Åsen: Rekkehus m/ hage, terrasse 30kvm, garasje, barnevennlig, 3 soverom, nær marka!
Blåklokkeveien 8 , 3050 Mjøndalen

Inneholder

Boligen er et innholdsrikt og velholdt rekkehus på hjørnetomt over to plan.
Boligen har flotte uteområder med hage og flere terrasser. Barnevennlig nabolag med kort vei til marka, skoler og offentlig kommunikasjon. Her bor man godt med god plass til hele familien!

Boligens kvaliteter:

- Garasje samt plass utenfor boligen
- Flott hage/ uteområde med platting
- Ildsted
- Nær marka
- Kort vei til skoler/ barnehage
- Vinduer i tre består av tolags glass fra år 2010
- Hjørnebeliggenhet
- God planløsning
- Balkong i 2. etasje 4,5 kvm med utgang fra soverom
- Terrasse 30 kvm del overbygget med utgang fra stue
- Terrasse ved hovedinngang 10 kvm
- Automatsikringer
- Nytt tak 2012/ 2013

Inneholder:

1. etg: BRA: 59 kvm, P-rom 56 kvm, S-rom 3 kvm:
P-rom: Entré, gang m/ trapp, stue/ spisestue, kjøkken, wc.
S-rom: Bod

2. etg: BRA: 59 kvm, P-rom 54 kvm, S-rom 4 kvm
P-rom: Gang m/ trapp, 3 stk. soverom, bad/ vaskerom, wc
S-rom: Bod

Totalt: 118 kvm BRA/ 110 kvm P-rom. 8 kvm S-rom.

Markise over platting, utelys i hage og veranda, oppvaskmaskin, skap på soverom og bad samt skap og reol i utebod medfølger. Alle taklys som er fastmontert medfølger. På kjøkken følger fast belysning med. Hvitevarer utover oppvaskmaskin medfølger ikke.

Beliggenhet

Beliggende i et rolig og barnevennlig boligstrøk i Åsen uten gjennomgangstrafikk. God intern beliggenhet i med gode solforhold. Kort vei til Mjøndalen sentrum med butikker og servicetilbud. Gode tog- og bussforbindelser fra Mjøndalen mot Drammen og Oslo. Bussholdeplass i umiddelbar nærhet. Ca. 700 m til Åsen skole (1-7 trinn). Åsen barnehage ligger knappe 500m fra boligen, samt flere andre barnehager i umiddelbar nærhet. Skolen ligger i naturskjønne omgivelser med nærhet til friområder. Skogen, som omkranser skolen blir flittig brukt.

Kort vei til Hagatjern og MIF-hytta med flotte bade- og turmuligheter samt elvestien langs idylliske Drammenselva og Portåsen. Mjøndalen idrettspark med fotballbaner, tennisbaner, kunstisbane og stor innendørs hall i nærheten. Eiker golfklubb kun en kort kjøretur unna.

Adkomst

Fra Drammen: Følg E-134 mot Kongsberg gjennom Strømsåstunnelen. Ta av til høyre ved skilt mot Mjøndalen, og følg skilt mot Mjøndalen sentrum. Ta til venstre rundkjøringen ved Shell- stasjon mot Mjøndalen sentrum og til venstre i neste og til høyre ved brannstasjonen. Kjør forbi Power og Biltema og følg denne veien oppover (Orkidehøgda) før man etterhvert tar ned Blåklokkeveien til høyre. Det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Standard

Eier har bebodd leiligheten siden 2005 og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold knyttet til eiendommen. Kjøkken skiftet fronter i år 2016. Boligen er normalt vedlikeholdt, en del oppusset/ fornyet gjennom årene.

Kjøkken: Innredning med profilerte fronter (nyere kjøkkenfronter og benkeplater med eldre skrog) benkeplate i laminat, 1 1/2 vaskekum i stål med 1-greps blandebatteri og lys under overskap. Vegg over kjøkkenbenk med panel.
Frittstående og integrerte hvitevarer.

Bad: Bad/ vaskerom inneholder følgende sanitærutstyr, dusjkabinett (2015) med 1-greps blandebatteri, servant montert i baderomsinnredning med dører og 1-greps blandebatteri, speil med lys og utslagsvask stål med 2-greps blandebatteri. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder montert på våtrommet. Oveflater er oppgradert i år 2015, arbeidene er utført i egenregi. det medfølger ingen garantier på våtrommet. Høydeforskjell på gulvet i rommet.

Borettslaget har et stort behov for vedlikehold. Det henvises til tilleggsskriv i prospektet hva gjelder fremtidige planer for borettslagets bygningsmasse.

Bebyggelse

Rekkehusleilighet over to plan. Utvendig sportsbod ved inngangsparti på 4,5 kvm. Utebod, bygget er ikke nærmere omtalt i taksten.

Borettslaget består av 106 boliger fordelt på 3 blokker med 67 leiligheter og 39 rekkehusboliger.

Pågående vedlikehold 2017-2018:
- Forblendingsvegger vedlikeholdes
- Garasjehuset renoveres
- Balkongene i blokkene igangsettes

Borettslaget har et stort behov for vedlikehold. Det henvises til tilleggsskriv i prospektet hva gjelder fremtidige planer for borettslagets bygningsmasse.

Borettslaget har egen hjemmeside: https://www.hagaborettslag.com/
Her kan du laste ned protokoll fra generalforsamling og øvrige dokumenter for borettslaget.

Byggemåte

Se takst for beskrivelse av byggemåte.

EL: Sikringsskap plassert i gang med automatsikringer. hovedsikring 50 AMP. Systemspenning 230V. Vesentlig skjult EL-anlegg. Årsforbruk: Ca. 17.000 kWh
Siste tilsyn: 2012. Rapport: Godkjent 2012. Ingen heftelser på anlegget.

Pipe/ ildsted: Elementpipe med sotluke plassert i 1. etasje i stue. Pipe helbeslått over tak. Ildsted, vedovn montert i stue. Sist kontrollert: 13.12.19 (ingen avdekkede forhold ved tilsynet).

VVS: VA (vann og avløp), rør av kobber og plast. Opplegg for vaskemaskin på baderom. Varmtvannsbereder OSO 198 liter fra år 2005, plassert på baderom. Hovedstengekran montert på vaskerom.

Teknisk: Dørklokke. Leverandør av TV og datasignaler ALTIBOX.

Diverse

Utdrag fra vedtektene: I tilknytning til rekkehus har andelseiere anledning til å oppføre en terrasse i form av en platting på begge sider av bygningen. Plattingen kan ikke overstige leilighetens bredde og kan ikke stikke lengre ut
enn oppsatt levegg på 4m. Man kan også oppføre en lekestue som ikke skal overstige 2m (lengde), 1,8m (bredde) og 1,8m (høyde).

Det er imidlertid en forutsetning at beboer selv holder byggverket i orden både med hensyn til sikkerhet og utseende og også selv bærer kostnadene. Det er også en forutsetning at slike byggverk ikke skal medføre utgifter for borettslaget, men hvis nødvendige arbeider som er igangsatt av borettslaget, krever at installasjonen fjernes midlertidig eller permanent, skal slik fjerning
gjenoppbygging bekostes av borettslaget. Beboer kan sette opp tak over terrassen etter å ha sendt nabovarsel, forenklet byggemelding til
kommunen og sendt søknad med detaljert beskrivelse til styret som gir den endelige godkjenning. Det er en forutsetning at taket ikke medfører utgifter for borettslaget. Ved snømåking er det beboers ansvar å fjerne snøen fra taket, også snø som har kommet som en følge av borettslagets måking av hovedtaket. Takets størrelse begrenses til plattingens størrelse. Søknadsprosedyre og ansvarshold blir det samme ved oppsetting av vedbod.

5-3 Ansvar ved eierskifte:
(1) Ny eier av andelen har plikt til å utføre vedlikehold, medregnet reparasjoner og utskifting, etter § 5- 12 selv om det skulle ha vært utført av den forrige andelseieren.

Det praktiseres snømåking utenfor egen inngang. Dugnad 2 ganger i året (frivillig).

Parkering

En stk parkeringsplass i felles garasjeanlegg (nr. 90) samt mulighet for parkering rett utenfor boligen. Gjesteparkering på anviste plasser.

Tomten

Ideell andel av felles, eiet tomt. Det disponeres en naturlig parsell bak boligen som er pent opparbeidet og beplantet med plen, hekk og overbygget terrasseplatting. Denne boligen har en hjørnebeliggenhet med helt usjenert hage! Meget flotte uteområder!

Oppvarming

Boligen varmes i dag opp ved strøm/ panelovner. Peisovn montert i stue.

Dyrehold

Dyrehold er tillatt under visse forutsetninger. For at dyrehold skal bidra positivt til bomiljøet, er det i midlertidig krav at retningslinjer beskrevet i pkt 3 i husordensreglene følges.

Vilkår fellesgjeld

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 12134820029, DNB Boligkreditt AS - ikke standard
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 11.12.2019: 2.9% pa.
Antall terminer til innfrielse: 16
Saldo per 11.12.2019: 10 547 740
Andel av saldo: 111 780
Første termin/første avdrag: 30.12.2017 ( siste termin 30.06.2027 )
Flytende rente

Borettslaget er forsikret mot tap av felleskostnader i Skadeforsikringsselskapet Borettslagene Sikringsordning AS. Det er ingen mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld i dette borettslaget.

Regulering

Reguleringsplan:
Eiendommen er regulert, og det er reguleringsplan: MJ 11 Åsen, datert 18.8.1975 som gjelder. Eiendommen er regulert til kjøreveg, gangvei og boligformål.

Kommuneplan:
Iht. Kommuneplanens arealdel, godkjent 07.10.2015, er eiendommen avsatt til boligbebyggelse "B". boligbebyggelse
Jfr. Kommuneplanens er områder for boligbebyggelse inndelt i 5 områder; A, B, U1, U2 og U3. For dette området gjelder følgende:
Boligområde B; I regulerte områder merket B gjelder utnyttelsesgrad (BYA) fastsatt i reguleringsplan.

Det henvises til kommuneplanen for ytterligere opplysninger.

Det er registrert pågående planarbeid på eller i nærheten av eiendommen. Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy.

Vei, vann og avløp

Adkomstvei: Kommunal og privat vei på borettslagets eiendom.
Tilknytning vann: Offentlig tilknyttet vann med privat stikkledning frem til offentlig nett.
Tilknytning avløp: Offentlig tilknyttet avløp med privat stikkledning frem til offentlig nett.

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  SOLGT

  Detaljer

 • Verditakst: 2 690 000,-
 • Totalpris: 2 801 780,-
 • Fellesgjeld: 111 780,-
 • Fellesutgifter: 6 441,-
 • Ligningsverdi: 777 324,-
 • Primærrom: 110 m2
 • Bruksareal: 118 m2
 • Bruttoareal: 126 m2
 • Tomteareal: 29706 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Rekkehus

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning

 • Martin Morken Hjertås

  Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
  Mobil: +47 480 29 950

  Annen info

  Finnkode: 167135446