Fjell: Fin 3-roms med den beste beliggenheten i blokken? Nydelig utsikt, sol, heis, balkong, bad 2013
Lauritz Hervigs vei 37C , 3035 Drammen

Kort om eiendommen

Boligen er en lys og romslig leilighet i 7 etg. med solrik balkong. Boligen fremstår meget lys og delikat med en gjennomgående god standard. Leiligheten har nytt bad i 2013. Nyoppusset gang, soverom og stue i 2019. Dette er kanskje den beste beliggenheten i blokken med vinklet balkong med nydelig utsikt!

Inneholder: Entré/ gang, kjøkken, stue/ spisestue, 2 stk. soverom, bad og wc.

Felles vaskerom og sykkelbod i kjeller. Leiligheten disponerer bod samt matbod.

Kun fastmonterte hvitevarer/ interiør medfølger.

Inneholder

Boligen er en lys og romslig leilighet i 7 etg. med solrik balkong. Boligen fremstår meget lys og delikat med en gjennomgående god standard. Leiligheten har nytt bad i 2013. Nymalt gang og stue i 2019. Dette er kanskje den beste beliggenheten i blokken med vinklet balkong med nydelig utsikt!

Inneholder: Entré/ gang, kjøkken, stue/ spisestue, 2 stk. soverom, bad og wc.

Felles vaskerom og sykkelbod i kjeller. Leiligheten disponerer bod samt matbod.

Kun fastmonterte hvitevarer/ interiør medfølger.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et etablert område på Fjell i Drammen. Kort avstand til nærbutikk, legesenter og marka med fine turmuligheter sommer som vinter. Om vinteren finner man lysløype like i nærheten. Meget barnevennlig beliggenhet med lekeplass, barnehage og skole like i nærheten.

Kort vei til Marienlyst Idrettspark med utendørs bad, tennisbaner, treningssenter og skøyteis etc. Her finner du også Drammenshallen, en av Norges største idrettshaller, totalt 7500 kvadratmeter. Hallen har 4 håndballbaner, gymsal, styrketreningsrom, speilsal og møterom for utleie.
Flere idrettslag bruker hallen. For mer informasjon se www.drammen.kommune.no.

God offentlig kommunikasjon med bussforbindelse til Drammen sentrum. Kort vei for ekspressbuss retning Oslo og Kongsberg samt Drammen stasjon med meget god tog- og bussforbindelse. Det tar ca. 36 minutter med tog fra Drammen til Oslo, og ca. 60 minutter med flytoget fra Drammen til Oslo Lufthavn Gardermoen. For detaljerte rutetider se www.brakar.no og www.flytoget.no.

Veldig lett adkomst til Bangeløkka med av og påkjøring til E18 til Oslo/ Kongsberg/ Vestfold.

Adkomst

Fra Drammen sentrum (Strømsø). Følg skilting til Fjell. Kjør bak Strømsøsenter
og opp til Styrmoesvei, (ta til høyre). Følg veien rett frem og ta til venstre opp Austadveien og følg denne opp til Kiwi. Ta ned til venstre rett før Kiwi. Følg
veien nedover. I enden av bakken følg veien til venstre. Ta så første vei til høyre inn på L. Hervigs vei. Blokken kommer da på venstre hånd. Det vil bli skiltet ved felles visning.

Standard

Pen og lys leilighet med nyere bad og separat WC. Jobben er gjort av AF-gruppen i regi av borettslaget i 2013.

Eier har bebodd leiligheten siden 2015 og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold knyttet til eiendommen. Boligens tilstand anses å være normal alder tatt i betraktning. Radiatorer oppgradert i regi av av borettslaget i år 2018. Baderom og wc er oppgradert i regi av borettslaget i år 2012/ 13. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler i taksten.

Selger har utført følgende arbeider sommeren 2019:
Fjernet tapeten i gangen og stua og helsparklet og malt. Helsparklet soverommet og malt over tapeten. Satt på nye gulvlister og del karmlister. Montert nye og moderne lamper i stua, gangen og soverommet. Byttet stikkontakter og montert dimmer på lampene. Sparklet taket på balkongen og malt den hvit.

Kjøkken: Innredning med profilerte fronter (eldre innredning), benkeplate i laminat, 1 1/2 vaskekum i stål med avrenning og 1-greps blandebatteri og lys under overskap. Vegg over kjøkkenbenk med fliser og malte flater.
Frittstående hvitevarer.

Bad: Bad inneholder følgende sanitærutstyr, dusjnisje med dører og 1-greps blandebatteri, servant montert i baderomsinnredning med dører og 1-greps blandebatteri, overskap med speil og lys. Opplegg for vaskemaskin.

Bebyggelse

Borettslaget består av 528 boliger fordelt på 6 bygninger. Borettslagets eiendom har matrikkel gbnr. 22/139-141 og 23/85-86.

Boligblokk med heis fra år 1973. Leiligheten har beliggenhet i 7. etasje.
Felles vaskerom og sykkelbod i kjeller. Leiligheten disponerer bod samt matbod.

Byggemåte

Se takst for beskrivelse av byggemåte.

EL: Sikringsskap plassert i felles gang, automatsikringer, overbelastningsvern 32 AMP. Vesentlig skjult EL-anlegg.

VVS: VA, rør av jern, kobber og plast. Opplegg for vaskemaskin på baderom. Varmtvann leveres fra fellesanlegg. VA oppgradert i regi av borettslaget i år 2012/ 13.

Teknisk: Dørklokke, ringetablå er ved hovedinngangen og callinganlegg (via mobiltelefon), automatisk låsåpner. Leverandør av TV og data signaler GET.

Diverse

Hver enkelte andelseier har ansvaret for å vaske av sin etasjes repos, samt trapp en etasje ned. Ansvaret omfatter videre å rydde og for øvrig holde andre deler av fellesareal, spesifisert i ordensreglene og tilliggende uteareal utenfor oppgang i alminnelig velstelt og vedlikeholdt stand. Dette utføres hver 4 uke.

Ved salg av andel i borettslaget kreves det av styret at det skal utføres sjekk av det elektriske anlegget i leiligheten. Bekreftelse på utført Elsjekk skal sendes NBBO sammen med skjema om godkjennning andelseier. Borettslaget har rammeavtale med selskapet Power Tec for levering av sllik elsjekk til fast pris pr. leilighet. Selger besørger denne kontrollen før salg.

Parkering

En andelseier og hans husstandsmedlemmer kan kun disponere en parkeringsplass. Parkering gjelder på anviste plasser mot depositum for skilt. Opparbeidet parkering på borettslagets parkering. Ny eier tar kontakt med styret for tildeling av biloppstillingsplass (annsiennitet). Kan være venteliste.

Tomten

Felleseiendommen er pent opparbeidet med asfaltert arealer og parkeringsplasser, plen, diverse beplantning og trær. Det finnes videre lekeplass og felles sykkelparkering. Rett over gaten er det fotballbane
med kunstgress. Eiet tomt.

Oppvarming

Boligen varmes i dag opp ved fjernvarme som fordeles via radiatorer. Varmekabler på baderom. Borettslaget skifter ut radiatorene og nye installeres.

Dyrehold

Dyrehold er ikke tillatt. En andelseier som har et særlig behov for å holde dyr kan søke styret om dispensasjon fra forbudet.

Vilkår fellesgjeld

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 83987178003, Handelsbanken Eiendomskreditt filial av Stadshypotek AB
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 20.05.2019: 2.1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 59.976
Saldo per 20.05.2019: 192 400 000
Andel av saldo: 397 167
Første termin: 30.12.2018Neste avdrag: 30.12.2019 ( siste termin 30.11.2048 )
Flytende rente
Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.12.2019 utgjøre ca kr 824,- per måned for denne boligen

Boligselskapet er tilknyttet sikringsordning.

Regulering

Kommuneplaner:
Kommuneplanens arealdel 2014-2036
Offentlig eller privat tjensteyting nåværende. Ikrafttredelse 05.10.2015

Reguleringsplaner:
Endret reguleringsplan for del av Fjell-området
Felles grøntareal, gang-/sykkelvei, felles parkeringsplass, boliger
Ikrafttredelse 04.09.1970

Regulerings- og bebyggelsesplan for øvre del av Fjellsbyen
Boliger
Ikrafttredelse 20.05.1954

Reguleringsplan for området Kleivene 153, sykehjem på Fjell
Offentlig bebyggelse
Ikrafttredelse 24.06.1997

E 18 Frydenhaug - Eik
Eldre reguleringsplan
Anlegg i grunnen
Ikrafttredelse 26.10.2004

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet vann og avløp. Private veier på borettslagets eiendom.

Utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til noen andre. Med samtykke kan andelseier overlate bruken boligen til andre i inntil 3 år hvis andelseier har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfelle kan godtas ved særlige grunner jfr. Borettslagsloven § 5-6. Se også borettslagets vedtekter.

Servitutter

24.03.1972 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Div. ledninger
Bestemmelse om bebyggelse
Med flere bestemmelser

11.02.2005 ERKLÆRING/AVTALE
Drammen kommune gis ret til å ha liggende
fiberopptiske kabler over eiendommen
Kablene må ikke overbygges uten samtykke fra
Drammen kommune. Kan ikke slettes uten samtykke fra Drammen kommune
Med flere bestemmelser

Servitutter er ikke rekvirert.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

  SOLGT

  Detaljer

 • Verditakst: 1 550 000,-
 • Totalpris: 1 947 166,-
 • Fellesgjeld: 397 166,-
 • Fellesutgifter: 7 424,-
 • Ligningsverdi: 651 137,-
 • Primærrom: 71 m2
 • Bruksareal: 71 m2
 • Tomteareal: 87536 m2
 • Eierform: Andel
 • Boligtype: Leilighet

Visning

 • Ta kontakt for å avtale visning

 • Martin Morken Hjertås

  Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
  Mobil: +47 480 29 950

  Annen info

  Finnkode: 149157012