Skip to content
Ormåsen: Lys og lekker leilighet over 2 plan - Ny i 2018, 2 bad, 3 soverom, carport, nybyggaranti
Torvmosestien 4 , 3320 Vestfossen

Inneholder

Lekker nyoppført leilighet over 2 plan på populære Ormåsen. Denne leiligheten var ferdigstilt i 2018 og har innredet loft (de fleste boligene fra Trysilhus leveres med uinnredet loftsetasje.). Boligen er en moderne familiebolig med 3 soverom og 2 stuer. Det er gjort tilvalg utover standard leveranse med blant annet oppgradert solskjerming. Med leiligheten følger en plass i felles carportanlegg hvor det er installert EL-billader. Solrik terrasse på ca 8 kvm. Boligen bør sees!

Boligens kvaliteter:
- Nyoppført i 2018
- Fremdeles nybyggaranti
- 3 sov
- 2 bad
- 2 stuer
- Carport med EL-billader
- Balkong på 8 kvm
- Sportsbod med hems på 8 kvm
- Barnevennlig og populær beliggenhet
- Rett ved foten av marka
- Balansert ventilasjon
- Oppgradert solskjerming

Inneholder:

2. etg: BTA: 101 kvm, BRA: 71 kvm, P-rom: 67 kvm. S-rom: 4 kvm.
3. etg: BTA: 38 kvm, BRA: 43 kvm, P-rom: 40 kvm. S-rom: 3 kvm.
Totalt: BTA: 139 kvm, BRA: 114 kvm, P-rom: 107 kvm. S-rom: 7 kvm.

2. etg: Entré, gang, 2 soverom, bad/vaskerom, kjøkken/ spisestue, stue og bod.

3. etg: Stue, bad, soverom og bod.

Alle hvitevarer unntatt vaskemaskin medfølger. Taklampe i stue blir stående og takspotter(lamper i tv-stue medfølger. Det er montert justerbar markise på terrassen samt innvendig solskjerming på alle vinduer som er vendt mot solretningen. Lystette lamellgardiner på soverommene.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et nytt boligområde på Ormåsen i barnevennlig og trafikkstille strøk. Gangavstand til barneskole, barnehage og grendehus.
Meget kort vei å gå til turløyper som på vinterstid er flott preparerte lysløyper. Løypenettet med turmuligheter som Darbu, Hoensvannet og Holtefjell. På sommerstid kan naturen by på flotte tur-, fiske- og jaktmuligheter. Kort vei til Junger med fine bademuligheter. Rema 1000 ligger 2 min gange fra boligen.

Kort vei til Fiskumvannet og Eikern. I enden av Eikern ligger koselige Eidsfoss med spisesteder og kunstgallerier, og midt i Eikern ligger Holtøya som en innbydende idyll. Eiendommen har kort avstand til Fossesholm Herregård som er en av landets flotteste herregårdsanlegg og en kulturell perle for hele familien.

Det er over 200 lag og foreninger i Øvre Eiker. På Øvre Eiker Kommunes internettsider, www.ovre-eiker.kommune.no , finnes oversikt over alle registrerte lag og foreninger. Vestfossen har fin flerbrukshall, og flere kunstinstitusjoner, Galleri Møllabekken og Arena. Det finnes flere aktive kor, Vestfossen Jente- og guttekorps, og aktiv revygruppe. Ny flott kirke i Vestfossen med kommunens beste konsertlokale. Vestfossen idrettslag er aktive med fotball, håndball, turn, tennis, allidrett og ski. Vestfossen skole har svømmeanlegg som er oppe 2 dager i uken for allmennheten. I tillegg finnes det i Hokksund tilbud om bla. kor, musikkorps, pistolklubb, speider, teater. I Hokksund er det også svømmehall, bibliotek, fotballbaner (gress og kunstgress med undervarme), friidrettsbane mm.

Kort gangavstand til bussholdeplass, med god bussforbindelse til Hokksund/ Mjøndalen/ Drammen. Ca. 10 min. kjøring til Hokksund sentrum og ca. 10 min. Vestfossen sentrum med de aller fleste servicetilbud. Tog kan tas fra Vestfossen og Hokksund sentrum.

God kommunikasjon til Kongsberg og Drammen med tog eller buss. Ca. 20 min å kjøre til Drammen og ca. 15 min til Kongsberg. God bussforbindelse mot Hokksund. Lett adkomst til E134.

Barnehager/skoler:
Det finnes 6 kommunale barnehager og 12 private barnehager i Øvre Eiker kommune. For oversikt se www.ovre-eiker.kommune.no. Boligen hører til Ormåsen barneskole og ungdomsskolen er Vestfossen barne- og ungdomsskole i Vestfossen sentrum. Eiker Videregående skole i Hokksund, se; www.eiker.vgs.no og diverse videregående skoler i Kongsberg og Drammen.

Adkomst

Følg veien fra Hokksund retning Kongsberg og ta av ved skilt Ormåsen. Her følges hovedveien (Jungerveien) opp til Ormåsen. Boligen ligger rett frem etter Rema 1000. Følg skilter ved felles visning.

Standard

Boligen holder en meget god standard og var ny i 2018. Det er fortsatt nybyggaranti fra Trysilhus på leiligheten.

Bebyggelse

Stort frittliggende boligbygg på 3 etasjer. I tillegg er det èn stk utvendig bod på 8 kvm.

Sameiet består av 76 seksjoner. Boligsameiet Skogtunet Ormåsen er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 921110162, og ligger i ØVRE EIKER kommune med følgende adresse:
Torvmosestien 2-20, Myrullen 2-20, Snelleveien 2-28, Molteveien 2-18, Soldoggstien 2-28 og Kvitkrullen 2-36.

Denne leilgiheten er en endeleilighet, dvs. at den har ekstra vindu på soverommet i 3 etg. Her opplyser selger at det kan være mulighet for å etablere en balkong, men dette krever samtykke fra Trysilhus/ kommunen.

Byggemåte

Se takst for beskrivelse av byggemåte.

EL: Skjult anlegg. Sikringsskap med automatsikringer. Anlegget er nytt og dokumentasjon kan sees på Trysilhus.no (kundeinnlogging).

VVS: Rør av kobber, plast og rør i rørsystem. Montert vannmåler.

Teknisk: Montert sprinkleranlegg i boligen. Montert fibernett.

Ventilasjon: Balansert ventilasjon.

Parkering

Èn parkeringsplass i felles carportanlegg. Montert elbillader i carport (DEFA Salto ladestasjon). Egen måler til dette. Ellers muligheter for gjesteparkering på sameiets grunn.

Tomten

Uteområdene er pent opparbeidet med beplantninger, noe plen og asfalterte områder. I området er det både lekeplass og flere koselige uteplasser.
Eiet fellestomt på 21 845 kvm. Eierbrøk: 113/7527. Bebygd areal: 293,6 kvm.

Trysilhus legger stor vekt på gode uteområder og på Skogtunet vil det bli et trygt og godt bomiljø med oppholdsplasser for beboere i alle aldre.

Oppvarming

Gulvvarme i begge bad og entrè.

Kommunale avgifter

Kommunale gebyrer for inneværende år, kr 2256,76 inkl. fastledd og MVA.
Det faktureres tre terminer i året, med forfall 1/3, 1/7 og 1/11
Siste utfakturerte kommunale gebyrer 3. termin 2019, er kr 693,32 inkl. MVA, ff. 01.11.2019.

Det anbefales ny(e) eier(e) om å ta kontakt med Øvre Eiker kommune avd vann og avløp for å avtale høyere a-konto da denne er veldig lav. Øvre Eiker kommune beregner ett forbruk på 50-70 kubikk per person i året.

Renovasjon: Felles samlefaktura for sameiet.

Andre utgifter:
Utskifting av filter til ventilasjon må påregnes.

Vilkår fellesgjeld

Sameiet har ikke felles lån.

Regulering

Kommuneplan: Kommuneplan for Øvre Eiker 2015 - 2027
Arealformål i kommuneplan: Bolig fremtidig / friområde fremtidig
Reguleringsplan 0624-0083: Detaljplan for Ormåsen B6 og B7, stf. 22.06.2016
Formål med reguleringen: Boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse

Reguleringendring for detaljplan Ormåsen B6 og B7 er nå til offentlig ettersyn. Forslaget innebærer kun mindre endringer i bestemmelsene og plankartet. Formålet i planen endres ikke. Forslaget finnes på kommunens hjemmeside.

Vei, vann og avløp

Adkomstvei: Privat avstikker fra offentlig vei/gate.
Tilknytning vann: Offentlig
Tilknytning avløp: Offentlig
Ledninger (felles) fra offentlig ledning og inn til bygning er privat
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  Detaljer

 • Verditakst: 3 500 000,-
 • Fellesutgifter: 2 058,-
 • Primærrom: 107 m2
 • Bruksareal: 114 m2
 • Bruttoareal: 139 m2
 • Tomteareal: 21845 m2
 • Eierform: Eier (Selveier)
 • Boligtype: Leilighet

Visning

 • 23.02.2020, 13:00 - 15:00.

 • Martin Morken Hjertås

  Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
  Mobil: +47 480 29 950

  Annen info

  Finnkode: 165335599