Åssiden: Praktisk 2-roms i 3 etg. med stor og solrik innglasset balkong på 14 kvm
Ingeniør Rybergs gate 11A , 3024 Drammen

Inneholder

Leiligheten er en praktisk og lys 2 roms leilighet i 3 etg. med en stor og solrik innglasset balkong på hele 14 kvm. Boligen er perfekt for førstegangsetablere eller pendlere.

Boligens kvaliteter/ fordeler:
- Skjermet, men meget sentral beliggenhet på Åssiden
- Oppussingsobjekt med muligheter/ potensial
- Stor innglasset balkong (14 kvm)
- God planløsning
- Godt med bodplass
- Veletablert og godt drevet borettslag
- Fint kjøkken
- Planer om nye bad i BRL fra år 2023

Inneholder: Entrè/ gang, kjøkken m/ åpen løsning til stue, stue, bad, soverom, bod, innglasset terrasse.

Alle hvitevarer og garderobeskap på soverom medfølger.

Beliggenhet

Blokken er beliggende meget sentralt på Åssiden med kort gang avstand til bla. butikk. Attraktivt og rolig boligområde med skole, offentlig kommunikasjon og servicetilbud i umiddelbar nærhet. Marka og elveparken med tur- og friluftsmuligheter i nærområdet, både sommer og vinter. Gode solforhold.

Meget gunstig busskommunikasjon med få minutters gange til busstopp. 10 min. med buss til sentrum. 10 min. med tog fra Drammen stasjon til Asker. 36 min. med tog til Oslo. Kort vei til Timeekspressen fra Rosenkrantzgata retning Oslo og Kongsberg/Notodden. For mer detaljerte ruteopplysninger se www.brakar.no, www.timeekspressen.no og www.nsb.no.

De fleste fritidstilbud på Åssiden og i Drammen sentrum. Åssiden IF er et aktivt idrettslag med mange aktiviteter, se foreningens hjemmeside på www.aif.no. Kort vei til Akropolis treningssenter med treningsstudio. Moderne skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling og klatring på sommeren. For mer info se www.drammen-skisenter.no. Aron Skiklubb med organisert trening, skileik m.m. Lysløype inn mot Solbergelva og Drammensmarka.

Adkomst

Følg Rosenkranzgt. fra Drammen sentrum forbi Åssiden kirke. Ta inn til venstre ved McDonalds. Hold til venstre i sving mot Buskerudveien/ elven. Myre borettslag ligger første vei inn til høyre. Se for øvrig kartskisse.

Standard

Leiligheten bærer preg av noe slitasje og det må påregnes vedlikehold og oppussing grunnet tilstand, alder og utidmessighet. Baderom, borettslaget utarbeider planer om oppgradering (2023). Kjøkken er oppgradert i senere tid. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler.

Bebyggelse

Lavblokk uten heis. Leiligheten har beliggenhet i 3. etasje. Felles sykkelbod i eget uthus. Fellesvaskeri i eget bygg. Bod i felles bodareal i eget uthus ca. 1 kvm (ikke befart, ingen tilgang). Bod på loft ca. 3 kvm (ikke befart, ingen tilgang).

Borettslaget består av 215 boliger fordelt på 6 bygninger. Borettslaget har gårdsnr. 116 og bnr. 290/ 292.

Byggemåte

Se takst for beskrivelse av byggemåte.

EL: Sikringsskap plassert i felles gang/ trappegang. Vesentlig skjult EL-anlegg. (El-skap ikke befart, ingen tilgang).

VVS: VA fra byggeåret (vann og avløp), rør av jern, kobber og plast. Opplegg for vaskemaskin på baderom. Varmtvannsbereder (benkebereder) 120 liter montert i kjøkkenbenk fra år 2006. Hovedstengekran montert i kjøkkenskap.

Teknisk: Dørklokke, ringetablå er ved hovedinngangen og callinganlegg med bildemonitor med automatisk låsåpner, ringeknapp utenfor leilighet. Leverandør av TV og data signaler fra Viken fiber.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke spesifikk kunnskap om den. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på
eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, gjerne med bistand av teknisk sakkyndig.

Styret planlegger følgende tiltak i tiden/ årene som kommer:
- Reforhandle TV/ bredbåndsavtalen
- Planlagt bytte av tak på alle uteboder
- Bytte lysarmatur på loft
- Flislegge resterende gulv i 1 etg i alle oppgangene
- Utarbeide planer for oppussing av bad i 2023
- Bytte håndrekker i oppgangene

Parkering

Hver leilighet har kun krav på en parkeringsplass. Er det to eller flere biler tilknyttet en leilighet, kan det søkes om ekstra midlertidig fast plass. Alle som har midlertidig fast plass til bil nr. 2 kan risikere å miste denne, dersom borettslaget mangler plasser til leiligheter uten tildelt parkeringsplass. (f. eks. nye beboere som kjøper leilighet i borettslaget og har bil.) Ved salg av leilighet med parkeringsplass, skal parkeringsplassen tilbakeføres til borettslaget. Dersom ny andelseier har bil når de flytter inn i borettslaget, har de krav på fast
parkeringsplass, men må henvende seg til Borettslaget for å få tildelt sin parkeringsplass. Dersom det anskaffes bil i en leilighet som i dag ikke er tildelt fast parkeringsplass, må dette meldes til vaktmester og det vil bli tildelt fast plass merket med leilighetens Hnr.

Mulighet for å leie garasjeplass (500 per mnd). De som leier garasje vil ikke bli tildelt fast parkeringsplass ute og må bruke garasjen.

Tomten

Andel av fellesarealer på 31.823 kvm som er opparbeidet med gressplener, prydbusker og beplantning. Asfaltert parkeringsplass og adkomstarealer.

Oppvarming

Boligen varmes i dag opp ved strøm/ panelovner.

Dyrehold

Husdyrhold er ikke tillatt ut over borettslagets regler. Reglene samsvarer med Borettslovens §5-11 (4) der det heter: "Styret kan fastsette vanlige ordensregler for eiendommen. Selv om det er vedtatt forbud mot dyrehold, kan brukeren av boligen holde dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for andre brukere av eiendommen". Det må søkes styret om tillatelse til husdyrhold før husdyr tas inn i leiligheten. Ved brudd på fremgangsmåten blir søknaden avslått. Søknadsskjema fås hos vaktmester.

Vilkår fellesgjeld

Lånenummer: 94937022500, Handelsbanken Eiendomskreditt filial av Stadshypotek AB
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 20.09.2019: 2.4% pa.
Antall terminer til innfrielse: 50.665
Saldo per 20.09.2019: 28 638 999
Andel av saldo: 133 205
Første termin/første avdrag: 30.06.2015 ( siste termin 30.09.2044 )
Flytende rente

Lånenummer: 94937022519, Handelsbanken Eiendomskreditt filial av Stadshypotek AB
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 20.09.2019: 2.4% pa.
Antall terminer til innfrielse: 51
Saldo per 20.09.2019: 17 610 312
Andel av saldo: 57 442
Første termin/første avdrag: 30.06.2015 ( siste termin 31.12.2044 )
Flytende rente

Borettslaget er forsikret mot tap av felleskostnader i Skadeforsikringsselskapet Borettslagene Sikringsordning AS. Det er ingen mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld i dette borettslaget.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan "Myre" datert 09.01.1974 og kommunaplanens arealdel.

I kommuneplanens arealdel er eiendommen avsatt til boligformål.

Vei, vann og avløp

Adkomstvei: Kommunal og privat vei på borettslagets eiendom
Tilknytning vann: Offentlig tilknyttet vann med privat stikkledning frem til offentlig nett.
Tilknytning avløp: Offentlig tilknyttet avløp med privat stikkledning frem til offentlig nett.

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

    SOLGT

    Detaljer

  • Verditakst: 1 650 000,-
  • Totalpris: 1 840 646,-
  • Fellesgjeld: 190 646,-
  • Fellesutgifter: 3 286,-
  • Ligningsverdi: 367 093,-
  • Primærrom: 33 m2
  • Bruksareal: 49 m2
  • Bruttoareal: 53 m2
  • Tomteareal: 31823 m2
  • Eierform: Andel
  • Boligtype: Leilighet

Visning

  • Ta kontakt for å avtale visning
  • SOLGT


    Martin Morken Hjertås

    Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
    Mobil: (+47) 48029950

    Annen info

    Finnkode: 159141470