det er broovergang slik at man kan gå tørrskodd til bilen. Det medfølger ikke fast parkeringsplass til leiligheten.

Tomten

Eiet tomt. Tomten er bebygget i sin helhet med et stort atrium til felles benyttelse for Sameiet. Gode parkeringsmuligheter i parkeringsdel tilhørende handlesenteret og i omkringliggende gater.

Oppvarming

Boligen varmes i dag opp ved strøm/ panelovner. Varmekabler på baderom.

Dyrehold

Borettslaget har ingen bestemmelser vedrørende dyrehold i sine husordensregler. Tillatt ifølge boligopplysningner fra NBBO.

Vilkår fellesgjeld

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 12111552515, DnB NOR Boligkreditt AS
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 04.02.2020: 2.7% pa.
Antall terminer til innfrielse: 89
Saldo per 04.02.2020: 12 988 851
Andel av saldo: 371 096
Første termin/første avdrag: 30.03.2007 ( siste termin 30.03.2042 )
Flytende rente

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsfond for dekning av husleietap. Det er ingen mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld i dette borettslaget.

Regulering

Kommunedelplan sentrum
og Kommuneplanens arealdel 2014-2036 gjelder. BYENS BESTE. KVART. HAUGESG. - ALBUMSG. - RÅDHUSG. - RØMERSV (eldre reguleringsplan gjelder).

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet vann og avløp. Private veier på borettslagets eiendom.

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  SOLGT

  Detaljer

 • Verditakst: 3 490 000,-
 • Totalpris: 3 861 095,-
 • Fellesgjeld: 371 095,-
 • Fellesutgifter: 6 588,-
 • Ligningsverdi: 758 904,-
 • Primærrom: 78 m2
 • Bruksareal: 81 m2
 • Bruttoareal: 87 m2
 • Tomteareal: 5441 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning
 • SOLGT


  Martin Morken Hjertås

  Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
  Mobil: +47 480 29 950

  Annen info

  Finnkode: 170477884