Strømsø: Velholdt, tiltalende 3-roms leilighet i 2 etg. m/ solrik balkong, bad 2015, egen p-plass, sentralt
Lærums gate 3B , 3044 Drammen

Kort om eiendommen

Leiligheten er en lys og gjennomgående 3 roms leilighet i 2 etg. Boligen har en solrik, overbygd balkong med utsikt utover området og mot Austad/ Strømsåsen. Fine levegger mot naboleilighetene gir et skjermet og fint uteområde - perfekt for de varme sommerdagene. Boligen fremstår meget attraktiv med god planløsning og lyse, delikate fargevalg.

Boligens kvaliteter:
- Nytt bad i 2015 (i regi av borettslaget)
- Solrik balkong
- Egen p-plass
- Peisovn, ny i 2018
- 2 etg
- Godt utnyttet planløsning
- 2 store gode soverom
- Nærhet til tog, buss og Strømsø Torg
- Alle vinduene i boligen er skiftet i 2010
- Stort kjøkken med egen spiseplass
- Mye bodplass

Inneholder: Entrè/ gang, kjøkken, stue, 2 stk. soverom og bad. Takoverbygget balkong på 8 kvm med adkomst fra stue.

Inneholder

Leiligheten er en lys og gjennomgående 3 roms leilighet i 2 etg. Boligen har en solrik, overbygd balkong med utsikt utover området og mot Austad/ Strømsåsen. Fine levegger mot naboleilighetene gir et skjermet og fint uteområde - perfekt for de varme sommerdagene. Boligen fremstår meget attraktiv med god planløsning og lyse, delikate fargevalg.

Boligens kvaliteter:
- Nytt bad i 2015 (i regi av borettslaget)
- Solrik balkong
- Egen p-plass
- Peisovn, ny i 2018
- 2 etg
- Godt utnyttet planløsning
- 2 store gode soverom
- Nærhet til tog, buss og Strømsø Torg
- Alle vinduene i boligen er skiftet i 2010
- Stort kjøkken med egen spiseplass
- Mye bodplass

Inneholder: Entrè/ gang, kjøkken, stue, 2 stk. soverom og bad. Takoverbygget balkong på 8 kvm med adkomst fra stue.

2 boder kjeller (6 og 3,5 kvm) og 1 bod loft 5 kvm (skråtak på bod på loft). Felles vaskerom og sykkelbod i kjeller.

Kjøleskap og komfyr følger med hvis kjøper ønsker det. To klesskap på soverommene og bokhyller i stua følger med.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt og attraktivt til på Strømsø i Drammen kommune. Området har hatt en fin utvikling de senere år med bygging av nye boliger og oppgradering av byrom. Nå er arbeidet med å fornye Marienlyst i gang, og dette vil også gi nærområdet et løft.

Det er gangavstand til Drammenselven og byens populære elvepromenade, som bl.a. byr på deilige, grønne lunger, sandvolleyballbane, flotte bade- og fiskemuligheter og koselig spisesteder og handlegater rundt Bragernes torg. Ved å gå byen rundt vil du også passere Holmennokken, populære Union brygge, stilige Ypsilon bro og Elveparken.

Om vinteren er det kort vei til Haukås Alpintsenter, og det er også en liten biltur til Drammen Skisenter. Her tilbys det alpint på vinteren, samt klatrepark og Downhill på sommerstid. På Marienlyst finner du friidrettsbaner, fotballbane og kunstisbane. Her er også Drammenshallen og det populære Drammensbadet, med en rekke bassenger både ute og inne, sklier, stupetårn, treningssenter og
velværeavdeling. Marienlyst stadion - Gamle gress - er hjemmebanen til Strømsgodset. Under motorveibrua ligger byens stilige, arkitekttegnede skatepark.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker, Extra eller Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Drammen har flere kjøpesentre i sentrum og hyggelige handlegater med lokale nisjebutikker. Gulskogen senter eller nyoppussede Strømsø senter ligger også i kort avstand.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Bangeløkka og Drammen Togstasjon, begge i kort gangavstand fra boligen. Fra togstasjonen er det hyppige avganger med buss, tog og flytog, og det tar kun 34 min til Oslo S. Ved å benytte bil tar det ca. 13 min til Mjøndalen, 8 min til Åssiden, 33 min til Kongsberg og 36 min til Oslo.

Eiendommen har gangavstand til Danvik barneskole og Marienlyst ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Universitetet i Sørøst-Norge har en av landets mest moderne lokaler på Papirbredden som ligger helt nede ved elva. Her finner du også restauranter, kafeer, rockescene og kulturliv vegg i vegg.

Kort oppsummert:

- Strømsø senter som har Norges største Kiwibutikk i tillegg til jernvarebutikker, lekebutikk, ARK, apotek etc
- Elkjøp og Power ligger rett over veien.
- Bowling rett over veien
- Brandengen skole ligger i nærheten
- Tollbugata med nye butikker og restauranter (Rekord, Frukt og Grønt, Retropiken etc)
- Flott nytt hotell på togstasjonen
- Bjørnstjerne Bjørnsonsgate er nyoppusset med gang og sykkelsti på begge sider, samt allé med trær
- To lekeplasser i umiddelbar nærhet. Den ene kan man holde øye med fra balkongen.

Adkomst

Fra Strømsø Sentrum:
Følg Bjørnstjerne Bjørnsonsgate, og ta opp til venstre i Telthusgata (i lyskryss retning Holmenbrua). Ta så inn første vei til høyre som er Stiboltsgate. Deretter 2 til høyre (Lærumsgate).

Standard

Boligen er en velholdt og meget pen leilighet. Eier har bebodd leiligheten siden 2015 og i denne perioden opplyste eier at det ikke har forekommet spesielle forhold knyttet til eiendommen. Det er i regi av borettslaget oppgradert VA (vann og avløp) og baderommene er oppgradert (totalrenovert) i år 2015. Peisovn montert i stue i år 2018. Boligen har ikke hatt vesentlige løft/ påkostninger i perioden, men normalt vedlikehold er gjennomført. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler i taksten.

Bebyggelse

Borettslaget består av 24 boliger fordelt på 2 bygninger. Lavblokk uten heis. Leiligheten har beliggenhet i 2. etasje. 2 boder kjeller (6 og 3,5 kvm) og 1 bod loft 5 kvm (skråtak på bod på loft). Felles vaskerom og sykkelbod i kjeller. Felles tørkerom på loft.

Byggemåte

Se takst for beskrivelse av byggemåte.

EL: Hovedsikring plassert i felles gang/ trappegang med automatsikringer, 40 AMP. Sikringsskap plassert på kjøkken med automatsikringer. Vesentlig skjult EL-anlegg. Årlig forbruk i 2018 var 5377 kWh.

Pipe/ ildsted: Pipe i tegl med sotluke plassert i kjeller. Ildsteder, peisovn med glass montert i stue fra år 2018. Feierseksjonen gjennomførte tilsyn med fyringsanlegget den 25/10.17-20/11.17 og 12/4.18. Rapport kan sees hos megler.

VVS: VA (vann og avløp), rør av jern, kobber og plast. Boligen har rør-i-rør system med rørteknisk skap plassert på baderom fra 2015. Varmtvann leveres fra fellesanlegg i bygget. Røranlegg oppgradert i regi av borettslaget i år 2015.

Teknisk: Dørklokke, ringetablå er ved hovedinngangen og callinganlegg med automatisk låsåpner, ringeknapp utenfor leilighet. Leverandør av TV og data signaler Viken fiber.

Parkering

En parkeringsplass medfølger på borettslagets tomt (opplyst av selger). Gateparkering etter områdets bestemmelser. Borettslaget har i dag totalt 26 plasser, hvorav 24 fordeles til boenhetene og 2 stk er gjesteplasser.

Tomten

Felleseiendommen er pent opparbeidet med plenområder, diverse beplanting og koselige, felles sittegrupper. Adkomst og parkeringsplass er asfaltert, og området har felles sykkelparkering.

I tomten til borettslaget inngår det flere gårds og bruksnummer, 111/421 og 111/420.

Oppvarming

Boligen varmes i dag opp ved strøm/ panelovner. Varmekabler på baderom. Peisovn montert i stue.

Dyrehold

Dyrehold er ikke tillatt. Se husordensreglene for utfyllende informasjon og bestemmelser/ søknadsprosedyre.

Kommunale avgifter

Inkludert i felleskostnadene.

Vilkår fellesgjeld

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 12136540880, DNB Boligkreditt AS - ikke standard
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 14.05.2019: 2.4% pa.
Antall terminer til innfrielse: 49
Saldo per 14.05.2019: 7 363 378
Andel av saldo: 306 807
Første termin/første avdrag: 30.12.2018 ( siste termin 30.06.2043 )
Flytende rente

Borettslaget er forsikret mot tap på felleskostnader i Skadeforsikringsselskapet Borettslagene Sikringsordning AS. Det er ingen mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld i dette borettslaget.

Fordeling fellesutgifter

Ikke opplyst fra forretningsfører.

Regulering

Eiendommen er ikke omfattet av reguleringsplan. Eiendommen er avsatt til boligområde i henhold til kommuneplanens arealdel vedtatt 05.10.2015, og Sentrumsplanen vedtatt 30.05.2006.

Vei, vann og avløp

Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Det er adkomst fra kommunalvei til borettslagets fellestomt.

Utleie

Adgang til utleie: Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner jfr. borettslagsloven § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Servitutter

11.11.1948 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Bestemmelser om bebyggelse, veier og diverse
ledninger m.v.

Servitutt er ikke rekvirert.

Ansvarlig megler

Martin Morken Hjertås
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon

    SOLGT

    Detaljer

  • Verditakst: 2 450 000,-
  • Totalpris: 2 756 807,-
  • Fellesgjeld: 306 807,-
  • Fellesutgifter: 4 100,-
  • Ligningsverdi: 596 848,-
  • Primærrom: 65 m2
  • Bruksareal: 65 m2
  • Tomteareal: 1979 m2
  • Eierform: Andel
  • Boligtype: Leilighet

Visning

  • Ta kontakt for å avtale visning
  • SOLGT


    Martin Morken Hjertås

    Siviløkonom/ Eiendomsmegler MNEF
    Mobil: (+47) 48029950

    Annen info

    Finnkode: 148259319