Skip to content
Stenseth: Pent rekkehus - Utsikt, tre solrike uteplasser. p-plass, barnevennlig, naturnær og trygg beliggenhet
Neptunveien 54 , 3055 Krokstadelva

Inneholder

Dette er et innholdsrikt rekkehus over to plan med praktisk planløsning. Boligen var nyoppført i 1976 og fremstår som en flott familiebolig. Boligen strekker seg over to plan og er meget innholdsrikt med blant annet 2 soverom, stue med utgang til en balkong med fantastisk utsikt, godt med bodplass/ lagringsplass, vaskerom og et fint kjøkken. Boligen er gjennomgående, noe som gir et luftig preg med god romfølelse.

Boligens kvaliteter:
- Baderom er oppgradert i egenregi i år 2018
- Kjøkkeninnredning fra Ikea fra år 2012
- Innmat i EL-skap skiftet i år 2012
- Vinduer, terrassedører og ytterdør er skiftet i regi av borettslaget i år 2002
- Innvendig dører til soverom og baderom byttet i år 2015
- Terrasse, 12 kvm delvis overbygget med adkomst fra soverom i underetasje
- Veranda 13 kvm med utgang fra stue. Markise montert på verandaen
- Terrasse 11 kvm ved inngangsparti
- Nærhet til skole, matbutikk og buss
- Solrikt
- Utsikt
- Fast p-plass

Inneholder:
1. etg. BRA 47 kvm, P-rom 47 kvm: Entré, kjøkken, stue/ spisestue med utgang til balkong.

U. etg. BRA 46 kvm, P-rom 35 kvm, S-rom 11 kvm: Gang m/trapp, 2 stk. soverom, bad, vaskerom og 2 stk. boder.

Praktisk utvendig sportsbod i tilknytning til inngangsparti på 2,3 kvm.

Hvitevarer/ løsære: Ingen hvitevarer medfølger. Alle taklamper og garderobeskap soverom medfølger. Noen av hyllene i kjelleren og en sovesofa på det lille soverommet følger med på salget.

Beliggenhet

Boligen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Stenseth i Drammen kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Ca. 3 km fra boligen ligger praktfulle Årbogen idrettspark. Her finner du Birkebeineren med et bredt, sportslig tilbud i et aktivt idrettsmiljø, samt et populært bade- og fiskevann med sandstrand. Det er 3,5 km til Eknes svømmehall i Krokstadelva, samt 6,5 km til Eiker Golfklubbs nye 9-hulls bane på Portaasen i Mjøndalen. I Mjøndalen er det i tillegg innendørshall, tennisklubb og treningssenter. Ønsker du alpine utfordringer er det kort vei til både Drammen Skisenter og Kongsberg.

Eiendommen har trygg gangavstand til Stenseth barneskole og Eknes ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg avbåde private og kommunale barnehager.

Brinken Borettslag er et veldig hyggelig borettslag med et vennlig naboskap. Borettslaget er veldrevet, med et engasjert styre. Det er bare en svipptur til Batteriet, en naturlig inngang til flotte naturområder i Solbergfjellet. Østre delen av fjellet er et populært klatreområde, mens vestre delen et yndet startsted for hanggliding og paragliding. Veien gjennom Solbergfjellet Naturreservat til utkikkspunktet Knabben er et naturlig treningsstudio, og har både enklere og mer krevende løyper til toppen. Det er også forekomster av orkideer som kan beskues sammen med den nydelige utsikten over Drammensfjorden fra toppen. Store bærområder med tyttebær og blåbær på sensommeren. Om vinteren er store deler av turområdet oppkjørt lysløypenett.

Butikk, barneskole og bussholdeplass ligger 100 meter nedi veien, bussen korresponderer stort sett med tog til Drammen og Kongsberg. Det er 3 km til togstasjonen i Mjøndalen, med sykkel og gangsti hele veien.

Adkomst

Neptunveien ligger i en sidegate til Nordlysveien. Kjør inn til høyre ved Kiwi og du ser rekkehuset på høyre hånd. Se også kartskisse.

Standard

Boligen er velholft og fremstår med en generelt god standard. Takstmann oppsummerer standarden slik: Eier har bebodd leiligheten siden 2001 og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold knyttet
til eiendommen. Baderom er oppgradert i egenregi i år 2018. Kjøkkeninnredning fra Ikea fra år 2012. Innmat i EL-skap skiftet i år 2012. Vinduer, terrassedører og ytterdør er skiftet i regi av borettslaget i år 2002. Innvendig dører til soverom og baderom byttet i år 2015. Boligen er normalt vedlikeholdt. Det må allikevel påregnes kostnader til vedlikehold og oppgraderinger. Se takst for ytterligere beskrivelse av byggemåte.

Kjøkken: Innredning fra Ikea med profilerte fronter fra år 2012, benkeplate i heltre, 1 1/2 vaskekum i stål med 1-greps blandebatteri og lys under overskap.
Vegg over kjøkkenbenk med fliser og malte flater. Frittstående hvitevarer.

Bad: Bad inneholder følgende sanitærutstyr, dusjnisje med glassvegg og 1-greps blandebatteri, klosett, servant montert i baderomsinnredning med skuffer og 1-greps blandebatteri, speil og lys. Strålevarme montert på vegg. Våtrom oppgradert/ renovert i år 2018, arbeidene er utført i egenregi, våtrommet er bygget etter en enklere standard enn dagens krav, det medfølger ingen garantier på våtrommet. Selger opplyser om at det er byttet toalett, servant og revet dusjkabinett. Veggene er platelagt med plater for våtrom i 2018.

Vaskerom: Vaskerom inneholder følgende sanitærutstyr, utslagsvask i plast med 2-greps blandebatteri. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder er montert på vaskerom, OSO 198 liter fra år 2005. Enkelt eldre vaskerom, bod er i senere tid medtatt i vaskerommet (bod er medtatt som S-rom i takstrapporten). Oppgradering av vaskerommet må påregnes.

Bebyggelse

Rekkehus over 2 plan. Utvendig bod ved inngangsparti på 2,3 kvm.

Borettslaget består av 30 boliger fordelt på 5 rekkehus.

Området består i hovedsak av rekkehus men tilstøtende boligområder består av spredt bebyggelse i form av eneboliger, terrasseleiligheter og rekkehus.

Byggemåte

Se takst for beskrivelse av byggemåte.

EL: Sikringsskap plassert i entre med automatsikringer, hovedsikring 50 AMP. Noe åpent og noe skjult anlegg. Systemspenning 230V. Innmat i EL-skap er skiftet i år 2012. Selger opplyser om at det er gjennomført EL-kontroll via borettslaget. Rapport fra El-tilsynet AS, tlf.: 78 18 02 22. Saksnr. 301141 Godkjent 30.07.2018. Selger besitter rapporten i papirformat.

VVS: VA (vann og avløp), rør av jern, kobber og plast. Opplegg for vaskemaskin på vaskerom. Varmtvannsbereder OSO 198 liter fra år 2005, plassert på vaskerom. Vannmåler og hovedstengekran montert på vaskerom.

Teknisk: Dørklokke. Leverandør av TV og datasignaler GET.

Diverse

Borettslaget har frivillig dugnad 2 ganger i året. De som deltar får tilbake 600,- dersom deltagelse. Kun feiing egen foran egen trapp. Måking, strøing og feiing via borettslaget.

Selger opplyser om at hun har registrert mus i kjøkkenskap.

Parkering

Det medfølger en fast biloppstillingsplass m/ motorvarmer. Forøvrig gjesteparkering. Generalforsamlingen vedtok i 2011 kjøp av 16 garasjer fra andelseiere, og borettslaget har overtatt driften av garasjeanlegget. Ved ledige garasjer vil styret leie ut garasjene etter ansiennitet i Brinken borettslag.

Tomten

Eiet tomt, (andel av felles tomt for borettslaget), hvor denne andelen disponerer en naturlig andel ved boligen. Pent opparbeidet med plen og busker. Asfalterte gangveier/fellesveier for borettslaget. Flott solrik beliggenhet i etablert boligområde i Krokstadelva. Boligen ligger i blindvei i meget barnevennlig omgivelser.

Oppvarming

Boligen varmes i dag opp ved strøm/ panelovner.

Dyrehold

Husdyrhold tillatt etter spesielle regler, se husordensreglenes pkt 10.

Vilkår fellesgjeld

Lånenummer: 12137944810, DnB NOR Boligkreditt AS
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 24.01.2020: 2.9% pa.
Antall terminer til innfrielse: 48
Saldo per 24.01.2020: 10 089 707
Andel av saldo: 329 078
Første termin/første avdrag: 30.06.2019 ( siste termin 31.12.2043 )
Flytende renter

Borettslaget har ikke IN-ordning (mulighet for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld). Borettslaget er forsikret mot tap av felleskostnader i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenenes Sikringsordning AS.

Borettslaget har gjort et låneopptak på 4,8 millioner i 2019. Tomten er kjøpt ut (var tidligere festet tomt). Renten er i dag på 2,4% med nedbetalingstid over 25 år. Felleskostnadene vil ikke påvirkes av dette låneopptaket alene såfremt renten vil ligge under 3,4%.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål ihht kommuneplan med planID 20159999. Reguleringsplan for Grønlia 19990013 datert 28.08.2013. For mer informasjon om reguleringsforhold kontakt megler eller se lier.kommune.no. Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy.

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet vann og avløp. Private veier på borettslagets eiendom.

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 2 500 000,-
 • Totalpris: 2 829 077,-
 • Fellesgjeld: 329 077,-
 • Fellesutgifter: 4 109,-
 • Ligningsverdi: 608 589,-
 • Primærrom: 82 m2
 • Bruksareal: 93 m2
 • Bruttoareal: 102 m2
 • Tomteareal: 14254 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Rekkehus

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning

 • Martin Morken Hjertås

  Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
  Mobil: +47 480 29 950

  Annen info

  Finnkode: 169852230